17
okt
Seneste opdatering: 19/10-23 kl. 0606
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Peder Jensen

Personer som tror at SD i regjering vil redde Sverige forstår ikke hvor alvorlig situasjonen er.

HRS tar Hege Storhaug til orde for full innvandringsstopp for å redde Sverige. Jeg er selvsagt enig, men tror ikke lenger at dette er nok. For å sitere hva jeg selv skrev før det svenske valget i 2022:

Personlig engasjerer jeg meg ikke særlig mye i det svenske valget. Siste sjanse var for mange år siden. Sverige vil kollapse. Kollapsen er allerede begynt.

Dette er nå fysikk, ikke politikk. Vi kan nevne bevegelsesmengde eller momentum, men la oss snakke om bremselengde. Hvor langt tar det for et objekt i bevegelse fra du bremser maksimalt til du ikke lenger beveger deg fremover. Bremselengde bestemmes av masse ganger hastighet, selv om andre faktorer som friksjon også betyr en del. En mann på sykkel bruker kortere tid og plass på å bremse opp enn en buss i stor fart.

La oss si at du kjører en bil, og oppdager at du er på vei til å kollidere med en fjellvegg 20 meter foran deg. Du bremser så hardt som du kan. Problemet er at bilen med denne hastigheten vil bruke minst 50 meter på å stoppe. En kollisjon er da matematisk uunngåelig.

Det beste du kan håpe på er å redusere farten på kollisjonen, i håp om å overleve den. Hvis du er heldig og har godt sikkerhetsutstyr rundt deg kan du kanskje overleve uten permanente skader.

Dette er nøyaktig hvor Sverige, Frankrike og trolig flere andre vestlige land er i dag. De kommer til å krasje. Dette kan man forutsi med matematisk sikkerhet. Det eneste som er interessant er om noen vil overleve krasjen, og kanskje redde noe fra vraket etterpå. Men en kollisjon er uunngåelig.

Personer som tror at Sverigedemokraterna (SD) i regjering vil redde Sverige forstår ikke hvor alvorlig situasjonen er. Selv om Sverige hermetisk lukket sine grenser i dag så ville en kollaps fremdeles ikke kunne unngås. SD ville dessuten være avhengig av støtte fra andre partier.

Selv om Sverigedemokraterna skulle få over 50% av stemmene og flertall i Riksdagen, hvilket ikke kommer til å skje, ville dette ikke være nok. Deres politikk er ikke lenger tilstrekkelig til å redde Sverige. De ville heller ikke få gjennomført hele sin politikk. Sverige har overført mye av sin suverenitet til EU, samt til andre overnasjonale organer som FN og internasjonale konvensjoner.

Dagens Sverige vil kollapse. Det eneste relevante spørsmålet er om noe av det gamle Sverige kan reddes eller gjenoppbygges etter kollapsen.

Full innvandringsstopp for å redde oss fra klanenes maktovertakelse

5 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dragen
Dragen
6 months ago

I Danmark skulle man allerede idag arbejde for adskilte bolig områder .

Dan Christensen
Dan Christensen
6 months ago

Svenskerne må isolere sig i sikre enklaver og gøre den kommende borgerkrig til en krig om og imellem territorier. Sidste udkald inden kollaps og ragnarok. Sverige har endnu den militære og politiske fordel – ellers må svenskerne vente på den næste franske revolution.

Svend Giønge.
Svend Giønge.
6 months ago
Reply to  steen

Har nævnt det før men Muslimer er osse mennesker der osse bliver udnyttet de er brikker i et større spil. Denne bog peger klart og tydeligt på nogle af gerningsmændene. https://en.wikipedia.org/wiki/Secret_Affairs:_Britain's_Collusion_with_Radical_Islam Sjovt nok bliver forfatteren ikke hængt ud som højre ekstremist han har nemlig gået på de “rigtige” skoler.

Margrethe
Margrethe
6 months ago
Reply to  Svend Giønge.

“Muslimer er også mennesker”. Det er og var nazister, kommunister og fascister også. Hvad skal vi bruge den konklusion til?

Cat Girl
Cat Girl
1 month ago
Reply to  Svend Giønge.

osse er mig bekendt ikke et dansk ord (rettet af min dansklærer i dansk stil i 8. klasse -1978)

ordnet.dk:

uofficiel, talesprogsefterlignende skrivemåde: osse

Radikal Islam skyldes primært petrodollaren og CIA. Almindelig Islam er alle de muslimer som bare vil leve, herunder de camouflerede CIA-aktiver

Last edited 1 month ago by Cat Girl
H.P.
H.P.
6 months ago
Reply to  steen

Jeg har faktisk et signeret eksemplar af fjordman/Peder Jensens bog Vidne til vanvid.
Peder Jensen er noget af det mest vidende , tænksomme og klart tænkende man kan forestille sig.

