17
okt
Seneste opdatering: 19/10-23 kl. 0343
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

 “COVID-vaccinerne er ulovligt godkendt og må suspenderes”

Rundbordssamtale med Marcel de Graaff, Willem Engel, Joachim Kuhs og John Laughland (interviewer) om deres brev til EMA (Det Europæiske Lægemiddelagentur) om øjeblikkeligt at trække godkendelsen af ​​COVID-vaccinerne tilbage.

Ikke siden Mark Steyn var på GB News – og til han blev fyret for at være for sandhedssøgende – har man på TV set eller hørt en så komptetent og vidtgående kritik og beskrivelse af vaccineskandalen. På DR og 24 Nyt har de hver haft en frygtsomt, bagatelliserende forsøg på at behandle det journalistisk, men her tales sandelig lige ud. Det burde få følger for kommende ofre hurtigst muligt. Det er velgørende at blive mindet om, at der findes politikere med samvittighed og ryggrad. Det kan man nemt risikere at glemme i disse år, hvor både de og medierne distancerer sig fuldstændigt fra befolkningen med dødelige løgne. .

Samtalen finder sted i EU parlamentet i anledning af Marcel de Graaf’s (MEP) brev til EMA, og er refereret på hans hjemmeside ligesom brevet til EMA (på engelsk). Man skulle så tro, det havde givet genlyd i hollandske medier, men nej, kun “den højreorienterede nyhedsside” De Dagelijkse Standaard har refereret den den 12 oktober. MSM er stadig korrupt på bekostning af menneskeliv. Jeg oversætter:

Modige stemmer udfordrer ​​COVID-vaccinernes sikkerhed og effektivitet

En fascinerende og presserende diskussion har for nylig fundet sted inden for Europa-Parlamentets mure. MEP’erne Marcel de Graaff (FVD), Joachim Kuhs (AfD), John Laughland (FVD International) og Virus Truth-lederen Willem Engel modsatte sig fuldstændigt godkendelsen af ​​COVID-vaccinerne.

Et svar kom i form af et brev stilet til EMA, hvor Det Europæiske Lægemiddelagentur blev konfronteret med sit ansvar og sin forpligtelse på principperne om god regeringsførelse og god medicinsk praksis. Lutter ord, som europæiske bureaukrater elsker, men nu anvendt på en emne, de helst ikke vil have kastet lys over: COVID-vaccinernes påståede skadelighed og effektivitet.

De herrer De Graaff, Kuhs, Laughland og Engel er engagerede i alle europæiske borgeres velfærd og den økonomisk brug af deres hårdt tjente skattekroner – noget der oftere krænkes end det bemærkes i Bruxelles’ ekkokammer. Brevet var meget direkte: de krævede øjeblikkelig suspension af markedsføringstilladelserne for Pfizer- og Moderna-vaccinerne.

Denne type diskussioner, hvor den sunde fornufts stemme modsiger den bureaukratiske elites tomme fraser, viser, at der stadig findes kæmpende helte i Europa. Helte, der ikke er bange for at svømme mod strømmen, som ikke er bange for at stille de ubehagelige spørgsmål. Dem der bekymrer sig mere om de europæiske borgeres rettigheder end om deres egen politiske karriere. [..]

Det er nu op til EMA at komme med et værdigt svar. Vil der endelig blive lyttet til folk? Vil folkets stemme endelig blive hørt i Bruxelles’ marmorhaller? Tiden vil vise, om europæiske bureaukrater tager deres ansvar alvorligt, eller om de som sædvanlig lukker ørerne for emner, der ikke passer ind i deres stramt orkestrerede fortælling. De Dagelijkse Standaard: Moedige stemmen betwisten doeltreffendheid en veiligheid van COVID-vaccins

Kun 2 % af amerikanerne vil have Covid-boosterne

Andrew Bridgen fysisk angrebet i parlamentet

Counter-narrative UK MP Andrew Bridgen, who the establishment attempted to cancel with accusations of antisemitism, was physically attacked when he exposed another MP for defacto antisemitism.

4 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Manden, som læste HELE konvensionsteksten
Manden, som læste HELE konvensionsteksten
4 months ago

Så er der lidt nyt fra dagens Danmark: Jeg var på apoteket med min mor i går da hun ville have en vaccination mod influenza, den med Covid hoppede hun ikke på, underligt nok. Anyway, vi indfandt os i køen og som vi tidligere har været inde på her på siden, så kan man få både Covid og alm. influenzavaccine samtidigt, dette er ubegribeligt for mig, men sådan er det. Nu ser jeg så en seddel hængt på apotekets rude: ingen Covidvacciner i dag da der er konstateret “bobler” i vaccinerne. Vaccinerne er i karantæne. Det var det der stod.… Read more »

Dragen
Dragen
4 months ago
Reply to  steen

Men køerne for , at få influenzavaccone/ covid-vacc. Er forbløffende lange . De steder jeg er kommet forbi apotekerne, stikker jeg hovedet indenfor og prøver, at danne mig et indtryk . På apoteket i city-vest – dvs Gellerup-parkens apotek , så tingene bedrøvelige ud da jeg talte op der. En kø på 18 mennesker . Alle over 65 år , mange sad på stole i køen . Alle – pånær 1- var danske danskere. Det er det lokale apotek for gellerup-parken , vi her taler om, hvor den absolutte majoritet af beboerne har islamisk kulturbaggrund . Alligevel var 17 ud… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
4 months ago
Reply to  steen

Har nogen hørt på vandrere hvor “interesserede/villige” lægerne er til at give raske medborgere ☠️💉’erne?
Retræten var vel fra 12 til 50 år?

Anders Bo
Anders Bo
4 months ago

Ingen bekymringer…

“De irriterede” møder jo op igen, for at få Buster III. Og der Pfi☠️💉 akkumulerer slippervi snarest for dem, så…

Ingen bekymringer.

Nielsen
Nielsen
4 months ago

Det er sikkert at du mindsker dit immunforsvar ved vaccinering. Det er effektivt, at medicinalfirmaer kan tjene på dit medicinforbrug ved de sygdomme du lettere pådrager dig efterfølgende. Effekten er med andre ord: Flere penge i pilletrillernes og lægernes lommer.

Nielsen
Nielsen
4 months ago
Reply to  steen

Nå ja, men vi finder nok et eller andet sted mellem Herodes og Pilatus. Jeg fandt f.eks. mellem fjernsyn og internetforbindelsen Stanislaw Burzynski og Barry Smeltzer.

Dragen
Dragen
4 months ago

Her er der en der udtaler , at sprøjterne er FARLIGE. Istedet for bare : et-eller-andet-med-endnu ikke bevist ….
Sprøjterne er farlige , og ingen skulle nogensinde have haft en eneste .
Vi har skabt en slags hospitals-maskiner eller “sundheds”-systemer der agere på effektivitet , automatik og protokoler . Man forbinder noget godt og positivt med det forhold . Noget man måles på og er stolte af . Resultatetet i form af helbredelse hos patienten kræver dybbere indsigt i det lægende . Den del – det lægende – aner allopatisk medicin intet om .

Anders Bo
Anders Bo
4 months ago
Reply to  Dragen

FDA havde senest februar 2021 dokumentation nok på skrivebordet, til at forstå Pfi☠️💉 var/er den farligste vaccine – nogensinde!

trackback

[…] “Det største cover-up i medicinalhistorien” […]

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x