14
okt
Seneste opdatering: 14/10-23 kl. 2306
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Et enormt pres truer Sveriges eksistens”

Sverige präglas av långtgående mångkultur, extremt våld, en allt svagare stat och tilltagande ekonomiska problem. Det är en explosiv kombination, och ett resultat av den massinvandring och migrationspolitik som bland annat resulterat i gängkriminalitet, bombdåd och skjutningar. Och vi kommer sannolikt att se allt mer av etnisk splittring som ett resultat av den stora invandringen.

Da jeg efter det danske “udlændingevalg” i november 2001 begyndte at skrive om svensk indvandring, var jeg ret blank og naiv politisk, men jeg vidste noget om mit emne. Hvad der har gjort mest indtryk på mig i årene siden, er hvor plat umuligt det synes for politikere at foretage sig noget som helst præventivt. At reagere på advarsler. Se Sverige i dag kun 22 år efter. Det mest sammenfattende om det, sagde Machiavelli for 500 år siden: “Problemer erkendes først, når de ikke mere kan løses.” Jeg nærer ingen illusioner om politik eller politikere længere. Med 32 % fremmede er Sveriges skæbne beseglet for adskillige år siden. Jeg skriver nu kun sporadisk om Sverige, jeg følger det, som man læser en sygejournal. Alle de der diagnoser på kriminaliteten og det almindelige forfald betragter jeg med uinteresse og distraktion, og jeg kommer ikke i landet mere efter at have haft tre huse der gennem 40 år. Min frygt er – ligesom i 2001, at Danmark skal Balkaniseres i på samme måde, for det er irreversibelt. Ingen dansk politiker har kunnet overbevise mig om, at Danmark er i trygge hænder over for denne trussel.

Vi kom desværre til at ødelægge Danmark

Af Lars Hedegaard

Berlingskes debatredaktør, Pierre Collignon, forekommer opskræmt af visse tilvandrede muslimers reaktion på Hamas’s massakrer i Israel. Det gælder konkret den iranskfødte Mohammad Khani, der er imam ved den iranskstøttede Imam Ali-moske i København.

Ifølge imamen har massemorderne intet at undskylde, for det hele er 100 pct. “besættelsesmagtens”, dvs. Israels, skyld. Israel er, forklarer han, en “illegitim stat”, der bør opløses, og jøder, der er kommet til området efter 1948, skal sendes tilbage, hvor de kom fra.

Mohamed Khani afviser beretningerne om terroristernes angreb på musikfestivalen, hvor 260 unge blev dræbt. En “kæmpeportion” af dem var ikke sagesløse festdeltagere, men israelske sikkerhedsfolk, påstår han. Det synes Collignon er en “utrolig omskrivning af et terrorangreb, der var nøje planlagt for at ramme så mange civile som muligt”.

Men her står vi altså i det fagre nye Danmark. Vi har nu barbarerne inden for murene, og vi kommer aldrig af med dem. År for år bliver de tværtimod mere talrige, og politikerne uddeler statsborgerskaber i lange baner.

Men der er aldeles ikke noget at være overrasket over. Politikerne og medierne skal i hvert fald ikke komme og påstå, at de ikke var advaret om den virkelighed, vi nu befinder os i. Når man importerer muslimer, får man islam. Det var vi nogle, der forklarede dem for 30-40 år siden, men ingen ville lytte. Vi blev tvært imod hængt ud som racistiske fanatikere eller tilbagestående bodega-typer, og det er vist nok stadig den dominerende holdning i medierne.

Politikerne og medierne kunne i det mindste begynde at tale sandt. Det gamle Danmark står ikke længere til at redde.

Hvidvask af Hamas-terror: Dansk imam opfordrer til at finde »smuthul« for at støtte »militært«

4.4 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
ino
ino
6 months ago

“Israel er, forklarer han, en “illegitim stat”, der bør opløses, og jøder, der er kommet til området efter 1948, skal sendes tilbage, hvor de kom fra.”
Imamen har da vist glemt at at en stor del af de senest ankomne jøder blev smidt ud fra de arabiske lande de boede i.
Men hvis han i øvrigt er glad for folkevandringer, skal han da have vores opbakning. Vi glæder os til at sende 300-500.000 retur til Mellemøsten.

Hans
Hans
6 months ago
Reply to  ino

Hvorfor vil du beholde en kvart million muslimer i Danmark?

Realisten
Realisten
6 months ago

Problemet er såmænd nemt nok at løse. Men politikerne gider ikke; vil ikke. Det er dét der er problemet.. De er simpelthen bare ligeglade.

Cat Girl
Cat Girl
6 months ago
Reply to  steen

Det kræver en generel opvågning af den brede befolkning til vanviddets rette sammenhæng, konsekvenser og “folkestyrets”/befolkningens’ indflydelses totale fravær i alle beslutninger gennem tiden, en ting som ikke er helt usandsynlig med de sidste 3 års udvikling. Covid var psykopaterne som overspillede deres hånd, en handling som de er på panikflugt fra

Dragen
Dragen
6 months ago
Reply to  Cat Girl

OT cat girl. ..en handling de er på panikflugt fra …hvad mener du ?. Er de det ?. Kan du forklare det nærmere ?.

