5
dec
Seneste opdatering: 5/12-23 kl. 0622
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Lars Hedegaard

Om to dage vil Folketinget vedtage Koranloven – den lov, der officielt markerer, at Danmark har underlagt sig sharialoven, og at landets egentlige magthavere sidder i Riyadh, Kabul, Istanbul og Teheran.

Skal man sammenligne dette knæfald for fremmede barbarer med en lignende begivenhed i dansk historie, må det være undertegnelsen af Antikominternpagten i november 1941, der officielt gjorde Danmark til allieret med Nazi-tyskland. Der er dog den forskel, at denne pagt kun holdt i godt tre år, hvorimod Koranloven aldrig vil blive ophævet, men for evigt vil have underlagt det tidligere fædreland Muhameds vilje. Nu ved barbarerne nemlig, at de blot skal true med vold og handelsboykot for at få den danske regering og det danske folketing til at makke ret, og da islams fortalere aldrig har opgivet kampen for at bøje hele verden under Allahs vilje, ved vi, hvad der venter.

Blandt dem, der stemmer for, er MF for Moderaterne, Karin Liltorp, som egentlig er imod, men vil trykke ja med ”en grædende finger”, som hun meddeler i medierne.

Hun har åbenbart glemt Grundlovens ord om, at Folketingets medlemmer ”ene er bundet ved deres overbevisning” (Paragraf 56), hvilket må betyde, at man ikke har nogen overbevisning, hvis man har deponeret den hos andre. Men i det mindste går det hende på at skulle forråde fædrelandet.

Hvordan det forholder sig med de øvrige jasigere, er ikke godt at vide. Lige nu glæder de sig over at have fået ram på Rasmus Paludan og andre formastelige, der har hånet profeten. Men måske bliver festen kortvarig. Måske kommer de til at ligge søvnløse over deres landsforræderi resten af livet. Og måske vil Muhameds mænd en dag belønne dem ved afslutte deres usle liv ophængt i en lygtepæl.

Det var i hvert fald sådan, det gik med de begejstrede venstreorienterede, der var med til at bringe ayatollah Khomeini til magten i Iran.

Historien kommer snart og tager os

Europa og USA ser historien som noget, man havde i gamle dage, og som nu er forbi.

Af Lars Hedegaard

I disse mørke tider søger mange en forklaring på, hvordan vi kunne ende med en hundredtusindtallig fremmed befolkning, der stædigt holder fast i Koranens påbud om krig mod alle vantro – bl.a. almindelige danskere.

I første omgang må vi naturligvis lægge skylden for landets undergang på de samvittighedsløse politikere, der har befolket Christiansborg i snart to generationer – foruden medierne, der har fyldt enfoldige danskere med løgn og propaganda lige så længe.

Man kan med rette indvende, at det er befolkningen selv, der ved valg efter valg har stemt på landssvigerne og uden at kny har betalt for mediernes indoktrinering. Vi (de fleste af os) har med sindsro set til, mens alle samfundets institutioner og særligt uddannelsessektoren blev overtaget af venstreorienterede ideologer, hvis budskab var, at det Danmark, som vi endnu havde i flere årtier efter 2. Verdenskrig, var og er bundråddent og skal omstyrtes med hjælp fra importerede masser af undertrykte fra Mellemøsten og Afrika. Der er derfor en naturlig alliance mellem den herskende venstrefløj og islam, som i disse dage manifesterer sig i de larmende antisemitiske demonstrationer.

Men en krybende og for de fleste umærkelig samfundsomvæltning, som den vi er vidner til, sker ikke, uden at noget dybere er på spil. Der er sket noget, som få har bemærket og endnu færre interesserer sig for.

Det er nok bedst udtrykt af den fremragende engelske konservative kommentator, Douglas Murray, som under et nyligt interview fra Israel bemærkede, at forskellen på Israel og resten af den vestlige verden er, at israelerne stadig lever i historien, mens Europa og USA ser historien som noget, man havde i gamle dage, og som nu er forbi.

Uden for Israel kan vi ikke længere forestille os, at vil opleve fundamentale samfundsrystelser. Der er lige det med CO2, men det klarer politikerne ved at pålægge os flere skatter og afgifter og slå køerne ihjel. Bortset fra det forestiller vi os at leve i en enestående og evigtvarende normaltilstand, hvor vi med sindsro kan udskifte befolkningen med tilvandrede fra Mellemøsten, for vi kan umuligt forestille os, at disse menneskemasser vil opføre sig på samme måde i Danmark, som de gjorde hjemme Dar al-Islam – Islams Hus.

Samfundsomvæltende historiske tildragelser var noget, man havde i gamle dage: enevældens afskaffelse, de slesvigske krige i midten af 1800-tallet, de store folkelige bevægelser nogle årtier senere, den tyske besættelse, jødernes flugt – for at tage nogle af de mest skelsættende. Nu tror vi, at vi lever i en post-historisk tid forskånet for begivenheder, der kan vende op og ned på samfundet og den enkeltes dagligdag.

Når en befolkning er faldet til ro i denne trygge forvisning, er den i sjælden grad sårbar og truet af fremmede magter, som allerede står i landet. Vi kommer til at lære, at historien ikke er slut, men snart kommer til et sted nær os.

