28
okt
Seneste opdatering: 28/10-23 kl. 0151
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Digital StillCamera

Ved Sjöbo, Skåne, © Snaphanen.dk

Hverken Sverige eller Danmark står til at redde, med mindre de hjemmehørende folk samler sig til konkret modstand mod fremmedovertagelsen

Af Lars Hedegaard

Steen, der er en skarp iagttager af svenske samfundsforhold, skriver på sin blog, Snaphanen.dk (som jeg kraftigt kan anbefale), at der efter årtiers sløvhed og laden-stå-til måske er ved at ske noget med det dorske svenske folk.

Spørgsmålet er, siger Steen, om svenskerne tør komme i mindretal i deres eget land om 20-30 år. “Jeg tror”, skriver han, “at de seneste Gaza-reaktioner i Sverige og mordene på svenskere i Bruxelles også har været stærkt medvirkende til den realisme og foragt for islam, der pibler frem overalt i Sverige lige nu”.

Der er nu forslag om hjemsende indvandrere, som lever af sociale ydelser. Det drejer sig måske om 700.000 ikke-statsborgere.

Lad os nu se, om det bliver til noget. Også i Danmark lufter politikerne fra tid til anden tanker om gøre noget, men det bliver ved snakken, for politikerne tjener ikke folket, men deres egentlige herrer, der sidder i World Economic Forum, EU og lignende globalistiske foretagender.

Sandheden er, at hverken Sverige, Danmark eller de andre vestlige lande står til at redde, med mindre de hjemmehørende folk samler sig til konkret modstand mod fremmedovertagelsen – og det uanset, hvad folkets fjender i journalistpartiet himler op om.

Før det går op for os, at journalistpartiets medlemmer har deres gode udkomme ved at agitere for den globalistiske og antinationale dagsorden, kan vi glemme alt om fædrelandets fremtid.

4.6 11 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Henrik C
Henrik C
4 months ago

Spørgsmålet er om løbet ikke er kørt, vi hører hele tiden at Sverige ligger meget værre til end Danmark hvad angår en folkeudskiftning, sad fredag og så et panel på TV2 news hvor man omtalte en undersøgelse der viste at unge danskere i tyverne ville afstå at få børn på grund af “klimakrisen”. Den tåbelige hjernevask man har påført befolkningen om dette klima vrøvl er næppe noget der berører vores nydanskere fra mellemøsten og Afrika, der gælder det om at avle løs, som muslimerne siger: verden skal erobres via kvindens livmoder! Jeg husker ikke om det var Erdogan eller en… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
4 months ago
Reply to  Henrik C

Den værste krise i hele Danmarkshistorien er de danske magthaveres sammensværgelse med islam om folkeudskiftningen i Danmark.
Det anbefales den danske magtelite ikke at opholde sig i Sankt Albani Kirke i Odense.

Ole Mejlstrøm
Ole Mejlstrøm
4 months ago

Hæhæ…by all means please do….der er ganske gode traditioner i netop den kirke!

Dan Christensen
Dan Christensen
4 months ago
Reply to  Ole Mejlstrøm

Skelettet af ham, der fik en spidskompetence der, ligger i Odense domkirke.

Ole Mejlstrøm
Ole Mejlstrøm
4 months ago
Reply to  Henrik C

Jamen, er det ikke utroligt, hvor stupide vælgerne er…nu de fødedygtige af slagsen!!!
Naturligvis skal vi nordboer og europæere føde børn…2-3 som minimum!
Er de unge virkelig så svage og lidet fremadskuende, at de ikke indser, at der absolut ikke opstår mangel på børn, udelukkende hvide børn!
Hvis de virkelig er dumme nok til at tro bevidstløst på alt det klimapladder og alverdens påståede rettigheder her i vores lande, så er de sgu ikke egnede til andet end at uddø!
Frygteligt, men sandt!
For at leve, overleve og blomstre skal der mod og viljestyrke til…og børn!!!

