16
nov
Seneste opdatering: 16/11-23 kl. 0842
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Lars Hedegaard

Efter Nazitysklands folkemord på jøder, efter de tyske Einsatzgruppens systematiske mord på mænd, kvinder og børn, efter Auschwitz, har alle historikere, der har beskæftiget sig med Det Tredje Rige og dets onde gerninger, spurgt, hvordan dette kunne forklares. Hvordan kunne Tyskland, der havde haft ry for at være hjemsted for ”Dichter und Denker”, digtere og tænkere, synke ned i et sådant barbari?

Trods alle bortforklaringer står det fast, at tyskerne var velorienterede om, hvad deres land foretog sig. De kendte til de tyske hæres grusomheder i Polen, Ukraine og Rusland, for tyske soldater skrev hjem om, hvad der foregik. Alligevel nød Adolf Hitler og hans bødler folkelig støtte, lige indtil de allierede var nødt til at smadre de tyske byer, invadere Tyskland og dele landet i besættelseszoner.

Hvilken galskab får et folk til at opføre sig sådan? Kan mennesker i de civiliserede lande virkelig synke til et blodtørstigt barbari næsten fra den ene dag til den anden?

Vi har nu svaret: Ja, det er fuldt ud muligt, og vi ser beviset i form af de antisemitiske massedemonstrationer, som i disse dage foregår overalt i Vestens storbyer. Hundredtusinder kræver død over Israel. Hvad de i virkeligheden mener, er død over jøderne, som de ligesom nazistene beskylder for at stå bag alle verdens ulykker. Derfor skal de udryddes, og ”Palæstina fra floden til havet” skal renses for jøder.

En stor del af demonstranterne er tydeligvis indvandrede barbarer med lav IQ fra muslimske lande, som vore herskere har påtvunget os i håbet om, at disse statsklienter vil hjælpe overklassen med at beholde magten. Men mange andre af dem, der kræver død over Israel, og i nogle tilfælde råber ”gas jøderne”, er hjemmegroede tilhængere af venstrefløjen. Den har årti efter årti slået sig op som forsvarer for menneskerettigheder, velfærd, multikultur, omsorg for klimaet og verdens fattige. Og så viser det sig, at når disse selvindbildte humanister får chancen for at vise, hvad der egentlig motiverer dem, opfører de sig som Hitlers stormtropper.

Det skal man naturligvis ikke forvente, at medierne beretter om, for medierne er stormtroppernes pæne afdeling. Der vil nok heller ikke være mange politikere, som vover at fortælle sandheden om den hjemlige femtekolonne. Men i fortrolige samtaler mand til mand og kvinde til kvinde vil flere tale om venstrefløjens sande program.

Faktisk har jeg allerede hørt fra en ung mand, der plejede at mene det samme som alle de søde venstreorienterede kvinder og bløde mænd, der fylder mediefladen, men han har nu har forstået, hvilken ulykke vore dages nazister vil afstedkomme.

Der må være flere, som går og gemmer sig.

3.5 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dragen
Dragen
15 days ago

.”..medierne er stormtroppernes pæne afdeling ….” I love it.
Jo , der må være flere der gemmer sig i “den humamistiske afdeling” af ingen-racister-vore-gader-segmentet , der begynder at få lidt klamme fornemmelser .

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
15 days ago

Kom ihåg att de tyska Nazisterna i grunden var “Ultra-kommunister”. Skillnaden var att de även var “ultra-nationalister”.

Anders
Anders
15 days ago

Nationalsocialisterne havde netop det sociale aspekt inkorporeret i dets politik.
Det tiltrak også “de røde”.
Vi så de samme nazistiske tilbøjeligheder under corona-udskejelserne, hvor lydigt sundhedspersonale kastede såvel fagligheden som medmenneskeligheden overbord. De adlød jo blot ordrer, nøjagtig som sundhedspersonalet i nazi-tyskland gjorde det.

Jakob
Jakob
15 days ago

Når vi dykker ned i historien og ser på Tysklands udvikling gennem 20’erne og 30’erne så ser vi nemlig “de selvindbildte” pladderhumanister gå amok og derfor kan det undre at deres efterfølgere generationer senere nyder så stor succes på diverse universiteter i den vestlige verden. Videnskabsteorier er gennemsyret af den “positive” humanisme som har patent på definitionsrammen af “det gode menneske”. Heri ligger ironien for historien viser gang på gang at disse såkaldte humanister i virkeligheden er onde og slet ikke så gode som de selv render rundt og tror. Deres opnåede monopol på offentlig velfærd viser med al tydelighed… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
15 days ago
Reply to  Jakob

Hvorfor taler du og Hedegaard egentlig om Hitler? Når det nu er jøderne han kæmpede imod og dem som var problemet og dem som er ved at smadre hele den Vestlige Verden ?

Du skal ind i en TOR browser for at se denne om Adolfs genkomst, censureret af de danske marionetter for jødisk dominans i Nazi-Europa

White Rabbit Radio

https://www.bitchute.com/video/r6uDwQpHjtf5/

@snaphanen:

WHAT THE EU JUST ANNOUNCED IS TERRIFYING! [2023-11-14] – NEIL MCCOY-WARD (VIDEO)

https://www.bitchute.com/video/BulAS0kThrf5/

Last edited 15 days ago by Cat Girl
Cat Girl
Cat Girl
15 days ago

Nazi Germany:
REDACTED: POLAND IS DONE WITH UKRAINE AND IT’S ABOUT TO GET UGLY

https://www.bitchute.com/video/3djJ3q9vHdEc/

The End Game
TRANSHUMANISM: “THE END GAME”

https://www.bitchute.com/video/C1r0X3G3TaY7/

Der findes masser af videoer der modsiger hovedparten af det skrevne af Lars Hedegaard. Jeg vil undlade at bringe links til sådanne videoer, men efterlade det som en øvelse til læseren

Last edited 15 days ago by Cat Girl
Tiergarten
Tiergarten
14 days ago
Reply to  Cat Girl

Der findes masser af videoer der modsiger hovedparten af det skrevne af Lars Hedegaard.”

Nå – men så er det jo afgjort.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x