20
nov
Seneste opdatering: 20/11-23 kl. 2203
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(Et syndrom er en samling af symptomer, der karakteriserer en bestemt sygdom.) Ifølge de papirer, en domstol pålagde Pfizer at frigive, er antallet bivirkninger ved Covid ‘vaccinen’ næsten uendeligt, men vi burde nok være mere opmærksomme på de psykiatriske og psykologiske bivirkninger, som dr. Campbell opremser her. (Pfizer ville hemmeligholde dem i 75 år).

I det hele taget burde vi af rent medmenneskelige grunde, være mere opmærksomme på de mange mennesker, der nu lider så meget under forskellige skader, at ikke så få ulykkelige mennesker begår selvmord. “Hør efter, hvad mennesker siger, tro på dem,” siger hæderlige Campbell.

Det gør medier og politikere ikke, deres tanker kredser om, hvordan de selv skal overleve, hvad de har gjort. Det bør ikke lykkes dem, hvis vi stadig skal være et retssamfund med blot nogen tillid til øvrigheden. De ramte bør trække de hovedansvarlige i retten. Det er under alle omstændigheder en statsminister, to sundhedsministre og en chef for Sundhedsstyrelsen. Formentlig flere andre. Post-Vaccination Syndrome: A Descriptive Analysis of Reported Symptoms and Patient Experiences After Covid-19 Immunization.

Island standser Covid-vaccineringen

Sasha Latypova: “The victory comes after the massive damage that have been inflicted by poisoning 80% of the population”

Den kyndige Sasha Latypova fortæller om Sverige og Island. Hun linker til videoerne fra symposiet i den svenske Riksdag, som Elsa Widding indkaldte til. Ingen svensk politiker dukkede op, hvad der stinker af dårlig samvittighed, så det ikke er til at misforstå. I Danmark har vi en partiel indrømmelse fra Folketinget. Læger er nu fritaget for at give sprøjterne, og alle under 65 skal selv betale små tusind kroner for en sprøjte, således at kun 15.6% har taget den seneste. Næsten kun over 65-årige. Ingen politiker taler om sprøjterne, de har ikke gjort det i et års tid, de håber, at vi ‘glemmer’ dem.

Men så bemærker Latypova noget interessant, som det tydeligvis er meningen, vi skal overse. Island har stoppet Covid vaccineringen helt (!) De har haft en helt skræmmende overdødelighed, så sent som den 10 september 2023, var den på 61 % ! Det er noget, der kan mærkes i en befolkning på 372.000. Mainstream medierne har naturligvis ikke et kvæk om det, men økonomen Thorstein Siglausson har en god Substack. Latypova oversætter en artikel fra islandske Morgonbladid.

“There has been a large increase in respiratory infections recently, according to Ragnheiður Óskar Erlendsdóttir, director of nursing at the Capital Region Health Service. [National Health Services that serves the whole capital are and nearby towns].”

“We have noticed a considerable turnout for counseling,” [people showing up sick] she says. It is clear that covid-19 is quite widespread in society along with other plagues.

“Now covid is just like any other flu, but as with other flus, we would like to ask people to take a break while symptoms are severe and practice infection prevention.” [In the previous sentence it is a plague, here it is just a flu and we want you to just stay home, so we don’t get confronted with the result of mass poisoning we caused by “safe and effective” elixirs].

Since October 18, vaccinations against covid and influenza have been available for people aged 60 and over and people with underlying diseases, but Ragnheiður says the attendance has been moderate.

Next week, the public will be able to get an influenza vaccination at the health center, but not covid vaccination at the moment.

“Wait, what? Local journalist who made some phone calls informs me that nobody can explain why covid injections are not offered. It’s like government is mumble…mumble…mumble…”

Læs det hele Icelandic Government Quietly (Very Quietly) Removes Covid Vaccines. For now.

