23
nov
Seneste opdatering: 23/11-23 kl. 1646
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“COVID-19 Was Complete & Utter Bullshit & It Was Premeditated…If you’re unable to speak freely, you are a slave…..Stay curious.”

Det er en af de bedste, lange, dybe samtaler, jeg har hørt længe. Det er den slags, der er skyld i, at jeg ikke har hørt P1 i flere år, end jeg kan huske. Det er kirurgen Ahmad Malik der interviewer den sydafrikanske forsikringsmand (aktuar) og meget andet Nick Hudson, der er formand for organisationen PANDA.

Udgangspunktet er den kriminelle pandemisvindel, men der er afstikkere til køn, totalitarisme, globalisme, Israel/Gaza, de forskellige former for dumhed der findes, og den hungersnød klimadagsordenen og FN’s og de globalistiske angreb pĂĄ landbruget vil pĂĄføre hele planeten. Først i den fattige del af verden. Klima og bæredygtighed, I ved.

“NĂĄr nogen vil bilde dig ind, at noget er et globalt problem kun med globale løsninger, og nĂĄr du ikke mĂĄ kritisere det, sĂĄ stĂĄr du altid overfor et svindelnummer.” Hudson gĂĄr selvsagt ind for decentralisering og udtræden af globale organisationer. Video ovenfor er en tralier. Hele samtalen er her pĂĄ 1 t 40 minutter.

Malik har også lige lavet et interview med en af mine favoritter, mikrobiologen, virologen og buddhisten Sucharit Bhakdi. Det kan kun være godt, jeg anbefaler selvom jeg ikke har set det endnu. Se nedenfor:

3.3 3 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jakob
Jakob
5 months ago

I øvrigt er Sucharit Bhakdi årsagen til jeg droppede vaccinerne i 2021, han er fremragende og burde være præsident for hele verden, manden er indbegrebet af sympati og empati, kan ikke finde gloser der ellers kan beskrive så varmt og klogt et menneske.

Manden, som (be)talte sort
Manden, som (be)talte sort
5 months ago

“- Ă…rsagen til mindst hvert andet dødsfald i Danmark skyldes ubalance i immunsystemet, siger professor og overlæge Bente Klarlund. Her er hendes guide til at forstĂĄ dit indre forsvar og hvordan du holder det i sund balance”.

NĂĄh ja men sĂĄ giver det jo mening at vaccinerne netop smadrer immunsystemet.

Manden, som (be)talte sort
Manden, som (be)talte sort
5 months ago

SĂĄ kører skræmmekampagnen igen og de ældre styrter hen pĂĄ apoteket: “Antallet af coronadødsfald i Norge er mere end fordoblet i løbet af en uge. Det viser tal fra Folkehelseinstituttet (FHI), der er den norske sundhedsstyrelse. I sidste uge døde 76 personer, der var smittet med coronavirus. Det er en fordobling i forhold til ugen inden, hvor der blev registreret 36 coronarelaterede dødsfald. »Hyppigheden af indlæggelser og dødsfald er højest blandt personer pĂĄ 75 ĂĄr og derover, og højere blandt personer, der ikke fik coronavaccinen i efterĂĄret. Tallene forventes at blive opjusteret noget for de sidste par uger,« skriver FHI… Read more »

Manden, som (be)talte sort
Manden, som (be)talte sort
5 months ago
Reply to  steen

Tænk at nogen betaler 1.000 kr. for at blive slået ihjel eller subsidiært skadet.

Manden, som (be)talte sort
Manden, som (be)talte sort
5 months ago
Reply to  steen

Ja desværre.

trackback

[…] Den brilliante Nick Hudson […]

Manden, som (be)talte sort
Manden, som (be)talte sort
5 months ago

Spændende nyt fra Tyskland:

https://www.welt.de/wirtschaft/article248716236/Krankenkassen-Krankmeldungen-in-Deutschland-steuern-auf-Rekordhoch-zu.html

Men som Basil Faulty sagde i “Halløj pĂĄ Badehotellet”: “Don’t mention the war.”.

Manden, som (be)talte sort
Manden, som (be)talte sort
5 months ago

Er den nye mystiske sygdom i Kina den næste pandemi? Måske, ligesom covid rammer sygdommen luftvejssystemet dog i første omgang primært hos børn.

Er det et scam for at lukke ned igen, for at indføre indgreb i borgernes personlige frihed?

Personligt tror jeg ikke det er denne “plandemi”, som gĂĄr breaking, det er for tidligt i forhold til det amerikanske valg, men hvad siger I, skriv gerne en kommentar om jeres tanker.

Last edited 5 months ago by Manden, som (be)talte sort
Jakob
Jakob
5 months ago

Alert!
SĂĄ gik mĂĄske endnu en konspiration i opfyldelse………..det næste blev børnene for at fĂĄ forældre til at rette ind. Børn bliver indlagt i stor stil i Kina.

https://www.youtube.com/watch?v=yjrVfWcflJ8&t=99s

Jakob
Jakob
5 months ago
Reply to  steen

Yep har set mange grimme mord på børn med disse vacciner, men dette her er nyt og kan være den virkelige pandemi, hvor den anden bare var generalprøven, men for tidligt at konkludere noget endnu. Problemet er at det sker samtidig med 800 km afstand og så mange på en gang, men det kan være grundet nedlukning og manglende omgang med bakterier og virusser. Men samtidig gennem sidste halve år er flere hunde i USA i mange stater ramt af noget lignende. Hold jer klar!

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x