Dragen
Dragen
6 months ago
Reply to  H.P.

Det er rigtigt . Fjordman har fra starten været krystal klar. Og meget vidende.

Manden, der nægtede at tie
Manden, der nægtede at tie
6 months ago

Det allerstørste problem i vores del af verden er at befolkningen ikke er bevæbnet. Vi har derfor svært ved at forsvare os mod et angreb fra myndighederne eller andre befolkningsgrupper.

Last edited 6 months ago by Manden, der nægtede at tie
Realisten
Realisten
6 months ago

Sverige vil ikke kollapse. En moderne stat kollapser ikke. Sydafrika er ikke kollapset endnu. Det kunne være rart hvis de her forfattere kunne beskrive præcis hvad der indgår i et kollaps, hvilket de aldrig gør. I stedet vil det bare blive værre. Gradvist, langsomt, støt..

Margrethe
Margrethe
6 months ago

Hvad jeg tror, der venter os: Globalisternes patologiske, naturstridige trang til at kontrollere os alle i “verdenssamfundet”, vil før eller siden kollapse og sprænge menneskeheden til atomer, i form af millioner af større eller mindre klaner, hvis tillid til hinanden vil blive om muligt mindre end i dag. Det vil medføre konstante konflikter og krige. Fordelen vil blive, at disse konflikter har meget lokal karakter og skaden bliver derfor til at overse, jævnfør nedenstående link. Danmark var så lille en nationalstat og førhen med så homogen et stammefolk, at man kunne have håbet, det stod til at redde som en… Read more »

Last edited 6 months ago by Margrethe
Dragen
Dragen
6 months ago
Reply to  Margrethe

Jeg tror , mine tanker lægger sig i forlængelse af det dine overvejelser . Mine tanker rør sig mere i den kaotiske overgang, FØR mønsteret for HVAD der sker , er rigtigt klart eller på plads endnu . Fx. HVOR man er søgt til eller lign . Jeg tror det vil være vigtigt , i en sådan overgang , at lade “pengene følge borgeren” , som administrativt princip indenfor den velfærds-stat der allerede existerer. Det vil give den enkelte størrer reelt valg-rum og muliggøre , “at stemme med fødderne” på en lang række områder . Valg af sundhedsydelse , plejehjem… Read more »

Margrethe
Margrethe
6 months ago
Reply to  Dragen

Du fremlægger interessante tanker at bygge videre på. Hvad udad tabes skal indad vindes. De få gange, jeg har været på et apotek, står der altid en tørklædemuslima eller en langskægget pendant. Så kan vi jo godt regne ud, hvad klokken er slået for danskere med vores holdninger, hvis vi for alvor bliver syge. Det system er færdig og godt det samme. Jeg arbejder til daglig med genoptræning og vi har ingen læger tilknyttet, så jeg ved ikke, hvad de tænker om situationen. Men jeg har selv erfaret, at det virker håbløst at forsøge at lirke bare lidt til systemet… Read more »

Dragen
Dragen
6 months ago
Reply to  Margrethe

Hvordan når man dertil ..? Jeg ved det ikke . Men en del af et bud er , at spotte de solide kilder der allerede er . Med solide sigter jeg især til folk/kapaciteter der har science på plads . Eva Lydeking skrev i 90’erne en lang række rigtigt gode bøger om ernæringsterapi . Hun uddannede og underviste flere hold ernæringsterapeuter i de ting . ( privat uddannelse) . Den uddannelse tog både udgangspunkt i vitaminer/mineraler , den daglige kost og BEVARELSE af helbred og sundhed . Men handlede også om alle de der sad med et allerede skadet helbred… Read more »

Margrethe
Margrethe
6 months ago
Reply to  Dragen

Jeg har oplevet noget af det samme på en Rudolf Steiner Institution i England, hvor jeg arbejdede i mine unge dage. Vi har faktisk også haft en mere helhedsorienteret omsorg for patienter i Danmark. Det skete eksempelvis på Tuberkulosesanatorierne. De havde ofte eget gartneri, egen frugtplantage og egen svineavl for at sikre patienterne så frisk og nærende en mad som muligt. Og så lå patienterne og sov i liggehaller vendt ud mod vandet. I soveposer året rundt, for at sikre dem så meget frisk luft, de overhovedet kunne få. Det ved jeg fordi jeg som barn en overgang boede på… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
1 month ago

Verdensregeringens fald er det eneste uundgåelige

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x