17
nov
Seneste opdatering: 17/11-23 kl. 1613
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Forsikrigsbranchen må betragtes som en særlig troværdig kilde, da den ingen andre interesser har, der kan interferere med selskabernes bundlinje. Hvorfor reagerer politikere da ikke, spørger dr. Campbell. Spørgsmålet er retorisk. Vi ved det godt, i al fald vi der gerne vil vide det. Artiklen fra Insurance Newsnet Campbell reagerer på er denne:‘Excess mortality’ continuing surge causes concerns

Overdødeligheden 2018-2023

Man ser at unge og yngre har en særlig høj overdødelighed der sammenfalder med vaccinernes introduktion i december 2020. Dødeligheden i de alderklasser er 20-25% højere end normalt. Aktuarernes undersøgelse kommenteres her. Det er de højest uddannede, der er mest vaccinerede, og det er dem der dør mest. I videoen The Spike in Mortality Among Young People Needs Attention kommenteres undersøgelsen grundigt. Den er indlejret helt nederst og meget seværdig. Den bebrejder kun aktuarerne én ting: De tør ikke nævne årsagen til massedøden rent ud, selvom alt hvad de opremser peger éntydigt på netop den.

En ud af 35 vaccinerede fik hjerteskader

Se også dr. Peter McCullough: More than Half of Vaccinated Feel Sick a Year Later. Desuden er VAERS systemet gået ned og det bliver ikke repareret eller undersøgt: New Report Raises Concerns That CDC Vaccine Adverse Event Reporting System Is Broken

Magnus Stenlund: Faldet i de svenske fødselstal

“Nu gælder det om, at folk ikke opdager det med sprøjterne”

The Spike in Mortality Among Young People Needs Attention

3.7 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dragen
Dragen
6 months ago

I. forb. m koran-loven er jeg begyndt at få en fornemmelse af , at statsministeren er mere bange for sine egne (altså danskerne) end hun er for både Mellemøsten og den kulturberigelse der importeret hertil , – derfra. Når jeg nu hører Magnus Stenlund virker det sandsynligt , at den vigtigste agenda er blevet , “at folk ikke opdager det med sprøjter”. “Det med sprøjterne” har fået sit eget liv , der flakker omkring som det uvelkomne spøgelser der opsøger de fortsat levendes verden . Optræder og dukker op i de mest uforudsigelige rum af slottets gemakker. Og selvom alle… Read more »

Fremtiden ligner et et blodigt mareridt
Fremtiden ligner et et blodigt mareridt
6 months ago
Reply to  Dragen

Herunder giver manden der betalte sort et fint signaliment
af de danske vælgere som er bedøvet af billedkassens
underholdnings-serier og co2-nonsens osv. I en så voldsom
grad,at den typiske vælger er tæt på at være en hjernedød
zombie. Der med glæde dræber hele sin familie og begår
selvmord, for at der kan blive plads til nogle flere afrikanere
og arabere. Man er vel humanist!

Dragen
Dragen
6 months ago

Ja , man er vel humanist . Lol.

Manden, som (be)talte sort
Manden, som (be)talte sort
6 months ago

Danskerne vil aldrig stille Mette Frederiksen, Brostrøm m.fl. til regnskab for deres totale svigt og folkedrab.

Danskerne tænker kun på at proppe sig med fastfood og ligge på sofaen og glo ind i en skærm.

Så Mette, du har intet at frygte.

Anders Bo
Anders Bo
6 months ago

Brød & Skuespil…

Dragen
Dragen
6 months ago

Det tror jeg du har ret i . Men derfor kan Mette F m.fl stadigt godt frygte sine egne .

Manden, som (be)talte sort
Manden, som (be)talte sort
6 months ago
Reply to  Dragen

Vi kan håbe på den enlige ulv.

Anders Bo
Anders Bo
6 months ago

Kæledyret læser med!

Dragen
Dragen
6 months ago
Reply to  steen

Jeg så nogle lister et sted . Jeg har ikke et link , og jeg husker ikke hvor . Disse lister viste en forvenet reduktion i alle verdems lande . Danmark stod til at være reduceret fra ca. 5.8 mill. Til i 2025 ca 3.7 mill. Jeg synes det lød voldsomt på så kort tid , og tog det ikke rigtigt alvorligt . Andre lande var både mere og mindre reduceret i 2025. Men det tal Snaphanen nævnte på 120/uge – dvs 480/mdr. Hvis det var et fast overdøds-antal , så kunne man vel regne ud hvornår – hvilket år… Read more »

Hans
Hans
6 months ago
Reply to  Dragen

3,7 millioner? Det klares ved at deportere perkerne og de udlændinge, der bare tilfældigvis sidder i Danmark og laver kontorarbejde, i firmaer der ikke bidrager økonomisk til Danmark, og at lade dem, der bare lever som grøntsager på plejehjem dø i fred.

Dragen
Dragen
6 months ago
Reply to  Hans

Ja det er jo en anden udgave end sprøjterne . Tallene fra deagal.com /listerne jeg havde set var forventede fremskrivninger af resultaterne fra sprøjterne .

Anders Bo
Anders Bo
6 months ago
Reply to  Dragen

Så foruroligende er det jo heller ikke. For det er de ældre, der vender den tunge ende nedad.
Sygdomsstyrelsen meddelte jan 2022, at kun 3% i aldersgruppen 55-59 år var uvaxxede…
Så der bliver luft i boligmasse og på hhv geriatrisk og på plejehjem…

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x