9
nov
Seneste opdatering: 11/11-23 kl. 0536
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Obama overførte illegalt 400 mio dollars til italienerne”

Maria Zack er doktor i matematik og computerteknologi og grundlægger af Nations in Action. Hun vidner her for senatet i Kansas. Hun kan naturligvis lyve, men hendes rapport er så faktaspækket, at den lyder meget troværdig. Især når man sammenholder den med alle de vidneudsagn fra almindelige amerikanere, der også er masser af på nettet. For os som danskere og for europæere, er det interessante spørgsmål derfor:

Hvorfor er det så magtpålæggende for dansk journalistik at idioterklære enhver, der siger at valget var  svindel? Er det fordi folkene bag svindlen – ifølge Zack – også svindler med valg i andre lande, at dansk journalistik ikke griber en historie, der er så stor? Hvem har givet dem den ordre, ligesom ordren om at lyve om Covid-vaccinerne? Man må fastslå, at vi ikke har en fri presse til at lede efter sandheden i de helt store historier. De virkelig store løgne går ret glat igennem for magthaverne således at danskerne kan fortsætte med at leve i en fantasiverden. Dr. Goebbels skal have sagt om de løgne:

“If you tell a lie big enough and keep repeating it, people will eventually come to believe it. The lie can be maintained only for such time as the State can shield the people from the political, economic and/or military consequences of the lie. It thus becomes vitally important for the State to use all of its powers to repress dissent, for the truth is the mortal enemy of the lie, and thus by extension, the truth is the greatest enemy of the State.”

Desværre har jeg en forkærlighed for sandheden om de store løgne, hvad der jo stiller ekstra krav til bevisføringen og dem, der læser om dem her. Sandheden om f.eks. “vaccinerne” ligger så langt udenfor de flestes erfaringsverden, at de vil afvise den, især hvis de selv er vaccinerede. Det er mit handikap, men søger man sandheden, følger man den uanset hvor den fører en hen. Sandheden om vaccinedrabene anser jeg for fuldt opklaret videnskabeligt set. Jeg tvivlede undervejs, for det er benzinen der driver motoren, men det gør jeg ikke længere. Hvis folk tror på MSM så er samtalen allerede havnet i grøften. “Det er en forbrydelse , vi også taler om om 100 år,” som Edward Dowd siger i sit nye interview med Russel Brand. De mennesker, der endnu måtte befolke jorden.

Danske medier søger den ikke længere, hvoraf vi kan lære, at de er blevet lig staten og dens interesser. Videoen er på 55 minutter, men der er en her på 24 minutter, der er lige så overbevisende.

Som bekendt starter det med valgmaskiner forsynet med virus, der er forbundet til nettet og overfører data til Italien. Det er en historie, de italienske involverede har myrdet fem, for at holde skjult. (“Those involved in these atrocious crimes have murdered five Italian government officials in March alone to cover up their crimes.”)

Maria Zack er en modig kvinde, og danske politikere støtter helt aktivt en illegitim, korrupt regering, der fort tiden er den største kaosspreder og krigsfare på jorden. Det er stygt at overvære, og det er svært at tro, at man selv har været en USA støtte hele livet, men det var det USA, man tænkte på, når man gik på Omaha Beach og forestillede sig dens skæbner. Måtte det kup-styre blive væltet ved at ærligt, legitimt valg.

THE COUP DE’TAT OF AMERICA

Italian Intelligence along with U.S. sworn testimony confirms the 2020 U.S. Presidential Election was stolen from President Trump.

Satellites being controlled from Italy added votes to Biden to defeat Trump. Joe Biden is not the lawful U.S. President. Leonardo Aerospace, Defense and Security along with a U.S. State Department employee, the CIA, Italian Citizens and a Dominion Employee were all involved in the fraudulent stealing of the U.S. 2020 Presidential Election.

Joe Biden, once installed as the unlawful President of the United States, orders Mateo Renzi the Former Prime Minister of Italy to take down the current Prime Minister of Italy Guiseppe Conte. This is done by paying off Conte with millions of dollars in cash to keep him quiet. U.S. Federal Prosecutor John Durham has in his possession documents of evidence that shows Barack Obama illegally moved $400 Million dollars in cash on pallets through the Dubai Embassy with the help of the Italians.

