20
nov
Seneste opdatering: 20/11-23 kl. 0442
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Lars Hedegaard

Ifølge politiet har Danmark de seneste uger oplevet 100 propalæstinensiske – dvs. pro-Hamas – demonstrationer. Og mens politikerne og journalisterne fra Bruxelles til København bliver ved med at tale om to stater som løsningen på ”konflikten” i og omkring Israel – en jødisk og en muhamedansk – viser de talstærke optog, at det aldeles ikke er demonstranternes plan. Deres råb om Israels og jødernes udslettelse viser, at de kun vil have én stat – et jødefrit Palæstina.

Men det er kun begyndelsen. Når jøderne er væk og borte, kommer turen til de omkringliggende arabiske stater, som de sande troende betragter som illegitime, fordi de står i vejen for Allahs endemål, nemlig et kalifat styret i overensstemmelse med Muhameds befalinger. Og når de islamiske ideologer har sat sig på hele Mellemøsten og Nordafrika, kommer turen til Europa og USA, der ifølge islams lære tilhører Allah, men er besat af vantro, der skal udryddes.

Herskerne i de eksisterende arabiske lande ved om nogen, hvad islam går ud på, og nægter derfor at modtage flygtninge fra Gaza, hvor det knusende flertal støtter Hamas’s slagterier. Egyptens leder, Abdel Fatah al-Sisi, har sit hyr med Det Islamiske Broderskab, som Hamas udspringer af, og skal ikke nyde noget af at importere mere ballade. Det samme gælder en anden af Israels arabiske naboer, Jordan.

Ifølge en nylig meningsmåling foretaget af det palæstinensiske institut, AWRAD, der hører hjemme i Ramallah på Vestbredden, bifalder 75 pct af indbyggerne i Gaza og på Vestbredden Hamas’s pogrom i det sydlige Israel. Og ingen kan lide ”den store satan”, USA, som 98 pct. hader.

Efter tildragelserne den 7. oktober og de ”uskyldige palæstinenseres” reaktion må man betragte tostatløsningen som død og begravet. Kun en afsindig israelsk regering kan støtte oprettelsen af en terrorstat.

Men det kan være, at tostatsideen får en renæssance i Danmark. Vores land er nemlig for længst opdelt i to nationer – et Hamas-land bestående af tilvandrede muhamedanere og deres venner på venstrefløjen og et andet land befolket af danskere, der helst ikke vil leve under sharialov.

Sådan er det bemærkelsesværdige og vellykkede resultat af politikernes indvandringspolitik, og man burde derfor forlange, at de tager konsekvensen af deres folkeudskiftning.

Da det må stå klart, at normale danskere ikke kan leve sammen med barbarer, der glæder sig over jøde-pogromer, og da politikerne ikke tør smide dem ud, er der ingen anden udvej end at opdele territoriet i et muhamedansk og et dansk.

Hamas kunne f.eks. få Thy og Vendsyssel. Har kunne de bo sammen med deres danske beundrere. Dvs., det kan de ikke, for der ville ikke gå mange dage, før de bløde mænd og yndige kvinder ville få halsen skåret over eller blive smidt ud fra fjerde sal.

En sådan løsning bliver ikke behagelig, men er at foretrække frem for at have Muhameds mænd rendende rundt overalt i Danmark.

3.4 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

26 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
6 months ago

“Hamas kunne f.eks. få Thy og Vendsyssel”

Gu fanden skal de ej!

Det masseimporterede, massemyrdende retarderede, snyltende affald, skal bo i muhammeddanmarks hovedstad København og østpå, det vil sige skåne og resten af det ødelagte Sverige.

Jylland skal være danskernes land med Fredericia som hovedstad. Fynboerne må selv afgøre, hvem de vil høre til. Vælger de os, kræver vi eksport af indholdet fra voldsmose til muhammeddanmark. Ellers må de synke til bunds med de andre.

Her går det godt, fru kammerherreinde..
Her går det godt, fru kammerherreinde..
6 months ago
Reply to  Margrethe

Margrethe har ret i at hvis et større område gives til islamisterne, vil det hurtigt blive til et nyt Gaza land, altså et område i krig med resten af Danmark. Det må blive Århus der bliver hovedstaden, hvis Jylland og Fyn siger farvel til Sjælland eller København. Det mest ret- færdige vil nok være at gøre Slotsholmen og den østlige del af Sjælland til Nyarabien, da det er dér de fleste pladderhumanister holder til. De vil sikkert få et vældig hyggeligt og harmonisk kollektiv sammen med kultur- berigerne. Det er måske værd at huske på at græskarmanden fra Græsted er… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
6 months ago

