28
nov
Seneste opdatering: 28/11-23 kl. 2231
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Om at leve i forskellige virkeligheder. Hvordan kan vi stole på læger mere?

Vi ved, at de lyver, de ved at de lyver, de ved at vi ved at de lyver, men de lyver stadig. (Alexander Solzhenitsyn)

Det er en god samtale med onkologen dr. Makis. Hans forældre flygtede fra kommunismen, så han har et særligt skarpt blik for totalitarismen, og den har som bekendt flyttet adresse vestpå til omkring Bruxelles. Der er to meget ubehagelige træk ved tiden, hvoraf det ene er, at staten afliver totalt uskyldige mennesker med vaccine, samtidig med at vi lader som om, det ikke sker. Landet er lammet af berøringsangst. Det andet er det universelle klima af løgn, vi er omgivet af. Ikke mindst i medierne og på hospitalerne. Begge dele medvirker til at give mennesker jeg taler med en intens følelse af uvirkelighed. Det er blandt andet det, de to taler om her.

Dr Makis fortæller om, hvordan kolleger og patienter reagerer. Nogle mister deres nærmeste uden at reagere, som om det var den naturligste sag af verden, at deres unge teenagere dør. Kolleger er enten uvidende, eller de forsøger at se i øjnene, at de har givet deres familie og patienter sprøjter, de kan dø af.

Han forudser selvmord blandt læger, når sandheden dæmrer for dem. Folk dør i massevis, og vi finder os i, at de modbydelige medier kalder det “konspirationsteorier.” Deres løgne tjener kun ét formål: At redde deres eget skind. Imens lader de folk dø. Mere usselt kan man næppe opføre sig. Makis mener, det kan tage årtier inden vi igen stoler på læger for ikke at sige medier igen. Medier har kun én ting at sælge: Deres troværdighed og ærlighed, og for tiden ser vi med al tydelighed, hvor højt de vægter det. Undgå dem! især TV. Unvaccinated account for just 5% of COVID-19 Deaths since beginning of 2023 but 3 & 4x Vaccinated account for Shocking 95%.

Indvandringen har ikke meget med “flygtninge” at gøre

Hvorfor lader globalister – i Europas tilfælde EU – USA og Europa oversvømme med illegale “flygtninge?” Jeg ser to grunde. For det første, vil de have nogle flere forbrugere, og for det andet vil de opløse nationer, folk og folkestyrer. DErmed er der ingen konkurrenter til den politiske magt, de i øjeblikket er i færd med at stjæle fra demokratierne. Spørgsmålet er, hvordan politikere i Folketinget kan gå med til det. Nogle af de værste, er de irske politikere. Tucker og Bannon kommenterer Irland efter knivstikkeriet og demonstrationerne for nylig.

Edward Dowd – CBDC’s, Financial Collapse, Vaxx Deaths Explode

Overdødeligheden er høj for tiden (se. dr. Campbelles seneste.) Ed Dowd mener, at sandheden kommer frem, selvom det går langsomt. “Når det går op for folk, at de er blevet forgiftet, vil de gå efter de skyldige ved folkedomstole.” Her kunne man også se FN og magthavernes vilje til at inføre endnu grovere censur – i selvbeskyttelsens tjeneste.

Immunologen Ann-Cathrin Engwall

Immunolog Ann-Cathrin Engwall skulle hålla ett föredrag om hur man kan bli bättre på att uppmärksamma biverkningar av mRNA-vaccinerna. Men en känd professor försökte få föredraget inställt.

Anette Holmgren har flera personer i sin direkta, och indirekta närhet som dött eller blivit svårt sjuka av misstänkta biverkningar. Hon frågade SVT varför de rapporterat så ensidigt i denna fråga. Svaret blev att det skulle innebära en ”falsk balans” ifall SVT lät bägge sidor komma till tals.

4.3 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Manden, som (be)talte sort
Manden, som (be)talte sort
5 months ago

Jeg undskylder, da dette er udenfor emne, men tingene hænger jo sammen.

Vi bevæger os hastigt mod det kontantløse samfund:

https://avisendanmark.dk/erhverv/medie-erfarer-snart-skal-du-af-med-dine-1000-kronesedler

Det klør i fingrene på Mette Hitler for at få afskaffet kontanterne, så hun kan sætte kvoter helt ned på borgerniveau. Ikke mere mørbrad til dig Jensen, din kvote er opbrugt.

Ufatteligt at vi finder os i alt.

Jakob
Jakob
5 months ago

Yep og her en frisk økonomisk analyse fra det populære Kitco, der gør det i guld. De har inviteret Seamus Bruner i studiet som fortæller om hans nye bog, der udstiller Bill Gates, Soros og eliten bag Klaus Schwab og WEF. Han fortæller hvor tæt vi er på Worldcoin direkte fra ulvens bank og hvad det betyder for den lille mand på gulvet. Se den hvis du vil forstå hvordan det nye samfund vil se ud. Der er intet konspiratorisk i det han siger, han har alt fra ulvenes egne papirer. De bruger den grønne omstilling til at indskrænke dine… Read more »

Nielsen
Nielsen
5 months ago

I forhold til postenss overskrift: Spørgsmålet Hvad lyver de ellers om. Hvis “de” er politikere på lands- og lokalplan, er svaret ALT, selvfølgelig med det forbehold, at der er ganske få undtagelser, f.eks. Andrew Bridgen fra England, Rand Paul fra USA og enkelte andre fra de europæiske lande. Hvis “de” er main stream journalister, er svaret ALT punktum. Hvis “de” er globalister, er svaret sværere, for vi ved at Ida Auken, Lars Løkke Rasmussen og alle de andre, som bliver belønnet for deres samarbejde med vellønnede jobs. Ofte i amerikanske banker, men også f.eks. Nato (Anders Fup Rasmussen) og Who… Read more »

Nielsen
Nielsen
5 months ago
Reply to  steen

Jeg har ikke helt forstået sidste afsnit helt (“…Så spørgsm…”), sådan rent sprogligt.