Islands overdødelighed fra 2020 til 2013

Excess mortality: Deaths from all causes compared to average over previous years

McCullough: Der er dannet et bio-famaceutisk kompleks i Davos. Et syndikat

4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

24 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Manden, som (be)taltort
Manden, som (be)taltort
6 months ago

Jeg var ikke engang tvivler i begyndelsen. Det der med at man nærmest skulle være professor for at indse at der var noget galt holder ikke. Alle lamper blinkede mørkerød fra dag 1 og det så jeg selv med det samme og det kunne alle andre også have set. Eksempel 1. Jeg kørte en eftermiddag gennem Jylland i min bil og tændte for sjovt for P1 for at høre om dagens politiske skoling var i gang. Det var den ikke, der var derimod et meget interessant indlæg hvor en dansk forsker, Michael Andersen fra Scripps Research I Californien (https://www.scripps.edu/science-and-medicine/translational-institute/about/people/) blev… Read more »

Chrborgs politik er katastrofal og dødbringende
Chrborgs politik er katastrofal og dødbringende
6 months ago

Manden som betalte sort Ja, man behøvede ikke være professor. Man skal blot følge med i politik, og så læse bøger om kommunisme, islamisme, virus, vacciner, co2- fotosyntesen,Thalidomid-skandalen, solen og klimaet osv., hvorefter man med lethed kan gennemskue de mange løgne- kampagner som DR, TV2 og Pølletiken osv. fører sig frem med. Men der er et problem: de fleste danskere foretrækker kriminal- romaner, dameblade og fordummende radio- og tv-serier. Medens det store flertal lader sig underholde, smuldrer og forsvinder deres land, deres borger- og menneskerettigheder og deres fremtid. Prisen for uvidenhed og naivitet bliver tit elendighed og tidlig død. Millioner… Read more »

Svend Giønge
Svend Giønge
6 months ago

Bravissimo !

Nielsen
Nielsen
6 months ago

https://thehighwire.com/watch/ episode 346 Zen Honeycutt er en beundringsværdig kvinde. Hun gør det flere skulle gøre, står op imod tyrannerne. Flere skulle følge hendes eksempel. Lene Bang fra jfk21 er nok den dansker, som ligner bedst.

Anders Bo
Anders Bo
6 months ago

Jeg kan ikke have ondt af samtlige vaxskadede. En del af dem har jo været HØJTRÅBENDE & TRUENDE overfor de tvivlende og no-vaxxerne.
Dem har jeg IKKE ondt af. For de kan jo bare klage deres “nød” til Mette Eutanisia & Magnus Minus, som de nyttige idioter de er!

Cat Girl
Cat Girl
6 months ago
Reply to  steen

Jeg tror dem som har indset farligheden ikke nåede at opfange det da de første stik blev givet, men det var lige omkring det tidspunkt at mennesker med en kritisk indstilling indså at de havde taget fejl, derefter har bevidstheden omkring det været statisk. Tvivlerne har for længst indset, at de havde ret og alle resten vil adlyde deres regering til de udånder

Last edited 6 months ago by Cat Girl
Her går det godt, fru kammerherreinde..
Her går det godt, fru kammerherreinde..
6 months ago
Reply to  steen

Tænke sig Pfizer/Biontech har haft den
frækhed at indrykke helsides annoncer der
reklamerer for deres giftige kvaksalver-“vacciner”.
EB bragte en i dag.

Vi var nogle som fattede mistanke til at der var
noget galt inden stikkene begyndte. Fordi vi vidste
noget om virus og vacciner, fordi vi længe har været
skeptiske overfor partierne og medierne, og fordi vi
havde fulgt med hos netaviser som Snap, Hodja osv.

Dem som især kom i fedtefadet var de autoritetstro,
de uvidende og de naive som stolede på statsradioen,
tv2, Søren Brostrøm, myndighederne og ministrene.

Bastardo
Bastardo
6 months ago

Desværre er størstedelen af befolkningen autoritetstro og stoler på MSMs viderebringelse af myndighedernes og politilernes løgne, misforståelser og omsorgstrang.

Den samme gruppe har stemmeret!!!

Anders Bo
Anders Bo
6 months ago
Reply to  Bastardo

Mht din sidste sætning, er det jo “Spændende & Interessant”, at rødfascisterne bruger demokratiet, til at nedbryde den vestlige civilisation.

