13
okt
Seneste opdatering: 13/10-23 kl. 2210
29 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Læger: De vil lukke munden på os

(Fra minut 9:50) – Jeg tror, man må indse at kampen imod vaccinedrabene ikke kan vindes, i al fald ikke uden en langt større folkelig opbakning. Forbrydelsen er for stor, og kræfterne bag den er alt for stærke til at de kan tillade sandheden at komme frem. Det vil være så gigantisk et tillidstab for de skyldige, at de aldrig vil risikere følgerne, det ville få for dem. Med nu 1.2 mio. vaccinedræbte europæere, vil de hellere fortsætte med at slå mennesker ihjel end risikere det, sandheden ville udløse over deres hoveder. Vi der advarer, kan kun bruge tiden indtil vi også bliver lukket, til at advare folk og forhåbentlig redde så mange liv som muligt.

Makis taler også om, hvad man kan forvente i store folkemængder af vaccinerede. Mennesker falder om med hjerteproblemer, og en del dør. Tænk på det nylige Marathon i København, hvor over 200 måtte lægebehandles, og hvor medier havde travlt med at forklare, at det skyldtes en udsædvanlig varme, som igen af os andre havde bemærket. De har spike-proteiner cirkulerende i deres blod, og selv 7-årige er døde af hjerteslag. I gennemsnit går der 14 dage fra vaccination til pludselig død, men det er blot korttidseffekterne. Nogle dør pludseligt to år efter sidste injektion, og mange bliver selvfølgelig ikke syge, hvad der desværre får dem til at tro, at ingen gør.

Det er så grotesk, hvad vi oplever, men vi må indse, at kun den enkelte kan redde sig frelst igennem det. Der er autoritetstro idioter over alt, og vi må overlade dem til deres skæbne, selvom de uafvidende støtter statens massemord.

De der ikke ser det, vil ikke se det

Der kommer, som dr. Makis siger, flere gain of function “pandemier”, og vi kommer til at se en enorm dødelighed over hele verden, navnlig i det vaccinerede Vesten. Vi der har studeret dette dagligt i over to år, ved at de videnskabelige beviser imod vaccinerne nu er indiskutable. Overdødeligheden er indiskutabel, og der findes ikke andre rimelige forklaringer på den, end ‘vaccinerne.’

De der ikke ser det, vil ikke se det. Ofte er de selv vaccinerede, og forståeligt bange, men diskussion med dem er nyttesløs. De må blive ofre for deres egen tillid og manglende nysgerrighed, for det er ikke svært at søge informationer om dette.

Hør dr. Makis blandt andet fortælle om, hvilken pris det har været for ham og andre læger, at samfundet slår ned på den økonomisk for at advare alle andre læger, der kunne finde på det samme. Spring hen til minut 9:50, hvor interviewet begynder.

Se også: TURBO CANCER – Lung Cancer Stage 4 – Very young age, non-smoker, resistant to treatment, new mothers at risk, poor prognosis – Features of COVID-19 mRNA Vaccine Turbo Cancer of Lung – 30 Tragic cases

og

Study Hits Newly Vaccinated With Bad News – de nyligt boostede får mere Covid.

Hvem indkøbte COVID-19 test udstyr til Danmark allerede i 2017 ?

Experts demand immediate halt to COVID-19 vaccine program

4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

29 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Frederiksen
Frederiksen
8 months ago

A quote from The Matrix.
Morpheus:“The Matrix is a system, Neo. That system is our enemy. But when you’re inside, you look around, what do you see? Businessmen, teachers, lawyers, carpenters. The very minds of the people we are trying to save. But until we do, these people are still a part of that system and that makes them our enemy. You have to understand, most of these people are not ready to be unplugged. And many of them are so inert, so hopelessly dependent on the system that they will fight to protect it.”

DynamiteViking
DynamiteViking
8 months ago

Desværre enig – de skyldige kommer til at gå fri (og grine hele vejen til banken), mens det store flertal forbliver autoritetstro ignoranter, der enten ikke kan eller ikke vil sætte sig ind realiteterne uanset hvor meget, vi andre råber op. Så må det være sådan: Vi må redde os selv (det har vi sådan set allerede gjort, men vi skal selvfølgelig fortsætte med at takke nej til og bekæmpe ethvert tiltag fra det medico-industrielle kompleks) og overlade ignoranterne til deres egen skæbne, når de ikke vil se eller høre.

