10
nov
Seneste opdatering: 11/11-23 kl. 0433
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

EU totalitarismen indfører det digitale ID. Tavshed i MSM

Europe just took a major step towards totally removing your privacy. The European Parliament and Member States just reached an agreement on introducing the Digital Identity, #eID. Europe is also making it illegal to use cash above certain thresholds. This new Digital Identity will include a digital wallet as well. This move would give government unfettered access to everything you do.

Globalismens kamp mod demokratierne

Jeg vidste ikke, det allerede var forbudt at bruge kontanter til betaling af over 1000 dollars. Christine Lagarde siger i telefon, at det gerne skulle ned til 300. Det digitale ID kan kontrollere ALT. Vil du f.eks. ikke ‘vaccineres’, kan dine penge spærres, så du ikke kan købe noget. Ikke en rejse, ikke et græshoppe-protein at mætte dig med.

Enhver vil kunne tvinges til at gøre det, EU synes du skal gøre. Det bliver selvfølgelig kuppet på os. Ingen af de kontrollerede finansmedier har historien, om det der med rette kaldt ‘den digitale KZ-lejr.’ Det er nu snart ‘vores frie, demokratiske verden,’ vi tror vi bebor og praler sådan af.

Det er selvfølgelig rent demokratiteater, og det indgår i tidens helt store, dominerende tema: Globalismens kamp mod demokratierne. Foreløbig taber demokratierne stort. Vi afholder valg og lader os underholde om hjemlig politik af de købte medier, og det hele er en illusion.

Demokratiet er en potemkinkulisse

Ved at lade alle de gamle institutioner bestå som Potemkinkulisser, blev kejser Augustus enevældig, hyldet kejser i 45 år. Det samme Julius Cæsar ville, men blev myrdet for. Ved sin død, blev Augustus betragtet som en gud, og det gør visse gamle, romerske koner såmænd endnu, ser man hvis man besøger hans mausolæum ved Tiberen.

Det er kunsten, der gentages på os: Hiv alt indhold ud af demokratiet, men lad kulisserne stå, og folket vil tro, at det stadig har nogen indflydelse overhovedet. At alt er godt og som det hidtil har været. Du ser det selv hver dag i TV, og det virker. Folk tror på det.

Hvad der kan undre, er at nationale politikere i deres gerninger helt støtter, at få alt indhold hevet ud af sig. De beholder lønnen og pensionen, men de betyder ingenting.

EU er nemlig en globalistisk frontorganisation, der er kuppet på os under falske forudsætninger. Det var fra begyndelsen ikke meningen, at det kun skulle dreje sig om samhandel. (En frontorganisation eller facadeorganisation er en organisation, der oprettes eller udnyttes til et andet formål, end det fremgår på overfladen.)

Hvis danskerne ville overleve som folk og nation

EU’s mål er en rigtig stat, der med tiden skal overgå i en verdensregering. I en sådan mister vi alt, hvad der før var godt ved vores liv. Til slut er vi snydt på alt, vores land og vores frihed, og takket være løgnagtige medier, vil folk ikke opdage det, før det er for sent.

Ville danskerne overleve som folk, nation og demokrati, var der kun én mulighed, udtræden af EU. Det er også det, masseindvandringen har handlet om: At opløse et folk, for uden et folk er der ingen konkurrerende politisk instans mod EU. Men det vil de ikke, for de gennemskuer ikke, hvad der sker med dem.

Folkestyret må opkvalificeres

Indvandringen har derfor hele tiden kun været en enkelt skive af den samlede, totalitære lagkage. Det er først på længere sigt, den bliver en trussel. Vi er midt i nogle langt større og mere magtfulde trusler. Sandt at sige, har danske politikere som flest ikke bestilt andet end at forråde vores land siden 1983, og måderne har været talrige.

Vil vi savne dem og deres forsvundne indflydelse? Jeg stemmer ikke mere på valg imellem disse, vi har. Der må komme nogle ægte demokrater og nationale, der stiller op først. Nogle der vil leve i frihed og i et demokrati, der ikke er reduceret til skuespil for folket.