Cat Girl
Cat Girl
6 months ago
Reply to  Dragen

Først og fremmest ved hele tiden at skulle skubbe alle af vejen som berører emnet på den “forkerte” (for dem)/rigtige måde. Ved at skulle finde på fantastiske historier som ikke forklarer noget, men blot er evnesvage. Det er jo en informationskrig som de taber hver dag i en eller anden forstand. Det har blotlagt at medierne er kriminelle og de er nu nødt til at erstatte dem med deres version af alternative medier osv. Kan forestille mig at de også handler anderledes i en række forskellige sammenhænge som følge af at de jo ikke kan have fuld kontrol over alt… Read more »

Limewood
Limewood
6 months ago
Reply to  steen

En af de store fejlslutninger har været især venstrefløjen og Det Radikale Venstres tro på at kultur ikke spiller nogen rolle i denne forbindelse og at materialismen ville løse alle problemer. For Det Radikale Venstre spiller den kognitive ego-centrisme en afgørende rolle – at alle inden i alle mennesker sidder i virkeligheden en lille skabs-radikal pacifist med højskole-sangbogen under armen og Ole, der sad på en knold og sang – “Øjet skinnede, tåren randt, intet mere i verden bandt.” – og tilbage stod – …og fårene står der endnu og glor”. “Ej kan bede og får forstå længslers tog over… Read more »

Realisten
Realisten
6 months ago
Reply to  steen

Steen: Jeg er ikke uenig.. Men jeg mener stadig, at hvis man gennemfører et nærmest totalt-stop for indvandring, får de værste ud (kriminelle og kronisk arbejdsløse), udviser nytilkomne, indfører historiske stærke incitatementer for danskere til at få børn.. så har du en opskrift på 60% af løsningen.. Tilbage er der så spørgsmålet om vi skal udvise mange af dem der ikke er kriminelle, og som har jobs osv. – Det kunne jeg godt være fortaler for. Men jo, det kommer til at tage 50-70 år helt at rette op på katastrofen. Men det kan gøres..

hans andersen
hans andersen
6 months ago
Reply to  Realisten

Politikere er levebrødspolitikere for det meste uden anden indkomst, så de skal have nogen til at betale deres valgkamp og godkendes af dem der ejer MSM,for at blive valgt, det kræver helt andre evner end evner til at løse samfundsproblemer.

Dan Christensen
Dan Christensen
6 months ago
Reply to  hans andersen

Problemet kunne afhjælpes, hvis man kræver et IQ på mindst 105 for at få adgang til fixefaxtinget. Der skal indføres en minimumsalder på 25 år og et maksimum på antal valgperioder, medlemmerne kan være medlemmer i. Samtidig skal antallet af folketingsmedlemmer halveres og der skal indføres et maksimum for antallet af ministerier. Alle medlemskaber af internationale organisationer skal til folkeafstemning mindst hvert femte år. Parallelt hermed skal også stemmes om maksimum procent udlændinges opholdsret i Danmark for de næste 5 år. Til sidst skal muslimer formenes valgret til tinget, da de ifølge deres religion ikke må være loyale overfor den… Read more »

Limewood
Limewood
6 months ago

Jeg kan huske, da mulighederne for at gå på internettet var i sin vorden, var der mange interessante emner og oplysninger, man kunne studere. Internetsider der blev lagt ud, som i dag ville være underlagt lås og slå – så de kun kan studeres af personer med de rette passwords.
Jeg kan specielt huske en dagsorden/referat fra Danmarks Radio, fra et seminar eller noget lignende, der omhandlende strategien for denne institutions overordnede strategi for fremtidig multikulti propaganda.

Cat Girl
Cat Girl
6 months ago
Reply to  Limewood
Dan Christensen
Dan Christensen
6 months ago

Islam er en besættelsesmagt og en illegitim organisation, med betegnelsen ‘religion’ som falsk front. Erobringen af verden foregår lige for øjnene af alle, ganske åbenlyst og uforskammet. De invaderende styrker, bestående af hjernevaskede unge hanner, ankommer til kamppladserne maskeret som flygtninge og fattige migranter. En vigtig del af deres programmering består i at skjule og benægte deres reelle hensigter om at besætte og erobre den snotdumme stat de sniger sig ind i. Ved en kombination af ydmygt tiggeri, forurettelse og hemmelig terrorvirksomhed blødgør fortroppen offerlandets godtænkende idiotiske politikere, så disse uafvidende forråder deres egne lande. Hvis erobring ikke kan fuldføres… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
6 months ago

OT – En lille reminder om at jødernes og arabernes og alle andres ledere er gangstere og tager røven på alle der bruger tid på deres røverhistorier

THE TRUTH, BUT CAN YOU HANDLE IT?
https://www.bitchute.com/video/ybgXebI0bAwa/

Last edited 6 months ago by Cat Girl
Nielsen
Nielsen
6 months ago

Ti timer og 45 minutters samfundstjente tilbge af samfundsforbryderens Uwe Max’ straf Han fortjente værre, hvis Martin eller Kim spurgte mig. Men nu takseres hans forbrydelser (han har blandt andet pisset op sd en mur og sømmet hans forhud til en planke). Det er en latterlig mild straf at uddele. Kunstneren Uwe Max skulle have været indespærret resten af hans liv, for de adjektivløse (det betyder tillægsord manglende) forbrydelser han har begået. Jeg synes han skal foruden at være fængslet hele livet, lave et muhammed maleri, som han skal tvinge til at sende til sig selv. På dden måde, kommer… Read more »

Jones
Jones
6 months ago
Reply to  Nielsen

Håber jeg har forstået ironien 😉

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x