18
nov
Seneste opdatering: 18/11-23 kl. 0601
40 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Fredag skriver Søren Pape og Mai Mercado: »Deres ophold i Danmark er samfundsundergravende i en grad, vi ikke kan ignorere«. Lutter tomme, uforpligtende ord. Akkurat de samme politikerord har man hørt i Tyskland, hvor gigantiske islamistdemonstrationer midlertidigt har skræmt politikerne. Situationens alvor og skriften på væggen er der dog ingen tvivl om, heller ikke i Danmark. “Vi befinder os nu i en kamp for vores overlevelse.”

Aldrig før har en kursist givet udtryk for, at hun ikke længere tror på, at vi kan leve fredeligt sammen i fremtiden.

Af: Christian Skaug

Krigen mellem Israel og Hamas har afsløret kulturelle forskelle, der er så dybe, at fagfolk i den danske sociale sektor mister troen på fredelig sameksistens, siger en af ​​Danmarks største autoriteter på integrationsområdet.

Henrik Kokborg er specialist i kultur og religionens betydning for integrationen, og har gennem tolv år afholdt mere end 1.500 kurser for over 40.000 lærere, politibetjente, socialrådgivere og sundhedspersonale.

I en artikel i Netavisen Pio onsdag fortæller han, at Israel-Hamas-krigen har forårsaget et pludseligt stemningsskifte blandt de fagfolk, der følger hans kurser: Fokus er flyttet fra socio-økonomiske forhold til kulturelle.

Disse fagfolk har altid arbejdet ud fra den forudsætning, at flygtninge og immigranters udfordringer med at integrere sig i samfundet skyldes socio-økonomiske årsager.

De fleste immigranter havde trods alt en dårlig uddannelse, var ramt af fattigdom og havde måske også krigstraumer i bagagen. Og derfor har fagfolk arbejdet ud fra disse forklaringsmodeller, med god opbakning af de fleste forskere.

Men i dag vokser anden og tredje generation op i Danmark, hvor der hverken er krig eller fattigdom. Alle får skolegang, og mange arbejder.

Men det har ikke ført til en reduktion af den sociale arbejdsbyrde – tværtimod. Der er fortsat store problemer og tunge sociale problemer blandt især børn og unge fra familier med etnisk minoritetsbaggrund.

De professionelle oplever mangel på respekt og adfærdsnormer fra minoritetselever, som ikke tager danske værdier eller traditioner til sig.

Efterhånden viser problemerne sig også blandt ansatte i den sociale sektor, forklarer Kokborg:

Der er også begyndt at opstå problemer på de socialfaglige arbejdspladser i det daglige samarbejde med kolleger med modsatrettede kulturelle og religiøse værdier og normer. Det skaber gnidninger og utryghed, og går ud over trivslen og det kollegiale fællesskab.

Denne ændring er sket hurtigt:

Det var ikke noget, jeg hørte om for bare tre år siden, men nu hører jeg, hvordan kommunale ledere ser sig nødsaget til at udelukke ansøgere med minoritetsbaggrund, fordi kandidaterne for eksempel ikke anser kønnene for ligestillede.

Men af ​​frygt for reaktioner siger de samme ledere det ikke åbent.

Efter Hamas-angrebet på Israel er situationen blevet mere akut.

Mange føler sig presset af deres muslimske kolleger til at vælge side i konflikten. “Vi ser din tavshed. I støtter apartheid og mordet på børn med jeres tavshed”, står der i opkald, der sendes rundt både i direkte beskeder og i åbne opkald på sociale medier.

I skolerne opfordres der til jihad :

Andre oplever aggressive børn og unge, som i skolernes og ungdomsuddannelsernes læringsmiljøer spreder had mod jøder og opfordrer til jihad og udslettelse af Israel.

De professionelle fortæller ham også, at de ikke længere ser forskel på IS-tilhængere og palæstinensiske demonstranter.

Reaktionerne Kokborg får er uden sidestykke: I de tolv år, jeg har undervist fagfolk, har jeg aldrig oplevet noget lignende. Aldrig før har en kursist givet udtryk for, at hun ikke længere tror på, at vi kan leve fredeligt sammen i fremtiden. Men alene i denne uge har jeg oplevet, at mere end tyve mennesker udtrykker det samme.

Men disse mennesker siger det heller ikke åbent. Deres opsigelse forbliver således en “tavs viden, som kun de færreste får at vide”, skriver Kokborg.

Hvad gør vi, hvis dem, der står i spidsen for integrationen, ikke længere mener, at deres arbejde har noget for sig ? spørger han.