Demokratiet må selvfølgelig opkvalificeres, hvis vi skal tro på det og give det magt. Valgretsalderen skal op, hvem der kan stemme må begrænses og gøres afhængig af kvalifikationer. Det er det modsatte, der er sket i mange år, og det har næppe været tilfældigt. Vi må vise, vi tager det alvorligt, ligesom schweizerne. Og vi kan ikke kaste statsborgerskabet i grams til først og fremmest muslimer, som Folketinget gør hvert år. Det giver  politisk magt til fjender af alt, hvad vi står for, og det er en bombe under vores efterkommere. Disse må øjeblikkeligt inddrages.

Former Blackrock portfolio manager, Ed Dowd, explains why every last remnant of your freedom depends on widespread rejection of CBDCs.

“Once the central bank digital currency is linked to all your credit cards and bank accounts, then social controls can be implemented. If you’re a dissenter like me, talking about truth, they shut you down.”

4.6 11 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Cat Girl
Cat Girl
3 months ago

Atlantic Council (USA) vælger lederne i EU

Sjov nok så startede min politiske vækkelse med EF-afstemningen (gik i 2. klasse, mener jeg), hvor alt blev forudset – præcis som alt er gået

Last edited 3 months ago by Cat Girl
Dragen
Dragen
3 months ago
Reply to  Cat Girl

Min politiske vækkelse startede også med EF- afstemmningen . Ja eller Nej .

Skjoldungen
Skjoldungen
3 months ago

Midt i al denne elendighed er der dog den trøst, at de aldrig får det til at virke. Vis mig det offentlige IT-projekt som virker! – Alt fra Skat over Sygehusvæsen, Politi, militær, skole og undervisning, trafik, bankvæsen, post og kommunikation og hvad har vi, er i permanent kaos. Deres såkaldte “MitID” er fortænkt ud i det absurde, virker kun lejlighedsvist og skal nu – for at føje spot til skade – administreres af franskmænd. Franskmænd! Desuden er alt deres lort sårbart i ekstrem grad, kablerne graves over hvert andet øjeblik, elektriciteten forsvinder regelmæsigt og enhver ‘hacker’ med selvrespekt kan… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
3 months ago
Reply to  Skjoldungen

‘IT’ sammen med ‘AI’ skal repræsentere verdens kollektive bevidsthed; altså tanken om eksistensen af en fælles abstrakt “software hjerne”, som husker og tænker for alle vi enkeltindivider. Denne tænkte ‘hjerne ‘er fysisk summen af alle computere med deres samlede hukommelse og alle programmer er ‘tænke aktivitet’ i fælleshjernen. Man glemmer bare, at tanken om én eneste global hjerne, dvs. den ultimative globalisering er umulig, fordi alle personer er selvstændigt tænkende individer, med hver sine forudsætninger og meninger. Hvis én stor global ‘fælleshjerne’ skal bestemme, må den være schizofren; eller virke efter tilfældigheder, fordi det eneste som samler mennesker er anerkendelsen… Read more »

Skjoldungen
Skjoldungen
3 months ago

Ja, ja, helt og lykke med deres “software hjerne¨. Enhver, der har haft en Microsoft-PC foran sig, har også skuet lidt ind i den lykkelige fremtid: et virvar af konfliktende software, idelige nedbrud, ‘frysninger’, sort eller blå skærm, uforståelige pop-ups, og – især – virusangreb, rootkits, bots og alt det andet skrald, som WEF-guruen Bill Gates har velsignet verden med. Når dertil kommer, at “hjernen” skal administreres af EU-bureaukrater, FN-arabere og Klaus Schwab’s psykopater, er resultatet givet: et kaos, der får Dantes Helvede’s 9.ende ring til at ligne Nirvana.

Dan Christensen
Dan Christensen
3 months ago
Reply to  Skjoldungen

Knæk globaliseringen = knæk Windows:
Det er principielt forkert at Bill Gates i praksis sidder på toppen af IT bjerget. Hans monopol skal brydes af USA’s politikere. Et globalt system til erstatning for Windows, med inklusion af hvert lands specielle krav og klare og tydelige fobindelser mellem hvert par af lande. Et monopol som Windows, vil automatisk tiltuske sig den elektroniske magt og blive underlagt amerikansk dominans og militære krav. Globaliseringen vil nok foudsætte et amerikansk defineret IT-system som Windows. Verden bør konstruere et FN defineret IT-system, som garanterer opretholdelse af hvert deltagende lands egenart.

