2
nov
Seneste opdatering: 3/11-23 kl. 0434
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“WHO er en kriminel organisation siden dens grundlæggelse”

Dette er et oplæg ved en høring i EU Parlamentet af dr. David Martin, men man bør vide, at det ikke har større autoritet fra EU, end at et af dets medlemmer lejer en af de mange mindre sale, der er i bygningen. Det er en vidtgående påstand, ingen med de forudsætninger, danske medier har givet dem vil kunne forstå. Der hører forudgående viden til, som også har kunnet indhentes fra mange, der  påstår det samme. Men de skal vide, at David Martin i mange år var den amerikanske regerings ekspert i biologiske våben, når de vælger at gå efter ham. Han kan kende et biologisk våben, når han ser et. Vil man dybere ned i anklagerne, skal man fortsætte med Exposing the Covid-19 Crimes – Speech in Dornach Switzerland – Part 1/2.

I løbet af få år vil det uden tvivl være forbudt at formidle oplysninger som disse. Mennesker ændrer meninger i konfrontationen med virkeligheden, ikke med advarslerne om den. Den er i dette tilfælde massedøden, og når den når deres nærmeste cirkler. Da er skaden desværre sket. Over 5 mia. har allerede fået sprøjterne. Pr. idag har 12.4% af danskerne taget de nye boostere og udelukkende gamle over 65, resten stemmer med fødderne. Disse sidste støtter i virkeligheden den pågående forbrydelse med deres tavshed. Dette er den store elefant i rummet. Medierne underholder dig helst med de små, og er dermed medskyldige i massedød.

Well, let’s just say that Dr Martin has a lot more expertise and experience in the area of biological crimes against humanity and that he presents facts and evidence of genocide, far better than the more casual observations of a keyboard warrior pointing fingers at a few bit players!

Dr. David Martin has repeatedly exposed the criminality of those engaged in genocide for decades. In the 90 minute video below from a presentation in Switzerland on 12 September 2023, Dr Martin goes step by step through the last century of progressive loss of people’s individual sovereignty to a cabal of unelected elites. The brilliant Dr David Martin lays bare the criminal cartel that is using the WHO to commit genocide – by hiding behind and using immunity from any and all prosecution


Løgnene: Vi lever under en ny ‘kommunisme’ i Vesten

Unge mennesker dør ikke af ‘long covid’ men af vaccinerne

Ingen er vel bedre til at udtale sig om dette, end den canadiske onkolog William Makis, der flygtede fra Tjekkoslovakiet og kommunismen til Canada. Et af de helt centrale elementer i kommunismen er løgnen. I befolkningerne vidste alle, at alt hvad der kom fra myndighederne, var løgn. Medierne var udelukkende propaganda. Løgnen var forudsætningen for, at disse regimer kunne bestå en tid. De ting var på plads i borgernes verdensforståelse.

Det deprimerende ved at gennemleve vor tid i Vesten er, at vi nu lyves for om alt af central betydning for magten, og at medierne er ren propaganda på de selvsamme områder. Men vi tror overvejende på dem – endnu. Det er vores store handikap sammenlignet med kommunismens befolkninger.

Denne ene ting er grunden til, at samtalen mellem før overvejende enige mennesker er blevet umuliggjort. Der er dem, der tror på politikere og medier, og dem har opdaget, at den tid er slut. Man kan fornemheds skyld datere det til dengang, dette for alvor blev tydeliggjort: Da “Covid-pandemien” blev sparket i gang i 2020. Men der er selvfølgelig mange andre bombardementer af os med løgn: Om klima, Trump, Ukraine.

Alt i alt er denne overgang til et klima af løgn, det mest frustrerende og ødelæggende for vores samfund og vores daglige velbefindende. Alle trives bedst i sandhed, det er derfor der endnu er en livlig debat på nettet.

De kommende år vil i høj grad handle om, hvordan denne åbne debat kan kvæles. Midlerne til det er desværre bedre end nogenside, og det er vel også derfor, at ingen Folketingsdebatter handler om det. Vi har ifølge Max Schmeling 12.000 vaccinedræbte danskere og dette må for enhver pris ikke komme ud. Det er bare ét af eksemplerne på, hvad der fantasifuldt kvæles i det, de selv kalder “et åben, frit, demokrati med ytringsfrihed.”

Vi der ikke tror på propagandaen, sidder  tilbage med dette facit: En til myndighederne aldeles eroderende tillid, og vi mener naturligvis, at  andre lever i fortiden. De er enten hjernevaskede af MSM, eller bruger deres tid på at se fodboldkampe og Melodi Grand Prix.

Vi hører ikke på dem eller deres medier længere andet end som skuespillere i et teater, der kun handler om fortiden. Stykket hedder “Teaterdemokratiet.” Jeg døbte det selv for cirka ti år siden. Hør dr. Makis!

Lægerne døde som fluer – der var kun ét at gøre, der måtte lyves og forbydes

”Vi blir slavar under globalisterna!”

‘Vaccinen’ giver MERE Covid, vi har en pandemi af vaccinerede

Dr. Charles Hoffe var den første læge, der trængte igennem i offentligheden med vaccinekritik. Han observerede på sine patienter, hvad vaccinerne kostede. Denne sandhed kostede ham selv dyrt.