Dan Christensen
Dan Christensen
4 months ago

Langsomt, men uafvendeligt, bliver Sharia-lovens liturgiske regler for korrekt opførsel i stenalderen lusket ind i moderne svensk ret.
Ligesom i Danmark, hvor muslimer forlanger muslimsk respekt for koranen overholdt til punkt og prikke af antimuslimske danskere. De kujonerede danske hajdukker i regeringen vil snart efterkomme muslimske krav om dødsstraf for koranafbrænding.
Effektivt foretager danske magthavere en symbolsk afbrænding af grundlovens bestemmelse og at “censur må ingensinde indføres i Danmark”. Hvis det ikke er brud på politikernes løfte om ubrydeligt at overholde den danske grundlov, kan man snart kalde danske politikere fejge køtere,der frivilligt overlader en uhyrlig religion overherredømmet i Danmark.

Realisten
Realisten
4 months ago

Selvfølgelig bliver det ikke til noget. Det er bare ren retorisk flæsk, som politikerne kaster ud en gang i mellem. Danske partier har også gjort det før. Lavet en såkaldt “Villy Søvndal”. Der kommer ikke til at ske noget: Som i intet! Den etniske udskiftning kommer til at fortsætte. Måske bliver der skåret lidt af den, men overordnet set kommer den til at fortsætte. I Sverige skal I tænke på, at de ikke engang har fået sat stop for familiesammenførslerne, og “flygtninge”-strømmen. Hvorfor helvede skulle de så være motiverede til at igangsætte et endnu hårdere tiltag som foroven? Det er… Read more »

Nielsen
Nielsen
4 months ago

De vågner op på skafottet. Det er hvad embedsmændene har beredt os.

Skåning.
Skåning.
4 months ago
Reply to  Nielsen

(skafottet = schavotten på svenska.se ) Det är illa i Dk också.

Den danska “mannen på gatan” är om möjligt ännu mer PK, politiskt korrekt än Svenskarna. Bara nämn Rasmus så hoppar de högt. Åsså har de sååååå många fiiiina vänner av den sort som Mogens fra Rønne snackade om.

Du Nielsen och alla ni andra har en plikt att tala med allmänheten och väcka så många ni kan! Och några till. Varje dag! Varje dag! Varje dag!

Last edited 4 months ago by Skåning.
Skåning.
Skåning.
4 months ago
Reply to  steen

Hej Steen!

Tack för svar. Stram Kurs fick 146 röster i svenska riksdagsvalet 2023.
Källa: val.se

Människan är ett supersocialt flockdjur. En av människans största svårigheter är att tänka om.
 
Politikerklassen stöder flocksporter och försvårar för tankeväckande aktiviteter. Inte förrän jag fått veta hur flockoffren röstat de senaste fyra valen beklagar jag dem.
Men endast om det visar sig att de brytt sig om vår framtid.
Att förrädiska skallepär valts till ordförande i flockförbundet stärker min syn på den gruppen. / Må väl !

Skåning.
Skåning.
4 months ago
Reply to  steen

Vet tyvärr inte hur man ser Messenger.

Dan Christensen
Dan Christensen
4 months ago

Der burde indføres en humanitær pause i den danske regerings overførsel af statskassen til det kriminelle korrupte regime i Ukraine. Danske skatteslaver har fået frastjålet mindst 14 milliarder kroner til klamphuggerne i Kiev – plus det meste af forvarets materiel. Samtidig er det blevet strengt nødvendigt med en humanitær pause i overførslen af danske skatteslavers lusede lønninger til muslimske fribytteres lommer. Det drejer sig om mere end 100 milliarder kroner om året – lige ned i skraldespanden. Oven i købet skal det nu være forbudt under fængselsstraf at kritisere de muslimske fribytteres kristenfjendtlige religiøse skrifter; hvis det står til vort… Read more »

Manden, der nægtede at tie
Manden, der nægtede at tie
4 months ago

Svenskerne vågner måske, men der skal handling til. Tvangshjemsendelser, fratagelse af statsborgerskab, stop for asyl, stop for familiesammenføring, stop for al øvrig ikke vestlig indvandring, opsigelse af konventioner.

