17
nov
Seneste opdatering: 17/11-23 kl. 0223
40 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Verdens slyngelstater er holdt op med at frygte USA

Af Lars Hedegaard

Det ville være synd at sige, at den prominente britiske historiker, Niall Ferguson (det er ham, der er gift med Ayaan Hirsi Ali), demonstrerer nogen stor optimisme om verdens fremtid under sit nylige interview med Australiens tidligere vicestatsminister, John Anderson.

Faktisk er han stærkt bekymret, idet han påpeger, at vi de seneste år har befundet os i en ny kold krig, som bliver farligere end den første, der endte med Sovjetunionens sammenbrud i 1991. Vesten var dengang så overbevist om sin globale styrke, at få kunne forestille sig de trusler, som har omgivet os, siden Joe Biden blev amerikansk præsident.

Vesten slappede af, og i stedet for at vise styrke, hengav USA og Vesteuropa sig til drømmesyner om klima, multikultur, sexfantasier og forestillinger om, at den lille procentdel af verdens befolkning, der bor i Vesten, ikke bare kan, men har pligt til at rette op på forholdene overalt i verden. Når man går fra hård til blød politik, kan det imidlertid ikke undre, at verdens banditter begynder at opfatte Vesten som kvindagtig og moden til at blive overtaget af mere realpolitiske kulturer.

Men her står vi. Verdens slyngelstater er holdt op med at frygte USA, som under Joe Bidens vaklende regime er gået fra det ene nederlag til det andet. Ikke fordi det nødvendigvis måtte ende sådan, men fordi derouten var planlagt.

Der gik kun nogle måneder, fra Biden havde saboteret USA’s energiproduktion, til Putin begyndte at vise tænder, og da præsidenten erklærede, at han ikke ville modsætte sig et mindre militært angreb på Ukraine, så Kremls stærke mand ingen grund til ikke at gå i gang.

Derefter så Iran sit snit. De såkaldte Abraham-aftaler mellem Israel og en række arabiske stater, som Trump havde fået i hus, brød sammen som følge af Bidens demonstrerede svaghed. De arabiske lande begyndte at tvivle på USA’s sikkerhedsgarantier, og Saudi-Arabien indledte tilnærmelser til Kina. Da det alligevel så ud til, at forståelsen mellem Israel og arabstaterne kunne genskabes, slog det iranske præstestyre til i form af Hamas’s angreb på Israel. Det blev så den anden krig, som USA er blevet rodet ind i på mindre end tre år.

Den tredje Biden-krig bliver formentlig et kinesisk angreb på Taiwan. Og hvorfor skulle de kinesiske kommunister tøve med at indlemme den ø, som de hele tiden har hævdet var en umistelig del af Kina? Som Ferguson og andre har påpeget, er det stærkt tvivlsomt, om USA kan engagere sig på tre fronter samtidig.

Hvis Kina viser yderligere aggressivitet, er der grund til at frygte, at flere asiatiske lande vil orientere sig efter Beijing. Måske tilmed Indien.

Alt dette har den i Europa stærkt beundrede Biden-administration udrettet på mindre end tre år. Intet under, at flere er begyndt at spekulere på, om Joe er bestukket af Kina og i realiteten er kommunistisk agent.

Også på den indre front har de vestlige lande kastet håndklædet i ringen. Særligt bekymrende er udviklingen på de amerikanske universiteter, der er blevet arnesteder for islamisk, antisemitisk og marxistisk-leninistisk indoktrinering, uden at hverken demokrater eller republikanere har rørt en finger for at modvirke disse ideologier. Resultatet ser vi i det faktum, at de fleste unge amerikanere holder med Hamas mod Israel.

Niall Ferguson mener, at der skal sættes ind mod det yderste venstres de facto monopol på de højere uddannelser.

Det er også svært at se, hvordan en civilisation skal kunne overleve, når ungdommen opdrages til at hade den.