Om hele Gaza og Gaza krigen flytter ind på Sjælland, løser måske nok Israels problem, men overfører problemet til Danmark, som hverken har erfaring eller et militær der kan hamle op med Hamas. Den danske regering store i munden, men intet når det kommer til stykket, sikkert de allerførste der klynges op som landsforrædere sådanne er hadede overalt, Hamas er ikke dummere end at de kan se det danske folk blev forrådt af sine egne politikere. Om muhamedanerne overtager København og øerne, for resten af Danmark kun et spørgsmål om kort tid inden total dansk overgivelse, men overgivelse findes ikke… Read more »

Nielsen
Nielsen
6 months ago

Send dem tilbage til hvor de kom fra og fratag alle politikerne, som gav dem statsborgerskaber, opholdstilladelser,indfødsret og bistandshjælp i h…. og r.. deres pension, og lad dem tilbagebetale den “løn” de kun har destrueret Danmark for.
-Bare et forslag

britta
britta
6 months ago
Reply to  Margrethe

Ja, vi vil altså heller ikke have dem her på Sjælland. Andre forslag?

Anders Bo
Anders Bo
6 months ago
Reply to  steen

Det bliver “Spændende & Interessant” hvad Mette Eutanasia Frederiksen & Bidske Barbara finder på af narrestreger, ulovligheder med videre…

Manden, som (be)talte sort
Manden, som (be)talte sort
6 months ago
Reply to  Margrethe

Nej de kan ikke få Thy, aldrig, der bor jo fornuftige mennesker og i øvrigt fremstilles der glimrende whisky.

Nielsen
Nielsen
6 months ago
Reply to  Margrethe

Viborg er hovedstad, Fredericia er havneleje hvor rangererne vender og trækker os på færgen. Next stop Fyen, som leder til Absurdistan gennem Själland.
Nej, der er kun et Danmark. Og vi skal ikke have andre end danskere her.
Vores nationalitet afgøres ikke af papir og tilladelse fra Satan = skatteopkræver stat og kommune.

Jakob
Jakob
6 months ago

Allah skrives med småt da det er helt umuligt for mit keyboard efter hvad det har været igennem af fundamentalistisk islamistisk stof at ære dette navn med stort begyndelsesbogstav. Her lidt stof til eftertanke. I Syrien som en fin læge ved navn Assad styrer eller gjorde med hans flotte modelkone fra vesten blev Allah’s krigere holdt i kort snor. Forestil jer Aleppo som København. I nord lever de stadigvæk et normalt liv, men i syd hvor alle allahs primitive følgere lever startede opstanden. Lad os lege at opstanden startede i Brøndby, den bredte sig hurtigt til Køge og herfra gik… Read more »

H.P.
H.P.
6 months ago
Reply to  Jakob

Gadaffi underskrev sin egen dødsdom da han erklærede at han arbejdede på at skabe en panarabisk valuta baseret på guld som olien skulle afregnes i. Var det lykkedes ham ville den amerikanske dollar blive udstillet som det den er nemlig ikke det papir værd som den er trykt på. Amerika er defacto bankerot og har været det i årtier. Det ville have ført til totalt kaos i amerika.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
6 months ago
Reply to  Jakob

“Hvorfor flød det med våben i Syrien og store speciallavede Toyota firehjulstrækkere i ørkenen fra dag 1 af krigen, hvem sponsorerede dem? Burde ikke være svært at spore.” Det gjorde Danmark, kastede alt i grums milliarder i kampen for at redde IS – ISIS – Isil – All Sham – All Nusra Front i Syrien, under dække af at være moderat opposition, men der findes ingen moderat opposition i Syrien! https://www.youtube.com/watch?v=_9g0loRXFYs Som daværende danske udenrigsminister Villy Søvndal sagde: “Når Danmark nu har valgt at gå ’all in’ for den moderate syriske opposition (IS – ISIS – Isil – All Sham –… Read more »

Last edited 6 months ago by Jan Ulrik Friis
Margrethe
Margrethe
6 months ago
Reply to  Jakob

Hvis Uzbekistan er et dejligt land, er det ikke på grund af, men på trods af islam. Det holder lige til den dag en ny diktator enten er for svag eller har en strategisk interesse i at, fortælle befolkningen, at de er dårlige muslimer, der ender i helvede, når de ikke gør, hvad bogen kræver af dem. Imamerne står i kulisserne med evigheden som ur og venter på, vinden vender. Den ideologi levner ingen middelvej, men er som en giftgrund. Måske pæn på overfladen, men Intet sundt kan gro i den.

Ham der gerne vil standse ulykken
Ham der gerne vil standse ulykken
6 months ago

Hvorfor opdele sin egen stat når man blot kunne sende pakket hjem.

Lad løsningen være en bliv-på-dit-eget-kontinentsløsning.

Nils
Nils
6 months ago

Det ville i saa fall blive en produserende dansk stat og en parasittisk muslimsk stat. Blir fremtidens europa en balkanisering av giselstater og parasittstater?