Anders Bo
Anders Bo
6 months ago
Reply to  steen

Det kan være at undgå dem, når de uinviteret blander sig!

Anders Bo
Anders Bo
6 months ago
Reply to  Cat Girl

Du har – temmelig – langt hen ad vejen ret.
Samstemmende forsøg verden over konkluderer at 70% af menneskene kun har værdi, der svare til deres krops indhold af mineraler og sporatoffer – lidt direkte, båt whÅt… 😇

Tim Pallis
Tim Pallis
6 months ago
Reply to  steen

Jeg vil gerne være den 3die, som er “vaccineret” 3 gange, og tilslutter mig kritikken. Hvis jeg ikke var “vaccineret” kunne jeg slet ikke rejse frem og tilbage til Japan. Jeg opdagede også for sent, at der var noget galt. Jeg har læst alt, hvad du har publiceret, og har hørt timevis af fremragende indlæg af de læger og forskere, som ved med 100 procent sikkerhed, at det her er en bevidst sammensværgelse på det højeste niveau som McCullough her siger. Hvordan får vi vækket politikerne og journalisterne? Det skal være med store bogstaver de rigtige steder af rigtig mange… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
6 months ago
Reply to  steen

2 ud af – cirka- hvor mange?
Strejfer begreberne “dumstædighed” & “fortrænningspsykose” også dig, når disse individer myldre fra fra under stenene?

Jeg har stadig til gode at forstå, hvordan jeg får notifikation ved svar!

Cat Girl
Cat Girl
6 months ago

“Sjov” med Island. Når man tænker på at Islands befolkning er den mest driftige selvstændige gruppe af mennesker i Europa, siddende på Europas eneste større isfri råstofforekomster

Fru Olsen
Fru Olsen
6 months ago
Reply to  Cat Girl

OG?!? Du kommer sørme med mange dumme indspark! Hvad har islændinges driftighed med artiklen at gøre? Hvad har ‘isfri råstofforekomster’ med overdødelighed at gøre!? Kunne du lige copy and passe lidt hurtig info fra Wikipedia?? Wauuuw, hvor ER du altså bare klog!
Husk lige at tage dit psykofarmaka, kattedame! Det er ufatteligt, at en person som dig, en hjernedød nazi feltmadras, har en mening om alt, men det er næsten aldrig relateret til andet end nazistoide konspirationsteorier.

iøvrigt hedder det ‘sjovT’, med ‘t’, ikke ‘sjov’.

Last edited 6 months ago by Fru Olsen
Cat Girl
Cat Girl
6 months ago
Reply to  Fru Olsen

Jeg skriver som det passer mig og det var det som faldt mig ind, at den meget homogene islandske gruppe af mennesker har været særlig udsat for Pentagon, som har skabt giften. Var det ikke dem? Nå, nej, det ved vi jo ikke noget om

Cat Girl
Cat Girl
6 months ago
Reply to  Fru Olsen

I øvrigt er to ord og de der t-endelser er der vist meget tvivl om for tiden, lige her kommer det ud på et, da du kan sige begge betydninger

Last edited 6 months ago by Cat Girl
Svend Giønge
Svend Giønge
6 months ago
Reply to  Fru Olsen

Hvorfor har du behov for at være nedgørende og tale ned til et andet menneske ?
Din adfærd rammer dig selv hver gang du behandler andre mennesker på den
måde og gør det dermed sværre for dig at finde kærlighed til dig selv og
dine medmennesker.

Anders Bo
Anders Bo
6 months ago
Reply to  Fru Olsen

Du er sjovT! 😇

ino
ino
6 months ago

Berlingske har et godt tilbud for tiden: 365 dages adgang for 365 kr. Men så tænker jeg lige på deres løgne og fortielser, ligeledes deres smædekampagne mod Ivermectin, og så fryder jeg mig og tænker: “Lad dem nu endelig gå på røven!”
En undskyldning fra deres side kunne selvfølgelig også være en mulighed, men den kommer garanteret ikke på tale. Det ville ellers være forfriskende hvis en avis for alvor tog bladet fra munden og fortalte sandheden.

24
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x