4.3 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

40 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
14 days ago

Når jeg taler om den nødvendige fremtidssikring i form af skydetræning, skudsikre veste og alt hvad der til hører, prikker de fleste danskere sig på tindingen. Min brasilianske veninde nikker til gengæld anerkendende. Hun kan også se, hvor vi er på vej hen. I Brasilien har hun to gange oplevet at få sat et skydevåben for panden med besked om at aflevere alt af værdi. Den ene gang af et par drenge på 13-14 år. De oplevelser ville sende de fleste danskere fem år til krisepsykolog. Hun trækker på skulderen og er betydeligt mere bekymret for, om hendes seksårige niece… Read more »

Preben Møller Jacobsen
Preben Møller Jacobsen
14 days ago
Reply to  Margrethe

Du står bestemt ikke alene – kender til hudløshed bl.a. via mange højskoleophold venner og familie disse mennesker lever mild sagt under osteklokken mht. Vestens hastige vej mod opløsning værste fjende staten/regeringen, iværksat og planlagt af egne politikere/ WEF, FN, EU og ligesindede. Det kræver man forbereder sig dvs. våben fødevare, sikre opholdssteder finder ligesindede og danner grupper – og lader de søller fjolser gå til.

Fremtiden ligner et et blodigt mareridt
Fremtiden ligner et et blodigt mareridt
14 days ago

Udviklingen i Danmark, Sverige, Europa og USA er meget uhyggelig. Men Vestens befolkninger er forvandlet til feminiserede og hypnotiserede søvn- gængere. 80-90% af borgerne forstår kun meget lidt af hvad der er ved at ske med deres land og dem selv. Her i Danmark kan en familie blive ramt af adskellige statslige og politiske svigt og overgreb i løbet af en kort årrække. Sønner og døtre kan blive overfaldet og stukket ned. Familien kan blive ødelagt økonomisk pga. idiotisk politik, eller den kan blive opløst og splittet pga. kommunistisk og rabiat feministisk familiepolitik. En eller flere i familien kan blive… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
14 days ago

Jeg forstpr fuldt ud, hvad du mener. Men Danmark er for befolkningstæt, til man kan isolerer sig i bestemte grupper, uden omgan med andre.
“De søller fjolser” – hvad de jo vitterligt er! – vil samle sig i grupper, bevæbne sig, og gører A L T, for at røve jeres forråd – så’n er selvopretholdelsesdriften…

Anders Bo
Anders Bo
14 days ago
Reply to  Margrethe

Vedr sidste afsnit. Dem du ikke kan tale med, er det dem, der – stadigt småsovende – er ved at vågne? Jeg fraregner de HARDCORE rødfascister, der alligevel er faststøbt i beton.
Får du samlet lidt metaller? 🤔 Jeg købte den anden dag 14 Oz Ag 999,9 for kr 2,500,-, De ligger nu trygt under banken!

Margrethe
Margrethe
14 days ago
Reply to  Anders Bo

Det lyder godt! Nu husker du vel at købe sølv i Tyskland. Det er alt for dyrt i Danmark.

Anders Bo
Anders Bo
13 days ago
Reply to  Margrethe

Har du adresser/links?
I Norge er sølv momsfrit, og en tilbudstur med Oslo-båden t/r koster DKR 100,-

Dragen
Dragen
14 days ago
Reply to  Margrethe

Jeg har også stadigt sværere ved , at tale med rigtigt mange . Vores informations-kilder er tydeligtvis helt forskellige . De “varsler” jeg ser i tiden , er ikke noget der bringer uro hos ret mange . Det jeg undrer mig mest over , er den massive over-sygelighed. Selv de mange og meget aggressive cancer-tilfælde ,- accepteres tilsyneladende let og ligetil . Ingen videre refleksion eller undren over aldrig før at have oplevet noget lign. Dvs – af og til støder jeg ind i bekendte hvor jeg nævner “mærkværdighederne” , og så pludselig er der “hul igennem”. Så kommer vreden… Read more »

Margrethe
Margrethe
14 days ago
Reply to  Dragen

“Varsler” er et godt udtryk. Det er jo, hvad der er tale om. Jeg kan jo ikke vide med sikkerhed, at jeg har ret. Vores civilisation kan kollapse i morgen, om 100 år eller slet ikke kollapse. Blot erodere og forvitre så langsomt, at vi ikke rigtig opdager det. Men at alle nervespidser ikke stritter på langt flere, netop med tidens varsler, se blot på Sverige, det overgår min forstand.