Bastardo
Bastardo
6 months ago
Reply to  Nils

Ja.

ino
ino
6 months ago

Der er nu en mulighed mere. Når ikke politikerne kan finde på at smide nogen ud af landet, så kunne danskerne måske finde på det.

Niels Thyge Riisgaard, DK
Niels Thyge Riisgaard, DK
6 months ago

Et delt folk. Folketingets udlændingepolitik blev verdensmester i selvgodhed og naivitet i 1983 med en ny udlændingelov, som gav enhver på jordkloden ret til asyl i Danmark. Herfra gik det støt nedad mod, ja, opgivenhed. Den såkaldte sammenhængskraft er gennem årene blevet skrevet ud af sin sande sammenhæng, nemlig den nationale. ‘Et Delt Folk’ (2008) af Morten Uhrskov Jensen er igen højaktuel læsning. Henrik Gade Jensen, som anmeldte bogen i JP, skrev: “Bogen kan læses som en lidelsesfuld Moskvaproces mod danskerne, der permanent beskyldes for racisme og fremmedhad”. Højaktuel på baggrund af de seneste demonstrationer, fakkeloptog på Krystalnatten til støtte… Read more »

Ham der gerne vil standse ulykken
Ham der gerne vil standse ulykken
6 months ago

En to-statslæsning med islam er bare at give halvdelen væk på forhånd – man vinder intet og mister halvdelen uden kamp.

Alene det at foreslå det, endda bare “for sjov”, viser blot hvor lidt man kender til vores fjende.
Denne fjende ser venlighed som svaghed og svaghed som en direkte indbydelse.

Anders
Anders
6 months ago

Danskerne kan slappe helt af.
Mette Hitler og kompagni har hånden på rattet.
Sov trygt videre Danmark.

Manden, som (be)talte sort
Manden, som (be)talte sort
6 months ago

Hovedlandet (Jylland) skal være perlefrit. Øerne må selv finde ud af hvad de vil. Kbh. skal være opdelt i to zoner, en ren muslimsk, som senere bliver opdelt i sunni og shia zoner, men det roder de selv med, og en woke, homofil og globalistisk zone. Det skal ikke være muligt for borgere i den woke eller muslimske zone at få visum til Jylland, ligesom al øvrig indrejse nægtes, herunder asyl mv. Familiesammenføring er kun muligt mellem etniske danskere efter 5 års uafbrudt ansættelse i et jysk landbrug i karensperiode. Samhandel med den produktive zone (Jylland) og de homofile og… Read more »

Last edited 6 months ago by Manden, som (be)talte sort
Henrik Wegmann
Henrik Wegmann
6 months ago

Hej Manden med sorte penge og sort snak,

Er der mange guldminer i Jylland, eller ligge Jyske Bank inde med kolossale guldreserver, som kan understøtte de nye jyske dollars?

Men ellers en god ide. Altså hvis jeg kan få visum.

dunk
dunk
6 months ago

To af folketingets 100 og nogle halvfjerds medlemmer sagde klart fra hamass gerninger det var ikke mange ,Dansk regering??

Anders Bo
Anders Bo
6 months ago

Det interessante er, man ikke har indhentet oplysninger om jordanske og libanesere ønsker at indgå i en palænensisk stat.
For begge lande er jo en del af det historiske – romerske – Palæstina, som englænderne tilfældigt udstykkede, og gav til områdes arabere – jøderne fik INGEN indflydelse, selv om de boede i de 2 pågældende områder.

Cat Girl
Cat Girl
6 months ago

For at prøve at åbne øjnene for idiotien i de kontrollerede oficielle nyhedskanaler, som f.eks. Trumperne og Alex Jones, så kan enhver jo høre, at her siger Alex Jones at vi har vundet komplet over alle vores fjender, hvor han sidste gang han sagde noget fornuftigt, sagde at vi alle var færdige og han ville rejse sig op og slås.

Man kan ikke fatte Alex Jones uden at tænke over hvad lakajen siger

https://www.bitchute.com/video/bf4UENiL1Uu6/

Last edited 6 months ago by Cat Girl
Cat Girl
Cat Girl
6 months ago

Mere eller mindre alle der kommenterer herinde har sagt det samme de sidste 20 år, med deres firkantede hoveder fyldt med ubrugelige stumper “information” de har samlet op hos fjenden. De har taget fejl i alt, hele tiden og de tager stadig fejl, men tilsyneladende har de stadig ikke opdaget det Det eneste jeg ved er at jeg så godt som ingenting ved. Hvis jeg ved noget, så er det fordi det passer virkelig godt inde i en struktur som allerede er bygget af solide sandheder, der ikke kan herske tvivl om, men hvis man ikke har fjernet sig fra… Read more »

Last edited 6 months ago by Cat Girl
26
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x