Anders Bo
Anders Bo
8 months ago
Reply to  steen

Laver du noget om Føderationens kommende “misinformation-direktiv”?
For dét er vel mådeN, hvorved de vil undgå, at stå til ansvar!
For når vi ikke mere har mulighed, for at udveksle oplysninger*, har borgerne jo ikke længere mulighed, for at vide hvad der foregår, eller…

*dém Føderationen ikke ønsker vi deler.

Anders Bo
Anders Bo
8 months ago
Reply to  DynamiteViking

Tjaaa… Bom-Bom – dem der tog Buster I; Hmmm – dem der tog Buster II; Dumt! – dem der tager Buster III; A-HA-HA-HA!!! Fordi Mette Frederiksen er ikke et ubeskrevet blad. Allerede som minister under Hell Torn-Shit – aka Hajmunden – slog hun jo Britta Schall-Holbergs massemordsrekord på 89 drab – blødere. Blandt Mette Frederiksens bedste henrettelsesmetoder var bla sengepraktik og ingen mulighed for førtidspension til kronikkere og invalider under 40 år – For ikke at ekskluderer dem fra arbejdsmarkedet – GUD HJÆLPE MIG!!! En legekammerat mødte ikke på arbejde i start-oktober, blev fundet i egen seng med blodprop i… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
8 months ago

Mht “kommende pandemier” bliver det jo “Spændende & Interessant” at observerer, hvor stor overdødeligheden bliver for de nuværende Pfi☠️💉!
Det er jo – ud over enhver rimelig tvivl – nu dokumenteret, at de Pfi☠️💉 har 3,9 gange større sandsynlighed, for at få covid, end individer uden pierce venstre skulder – her fraregnet turbo-cancer og hvad Mette, Magnus & Sørens disciple rager til sig af forskelligt snask og hvad har vi…

Margrethe
Margrethe
8 months ago

Hvem indkøbte covid19 testudstyr til Danmark allerede i 2017?

Hverken et land eller et system, gør det af sig selv. Der må være et navn på den, der gav ordren. Her kunne man godt ønske sig nogle med juridisk ekspertise til at søge aktindsigt de rigtige steder, eller som kender kilder de samme steder, der kunne røbe bare lidt:

https://rumble.com/v3nb0ik-hvem-indkbte-covid-19-test-udstyr-til-danmark-i-2017-.html

Last edited 8 months ago by Margrethe
Anders Bo
Anders Bo
8 months ago
Reply to  Margrethe

“… et navn på den”! 😁

Hvis man indenfor “Det Officielle Danmark” har rang – hvad der i militæret svarer til oberstløjtnant eller højere – tilhører man “ærtehalmen”, og er derfor trygt gemt væk for ubehageligt ansvar.

Se på mink-sagen, Tibet-sageb og COOP-15 – hvor man anholdt 1.000 uskyldige mennesker, og satte dem direkte på den frosne jord i over 6 timer – og hvad har vi!

Så tror du virkelig selv på, at navnet på de ansvarlige står andre steder, end i en slettet sms mellem Magtfuldkomne Moder Mette og Bidske Barbara…

Dragen
Dragen
8 months ago

Mine tanker er de samme . Skylden er for omfattende. Ingen mennesker magter at tage det på sig . De vil forblive ustraffet og udømte – de der gjorde det . Måske får vi alle nok at gøre med , at arbejde, passe syge og få stumperne af en civilisation til at nå sammen . Ja , de vil lykkes med at hoppe af den krog ingen magtede at sætte dem på . Men hvordan vil erkendelsen så indfinde sig ?. Bliver det historikere der undrer sig over de vedholdende rygter ? Om 20 år , 30 eller 40 ?… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
8 months ago
Reply to  steen

Der udrulningen begyndte i slut-december ’20, kan/bør vi allerede 31.12.25 kunne se hvilken vej nedviklingen går. For hjertedødsfaldene – af myocarditis – sætter for alvor ind efter 5 år.