Dette kommer ikke til at ske = dødskursen fortsætter.

Skift bare Sverige ud med Danmark, for det er det samme her, vi er bare 8 år bagud.

felt.udfyldgNAVN
felt.udfyldgNAVN
4 months ago

Hvis der er tegn på… svenskeres reaktin mod deres regering

Mads kering
Mads kering
4 months ago

Ved at vågne op ?

Nej! Så havde de længe set hvad foregår lige for øjnene af dem!

For mange mange år siden!

Niesen
Niesen
4 months ago

For en gangs skyld. kan jeg erklære mig enig med ham der fjolset Lars Hedegard

Oslo/Norge
Oslo/Norge
4 months ago
Reply to  Niesen

Kan du ikke på en saklig måte forklare hvorfor du mener at han er et fjols?

Særlig da du selv -som meg- er anonym?

Vi som skjuler oss bak nicks kan selvfølgelig godt være uenige med folk som står frem med fullt navn men bør da tilstrebe saklighet og gjerne også litt høflighet, det bør vi vel i alle fall men spesielt ovenfor de som står åpent frem.

Dan Christensen
Dan Christensen
4 months ago
Reply to  Oslo/Norge

Mange muslimer, især imamer, står åbent frem og fortæller at alle vantro er lovligt bytte for muslimer, hvis de ikke konverterer eller betaler sig fra at blive slået ihjel.
Det er temmelig meningsløst at tilstræbe saglighed og høflighed overfor nogen, som åbent fortæller dig, at du kun er skaffedyr for muslimerne.
Israelerne demonstrerer i denne tid effektivt den passende reaktion på det åbne muslimske had imod anderledes tænkende. Det du udtrykker, er den rene suicidale passivitet overfor islams hærgen i Norge. Jøderne har taget fløjlshandskerne af og viser jernnæven og hvad gør nordmændene?

Oslo/Norge
Oslo/Norge
4 months ago

Du må da gjerne bruke ukvemsord mot imamer og meningsmotstandere så mye du vil men hvis hensikten er å forsøke å overbevise noen heller enn å forbanne dem er saklighet å anbefale ja. Mitt poeng var at en person som skjuler seg bak et nick og f.eks kaller Rasmus Paludan for en feiging selv oppfører seg både feigt og idiotisk, nå bruker jeg et ekstremt eksempel og sikter ikke til Nielsen. Angående Gaza: At Israel med sine IDF/Aman/Mossad/ShinBet og Magav ikke så angrepet komme finner jeg det nærmest umulig å tro på og nå tetner krigens tåke mens de samme… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
4 months ago
Reply to  Oslo/Norge

Den islamiske hjernevask starter allerede i underskolen. Hvis noget ikke står i koranen er det apostasi, den bog (og ikke andre bøger) giver dig svar på alt!
Det er islams basale credo.

Nielsen
Nielsen
4 months ago
Reply to  Oslo/Norge

Jo. Jeg mener ikke som sådan, at Lars Hedegaard Jensen er et fjols. Men nu er der gået 22-23 år siden ar WTC i New York blev forsvundet i den blå luft med forskellige midler. Han bliver stadig ved med at påstå, at det var et muslimsk angreb på vesten, begået af saudiarabere.
Det er grunden til, at jeg kalder ham et fjols. Det fjollede består i, at han nægter, at se at USA er en slyngelstat værre, end de fleste øvrige stater.

Oslo/Norge
Oslo/Norge
4 months ago
Reply to  Nielsen

Det der høres fornuftig ut, de færreste har hørt om Bygning nr 7.

Det ene utelukker forøvrig ikke det andre, de 19 araberne kunne være på vei mens «noen andre» bestemte seg for å hjelpe dem til en ytterst spektakulær terrorhandling med påfølgende casus belli og enorme inntekter for «MIC»… nå på tredje tiåret.

25
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x