19
okt
Seneste opdatering: 19/10-23 kl. 1132
32 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dan Park: “Åbn jeres hjerter” på et el-skab i Malmø

Det store flertal af de herboende muslimer opfatter sig ikke som danskere

Af Lars Hedegaard

Jeg blev for en stund siden ringet op af en yngre københavner, som var opskræmt efter at have overværet dagens massedemonstration mod Israel og til støtte for Hamas. Så vidt han kunne se, var 98 pct. af deltagerne af ”anden etnisk herkomst” isprængt enkelte danskere.

Hvordan ville jeg forklare dette fænomen? Hvorfor har vi nu en massiv befolkning af 400.000 utilfredse fremmede, som er landets politisk mest aktive segment?

For det første, svarede jeg, må vi forstå, at det store flertal af de herboende muslimer ikke opfatter sig som danskere og ikke har noget tilovers for landet. Selvom de geografisk har flyttet sig, lever de mentalt stadig i Mellemøsten, hvis konflikter og hele tankesæt, de har medbragt til de grønne lunde, som de hader, fordi vi endnu ikke lever under islamisk lov. ”Integrationen” er et svindelnummer beregnet på at få småt begavede danskere til at stemme for mere indvandring.

Uheldigvis svømmer Danmark over med dumrianer, der ved valg efter valg støtter de politikere, der vil have mere af det samme. Vi lever nu under en ny normalitet og betragter det som ukontroversielt at se masseoptog af fremmede, der vil slå jøder ihjel. De få, der kan tænke sig om og har læst en historiebog, ved, hvordan det vil ende.

Spørger man, hvordan vi er endt i denne situation, må man huske, at venstrefløjen, der har fuld kontrol med medierne, og hvis ideologi har bredt sig langt ind i de såkaldt borgerlige partier, siden Israel vandt Seksdageskrigen i 1967 har næret et brændende had til den jødiske stat. Hadet udspringer bl.a. af, at venstrefløjen har måttet opgive planerne om at få arbejderne med på en samfundsomvæltning – en forhåbning, som venstrefløjens ideologiske inderkreds aldrig har opgivet. Man da proletariatet ikke er til at drive til revolution, er der nok andre, der vil være med til at virkeliggøre den socialistiske utopi. Hvem er mere egnede end muslimer, som pr. definition afskyr den vestlige samfundsorden med dens kapitalisme, demokrati og frihed?

Og da de fleste muslimer hader det faktum, at der findes en jødisk stat i deres midte, forstår man den antisemitisme, hvis hæslige ansigt gang på gang skæmmer billedet af venstrefløjens humanistiske idyl.

Som August Bebel, der var blandt stifterne af det tyske socialdemokrati, sagde: Antisemitisme er den dumme karls socialisme. Bebel døde for over hundrede år siden, men hans betragtning er stadig træffende.

Store demonstrationer København, Brabrand, Odense, Vejle Sønderborg

4.4 13 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

32 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vil medierne have os udskiftet med islamister?
Vil medierne have os udskiftet med islamister?
9 months ago
Reply to  steen

Når de 400.000 (eller er det 800.000?) er flygtet fra
islamistiske områder, virker det mystisk og besynderligt,
at de støtter islamisering og Hamas og lignende. Hvorfor
flygtede de så?

Og hvorfor har DRs,Politikens og JPs røde feminister
så travlt med at reklamere for multi-kulti, afrikanisering
og islamisering? Det virker også ulogisk og uforståeligt.

Dan Christensen
Dan Christensen
9 months ago
Reply to  steen

Globalisterne ønsker ikke at opløse eller eliminere det danske folk, kun at reducere Danmark til en lokal provins i det altomfattende globalistiske paradis. Fælles regler skal gælde for alle tobenede i verden. Retssystem, skattesystem, socialstruktur, samfundspligter og menneskerettigheder skal være globalt uniform. Til gengæld kræver globalisterne, at hele verden annammer en ‘Monokultur’, som globalisterne uheldigvis har undladt at specificere. Den danske kulturarv skal underordnes den store universelle ubeskrevne kultur. Lur mig, om ikke denne globalistkultur på forunderlig vis vil begunstige overklassen. Islam har sin egen version af globalisme. Den hedder ‘Umma’ og har som mål at alle mennesker i verden… Read more »

Vil medierne have os udskiftet med islamister?
Vil medierne have os udskiftet med islamister?
9 months ago