They stole $400 Million dollars from America and put the money into a Merrill Lynch account in Geneva Switzerland. Those involved in these atrocious crimes have murdered five Italian government officials in March alone to cover up their crimes. We cannot let them get away with stealing the Presidency of America and murdering innocent people. We must fight for justice and restore the rightful President of the United States. Truth Justice, Twitter.

Også her tales om det. Og om Covid-vaccinerne. Det er en pensioneret general i flyvevåbnet, hvis navn jeg desværre ikke kender.

Det var dengang

4.4 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
ino
ino
22 days ago

Når jeg ser billedet Outzes mindeplade, så tænker jeg umiddelbart på Berlingskes statement når de stopper min gratis læsning af netavisens artikler: “Undskyld afbrydelsen, men fri, ansvarlig journalistik er værd at betale for”.Jeg tænker hver gang at de har ret, og at det er ærgerligt at Berlingeren hverken er fri eller sandfærdig.
De må jo tro at de kan lyve nok så meget og samtidig bilde os ind at de går efter sandheden?

H.P.
H.P.
21 days ago
Reply to  ino

“men fri, ansvarlig journalistik er værd at betale for”.
Det er rigtigt og du har allerede betalt over skattebilletten.

Hans
Hans
20 days ago
Reply to  H.P.

Ja, og defor pisser de betalingsmure mig af, også at D(D)R ikke har lagt alt deres materiale ukurateret op til frit download, men at vi i stedet skal spises af med hvad venstreekstremisterne allernådigst lader os se i en begrænset periode på Bonanza.
Til fuld og endelig afgørelse, som foriksringsselskaberne skriver. Sjonnalisterne og skuespillerne har fået deres betaling

Cat Girl
Cat Girl
22 days ago

At Leonardo var involveret var fremme i 2020/21 husker jeg

THE JIMMY DORE SHOW: VOTE SWITCHING UNCOVERED IN PENNSYLVANIA VOTING MACHINES
https://www.bitchute.com/video/ttCzu3MirQfd/

The two most important issues of our life time?
THE DAVID KNIGHT SHOW UNABRIDGED – 11/09/2023
https://www.bitchute.com/video/W7Bkf1vFswAJ/

Last edited 21 days ago by Cat Girl
Ham der gerne vil standse ulykken
Ham der gerne vil standse ulykken
22 days ago

Hvis vi kunne ændre noget ved at stemme så fik vi ikke lov.

Partier og medier snyder og forråder os
Partier og medier snyder og forråder os
22 days ago

Fra politik til humbug og bedrag og gangstervælde
behøver der vist ikke være langt, hvis vælgerne er
naive, uvidende og glemsomme. Eller hvis der svindles
med de afgivne stemmer. A pro pos har EBs netavis
i dag et par artikler om fup bedrevet af S og V. Et
par andre artikler handler om juridisk vanvid m.m.

At idiotforklare enhver?

Dragen
Dragen
20 days ago

Jeg er tvivl om hvordan jeg skal forstå det her. Umiddelbart springer billeder op fra nyhedstrømmen nogle år tilbage. Jeg husker Bidens indsættelse . Stemmningen virkede som var det en begravelse . De deltagende var alle meget gamle eller meget gammel-kendte ansigter fra langt tilbage . Ingen nye ansigter eller yngre nye deltagere. Men især begravelses-tung atmosfære og stemmning . Washington virkede tom for mennesker . Der gik rygter om , at p-kældrene var fyldt med soldater – OG , at der ikke var sørget for deres toilet forhold . Ikke var tænkt på og sørget for deres toilet forhold… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
19 days ago
Reply to  Dragen

Ingen amerikaner kunne være i tvivl om at Trump havde vundet, men det var ikke planlagt at han skulle vinde og alle beviser på svindlen blev pure afvist overvejelse

USA har været en politistat/et diktatur siden 2001

Last edited 19 days ago by Cat Girl
9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x