Skjoldungen
Skjoldungen
3 months ago

Og her nærmer vi os denne posterings skrækbillede. Monopolerne Microsoft og Apple dominerer verdens personlige IT-systemer op til vel 90% af markedet. Alle deres brugere må finde sig i, at de uden deres viden lader disse monopoler “phone home” om privat adfærd, interesser, venner og meninger og hvadsomhelst. Anderledes ser det ud i den professionelle verden. Her vil man ikke have tyveknægtene Microsoft & Apple til at snage i ens hemmeligheder, så derfor bruger man UNIX-systemer såsom især Linux. For eksempel er stort set alle internetservere drevet af Linux. Dette system ejes af ingen og dermed alle, ligesom det er… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
3 months ago
Reply to  Skjoldungen

Unix og Linux er ikke specielt gearet til at tage sig af national egenart. Linux er faktisk bare en fattigrøvsudgave af Unix. Begge systemer vil dog være glimrende som udgangspunkt for systemer, der ikke er kontrolleret af Microsoft og dermed de amerikanske hemmelige tjenester.
Måske Kina og Rusland kunne levere et globalt alternativ til USA’s de facto monopol på software. Ufatteligt at USA’s antimonopol myndigheder ikke for længst har stoppet Microsoft. Bill Gates bliver rig på at opkræve særskat af Windows brugere – han kalder det blot ‘abonnementer’.

Dan Christensen
Dan Christensen
3 months ago

EU skal nu går over til krigsøkonomi.
Nu må vi tilbage til tuskhandel, basarhandel og gensidig udveksling af varer og tjenesteydelser, altså krigsøkonomi. Kender du en malersvend, vil han gerne male dine vægge sort, hvis du forærer ham din gamle bil. En bondemand kan slagte og plukke en høne til dig for 2 liter benzin, etc..
Guld- og sølvsmykker og ædelsten kan også bruges som uofficielle kontanter. Sortbørser vil blomstre op akkurat som under ww2.
Hvad med udenrigshandel og indkøb i lande udenfor EU? Dum, dummere, EU.

Bent Kristensen
Bent Kristensen
3 months ago

Nej, ikke dum, dummere EU.
Det hedder: Dum, dummere vælgere, og danskerne indtager nok første pladsen
som de absolut dummeste vælgere i EU, desværre.

Dan Christensen
Dan Christensen
3 months ago

I næste trin skal alle EU-borgere have limet en Smartphone fast til toppen af hovedet. Fra Smartphonen føres ledninger ind i hjernen i 2 grupper. Den ene gruppe aflæser hjernebølgerne og sender dem til EU’s ‘Hoved’kvarter. Den anden gruppe ledninger sender styresignaler ned til udvalgte steder i hjernen.
Når alle indbyggerne således er under total elektronisk kontrol fra ‘Hoved’kvarteret i Bruxelles, vil alle EU-slaver udgøre magthavernes drømmeborgere: Kontrollerede og styrbare robotter i kød og blod. Hvis du ikke makker ret, får du omgående brændt hjernen af på 10 sekunder fra din Smartphone. Velkommen til fagre nye EU helvede.

Dan Christensen
Dan Christensen
3 months ago
Reply to  steen

Fagre nye dims:
Om få år kan en Smartphones indmad reduceres til én eneste lillebitte elektronisk dims, drevet af kropsvarme omsat til elektricitet.
Når du fylder 10 år bliver den lille dims injiceret ind i din nakke – ligesom med hunde og køer i dag.
Derefter er du under total mobil kontrol af skiderikkerne i Bruxelles. Prøver du at fjerne dimsen, melder dimsen dig til skiderikkerne i Bruxelles.
Kun psykopater, magthaverne og de rigeste kan slippe for dimsen.