Ønsker man ikke at eliminere/udrydde danskerne? Men det er egentlig ret ligegyldigt hvad globalisterne sådan går og ønsker, for det sikre resultat af deres politik med folke- udskiftning og falske og ofte direkte giftige “vacciner” bliver udryddelse af millioner af europæere. Folkeudskiftning er lig med folkemord. Når en land invaderes og overtages af kulturfremmede, når sundhedsvæsnet korrumperes, når den samlede politik er totalitær og landsforræderisk, er udkommet terror, total katastrofe og massedød. Mange landes erfaringer med indvandring og totalitær politik er grufulde og skræk- indjagende. Når så massedød og massemord camoufleret som sundhed og velfærd kommer oveni, er der grund… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
9 months ago

Nu ved vi hvorfor der ikke er så mange lygtepæle på Slotsholmen og nærmeste omegn.
Ikke af den grund du måske optimistisk tænker på; men fordi det er krænkende for muslimer, at danske hunde letter ben op ad lygtebenene. De genkender mere lugten af kameler frem for hunde.

Dan Christensen
Dan Christensen
9 months ago

Lygtepælene, ikke lygtebenene!

Vil medierne have os udskiftet med islamister?
Vil medierne have os udskiftet med islamister?
9 months ago

Rettelse: Når ens land invaderes og overtages…

Manden, som læste HELE konvensionsteksten
Manden, som læste HELE konvensionsteksten
9 months ago

Desværre rammer problemerne sjældent dem, som har skabt dem.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
9 months ago

Om venstrefløjen vil revolution, for min skyld helt frit for at socialisterne starter en revolution imod islam, med solidaritet og åbne hjerter, pride parader og kvindekamp, hele lortet af tvekønnede og socialisten den samlede venstrefløj til frihedskamp imod islam, det ser jeg intet problem i, islam er en værdig modstander. Om venstrefløjen en gang for alle ville gøre op med 68′ med illusionen af at være noget de ikke længere er, idag kun røven af 4′ division, men om venstrefløjen en gang for alle vil give deres følelser frit løb i en samlet socialistisk manifestation en revolution imod islam, det… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
9 months ago

Sparker en herboende fremmed dig bagi, skal du vende den anden balle til. Tømmer staten din ene bukselomme, skal du tømme den anden bukselomme, når en herboende fremmed antaster dig. Trækker en gruppe herboende fremmede din dyre modefrakke af din ryg, skal du også give gruppen af herboende fremmede dine fine modesko. For nogle år siden blev en bekendt antastet af en gruppe “unge fremmede” tæt på Tingbjerg ghettoen. De “unge fremmede” beordrede ham til at smide tøjet minus undertøj og sko, som de derefter stjal tillige med hans mobil og armbåndsurog stak af med. Det var om efteråret og… Read more »

Limewood
Limewood
9 months ago

Altså den forfatter og politiker Eric Zemmour udtrykte det således: Venstrefløjen erstattet proletariatet med profetariatet..

Dragen
Dragen
9 months ago

Når 90 – 95 % af demonstrations deltagerne er af anden etnisk herkomst – som de demo’er vi ser i disse dage , – spekulerer jeg på , om ikke det også får grunden til , at sitre lidt under fødderne på venstrefløjserne? .

DynamiteViking
DynamiteViking
9 months ago
Reply to  steen

Ja, politikerne har utvetydigt de to svenske liv i Bruxelles på deres samvittighed, men det falder slet ikke politikerne ind. Ej heller flertallet af dumme danskere lader til at kunne lægge to og to sammen. Nej, de døde svenskere er Paludans skyld – hvis bare han kunne lade være med at brænde koraner, så ville de to svenskere ikke være blevet dræbt. Sådan ræsonnerer et folk, der velvilligt underkaster sig voldsmandens veto.

Dragen
Dragen
9 months ago
Reply to  steen

… gøre visse indenlandske elementer nervøse….det ville glæde mig . Men ville de kunne finde ud af at foretage sig noget relevant ? . Teatrets verden er jo en forestilling . Virkelighedens er konkret og kræver andre potentialer og evner hos den enkelte politiker/aktør. Det jeg sigter på er ; – Er de ikke efterhånden helt handlingslammede? . Måske skrækslagne?

Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
9 months ago

Samfundstjeneste dag 38 (17102023). Som jeg skrev fredag, så har kriminalforsorgen præsenteret mig for et pålæg, fordi jeg “har overtrådt vilkårene for din (min, red.) betingede dom”, da jeg er kommet for sent til samfundstjeneste nogle gange. Det betyder i praksis, at jeg i stedet for seks timers samfundstjeneste har 10 timer og 45 minutters samfundstjeneste tilbage. Og jeg er blevet indskærpet, at jeg skal møde til tiden (klokken ni). I går var jeg ved cykelhandleren for at få lappet cyklen, og jeg er ude ad døren i god tid her til morgen. Det er syv grader. Efteråret er ved… Read more »