Vaccineskadede – folkets stemme. Læs denne tråd

How many people do you know in your direct friends/family/colleague circle that have experienced ill health after receiving the covid 19 gene injection that you believe to be a direct consequence of the jab and would be willing to swear an oath in court??? Please share (anonymous) case history’s below……Dr David Cartland

4.4 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
7 months ago

Som også Cat Girl i ugen kom med et alletiders forslag til en total boykot af MSM, de der dagligt helt bevidst fylder os med løgn.

Der er langt flere døde og lemlæstede af covidvaccinen end i diverse krige i Israel – Gaza- Syrien – Ukraine – Libyen – Sverige – Cypern – Tetjenien – Irak – Jugoslavien – Afghanistan….tilsammen.

Det kommer aldrig på forsiden af hverken Jyllands-Posten – Politiken eller Berlingske at covidvaccinen er et biologisk våben, med formål at dræbe.

Nielsen
Nielsen
7 months ago

https://www.bitchute.com/video/wQSYdAX_9JY/
Vi kender godt hvem, som vil eje alt.
Som i sangen af Hr. Jørgensen
“O’ Kay baby Så lad os dele” som en linie lyder

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
7 months ago
Reply to  Nielsen

Nielsen vi kan i virkeligheden læne os tilbage og med god samvittighed, nu kommer WEF de har alt, de vil have alt, de vil satser alt, de vil mister alt.

WEF kaster alt over styr for Hitlers gamle vision om den totale magt, den totale krig, et nyt 4′ rige som dengang i 40’erne hvor et 3′ rige forsvandt.

Anders Bo
Anders Bo
7 months ago
Reply to  Nielsen

Hvilken relevans har dit svar, og så fremt i fald til hvad!

Anders Bo
Anders Bo
7 months ago

Hvis jeg ikke følger – boycotter – MSM, hvordan ved jeg så, hvordan, og med hvad, fårenes bliver fyldt op/forurenet?
Det virker ikke til, der ligger den store tankevirksomhed bag “forslaget”?

trackback

[…] Et biologisk våben med formålet at dræbe […]

Dragen
Dragen
7 months ago

Jeg begynder at tænke på hvordan vi erstatter alt det sundheds/sygehuspersonale der kommer til at mangle . Alle de mange der allerede er døde , er vel stadigt ikke ligeså mange som alle de der er alvorligt syge af sprøjterne ?. Og fremover dør de jo fortsat . Hvor mange mennesker/indbyggere vil der være i Danmark 2025 ? Og hvormange af dem er raske nok til at udfylde en funktion af en slags? . Og hvor mange indbyggere er vi tilbage i 2030 ?. Hvor mange af dem der er tilbage er raske ?. Jeg møder mange der har været… Read more »

Chrborg er en katastrofe og et åndeligt fallitbo
Chrborg er en katastrofe og et åndeligt fallitbo
7 months ago

Tre vidt forskellige emner oveni i hinanden
og på een gang. Det er da noget rod. Og ikke
til at kommentere på. For et par dage siden
kunne man ikke kommentere på politi-staten.
Kan man ikke sætte eet emne på ad gangen?
Det er glimrende artikler der findes frem,
men debatten forvirres af to-tre emner på
samme tid.

Dan Christensen
Dan Christensen
7 months ago

Overskrift: “Et biologisk våben med ét formål, at dræbe.”

Nogen kunne forledes til at mene, at artiklens overskrift omhandler islams proselytter.

Cat Girl
Cat Girl
7 months ago

Det du skriver i denne artikel er det centrale og den krumtap det hele må dreje sig om, som vil fælde kartellerne

Last edited 7 months ago by Cat Girl
Henrik Wegmann
Henrik Wegmann
7 months ago
Reply to  Cat Girl

Kommaerne, Cat Girl, kommaerne. Grammatikken.

Jeg siger det i en god mening. Jo nemmere forståelig en tekst er, jo flere læser den.

Cat Girl
Cat Girl
7 months ago
Reply to  Henrik Wegmann

Kommaer er i nyere retskriving 3 valgfrie kommasystemer, hvoraf et af dem fordrer kun adskillelse af hovedsætninger og bisætninger. Jeg gør det på min tumblrmåde (fordi jeg skriver det meste i een køre) (ingen afsluttende afsnitspunktummer og så få kommaer som muligt, da der er for meget forvirring omkring den korrekte måde og jeg ikke bruger dem til noget selv)

I mine øjne er sprog noget der skabes af dets brug (det er også den videnskabelige definition af lingvistik)

Last edited 7 months ago by Cat Girl
Cat Girl
Cat Girl
7 months ago

OT – En video med et autentisk synspunkt
GARRY ROBSON: HUMANITY CLOSE TO BEING AUTOMATED IN CYBERNETIC SYSTEM

https://www.bitchute.com/video/XYlu5z6wvjBv/

(Foucault er bl.a. kendt for hans analyse af psykiatrien og andre statslige sociale kontrolmekanismer herunder panopticon
https://en.wikipedia.org/wiki/Panopticon)

Last edited 7 months ago by Cat Girl
Cat Girl
Cat Girl
7 months ago
Reply to  Cat Girl

Garry kommer forbi alle væsentlige pointer mht hvad der er foregået de seneste årtier mht det amerikanske MIK. Han er ikke så stærk i sin præsentation, men jo længere du kommer ind i interviewet, jo mere interessant bliver det

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x