16
nov
Seneste opdatering: 16/11-23 kl. 1535
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Grauballemanden fra cirka år 0 før/efter Kristus.. Jeg var forbi Moesgaard Museum i oktober. © Snaphanen.dk. klik for helskærm.

Af Lars Hedegaard

Der er visse ligheder mellem Grauballemanden – verdens bedst bevarede moselig, der kan besigtiges på Moesgaard Museum – og Joe Biden, verdens bedst konserverede politiker. Men der er også forskelle. Således formår Biden en gang imellem at gå nogle skridt uden at falde, og han kan næsten tale engelsk.

Disse bedrifter medfører, at 48 pct. af de amerikanske vælgere ifølge en nylig meningsmåling vil stemme på ham ved det kommende præsidentvalg – kun overgået med et par pct.point af Donald Trump.

Alt tyder således på, at Biden kan se frem til fire år mere i Det Hvide Hus, for demokraterne er altid friske med en omgang valgsvindel.

Hvis de opstillede Grauballemanden, ville han også være en sikker vinder.

3.8 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Manden, som (be)talte sort
Manden, som (be)talte sort
6 months ago

På en god dag kan Grauballemanden vakle flere meter end onkel Joe. Grauballemanden er konserveret i en mose, Biden af medicinalindustrien.

Jeg går med det naturlige.

Dragen
Dragen
6 months ago

Deres konserverings metoder . Det havde jeg ikke tænkt på . Det er et uovertruffent argument . Jeg går også med det naturlige. Grauballemanden er derfor til stor glæde for sin eftertid , mens Biden er til stor skade for generationerne efter.

Cat Girl
Cat Girl
6 months ago

Som de fleste vil vide er Chris Wray den næstmest korrupte FBI chef i korpsets historie, kun overgået af James Comey January 6 FBI WRAY CAUGHT LYING: HAS TO CHANGE HIS DENIAL FROM 2022 TO 2023 https://www.bitchute.com/video/av9EHROEP04f/ Ideen med 911, Joe Biden, 6. Januar, 2020 valgsvindlen, Dark Winter og lignende absurde hændelser er ikke så meget at prøve at føre befolkningen bag lyset, som at gaslighte i en sådan grad, at det virker som at blive spyttet i ansigtet uden nogen årsag Så du, som befolkning, ikke er i tvivl om, at angrebet er møntet på dig. For at manifestere… Read more »

Last edited 6 months ago by Cat Girl
Dragen
Dragen
6 months ago

På valget mellem Biden og Grauballemanden vinder Grauballemanden . Han virker mere autentisk. Og så er han en ærlig mand , der ingen usandhed taler.

H.P.
H.P.
6 months ago
Reply to  Dragen

Og så skal han ikke have en astronomisk løn og han gramser ikke på små piger. Så ja han vinder klart på point.

Last edited 6 months ago by H.P.
Margrethe
Margrethe
6 months ago

Hvorfor stole mere på meningsmålinger end valgresultater?

britta mogensen
britta mogensen
6 months ago

😂 -lå flad af grin.

Nielsen
Nielsen
6 months ago

Grauballemanden ville hellere få min stemme, end nogen som helst nulevende lovskriver.
Love skal afskaffes, ikke skrives. Så snylterne på Slotsholmen kan mageligt gå hjem fra deres såkaldte arbejde og nyde deres velfortjente fritid. Vi danskere har altid og vil altid klare os bedre uden dem.

Nielsen
Nielsen
6 months ago
Reply to  Nielsen

Rettelse:

Grauballemanden ville hellere få min stemme, end nogen som helst nulevende lovskriver.
Love skal afskaffes, ikke skrives. Så kan snylterne på Slotsholmen mageligt gå hjem fra deres såkaldte arbejde og nyde deres velfortjente fritid. Vi danskere har altid og vil altid klare os bedre uden dem.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x