Dragen
Dragen
5 months ago
Reply to  steen

“…mere end det nævnte..”?. Ja det kan der vel meget vel være . Men hvad forestiller du dig der kunne ligge? .

hans andersen
hans andersen
5 months ago
Reply to  steen

Find ud af hvem der ikke kan kritiseres. Så er det sikkert dem der har magten.
Elon Musk kom vist til at skrive noget forkert, så han er nød til at foretage en bodsrejse 🙂

Politik-verdenen er skør og ond
Politik-verdenen er skør og ond
5 months ago
Reply to  Nielsen

Hvorfor er det sværere med globalisterne?
De er da ikke et hak bedre end journalisterne.
Iøvrigt er der stadig ærlige journalister, læger
og andre. Hvad WEF, WHO og FN angår, er det
ret ligegyldigt om de kan beskyldes for at lyve,
når de går efter at slå os ihjel. En gal hund der
går efter struben, lyver heller ikke, men er ikke
mindre farlig af den grund. Det er det samme med
slanger, skorpioner og skovflåter. De lyver aldrig.

Nielsen
Nielsen
5 months ago

Fordi de på blandt andet VEFs hjemmeside siger hvad deres mål er.
Og en “gal” hund, en slange, en skorpion eller en skovflåt adskiller sig fra dem du taler om, derved, at de ikke er psykopatisk grådige.
En gal hund stopper dens galskab, når den har spist sig mæt. En pengepuger stopper aldrig, som f.eks. Bill Gates eller Rotchild.

Manden, som (be)talte sort
Manden, som (be)talte sort
5 months ago

Jeg har altid været skeptisk, lige siden Reagan tiden da jeg var knægt, men den store opvågning kom da jeg så, at samtlige MSM herhjemme og i udlandet beskylde Trump for at være russisk spion.

Det var så urimeligt og skørt at jeg nu forventer at 99 % af det, der kommer ud af MSM/politikere/myndigheder er lodret løgn.

Som en sidebemærkning til det med Trump, det var på det tidspunkt Hillary Clinton og Democrats relancerede russerhadet, som senere blev brugt i forbindelse med konflikten i Ukraine.

Anders
Anders
5 months ago

For tiden hører man alle de pludrende rablehuller fortælle, at de “ser ind i” et eller andet emne. Det lyder stort og magisk; som meget særlige spåkoner.
Og engang imellem er “krystalkuglen” så desværre misvisende (det meste af tiden).
Men det kan jo aldrig være spåkonens skyld. Vel?

Anders Bo
Anders Bo
5 months ago

STV har jo gode erfaringer, med at undgå “falsk balans”.

11/3 århundrede med Palmes muhamedanere.
3/4 århundrede med pestilænserne.

Dragen
Dragen
5 months ago

Hvorfor de irske politikere så åbentlyst korrupte?.

Margrethe
Margrethe
5 months ago
Reply to  Dragen

Jeg er også ret skuffet over Irland. Jeg havde ellers betragtet irerne som et folk, der på den meget hårde måde har lært, hvor livsfarligt, det er, at være underlagt fremmede magter, der sjældent vil en det godt. Her tænker jeg blandt andet på, hvordan englænderne behandlede dem under kartoffelsygen. Hvede og andet korn blev udskibet til USA mens irerne døde af sult. Jeg troede naivt nok, at så var man kronisk på stikkerne over for selv de mindste mislyde fra maskinrummet. Det var de så ikke. De mange milliarder fra EU fik også lullet dem i søvn.

Dragen
Dragen
5 months ago
Reply to  Margrethe

…” milliarderne fra EU..” dem havde jeg faktisk glemt . Milliarderne fra Eu . Dem fik Irland rigtigt mange af en periode .

Nielsen
Nielsen
5 months ago
Reply to  Dragen

Fordi nogen kriminelle har råd til at betale dem og fordi de ikke sætter tæring efter næring.

Dragen
Dragen
5 months ago
Reply to  Nielsen

…” tæring efter næring ..” Det er nok rigtigt. Måske spiller de mange milliarder fra EU – som Margrethe nævner – en rolle her . Over tid kan det have givet anledning til en kultur der nu slår voldsommere igennem ?
Men det er jo meget kortsigtigt. Hvor skal de selv bo og færdes ? .

Manden, som (be)talte sort
Manden, som (be)talte sort
5 months ago

Ja udenfor emne, men alligevel.

Joe Biden var i dag samlet med sit kampagneteam og nu er startskuddet lydt til valgkampen.

Biden siger selv at han føler sig mere frisk og klar end nogensinde før.

Her ses han sammen med sit hold i dag:

1000000294
18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x