16
okt
Seneste opdatering: 16/10-23 kl. 1349
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Campbell: “Min mistro til politikere og medicinalbranche er vokset til foragt”

Interviewet er lavet dagen efter Facts Matter konferencen den 2 september. Robinson er et rent naturtalent som interviewer/journalist, og manmĂĄ beklage den skændige, antidemokratiske udelukkelse af ham, som Big Tech og det engelske “demokrati” har foretaget.

Deres demokratisnak er rent hykleri. Først priser man græsrødder og den demokratiske uddannelse af skolebørn, og sĂĄ ødelægger man dem, nĂĄr de bliver for dygtige og populære. SĂĄ er de nemlig ‘populister’, men fik populisterne ikke f.eks. ret om Sverige? Men meningen var jo ikke, at de skulle komme om mene noget andet end den permanente magtklasse og skubbe den ud, som tankegangen bag deres beskidte magtkamp mod Robinson antyder. Bemærk at Campbell har været volds- og mordtruet for sin videooplysningskampagne, hvor han alene pĂĄ sin egen kanal har 2.89 mio. abonnenter.

Covid-høring i Sveriges Riksdag, 30.9.2023

De fremragende tidligere Sverigedemokrat, Elsa Widding, arrangerede fortjentstfuldt dette med mange af de helt vigtige navne i kritikken af de dødelige sprøjter. Man hører blandt andre Ed Dowd, Catherine Austin Fits, Jakob Nordangård, Pierre Kory, Wolfgang Wodarg, Sasha Latypova og Andrew Bridgen. Man kan se, det er et ret lille rum, og der er næppe hverken msm-presse eller svenske politikere tilstede. On Guard for the Liberty of Mankind – Symposium | Live Stream September 30 2023.  Talerne varer ni timer, man kan starte med traileren.

On Guard for the Liberty of Mankind – Symposium | Live Stream September 30 2023

Pfizer-smilet

Tyskerne vil heller ikke have sprøjterne

spørgsmålet er, om danske medier lyver når de melder om trængsel ved vaccinationsstederne

3.7 3 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
7 months ago

Det bliver for alvor interessant, i et dansk perspektiv, hvis du kommer til Tommys interview af den danske læge Anastasia M, Loupis som ogsĂĄ deltog i konferencen. Sammen med Vibeke Manniche, er hun den eneste fra lægestanden, der sĂĄ vidt jeg ved, opponerede mod vanviddet. Hvad fik Anastasia sĂĄ ud af det? Hendes lægekolleger terroriserede hende pĂĄ alle planer. Blandt andet ved at gennemgĂĄ alle journaler fra samtlige af hendes patienter for at finde bare Ă©n fejl, sĂĄ de kunne fratage hende autorisationen som læge. Samtidig sørgede de for, hun blev hængt ud i Ekstra Bladet, og hvad de ellers… Read more »

Margrethe
Margrethe
7 months ago
Reply to  steen

Jeg så, han talte med hende, men ved selvfølgelig ikke, om det blev til et længere interview.

Dragen
Dragen
7 months ago
Reply to  steen

Jeg håber Tommy R i interviewer hende . Der er brug for at vide hvad den enkelte læge eller sygeplejerske er oppe imod , når de handler ud fra samvittigheden. Fremragende interview med dr Campel . Tommy R er en god lytter .

Dragen
Dragen
7 months ago
Reply to  steen

99 % – det er mange mange . Jeg havde hĂĄbet pĂĄ – i DK , at det “kun” var 92-96% der havde taget sprøjterne . Men jeg nærer ingen illusioner om, at danske læger skulle være mere selvstændigt tænkende end andre landes læger . At tale om “lægeløftet” er rent til grin . Men hvor stiller det de ikke-vaxx’ed ? . En menneskelig erfaring tilsiger , at det let kunne blive den unvaxxed patient der blev dørmĂĄtte og mĂĄl for den vrede og aggression det enkelte menneske/læge/sundhedsperson uværgeligt mĂĄ ligge inde med . Jeg forstĂĄr ikke Steen , hvordan… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
7 months ago
Reply to  steen

Vil du læse korrektur på sidste afsnit?

DK bliver snart et nyt Arabien/Afrika/Gaza/Sverig
DK bliver snart et nyt Arabien/Afrika/Gaza/Sverig
7 months ago
Reply to  Margrethe

Hendes kolleger, hvor mange var det? Hvem var de?
Man skal nok lige huske pĂĄ at EB er en avis uden ret
megen moral. Journalisterne har sikkert fordrejet
historien. Avisen kan finde pĂĄ at forfalske citater, og
generer sig ikke for at hetze modstandere af indvan-
dring, afrikanisering, klima-hysteri, metoo nonsens
og LGBTQ+ ondskab m.m.

Der er også brådne kar blandt læger, men det er at
gĂĄ alt for vidt at sige at de generelt er nogle dumme svin.
Det udsagn passer bedre pĂĄ politikere og journalister.

Anders Bo
Anders Bo
7 months ago
Reply to  Margrethe

Lidt – TEMMELIGT? – skræmmende i øvrigt. For hvis “de forfølgende læger” ikke er direkte i lommen pĂĄ Pharmageddon, hvilke bevæggrunde har de sĂĄ? Læger plejer jo at være travle mennesker – lange arbejdstider, familie & andre fritidsinteresser og hvad har vi. SĂĄ for at kunne diagnosticerer “de forfølgende læger” korrekt, mangler jeg indsigt i deres bevæggrunde… – – – Den danske befolkning – og resten af alverdens mennesker i øvrigt – har netop 3 store fjender, der ved symbiose lever af hverandre: Big Agro Big Food Big Pharma Men nĂĄr disse 3 giver store valgkampsbidrag verden over, er spørgsmĂĄlet… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
7 months ago
Reply to  Anders Bo

Brug 9:14 pĂĄ vores ven Roman, der dokumenterer Big Agro & Big Food skaffer “kunder i bixen” til Big Pharma =>
https://www.theepochtimes.com/epochtv/traces-of-contraceptive-drugs-found-in-fast-food-lab-results-facts-matter-5509846

Og en lille bonus pĂĄ 4:15, der bokumenterer man – BEVIDST! – har ladet mennesker dø =>
https://www.theepochtimes.com/epochtv/study-without-hydroxychloroquine-covid-19-mortality-goes-up-5509971

Oslo/Norge
Oslo/Norge
7 months ago

Robinson og Campbell var veldig bra og informativt.
Førstnevnte blir bedre og bedre som interviewer og sistnevnte har vært en klippe av nøktern saklighet gjennom disse snart 4 årene med covid.
At Campbell er villig til å gå på kamera med den tidligere EDL-lederen vil nok være et minus i den hjernevaskede offentligheten men for meg er det et stort pluss og også en gledelig overaskelse.

trackback

[…] Tommy Robinson interviewer dr. Campbell […]

Anders Bo
Anders Bo
7 months ago

Er der officielle tal – fra Sygdomsstyrelsen e l – der oplyser, om hvor mange der modtager Buster III? Gerne med links.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
7 months ago

Kan man tänka sig, Sveriges s k “RIKSDAG” har bara en FOLKVALD medlem, nämligen Elsa Widding.
De övriga (348) som nominerar s k riksdagsmän i SVERIGE är “gängkriminella”.
Försök att sparka en korrupt och nominerad s k RIKSDAGSMAN i ALLMÄNNA VAL. Inte en chans. Det här har muhammedanerna i bl.a. Botkyrka utanför Stockholm lärt sig. Bara vänta och se.

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x