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

40 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
6 months ago

“Henrik Kokborg er specialist i kultur og religionens betydning for integrationen”. Specialist? Hvis han var det, havde han set det her komme for 20 år siden og advaret på det kraftigste for masseimporten af fremmed kultur og ideologi. Det eneste, han er specialist i, er at tjene sine penge nemt ved at surfe på den herskende tidsbølge. Nu vender bølgen langt om længe, og for sent, hos den snakkende klasse, han lever af. Det skal nok lykkes ham at vende brættet i luften og surfe med tilbage. Let og elegant skifter disse Loker ham, og snylter videre på tidsånden –… Read more »

Last edited 6 months ago by Margrethe
Dragen
Dragen
6 months ago
Reply to  steen

Alle de der konsulemter . Hvad enten de er ansat i det offentlige eller de laver egne firmaer . De forstår ihvertfald at suge til . Specialister i kultur er specialister i, at lave penge til sig selv. Det er jo rigtigt som Margrethe skriver ,- havde han været specialist i kultur mm , havde han forudset det her for 20 år siden . Det har vi andre jo gjort.

Dragen
Dragen
6 months ago
Reply to  Margrethe

Specialist i at tjene pemge . Præcis . Det er det de er . Nu skifter de rundt på 5 øren . Og sikkert mange med ham . Lars Theilade kalder dem karriere-egoister. Det fænomen – er styrende for temmeligt meget i den offentlige sektor . Og den er stor.

H.P.
H.P.
6 months ago
Reply to  Margrethe

Det eneste den afskyelige Henrik Kokborg er specialist i er at ødelægge sit eget land og ovenikøbet tage penge for det. Hvad er det lige man kalder den slags mennesker hvis man da overhovedet kan betegne ham som et menneske.
Hvad jeg mener der burde ske med ham og hans slags må jeg hellere undlade at udtrykke på skrift.

Dragen
Dragen
6 months ago
Reply to  H.P.

Specialister og konsulenter som ham der – har også min dybeste foragt. At tjene penge på at sælge ud af , alt – det er hvad han er ekspert og specialist i . Og der er mange af dem .

Anders Bo
Anders Bo
6 months ago
Reply to  H.P.

Vi skal ikke udtrykke os for tydeligt herinde, for det “engelske kæledyr” læser med.

Preben Møller Jacobsen
Preben Møller Jacobsen
6 months ago
Reply to  Margrethe

Hans slags er specialist i at få snablen i statskassen skyldes svage offentlige ansatte leders totale inkompetencer. Følger tidsånden uanset retning. Manden blot en sølle socialpædagog der har slået op i fremmedordbogen fundet imponerer-ord andre svage idioter lader sig imponere af.

der Adler
der Adler
6 months ago

Man kan undres over, hvordan der strøs rundt med skatteborgernes penge, når det drejer sig om vores uintegrerbare muslimer. Ingen smalle steder, når snakken er om yderligere velfærdsydelser, fortrinsvis til gavn for muslimer. Her er der ingen spareiver, men utallige tiltag gennem årene, der tilsyneladende ingen virkning har haft. Hvor tit har vi ikke hørt om milliardbeløb til såkaldte kvarterløft (ghettoer), fædregrupper, bydelsmødre, mentor-ordningen, fædregrupper, være-og spisesteder for kriminelle unge, diverse sportstiltag og udflugter og rejser til eksotiske lande, og trivsels- og inklusionsambassadører, task-force for uintegrerbare unge af anden etnisk herkomst (muslimer), og ”rolle-modeller og dialogkorps. Der er et veritabelt… Read more »

Dragen
Dragen
6 months ago
Reply to  steen

“….Nedlægge sin buisness…” Det kunne man håbe meget på. Selv tror jeg , at en stor del af en løsning ligger i , at adskille dansk socialpolitik fra muslim-problemer og en forrykt indvandringspolitik gennem 40-50 år. Dansk socialpolitik skal (igen) handle om danske socialpolitiske forhold og danske socialpolitiske problemer . Oprydningen efter en grotesk vanvittig og ansvarsløs import af mennesker der intet har at gøre her , skal være sit eget politik område, der ikke må øve indflydelse på dansk socialpolitik – overhovedet. Dansk socialpolitik må ikke længere være stødpude og dørmåtte for fejlagtig udlændingepolitik. Det skal fremover være 2… Read more »

Dragen
Dragen
6 months ago
Reply to  steen

Jeg lægger især mærke til , at vi i stadigt stigende grad har fået meget unge politikere og andre fuldstændigt INTET-sigende mennesker eller personager på de 179 sæder , der burde være landets mest prominente . Jeg ser også mennesker af substans og karakter , men noget siger mig , at det ikke er de kvaliteter der må præge din person i for stor grad – , eller , at der er plads til ret mange af den slags , der virker “ikke-så-imprægner-bare” , – hvis du skal vælges ind eller måske rettere – udvælges til – , at vælges… Read more »

Dragen
Dragen
6 months ago
Reply to  steen

Men jeg er iøvrigt helt enig . Den vigtigste beslutning i landets historie , er truffet helt uden befolknings samtykke eller indflydelse . Og ja der må finde et retsopgør sted.

