26
okt
Seneste opdatering: 27/10-23 kl. 1336
31 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Halvdelen med myokarditis-symtomer vil dø indenfor fem år”

“Ideas Have Consequences. I Went to The World Economic Forum as a Spy —THIS is What Scared Me The Most. In this episode of Ideas Have Consequences, I chatted with Jim Ferguson about this. Here’s a hint… it’s not good news for you!

“Og af en mio vaccinerede får 200.000 symptomer mod før en ud af en million. 24 millioner briter kan altså dø indenfor de næste fem år.”

Det er en af de ting, jeg har været længst om at undersøge, og længst om at anerkende, for et overlagt folkedrab er meget langt mentalt skridt at tage. Ikke mindst når man er oppe imod hele etablissementet og 90% af befolkningen. Men nu er jeg overbevist, og jeg har indsamlet argumenterne for det. Der er simpelthen for mange pålidelige røster, der har overbevist med med deres beviser for teorien. Først og fremmest folk som Michael Yeadon og Sasha Latypova og også i videoen ovenfor. De er så konkrete, at de ikke kan afvises.

Jeg drømmer ikke om at overbevise nogen, for hvor langt et skridt er det ikke for alle dem, der ikke har studeret det grundigt? Jeg har – hver dag i over to et halvt år. De har som bekendt også meninger om ditten og datten, og hvis de er vaccinerede – hvad de fleste er – har de tilmed en kompliceret psykologisk situation at kæmpe med. Den får selv intelligente mennesker til at gå i virkelighedsfornægtelse. Det forstår man, de er bedraget, og de riskerer at dø af det. Jeg skriver ikke, hvad jeg opfatter som sandheden, for at genere dem, men for om muligt at redde flere menneskeliv fra at gå til. Det burde sige sig selv.

Men det passer, og vores politikere, myndigheder og Sundhedsvæsen er kommet i seng med de kræfter, der udfører den dagsorden – frivlligt eller ufrivilligt, man må virkelig håbe det sidste. For at tækkes World Economic Forum og omegn, skader de deres landsmænd helbred alvorligt, så afskyelige er de, når man koger det ned, og der er selvfølgelig intet beskidt trick, de ikke kommer til at bruge, for at ikke det skal blive almindeligt forstået.

Men først og fremmest lægerne skulle skynde sig at komme ud af deres feje tavshed, mens der endnu er nogen tillid til dem tilbage. Masser af mennesker vil dø de nærmeste år, og hele samfund kan bryde sammen under byrden af død og sygdom og mangel på kvalificeret arbejdskraft.

Befolkningen må forstå, at mRNA-vaccinerne er et centralt led i depopulationen. Også når den farlige mRNA teknik snart kommer i influenza vacciner. Dette vil gøre alle vaccinerede til fabrikker af de dødelige spike-proteiner.

Interview med Jim Ferguson “Former Parliamentary candidate with The Brexit Party Barnsley. Businessman entrepreneur.”

Se onkologen William Makis: Kræftlægerne tør ikke tale om turbo-cancer af frygt for deres karriere (der desværre ikke kan indlejres.) Se også mRNA COVID Vaccines Form Spike Protein in Heart Cells, but Cause Different Anomalies within 48 hours.

Da nu Jim Fergusom placerer World Economic Forum helt centralt i dette, der meget nemt kan være verdenshistoriens værste forbrydelse, er det på sin plads at bringe denne fra den alternative svenske bogmesse.

Panel – Så här kontrollerar World Economic Forum media och politiken

4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

31 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
5 months ago

Det er en ret gennemtænkt måde at langtidsaflive folk på. Var alle faldet døde om, fem minutter efter fixet, havde selv de tungeste gennemskuet sammenhængen. Vi, der mener os vågne, observerer nu, muligvis, mærkelige hændelser, med død og invalidering til følge, vi vidst ikke rigtig er vant til at se. Eller er vi? Er det fordi, man er overfokuseret, og derfor ser sammenhænge, som slet ikke er der? En mental noceboeffekt? Flertallet lader jo som om, det hele er i sin skønneste orden. Intet at se, kom nu videre. Det er dét kroniske dobbeltsyn, løben slalom ind og ud mellem… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
5 months ago
Reply to  steen

