16
nov
Seneste opdatering: 16/11-23 kl. 1535
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Grauballemanden fra cirka Är 0 fÞr/efter Kristus.. Jeg var forbi Moesgaard Museum i oktober. © Snaphanen.dk. klik for helskÊrm.

Af Lars Hedegaard

Der er visse ligheder mellem Grauballemanden – verdens bedst bevarede moselig, der kan besigtiges pĂ„ Moesgaard Museum – og Joe Biden, verdens bedst konserverede politiker. Men der er ogsĂ„ forskelle. SĂ„ledes formĂ„r Biden en gang imellem at gĂ„ nogle skridt uden at falde, og han kan nĂŠsten tale engelsk.

Disse bedrifter medfĂžrer, at 48 pct. af de amerikanske vĂŠlgere ifĂžlge en nylig meningsmĂ„ling vil stemme pĂ„ ham ved det kommende prĂŠsidentvalg – kun overgĂ„et med et par pct.point af Donald Trump.

Alt tyder sÄledes pÄ, at Biden kan se frem til fire Är mere i Det Hvide Hus, for demokraterne er altid friske med en omgang valgsvindel.

Hvis de opstillede Grauballemanden, ville han ogsÄ vÊre en sikker vinder.

3.8 4 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Manden, som (be)talte sort
Manden, som (be)talte sort
8 months ago

PĂ„ en god dag kan Grauballemanden vakle flere meter end onkel Joe. Grauballemanden er konserveret i en mose, Biden af medicinalindustrien.

Jeg gÄr med det naturlige.

Dragen
Dragen
8 months ago

Deres konserverings metoder . Det havde jeg ikke tÊnkt pÄ . Det er et uovertruffent argument . Jeg gÄr ogsÄ med det naturlige. Grauballemanden er derfor til stor glÊde for sin eftertid , mens Biden er til stor skade for generationerne efter.

Cat Girl
Cat Girl
8 months ago

Som de fleste vil vide er Chris Wray den nĂŠstmest korrupte FBI chef i korpsets historie, kun overgĂ„et af James Comey January 6 FBI WRAY CAUGHT LYING: HAS TO CHANGE HIS DENIAL FROM 2022 TO 2023 https://www.bitchute.com/video/av9EHROEP04f/ Ideen med 911, Joe Biden, 6. Januar, 2020 valgsvindlen, Dark Winter og lignende absurde hĂŠndelser er ikke sĂ„ meget at prĂžve at fĂžre befolkningen bag lyset, som at gaslighte i en sĂ„dan grad, at det virker som at blive spyttet i ansigtet uden nogen Ă„rsag SĂ„ du, som befolkning, ikke er i tvivl om, at angrebet er mĂžntet pĂ„ dig. For at manifestere… Read more »

Last edited 8 months ago by Cat Girl
Dragen
Dragen
8 months ago

PÄ valget mellem Biden og Grauballemanden vinder Grauballemanden . Han virker mere autentisk. Og sÄ er han en Êrlig mand , der ingen usandhed taler.

H.P.
H.P.
8 months ago
Reply to  Dragen

Og sÄ skal han ikke have en astronomisk lÞn og han gramser ikke pÄ smÄ piger. SÄ ja han vinder klart pÄ point.

Last edited 8 months ago by H.P.
Margrethe
Margrethe
8 months ago

Hvorfor stole mere pÄ meningsmÄlinger end valgresultater?

britta mogensen
britta mogensen
8 months ago

😂 -lĂ„ flad af grin.

Nielsen
Nielsen
8 months ago

Grauballemanden ville hellere fÄ min stemme, end nogen som helst nulevende lovskriver.
Love skal afskaffes, ikke skrives. SÄ snylterne pÄ Slotsholmen kan mageligt gÄ hjem fra deres sÄkaldte arbejde og nyde deres velfortjente fritid. Vi danskere har altid og vil altid klare os bedre uden dem.

Nielsen
Nielsen
8 months ago
Reply to  Nielsen

Rettelse:

Grauballemanden ville hellere fÄ min stemme, end nogen som helst nulevende lovskriver.
Love skal afskaffes, ikke skrives. SÄ kan snylterne pÄ Slotsholmen mageligt gÄ hjem fra deres sÄkaldte arbejde og nyde deres velfortjente fritid. Vi danskere har altid og vil altid klare os bedre uden dem.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x