H.P.
H.P.
6 months ago
Reply to  steen

Som Mimi Stilling Jakobsen sagde: en folkeafstemning om udlændingepolitikken vil være ulækkert…. OG INGEN af de øvrige folketingspolitikere sagde hende imod.
DET var og er folketingspolitikernes generelle holdning til hvad folket mener.

Hans
Hans
6 months ago
Reply to  steen

Den fordrukne heks skal bare se sig selv i spejlet og høre sig selv tale, så skal hun få ulækkert at se og høre.

Aase Mary Michaelsen
Aase Mary Michaelsen
6 months ago

Så har jeg gået her i mit værksted og i mit hjem alene uden nogen konsulent til at fortælle mig: “Alt bliver godt, når de først får et godt betalt arbejde. Det bliver ovenikøbet en gevinst!” Det der sker, har jeg set og talt om i de sidste 25 år. Venner af mig måtte jeg tilsidst tie overfor. De var forfærdede over, jeg sprang ud som racist. En skrev til mig på Facebook: “Du er en dygtig kunstner, hold dig til det. Jeg sletter dig nu som ven!” Jeg har aldrig skrevet usselt. Men nævnt bøger og citeret derfra f.eks… Read more »

Aase Mary Michaelsen
Aase Mary Michaelsen
6 months ago
Reply to  steen

Ja, “racist” blev slidt ned, selvom det tog lidt tid.
Tak for dine venlige ord, for det har virkelig holdt hårdt at stå ved den indsigt, som er så dybt forankret i en…. det er som om store dele af menneskehedens kamp sidder i ens gener…
mennesket rummer alt, det smukkeste og det hæsligste.

H.P.
H.P.
6 months ago
Reply to  steen

Undertegnede fik at vide af min arbejdsgiver at jeg havde et dårligt menneskesyn fordi jeg tillod mig at fortælle min uforbeholdende mening om islam og muhamedanere. Ikke fordi det gør mig noget men det viser hvordan de ” gode” sætter sig selv op på en piedestal og føler sig moralsk ophøjede. Hvis folk beskylder mig for at være racist må jeg jo bare svare at selvfølgelig er jeg det. Som jeg sagde til vedkommende , at hvis jeg spørger nogle af dem der synes at multikultur er fantastisk om hvor mange negre eller muhamedanere de har i deres personlige omgangskreds… Read more »

Margrethe
Margrethe
6 months ago

Når jeg er blevet kaldt racist lærte jeg hurtigt at svare prompte tilbage “nej jeg er realist”.

Dragen
Dragen
6 months ago
Reply to  Margrethe

Det er et godt gen-svar . Tak for ordene.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
6 months ago

I Sverige kom sandheden frem, de der disse sidste mange år har kaldt os racister og hvad der er langt værre, har ændret standpunkt, det viste sig vi er slet ikke racister, det har vi aldrig nogensinde været. Ifølge finansminister Elisabeth Svantesson var det bare noget de sagde, fordi alle andre sagde helt det samme, de fulgte trop men Elisabeth Svantesson indrømte at kun noget hun sagde, helt uden at mene hvad hun sagde, men så gik tiden med det, og på den konto blev Sverige islamiseret og ødelagt, ikke længere at kende igen, nu gælder det om at redde… Read more »

H.P.
H.P.
6 months ago

At være racist er bare at forholde sig til virkeligheden som er at der er forskel på racer. Prøv at læse om racemedicin. Medicinalindustrien har forholdt sig helt nøgternt til dette i mange årtier men går stille med dørene. At forholde sig til at der er forskel på racer er ikke det samme som at se ned på andre racer. Alle der interesserer sig for feks. marathon ved at kenyanere bare er bedre end hvide i denne diciplin
, er det at være racist ?

Last edited 6 months ago by H.P.
Aase Mary Michaelsen
Aase Mary Michaelsen
6 months ago

Nej! Jeg har heller aldrig været racist. Det er man vel heller ikke, fordi man kan se, hvad der er på vej imod en
Man er heller ikke MOD-BILIST fordi man hopper til side, når en bil kommer kørende med fuld fart overfor rødt lys.