Manden, som talte sort
Manden, som talte sort
3 months ago
Reply to  steen

Man kan godt leve uden en smartphone, men det er meget besværligt. Jeg er i gang med at vænne mig af med at have en telefon på mig og det går sådan set fint. Du skal også tænke på at det meste de telefoner bruges til er tant og fjas, sociale medier og spil osv. og at tjekke om kontanthjælpen er gået ind. Der er jo ingen, som siger at man skal tjekke sin digitale post konstant, eller glo på bankkontoen. Dette kan fint gøres fra en gammel stationær computer fra skrivebordet et par gange om ugen. Jeg har ingen… Read more »

Jakob
Jakob
3 months ago

Det er meget værre end i forestiller jer. Der er skrevet tykke bøger om globalisternes magtovertagelse som har været udtænkt i langt over 100 år. Magten er nu centreret så meget at det snart kan lade sig gøre(10-50 år). Verden vil blive opdelt i distrikter. Nogle tror åbenbart de kan modsætte sig men det kommer ikke til at ske, planerne er udtænkt og når de implementeres “for din egen skyld” vil dit nye hjem minde om en scene fra Hunger games. Der er delte meninger om hvornår de er klar til at søsætte deres sidste falseflag som nok vil have… Read more »

Jakob
Jakob
3 months ago
Reply to  steen

Har du Steen, H.P og andre hørt om “the Orb” og worldcoins som blev prøveballonen de satte i søen for at se hvad vej vinden blæste, for et par måneder siden? Google den, men her er en introduktion til redskabet som snart lander i en by nær dig. https://www.reuters.com/technology/scrutiny-iris-scanning-crypto-project-worldcoin-grows-2023-09-01/ Husk Reuters og AP begge er ejet af dem fra de 3 hemmelige lande der ligger midt i Washington, London og Rom, det er bl.a derfor det kniber med journalistikken og måske derfor Reuters ikke fortæller alt det vigtige, men nærmere bruger artiklen som “gør jer klar til udrulning”. Derfor en… Read more »

H.P.
H.P.
3 months ago
Reply to  Jakob

Absolut læseværdigt. Tak.

Cat Girl
Cat Girl
3 months ago
Reply to  Jakob

Supergod kommentar Startede på serien, som er anbefalelsesværdig i begyndelsen, men jeg orkede ikke at høre alle disse ting igen, med den dårlige lyd og produktion, havde hovedpine i forvejen Alt hvad du siger er det som amerikanerne har diskuteret siden omkrig årtusindeskiftet efter Bill Cooper og 911 i den fremvoksende skov af alternative medier på internettet, efter at have være populariseret på forskellige måder og er velkendt for den oplyste amerikaner. Trump er så klart et udtryk for denne bevægelse og dens repræsentation, da han samlede synspunkterne op verbalt, men i andre ord og handlinger så klart blot er… Read more »

Last edited 3 months ago by Cat Girl
Jakob
Jakob
3 months ago
Reply to  Cat Girl

Wouw, prøvede lige på Rumble, kvaliteten er ringe. Da jeg så den tilbage i 2008 var det på U-tube hvor den var i 3 dele af cirka 3 timer hver. Fandt denne her på Rumble, det er den i bedst kvalitet, men den er kun på cirka 5 timer. Hvis man bliver nysgerrig efter at forstå FED og Bank of England så er Moneymaster et most see!

https://rumble.com/v29qahg-redpill-documentary-ring-of-power-2006.html

God fornøjelse

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
3 months ago

Spännande nytt liv utan KONTANTER och kanske rent utav utan KORT eller annat hittepå.
Jobbigt för socialisterna att jaga alla dem som vet hur man klarar sig utan.
Det är ju bara att läsa på hur bolsjevikerna genomförde HOLODOMOR.
Ränderna går aldrig ur.

Manden, som talte sort
Manden, som talte sort
3 months ago

Det er da ikke korrekt at man ikke må betale mere end 1.000 USD kontant (der menes vel Euro) i EU. I Danmark går grænsen ved 20.000 i Østrig og Tyskland er den noget højere. Fx. betaler jeg altid min hotelregning i Tyskland med gode sorte kontanter. Og den regning er noget højere end 1.000 USD/EUR. Hotellerne er glade da de jo ikke skal betale provision til Visa/Mastercard, jeg har endda fået en lille kontantrabat engang da hotellet delte besparelsen med mig. Jeg er så heldig at jeg kender en som har en hel del ligeså sorte Euro så vi… Read more »

trackback

[…] innlegget som er hentet fra det danske nettstedet Snaphanen forteller om det som er i ferd med å skje nå for oss alle uten forutgående diskusjon eller […]

trackback

[…] innlegget som er hentet fra det danske nettstedet Snaphanen forteller om det som er i ferd med å skje nå for oss alle uten forutgående diskusjon eller […]

25
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x