Anders Bo
Anders Bo
13 days ago
Reply to  Margrethe

Du er – lidt? – naiv, hvis du regner med Danmark eksisterer som velfærdssamfund i 2120’erne!
Grunden til jeg løbende køber metal som en del af min opsparing, er jeg regner det som fakta at enten Usa eller Eu banker bunden ud af egen økonomi inden 2030 – skal vi væde et par Oz? 😎

Anders Bo
Anders Bo
13 days ago
Reply to  Dragen

Du har så også den opfattelse, jeg giver udtryk for, i mit svar til Mrgrethe for 4 timer siden…

Aase Mary Michaelsen
Aase Mary Michaelsen
14 days ago

Er vi blevet så “liberale” så vi ikke længere kan genkende ondskab? Hvordan skal vi så kunne se den mindste smule sandhed, selvom begge dele er i os selv. Når jeg ser dele af uhyrlighederne på f.eks YouTube om krigen Rusland mod Ukraine, eller det frygtelige angreb, der skete fra Hamas mod Israel, så dukker der ofte reklamer op, om alt det der er det lykkelige og gode i vores verden og voksne mennesker optræder som fjollede tåber, skriger, griner og råber: “Drik det, køb dit, spis dat og vær bæredygtig!” Når grimasserne fjerner sig fra skærmen, kører realiteterne videre.… Read more »

Aase Mary Michaelsen
Aase Mary Michaelsen
14 days ago

Jeg selv glemte at skrive under. Når jødedom og kristendom er væk, så står ISLAM og KOMMUNISME tilbage som herskere over menneskenes frie vilje. Og hvis det er vores frie vilje, vi har foræret væk af mangel på livspligt og indsigt i, hvad der forståes med at trællebinde menneskene, så er det er vor egen svaghed, vi kan takke. Er det hele egentlig en universel kamp, som har vist sig ved ordene: “I begyndelsen skabte Gud himmelen og jorden -selv BIG BANG er vel en skabelsen udenfor menneskenes formåen -alt er vel til for at blive oplevet gennem mennesket. Er… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
13 days ago

Usa, Eu, Rusland og Kina implodere økonomisk hver for sig og 3. Verdenskrig vil være godt i gang i 2035.
3. Verdenskrig vil munde ud i en lavteknologisk lavintens kirg – alle andre imod muhamedanerne…

Aase Mary Michaelsen
Aase Mary Michaelsen
13 days ago
Reply to  Anders Bo

Måske sker det sådan.
Der er efter. mit syn en religionskrig på vej.

Fremtiden ligner et et blodigt mareridt
Fremtiden ligner et et blodigt mareridt
13 days ago

De nyeste observationer af rummet tyder på
at Big Bang teorien kan være fejlagtig. Hubble-teleskopet
har iflg. fremtrædende astronomer skaffet ny viden som
sætter store spørgsmålstegn ved teorien.

Aase Mary Michaelsen
Aase Mary Michaelsen
13 days ago

BIG BANG, som jeg har hørt vil sige at KIMEN til alt ligger i STJERNESTØVET, også dit og mit liv.
Er det ikke samme historie: Gud skabte himmelen og jorden.
Også i de ord ligger der en skæbne, vi kun gradvis kan opleve.

Nielsen
Nielsen
14 days ago

Øøeh, er en af verdens værste slyngelstater ikke USA them selves ??? Sverige som tilnærmelsesvis neutralt land, er ved at involveres i en del af world government, nemlig NATO. Så Sverige indgår snart i en overenskomst med krigsførende lande, som spreder terror og ødelæggelse, hvor de lige “finder på at hærge.”. Joh Danmark var med i terroren mod Serbien, Afghanistan, Libyen med flere. Og nu vil et så godt som samlet pressekorps have os til at tage side i en konflikt, som egentlig ikke har noget med Danmark at gøre. Hvor er vi danskere på vej hen? Og hvorfor falder… Read more »

Dragen
Dragen
14 days ago

Hvordan lader det sig gøre , at Australien under coronaen var noget nær det allermest totalitære regime af dem alle . Og så samtidigt kan have en tidligere vicestatsminister som John Anderson , der kan åbne op for indsigt , sammenhængene pointer og dybde som interviewet med Niall Fergusson giver . Hvordan kan et fænomen af den slags opstå? . John Anderson der er tidligere vicestatsminister ,- har været så sammenhørende med magten i et land – så rigidt som Australien var det under Coronaen , existere side om side? . Jeg har svært ved at forestille mig politikere fra… Read more »

Dragen
Dragen
14 days ago
Reply to  steen

Ja , det rigtigt. Jeg husker det hele . Interneringslejrene i Australien der KOM i brug , Østrig og Israel. Jeg husker det stadigt. Ville Danmark også være blevet ligesådan – hvis det var vores nation der var blevet “udvalgt”?.

Manden, som (be)talte sort
Manden, som (be)talte sort
14 days ago
Reply to  steen

Hej Steen. Hvis du kan give lidt yderligere oplysninger om dette vil jeg søge om aktindsigt i dokumenterne. Og ja jeg ved hvad jeg taler om, jeg kender offentlighedsloven og forvaltningsloven.