Cat Girl
Cat Girl
6 months ago

Alle danskere har accepteret alle vrøvlehistorierne om demokrati og valg hele vejen. Når danskerne ikke har skaffet sig af med det politiske system, så er de selv ansvarlige

ISRAEL, GAZA AND HOW EVERYTHING YOU ARE TOLD IS A LIE
https://www.bitchute.com/video/I5Nv964xXX0O/

Last edited 6 months ago by Cat Girl
Cat Girl
Cat Girl
6 months ago

OT – C O R O N A V I R U S SGT REPORT – FAKE VIRUSES AND LETHAL 5G WITH ANDREW KAUFMAN, M.D. https://www.bitchute.com/video/4kARtFistIUj/ 286  5  2 PIRATEPETE PɪʀᴀᴛᴇPᴇᴛᴇ 15474 subscribers mirrored from Rumble SGT Report channel https://rumble.com/c/SGTReport This is from 2022 but I never saw it so I thought I would share it. SARS COV2 has NEVER been isolated therefore it does not exist! In fact NO so called ”virus” has EVER been isolated. They have been lying about this for centuries. Proof here: https://www.bitchute.com/video/MnyVctbsOZuD/ CHRISTINE MASSEY BLOWS THE LID OFF BS19 – COVID-19 SARS 2 IS A LIE! 100% PROOF… Read more »

der Adler
der Adler
6 months ago

@ Aase Mary Michaelsen Kender det på egen krop, men sig til dig selv, at livet ikke er nogen popularitets konkurrence. @ Steen Kan kun give dig ret i strafforfølgning. Vi har jo før set love med tilbagevirkende kraft. Til hudløshed har vi hørt, at de få ekstreme muslimer ødelægger det for de mange. Hvad nu hvis et videnskabeligt, repræsentativt studie kan påvise, at det forholder sig omvendt, at, med Thomas Hoffmanns ord i Weekendavisen 18. januar 2014: “-tallenes hovedtrend er vanskelig at affeje, og som sådan må mane til eftertanke mht. fortællingen om, at de muslimske fundamentalister blot er… Read more »

Dragen
Dragen
6 months ago

Der er en stille segregering der har fundet sted i mange årtier i Danmark , som aldrig er blevet omtalt . Det er IKKE den, hvor danskere der har mulighederne søger væk fra gruppen med islamisk kulturbaggrund . Det er derimod indenfor grupperne med islamiskkulturbaggrund . Indenfor den gruppe må man gerne segregere sig . Bo hver gruppe for sig i adskilte boligområder mm. Det er mit indtryk, at det er med boligforeningernes viden og accept , fordi det skaber mere ro i de enkelte områder , når gaza-palæstinenserne hovedsaligt bebor vollsmose , libanon og hizbolla- palæstinenserne bor i gellerup-planen… Read more »

Bastardo
Bastardo
6 months ago

Nu er tiden ihverfald kommet, da Danskerne nødvendigvis MÅ vælge, om Danmark skal udvikle sig til et muhamedansk 1000-års-rige, eller om der stadig skal være plads til bæredygtig mangfoldighed.

Hvis Danskerne vælger Allah, må vi skille os af med jøder, homoseksuelle og kristne.
Hvis Danskerne fravælger Allah, må vi skille os af med muhamedanerne, og kan stadig være en del af den oplyste verden.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
6 months ago

I Tyskland mangler en politisk vilje til et endeligt opgør med islam, skræmmende i denne sammenhæng hvor selv vores egne politikere står totalt rådløse, time for time bliver situationen derfor mere og mere livstruende, vores sidste redningsplanke Rwanda blev skudt i sænk, nu er der intet der forhindrer muhamedanerne fra at overtage vores land kvit og frit.

Egne politikere som ikke selv bor i nogle af de mange kriminelle no-go områder – har skubbet massivt på for at få denne udvikling, derfor er de nødt til at fortsætte, så løbet er kørt…red sig selv hvem der kan.

Last edited 6 months ago by Jan Ulrik Friis
Aase Mary Michaelsen
Aase Mary Michaelsen
6 months ago

Jeg har idag hørt Tysklands Vicekansler (tilmed fra DE GRØNNE) holde en tale, der for længe siden burde være holdt af enhver politiker i hele Europa. Den giver genklang i verden og bliver sammenlignet med Churchill `s tale under 2. Verdenskrig BLOD SVED og TÅRER.
Find den på YouTube. Endelig en, der er klar i mælet.

Anders Bo
Anders Bo
6 months ago

Jeg har agiteret mod vanvidet i over 1/3 århundrede, og alle de skældsord, der er værre end rascist, er jeg blevet kaldt utallige gange…

Mads kering
Mads kering
6 months ago

Så de offentligt ansatte har også ,ekstreme og markante problemer med islamister!

Dejligt!

Anders
Anders
6 months ago
40
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x