I januar ’22 oplyste Sygdomsstyrelsen, at der i aldersgruppen 55-59 år kun var 3% uvaccinerede. Så jeg regner med “lidt mere plads” til oktober 2029, når folkepensionsalderen trænger sig på. 😎

Ældrebyrden er aflyst! 😇

trackback

[…] Dødsforagt […]

Anders Bo
Anders Bo
8 months ago

Denne er kun 1/6 så lang, meget lettere tilgængelig men lige så god at blive klog af.

https://www.theepochtimes.com/epochtv/study-hits-newly-vaccinated-with-bad-news-facts-matter-5509294

PS: (fordi nedenstående vil fremstå som rettelse, selv om den er lavet før godkendelsen)
Denne er kortere og lettere forståelig end ovenstående, men 17.000.000 – ja du læste rigtigt – mRNA-myrdede – OG STIGER!!! – er vel også værd at tage med…

https://www.theepochtimes.com/epochtv/no-lives-were-saved-by-covid-19-vaccines-canadian-scientists-estimate-5505337

Last edited 8 months ago by Anders Bo
Cat Girl
Cat Girl
8 months ago
Reply to  Anders Bo

Epoch Times er en rigtig god kilde, ligesom Zero Hedge

Cat Girl
Cat Girl
8 months ago

I det mindste ser det ud til at befolkningen har forstået at sprøjterne er farlige. Det er jo et skridt på vejen

Cat Girl
Cat Girl
8 months ago
Reply to  steen

Uden at kende ret mange mennesker, da jeg for længe siden indså at de ikke er så interessante at have på nært hold, så er min opfattelse at denne viden – sandheden om man vil, spreder sig som ringe i vandet, ikke mindst pga situationen i USA, Australien osv. Jeg tror det er meget svært at bruge alle disse tal og opfattelser til ret meget, da hele den offentlige sektor er så fulde af løgn og lægerne er medkonspiratorer, som de lakajer for magten de altid var, men jeg oplever ikke mange mennesker som har taget vaccinerne herude på landet.… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
8 months ago
Reply to  Cat Girl

Hvor mange jab har de forskellige aldersgrupper raget – derude på landet?

Cat Girl
Cat Girl
8 months ago
Reply to  Anders Bo

Min omkring 75årige genbo har taget sprøjterne, til trods for at have en lægesøn og selvom hun er meget kritisk overfor hele samfundsudviklingen, præsterne, lægerne, tandlægerne – ja, det hele og hun har da også været i en tilstand så hun følte hun var ved at dø, men man kan jo aldrig vide hvem der har fået de dårlige injektioner

Anders Bo
Anders Bo
8 months ago
Reply to  steen

Mennesker 2.0 eller 0.5?

Anders Bo
Anders Bo
8 months ago
Reply to  Cat Girl

Hørte du DR’S radioavis torsdag for 15 dage siden? “Det Officielle Danmark” undrede sig over, fødselstallet for ’22 & første halvdel af ’23 lå 15% under af normalen over 10 år, når Danmark har det højeste antal fødedygtige kvinder i 40 år. Og “Det Officielle Danmark” havde INGEN ANELSE om grunden. Nok fordi de ikke i samme ombæring, så på det samme procentvise fald i PROVOKEREDE aborter – Dén lader jeg lige stå lidt! Set fra min ende af virkeligheden er der netop 2 muligheder. Enten er danskerne – og resten af befolkningerne i den vaccineret (HINT-HINT!!!) verden – blevet… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
8 months ago
Reply to  Anders Bo

Ja, det er rædselsfuldt. Jeg har ikke lyttet til DR i 20 år. Når jeg enkelte gange har været tvangsindlagt til at høre det der kommer ud af danske medier, så har det givet mig dundrende hovedpine hver gang

Anders Bo
Anders Bo
8 months ago
Reply to  steen

Det var nu i radioen – radioavis.

Jeg kiggede samme dag og dagen efter – forgæves – i MSM efter opfølgning/kommentarer. Men ingen dér skulle åbenbart have hånden ned i dén hvepserede. – Selv om det vel egentligt er nyheder som disse, de får deres mediestøtte, for at beskæftige sig med

Anders Bo
Anders Bo
8 months ago

En af de spændende ting ved nedenstående, er at Dr Roger Sehueld og Dr John Campbell er at de nogenlunde har fulgtes af med begejstringen for mRNA, for så begge at stoppes op – som slået med en hammer – i oktober ’22, for nærmest at vende 180° på en tallerken.

Selv hvis man ikke har den nødvendige matematiske dannelse, er det åbenbart, at mRNA-dødeligheden er indiskutabel.

https://m.youtube.com/watch?v=0mU45dh1bws

29
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x