Kunne I ikke forklare os der ikke har set nogen “virus” i vores liv, hvor I finder de der henne? Hvorfra ved I at der er en virus? Alle påvisninger af “vira” er systematisk afvist af “terrain-teori” og virologerne er ikke i stand til at forklare sig selv i en åben debat, så hvor tror I at det efterlader os? Nu gider jeg ikke læse tykke lærebøger om virologi for at bevise alt dette her for jer, det er der jo så andre som har gjort og det er dem der skal konfronteres, hvis man mener at vide noget om… Read more »

Last edited 5 months ago by Cat Girl
Politik er tit ondskab, galskab og forræderi
Politik er tit ondskab, galskab og forræderi
5 months ago
Reply to  Cat Girl

Det er noget sludder at der ikke findes virus. De er set i
elektron-mikroskoper og de adskiller sig fra bakterier ved
at være mindre og ved at midler mod bakterier ikke virker
på dem. Et kommende kæmpeproblem er multi-resistente
bakterier som der ikke findes medicin imod. Mange læger
mener at ret uskyldige infektioner om nogle år kan blive
dødsensfarlige, fordi der til den tid ikke kan gøres noget
ved dem. (Der findes også tynde bøger om virus)

Cat Girl
Cat Girl
5 months ago

Nej, det er ikke noget sludder, Det lyder som om du ikke har beskæftiget dig med problemstillingen, men du må selv hitte dig frem til kilderne og du lyder som en brugt grammofonplade der hakker i den samme rille hver gang

Last edited 5 months ago by Cat Girl
Politik er tit ondskab, galskab og forræderi
Politik er tit ondskab, galskab og forræderi
5 months ago
Reply to  Cat Girl

Margrethe skriver om Styrelsen for patientsikkerhed. Til det skal kan tilføjes at det foretagende ikke er ret meget andet end en narresut og syltekrukke. Man kan klage med en lang e-mail og påpege at det er en hastesag, og så ringer de og bekræfter modtagelsen, og derefter sker der ikke en dyt i årevis, selvom en patients liv står på spil. Det hjælper heller ikke at rykke for svar. At betydelige dele af sundhedsvæsnet er brudt sammen, kan ikke bestrides. Og nu undergraves folkesundheden på mindst syv forskellige måder. F.eks. oplever flere og flere patienter at de ikke mere kan… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
5 months ago

Det er ikke brudt sammen, det er præcis der hvor det blev planlagt ved grundstenens læggelse, som det altid har været meningen. Kender godt patientklagenævnet fra mine egne to sager og det er sandt, hvad du skriver

Cat Girl
Cat Girl
5 months ago
Reply to  steen

Det er klart at man ikke kan have en mening om det man ikke går ind i, men det synes at have ret afgørende betydnig for verdens gang siden 2020, derfor faldt det interessant for os der godt vidste at det hele var svindel fra starten af Man eksperimenterede for at påvise virusinfektion onkring den spanske syge og beviserne for at der ikke finder smitte sted ligger stadig som idlæg i den videnskabelige litteratur Dem linkede jeg til for over et år siden Desværre tør jeg ikke gå ind på et hospital og få opereret mine øjne pga de er… Read more »

Last edited 5 months ago by Cat Girl
Anders Bo
Anders Bo
5 months ago
Reply to  steen

En del vil også dø af kræft…
Fik du tjekket/prøvet Sulforaphane?

Anders Bo
Anders Bo
5 months ago
Reply to  Margrethe

Trøst dig med, du vi få større ” oplevelser” – og mange af dem – inden udgangen af De Brølende 20’re… 😁

Margrethe
Margrethe
5 months ago

Et såkaldt Bekymringsbrev blev afvist af Styrelsen for Patientsikkerhed så hurtigt som dagen efter det var afsendt. De kan umuligt have nået at gennemse den skudsikre dokumentationen for injektionsrelateret overdødelighed på så kort tid. Vi lever med et nazistisk eugenisk styre, der intet lader den tidligere version syd for grænsen noget tilbage.

