22
nov
Seneste opdatering: 23/11-23 kl. 1256
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Wilders i Malmø 2012 med sin højre hånd, Paul Belien og norsk-canadieren Bjørn Larsen tv.© Snaphanen.dk

Wilders’ PVV står til fordobling og til at blive største parti

“Den højreekstremistiske, euroskeptiske, antiislamiske Wilders’ PVV bliver hollands største parti,” skriver de statskontrollerede medier. PVV vil få næsten en fjerdedel af Underhusets 150 pladser. “En dag vil det lykkes,” kan jeg huske, jeg sagde til ham i Malmø. Elleve år er der gået. Hvad det betyder, har ingen overblik over, men jeg følger begivenhederne. Potentielt kan han blive den næste premierminister. Posten opdateres.

The anti-Islam, euroskeptic radical Geert Wilders is projected to be the shock winner of the Dutch election. In a dramatic result that will stun European politics, his Freedom Party (PVV) is set to win around 35 of the 150 seats in parliament — more than double the number it won in the 2021 election, according to exit polls. Politico og France 24.

Van Gogh 2.11.2014, I 208

Wilders, Vilks og Vestergaard i den store restaurant i Christiansborgs Tårn. I baggrunden Paul Belien og Daniel Pipes. Resten af gæsterne havde noget at kigge på den aften, men politiet sørgede for afstand. © Snaphanen.dk

Wilders jubler, kan bliver næste premierminister

3 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Aase Mary Michaelsen
Aase Mary Michaelsen
5 months ago

Hvad er der galt med at være ANTIISLAMISK? Det bør vi alle være, hvis det er Hamas og alle de andre moderiske grupper indenfor ISLAM, der skal være Muhammed troens læremestrer, også i vort land. Så er der ingen vej uden om at være ANTIISLAMISK. En ganske stor gruppe går i Københavnske gader og råber op om Muhammeds Hær:”VENDER TILBAGE!” Da må det være slut med at kalde Geert Wilders for ANTIISLAMIST! Som skældsord. Den tid er snart helt forbi. Vores Pia Kjærsgaard var ikke stueren, da hun begyndte at tale om, hvad muslimsk indvandring kunne medføre. Statminister Mette Frederiksen… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
5 months ago
Reply to  steen

Hvad med ud af WHO. til at begynde med? Dét haster vel mere!

Bastardo
Bastardo
5 months ago
Reply to  Anders Bo

Godhedsindustrien understøtter HAMAS. Ikke mindst UNHCR.

Bastardo
Bastardo
5 months ago
Reply to  steen

I Frankrig er Macron-drengen ved at få opfyldt sit højeste ønske:
At få erstattet den oprindelige befolkning (individualistiske livsnydere) med muhammedhæren (konforme religionstosser).
– De er meget nemmere at ‘kontrollere’, bare man giver dem ret.

Hans
Hans
5 months ago
Reply to  Bastardo

Paul Joseph Watson fortalte om et muslimsk knivoverfald på en byfest i en lille landsby i Sydfrankrig, af løgnepressen omtalt som “en slåskamp”
Som Søren Krarup – æret være hans minde – sagde om Macron: “Den lille bøssekarl”

Anders Bo
Anders Bo
5 months ago

Jeg husker “interviewet” på TV2 nivs; Kurt Strands ansigtsudtryk – eller nærmere grimasse – dér, fik ham ganske kort efter fyret! 😁 – Frank Esmann røg ud før og Anja Bo efter, af samme årsag. For tydelig afsky overfor interviewoffer…

DavidK
DavidK
5 months ago
Reply to  Anders Bo

Det lyder som en art Mandelaeffekt 🙂 Kurt Strand var vist aldrig på TV2, og Frank Esmann røg ud i kulden efter at have plagieret en bog, og det var vist før nogen overhovedet kendte navnet Wilders.

Men sikke en overraskelse. Der er gået til valg på totalt asylstop, lukning af moskeer og en EU-kritisk linie. Desværre for os betyder det nok blot en skærpelse af mediernes desinformations-retorik. Og ikke een eneste dansk politiker tør, eller nok snarere vil, gå til valg på noget lignende.

Hans
Hans
5 months ago

Han har jo ikke vundet valget, når han kun får en fjerdedel af pladserne i parlamentet. De andre partier kan vælge fuldstændigt at ignorere ham, eller lave en lokumsaftale som de svenske syvkløverpartier gjorde mod Sverigedemokraterne.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 months ago

Pressträff om direktiv till utredning på migrationsområdet

https://www.youtube.com/live/xq6KOEzNhmQ

Tyvärr bara allt för lite 30 – 40 år för sent 😢

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x