4
dec
Seneste opdatering: 4/12-23 kl. 1122
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“I islam er livet en del af religionen, i vesten er religionen en del af livet”

En af de værste ting ved demokratiet er, at det er et amatørstyre. Og det er samtidig det, vi behøver ved det. Det er grunden til, at vi ikke ønsker at blive regeret af oligarker og teknokrater. Det ser vi for tiden i Sverige. Denne ene sætning i rubrikken illustrerer uvidenhedenheden med kun seks ord. Man mærker, at enhver saglig diskussion om islam har været tabuiseret  i Sverige, således at vi nu ser svenske toppolitikere på stribe komme ud og eksponerede deres uvidenhed og dumhed. Man skulle tro, de med deres rigelige tid og løn, gad sætte sig ind i deres arbejdsområde, men nej. Man hører også, hvilken fare disse politikere er for landet. At bygge moskeer, er at overlade politisk magt til fjendtligtsindede institutioner, og længere er den ikke. Kristerssons udtalelse er så dum, så det gør ondt.

Jimmy Åkesson har ganske rigtigt sagt, at det vil blive nødvendigt at lukke moskeer, for han ved åbenbart, hvad en moske er. Det er nemlig ikke en kirke eller en synagoge, som statsministeren, Magdalena Andersson og Liberalerna tror. Man kan høre hele den ignorante smøre her. En moske er en kaserne, en regering, en ambassade, et gymnasium, et våbenlager, et fængsel, en regering for en fremmed magt. Enhver moske er modelleret efter Muhammeds første moske i Medina, og den er grundstenen i islams fysiske ekspansion og erobring  i landet.

En blank liberal kalder Åkessons forslag  ”grundlagsvidrigt” och ”islamofobiskt”. Han skulle finde sig et arbejde, hvor han ikke udgør nogen fare for landet. Religionsforskeren Mohammad Fazlhashemi siger, at Åkesson “ikke vil anerkende islam som en religion.” Det er propagandistisk sludder. Åkesson ved, at islam er meget mere end en religion. Her forklarer en kandidat for Medborgerlig Samling hvordan Sverige allerede bakker for islam, fordi de ikke forstår den.

I Danmark har vi flere gange haft lejlighed til at høre eks-muslimen Sam Solomon, og han ved, hvad en moske er. Han kan koran og hadith udenad.  At bygge moskeer i vores lande, er at tillade fjenden bygge politiske og militære enheder i ens eget land, og det viser den grundlæggende forskel på islam og andre religioner, som nu fra vores generation vil plage os i al evighed.

På denne post er der alt, hvad vestlige politikere behøver vide om islam, men de vil utvivlsomt fortsætte med at bringe vores samfund i fare længe endnu, og det vil koste dyrt at erobre tilbage, hvad denne generation forærer bort. Sveriges indtag af 1-2 mio muslimer er det værste, der er sket i landets historie, og selv når de opdager at de er nødt til at bringe antallet ned, vil det koste betydeligt med blod at gennemføre, for islam forlader ikke frivilligt erobret område (de opfatter sig ikke som “gæster.”)  –  Fotos © Snaphanen.dk

Sam Solomon forklarer mere detaljeret, hvad en moske er

Jimmy Åkessons møder Sam Solomon i det danske folketing i 2012

Sam Solomon, Counterjihadskonference, EU parlamentet Bruxelles, 2007

4.3 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hvor rabiat ideologi vinder, taber fornuften
Hvor rabiat ideologi vinder, taber fornuften
2 months ago

Hvis det så kun var amatører som blev valgt til at regere landet. Men flertallet af dem som vælges ind er professionelle kommunister, klima- fuskere, feminister, pladderhumanister og vælger- bedragere. De er trænede og hårdkogte pampere og politik-kvinder som har lært deres ideologi og lange floskler og ordkæder udenad, og som kun opstilles af deres parti hvis de lader til at ville være lydige og formbare partisoldater. Sidst valgte Troels Lund fra V en erklæret feminist. Altså en radikal som hylder den feministiske ideologi som er negativ og fjendtlig overfor mænd, familier, børn og nationen. Se Black Pigeon ang. “Why… Read more »

Vælgerne snydes igen og igen med tomme løfter
Vælgerne snydes igen og igen med tomme løfter
2 months ago

Partier ødelægges tit med top-styring. Et eksempel
er Pia Kjærsgaards styring som smed folk ud af partiet
hvis de på nogen måde tog partiets officielle program
alvorligt. Hvis de ikke hurtigt forstod at det først og
fremmest drejede sig om at være “stueren” så Pia og
Thulesen kunne få sig en fed karriere, røg de ud. Det
kaldtes stram top-styring, men var i realiteten en slesk
og underdanig styring. Som endte med at partiet intet
udrettede i syv år 2012-2019.

Margrethe
Margrethe
2 months ago

Da jeg ikke normalt ser TV, er det mere held end forstand, hvis tilfældighederne gør, jeg alligevel får set lidt, oven i købet af værdi. Den lille kanal, DK4, kan man købe abonnement til over nettet. Den kanal er et paradoks, der på den ene side, sender “Dansk Toppen” i ulidelige mængder og når den genre er værst, og EU-file TV programmer, har de også for mange af. Men midt i det hele, kan man så se et i langt interview med eksempelvis en skeptiker over for klimahysteriet, fortalere for atomkraft mv. Timelange programmer, hvor folk får lov at tale… Read more »

Mads kering
Mads kering
2 months ago

Sygt og uhyggeligt at nogle galninge følger og efterlever så hadefuld og ond bog, som Koranen er helt bogstaveligt (selvom mange er dissiderede analfabeter, og hæmmede af tusinder af års indavl)

hans andersen
hans andersen
2 months ago

En overtro der deler menneskeheden op i mennesker og undermennesker er racistiske og meget undertrykkende for vantro. At vestens magthavere har importeret racister kan kun være fordi vesten ønskes ødelagt.

Manden, som (be)talte sort
Manden, som (be)talte sort
2 months ago

Ja de som bliver valgt er de rene amatører, men de som trækker i snorene er ikke.

Det er præcis det, som har ødelagt demokratiet.

hans andersen
hans andersen
2 months ago

Embedsmænd der ikke er loyale overfor de folkevalgte er et kæmpeproblem, og de er umulige at slippe af med.

JHS
JHS
2 months ago

Jeg mener nu, at den her sætning er en gang vrøvl! Citat: “En af de værste ting ved demokratiet er, at det er et amatørstyre. Og det er samtidig det, vi behøver ved det”! NEJ, der er netop INTET sted i verden, hvor man ønsker amatører til at styre noget som helst, tværtimod! Men hele selve ideen med medfødt stemmeret, har jo vist sig at være absurd underlegen vs. de invaderende horder!!!

ino
ino
2 months ago
Reply to  JHS

Min erfaring fortæller mig at når flere skal vælge i fællesskab, så lukkes de mest ekstreme løsninger eller forslag ude. Vi får den bløde mellemvare som resultat.
Problemet i dag er ikke kun politikerne, det er i høj grad medierne som burde kritisere og vurdere politikerne, men journalister i dag er propagandister først og fremmest. De kører deres egne sager frem i fora der ikke burde være politiske.

hans andersen
hans andersen
2 months ago
Reply to  ino

Journalister skriver hvad ejerne ønsker, ellers er de sortlistet og uden arbejde 🙂

Svend Giønge.
Svend Giønge.
2 months ago

Giv hånd for statsborgerskab.
https://www.youtube.com/watch?v=jD9izncI3AI

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x