De har samlet set haft så mange muligheder for at komme til fornuft, men afvist dem alle, at dommen over deres kriminelle handlinger, kun kan blive den ultimative. Her gengivet fra Vitalrådet:

https://www.vitalraadet.dk/?na=v&nk=1335-0a6cd30bcd&id=33

Cat Girl
Cat Girl
5 months ago
Reply to  Margrethe

Fantastisk. David Knight har en lignende sammenligning som det anførte bevis, hvor han sammenligner højt vaccinerede lande med lavt vaccinerede vestlige lande

IT IS NOW IRREFUTABLE……….. THE COVID VAX IS MURDER.
https://www.bitchute.com/video/Pj5lnmSkmvO2/

Manden, der nægtede at tie
Manden, der nægtede at tie
5 months ago

Der er ikke kun dårligt nyt, møgkællingen har klar fået “vaccineansigt”:

1000000126.jpg
Mads kering
Mads kering
5 months ago

Hvor er den grim!

Henrik Wegmann
Henrik Wegmann
5 months ago

“vaccineansigt” ???

Manden, der nægtede at tie
Manden, der nægtede at tie
5 months ago
Reply to  Henrik Wegmann

Ja, det kræver sin forklaring, men vi har fra tid til anden haft en diskussion her om det fænomen, at nogen pludselig efter at have modtaget den sikre og effektive vaccine er svulmet op i ansigtet, blevet svampet, hvis man kan beskrive det således. Jeg er selv stødt på fænomenet i min omgangskreds, ganske uvidenskabeligt, så jeg har ingen kilder, men du kan jo selv gå på opdagelse.

Henrik Wegmann
Henrik Wegmann
5 months ago

Til Manden, der…..

Tak for info

Henrik

Anders Bo
Anders Bo
5 months ago

Mener du for alvor, den selv har taget junket!

Manden, der nægtede at tie
Manden, der nægtede at tie
5 months ago
Reply to  Anders Bo

Ja det er seriøst ment, ikke alle naturligvis, men det er ikke udelukket at vaccinen påvirker stofskiftet eller andet hvorved der akkumuleres væske i kroppen. Dette kendes jo også fra fænomenet “måneansigt”. Men igen ganske uvidenskabeligt, men kig lidt rundt næste gang du er i Føtex.

Dan Christensen
Dan Christensen
5 months ago

Først skal Det Hvide Skur i Washington depopuleres, hvis der formodes at befinde sig en menneskelig population i skuret.
Dernæst kunne man depopulere Nato’s førerbunker i Bruxelles; den derværende population er yderst farlig for menneskehedens overlevelse. i Nato-bunkeren befinder sig mestendels programmerede robotter i serieproduceret standardudgave iført mærkeligt ens tøj dekoreret med sildesalat, som normale mennesker helst ikke vil være på samme planet med.

Dragen
Dragen
5 months ago

Mad er magt.

Dan Christensen
Dan Christensen
5 months ago

Hvis der findes en depopulations-dagsorden, ved de fleste godt hvem der først skal depopuleres. Nævner du hvem, kommer alle islam-apologeterne efter dig.

Cat Girl
Cat Girl
5 months ago

OT – Er katte bare katte og er vi katte i en kats øjne?

Do Cats Think Humans Are Cats?
https://www.youtube.com/watch?v=jaDsgbPyMtk

OnTopic:
Pushing back against the evil
https://www.youtube.com/watch?v=nU5sIpAqAsA

Bemærk ham:

Richard Vobes
179.000 abonnenter

Last edited 5 months ago by Cat Girl
Nielsen
Nielsen
5 months ago

Bogstaverbe i NATO betyder ikke det vi normalt bliver bildt ind. De står i virkeligheden for North Atlantic Terror Organization. Dette siger jeg delvis inspireret af New York eren Vladimir Zelenko. Desuden er ordet tlantic en hel del misvisende, da land(e) tilhørende stillehavet, er en del af denne krigsmaskine. Så nar danmarks talking head bilder dig ind, at nato betyder north atlantic trade organization, er de den rene løgn. Det eneste de røvhuller har med handel at gøre, er at de gør reklamer for våbenindustrierne. Stoltenberg er blot én af de tusindvis nyttige idioter, som Gates-Rockefeller eugenik klub aflønner. Og… Read more »

Jesper
Jesper
5 months ago
Reply to  Nielsen

NATO = North Atlantic Treaty Organization. Treaty = traktat.

Nielsen
Nielsen
5 months ago
Reply to  Jesper

I stand corrected. Please accept my apologies. And my lashes out to Uwe and Charles.

Manden, der nægtede at tie
Manden, der nægtede at tie
5 months ago
Reply to  Nielsen

Nåh ja jeg troede det hed OTAN.

ino
ino
5 months ago

ja, OTAN på fransk, og NATO på engelsk.

31
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x