Ole Larsen
Ole Larsen
9 months ago

Lars Hedegaard. Vil du ikke godt fortælle os hvad I sagde om Israel og palæstinenserne dengang du var medlem af VS. Første gang jeg kunne stemme stemte jeg VS. Næste gang stemte jeg SF, for det behøvede ikke være sÅ venstreorienteret. Jeg var på Den Lille Højskole ved Hobro.Jeg respekterer Lars Hedegaard. Jeg læste Krigens Hus som jeg lånte på biblioteket. Den gav mig en ny oplysning. Og artiklen: Bag om islam, som jeg fandt på internettet. Det samme. Men det korte af det lange er at venstreorienteret er ikke et ønske om revolution. Og når Lars Hedegaard og Karen… Read more »

Realisten
Realisten
9 months ago

400.000? – prøv med 6-700.000.

Nielsen
Nielsen
9 months ago
Reply to  Realisten

Det bedste ved Dan Park er hans dårlige ånde.

Nielsen
Nielsen
9 months ago
Reply to  steen

Og cigaretter, hvi han da ikke er holdt op. Det er ved at være længe siden jeg stødte ind i ham til en folkerfest i Mosbjerg.

Nielsenmail.mail
Nielsenmail.mail
9 months ago
Reply to  Nielsen

Der smuttede et s ud under askebægeret. Det er jo ‘hviS han da…’

Dan Christensen
Dan Christensen
9 months ago

Öppna era hjärtan var ett sommartal, som hölls den 16 augusti 2014 vid Norrmalmstorg, av den svenske politikern Fredrik Reinfeldt (M).
Han regnede nok ikke med, at de unge ISIS jihadister forstod noget helt andet med den besked.
ISIS jihadister skal normalt tage en bid af hjertet på liget af den fjende, som ISIS jihadisten lige havde slået ihjel. Bon Appetit.

Ole Larsen
Ole Larsen
9 months ago

Johnny Cash, hash og Gasolin. Det var hårdt får ideologerne at følge med.

Lennie
Lennie
9 months ago

Hermed siger jeg farvel til snaphanen, da jeg ikke længere gider at læse de antisemitiske kommentarer her, som der er lidt for mange af. I bør se dette sky news australia klip, hvor en rabbi forklarer, at står du sammen m pro Palæstina demoerne, så er du antisemit. Han forklarer, at de næste på voldsorgasternes liste er vesten. Prøv at fatte det, I, som ævler om konspirationer og hader jøder! I kan også prøve at regne ud, hvem der har hjulpet Hamas djævlene til at gå under radaren i planlægningen af angrebet. Jeg har en ide, men vil ikke skrive… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
9 months ago
Reply to  Lennie
Last edited 9 months ago by Cat Girl
Viktor Børge
Viktor Børge
9 months ago
Reply to  Cat Girl

Mener Kattejammeret stadig, at jøderne skabte koranen og islam eller er den påstand røget ud med kattegruset?

Margrethe
Margrethe
9 months ago
Reply to  Cat Girl

Din ven i nederste link har nogle interessante pointer. Blandt andet at 4 ud af 5 israelere har gennemskuet Bibi. Men så får vi også den evige hjerneblødning, hvor han sidestiller kristne og muslimer, som to grupper der ikke bare går ud og myrder folk. Hvorfor er der så mange blandt dem, der mener at have gennemskuet hele verden, der ikke kan gennemskue islam? Kniber det for dem at åbne muslimernes krigsmanual, koranen? Jeg har reddet mig en uven eller to blandt de “vågne” fordi jeg ikke deler deres opfattelse om muslimer som ofre for ond propaganda. Muslimer ér onde… Read more »

Nielsen
Nielsen
9 months ago
Reply to  Lennie

Lennie. Fordi man er kritisk mod en statsleder, som gennem de sidste 3 år har undertrykt det israelske folk ud over alle grænser, behøver man ikke være “antisemit” som er et meget slidt ord. Alle kan have ret -nej HAR ret til- til at kritisere idéer og relegioner og politikker. Husk på de viise ord: Sticks and stones may break my bones, but words never will. Med andre ord: Du skal dømmes på dine gerninger og ikke på dine ord. Hvis du mener at nine eleven ikke var en konspiration, hvis du mener at pearl harbor ikke var et middel… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
9 months ago

Nu mener Radikale Venstre jo noget helt andet.

Viktor Børge
Viktor Børge
9 months ago
Reply to  Anders Bo

Gør de det – eller er det en joke?
Jeg ser ikke danske statsmedier længere, så ha mig undskyldt.

Dan Christensen
Dan Christensen
9 months ago
Reply to  Anders Bo

Det radikale venstre mener altid det modsatte.

32
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x