Manden, som (be)talte sort
Manden, som (be)talte sort
14 days ago
Reply to  steen

Mange tak Steen, jeg skal helst have et journalnummer at henvise til, eller er nr. på aktstykket eller mødereferatet hvis der er det der er tale om. Jeg går ud fra at det er Justitsministeriet, som er myndighed på området.

Dragen
Dragen
14 days ago

Det ville være supergodt.

Margrethe
Margrethe
14 days ago

Det ville være fantastisk. Jeg mener Flemming Blicher havde opsnuset noget i den retning. Selv for os, der havde pakket rygsække, lagt flugtplanter og forberedt at smide smartphone og andet sporbart, fremstår den tid nu surrealistisk, som en uvirkelig ond drøm. Jeg havde helt fortrængt, hvor langt ude, det var kommet.

Jakob
Jakob
14 days ago
Reply to  Margrethe

Gem ikke rygsækken for langt væk………..selvom Putin har lovet at Klaus’es dage er talte. Australien, Canada, Frankrig, NZ, Holland og Østrig havde alle det til fælles at deres UNGE ledere alle var en del af den øverste elite i WEF eller Klaus Schwab’s og hans bagmænds skole. De var klassens duksedrenge og derfor gik de helt amok på deres respektive landes befolkninger. Truthornet og makronen var slemme men kvinderne på den sydlige halvkugle gik helt amok og det var med målløshed vi kunne iagttage postnazismens opblussen. WEF har gennem de sidste år gentaget deres advarsler om fødevaremangel, krige, tørke, naturkatastrofer,… Read more »

Manden, som (be)talte sort
Manden, som (be)talte sort
14 days ago
Reply to  Margrethe

Vi skal da have offentliggjort præcis hvad der var/er af planer for at internere genstridige borgere. Befolkningen har krav på at vide hvad der er i støbeskeen til næste plandemi. Og bare rolig, den kommer, covid 19 var blot en generalprøve.

Anders Bo
Anders Bo
13 days ago
Reply to  steen

I NSW blev mindstestraffen – ved lov – 6 måneders ubetinget fængsel til læger der udskrev Ivermectin. For Ivermectin skabte “vaccinetøven”, og folk SKULLE vaccineres…

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
14 days ago
Reply to  Dragen

“Du är ovaccinerad, du är problemet!”
https://www.kla.tv/26916

hans andersen
hans andersen
14 days ago

Mange “slyngelstater” har fået et luftforsvar der gør det bekosteligt at tæppebombe dem. og unge i US har ikke længere lyst til at lege røvere og indianere, for andres profit.
Vestens demokratier har spillet fallit når Stalins udtalelse gælder “det er ligegyldigt hvad folk stemmer, det der betyder noget er hvem der tæller stemmerne op”

Anders Bo
Anders Bo
13 days ago
Reply to  hans andersen

Det har ikke noget med lyst at gøre i Usa: men med helbred!
Usa har sværre ved at rekruttere end Danmark.
Ud af 320 mill mennesker, kan Usa nu knapt rekruttere til en stående hær på 1,4 mill mennesker.
Årsagen er at de unge amerikanere generelt er for metabolsk syge.

Manden, som (be)talte sort
Manden, som (be)talte sort
14 days ago

“Overraskende, at så mange sygdomme er i vækst på samme tid, mener overlæge fra Statens Serum Institut.”.

Ikke overraskende for os, som er her på hanen og orienterer os bredt.

Dragen
Dragen
14 days ago

Det er så’n noget der undrer mig . Jeg forstår ikke , at der ikke er flere der tænker efter og overvejer om ikke, det kunne have lidt at gøre med de sprøjter. Hvor jeg kommer ,- er folk lynhurtigt blevet indstillet på , at acceptere kraftigt øget sygelighed som helt almindeligt og normalt.

Manden, som (be)talte sort
Manden, som (be)talte sort
12 days ago
Reply to  Dragen

Også her, det er bare accepteret som new normal. Ufatteligt og foruroligende når næste tiltag kommer.

Anders Bo
Anders Bo
13 days ago

4 skud Pfi💀💉 øger modtageligheden for infektionssygdomme med faktor 3,9…

Manden, som (be)talte sort
Manden, som (be)talte sort
13 days ago

Endnu et offer for denne forbrydelse mod menneskeheden:

https://brondby.com/nyheder/herrer/2023/november/et-alt-for-tidligt-farvel

40
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x