4.2 10 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

27 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Axel Artke
Axel Artke
2 months ago

Lars Løkke = Quisling.

Nielsen
Nielsen
2 months ago
Reply to  Axel Artke

Han er tilgiftet en fed færøya femina som ved hvor tøflen trykker.

Med andre ord: Venstre ved du hvor du havde.

Hoyre er et levn, begravet i undskyldninger over at have taget alt fra os

Nielsen
Nielsen
2 months ago
Reply to  Axel Artke

Røvhullerne i folketinget træder på os, det danske folk.

Dansk politik er hykleri, humbug og skuespil
Dansk politik er hykleri, humbug og skuespil
2 months ago
Reply to  Axel Artke

EBs netavis har mere om Lars Q og Mette Fupsen.

Og så en sensation: Geert Wilders er blevet statsminister
i Holland, efter sin store valgsejr. Han er startet med at kræve
udvisning af alle muslimer/islamister der er kriminelle eller som
kommer med trusler. Han vil også have Holland ud af EU, og
han vil have ethvert samarbejde med WHO og WEF lagt på is.

Wilders er en statsminister og politiker som forsvarer sit folk
og sit land. I modsætning til visse andre som kun tænker på
at mele deres egen kage. Læs selv videre hos Youtube.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 months ago

Det at beskytter sin egen befolkning er på Christiansborg en verdensfjern tanke, endsige at beskytte nationalstaten, Christiansborg ikke bedre end EU kommissionens højkvarter i Bryssel, begge bør de laves om til mentalsygehuse, patienterne er der allerede og helt uhelbredelige, Christiansborg fyldt af sådanne tåber og tosser, bør derfor dags dato underlægges psykiatrien.

Der er gange hvor der gives nåde for en og samme forbrydelse, men landsforræderi og overgreb imod sit eget folk er ikke en af de gange.

Last edited 2 months ago by Jan Ulrik Friis
Bastardo
Bastardo
2 months ago

Moderaterne er et sammenrend af opportunister, som Buksetrolden havde let ved at skrabe sammen med slesk tale og billig portvin.
Ukendskab til Grundloven, svindel og pædofili. Her går det godt!!!

Dan Christensen
Dan Christensen
2 months ago
Reply to  Bastardo

Johannes Ewalds genmodificerede sørge-sang:

Den 7’ende November 2023
da Danmarks Ytringsfrihed
skulde føres til sit Hvilested:

“Hold Taare op at trille,
 Og du vor Cithar — stille!
 Nu bæres Ytringsfriheden bort
 Til Graven —”

Hans
Hans
2 months ago
Reply to  Bastardo

Moderaterne Alene navnet giver brækfornemmelser. I Sverige satte de turbo på indvandringen. Det ultimative værnemagerparti

Margrethe
Margrethe
2 months ago

Grædende finger? Nej det er en korrupt, landsforræderisk morderfinger, hun kan stoppe op i sit endnu mere, amoralsk stinkende korpus.

Jakob
Jakob
2 months ago
Reply to  Margrethe

Hun er jo bare en ægte politiker, en der sælger ud af arvesølvet for egen vindings skyld mens hun belærer andre om sit positivistiske menneskesyn. Der er mange buzzword der beskriver og forklarer samfundets forfald på mange niveauer, vi er historieløse, stemmer forkert, det er politikernes eller journalisternes skyld eller måske den skjulte elite etc. etc. Men når vi gør regnskabet op så er der kun en mulig forklaring på at forfaldet kan opstå med eller uden politikere eller eliten……… den enkeltes IQ er simpelthen for lav. Der er ingen undskyldning for ikke at sætte sig ind i tingene og… Read more »

Dansk politik er hykleri, humbug og skuespil
Dansk politik er hykleri, humbug og skuespil
2 months ago
Reply to  Jakob

Hvis 4500 danskere læser Snaphanen, Hodja og Aamund er det jo sådan set et pænt antal. Men det er stadig kun 1 promille af den danske del af befolkningen. Hvis det er 9000 danskere, er det stadig kun 2 promille. Er tallet højere end det? Næppe. Så vi kan nok ikke stille noget op. Eller hvad? Iøvrigt enig med Jacob. Vores demokrati er et skin-demokrati, og ikke et direkte demokrati som det i Schweitz. Danskerne er uden indflydelse på alle de større beslutninger. Lovsjusk og tyranniske og katastrofale love, påbud og forbud kan vedtages hen over hovedet på vælgerne. Schweitz… Read more »

Jakob
Jakob
2 months ago

Du stiller et spørgsmål og svaret er nej……….ikke før efter den nye istid som nok for skyld for at starte grundet køernes prutterier. Så lavt er IQ-niveauet og så nemt er det at manipulere med folk, fordi samfundet ikke er mere defragmenteret. Hvis DK var delt op i ti enheder med forskellige værdisæt så kunne vi jo nemt flytte derhen hvor ens værdisæt passer med naboens så man slipper for frustrationer og uvenskab både på mikro og makroplan. Ayn Rand og hendes objektivisme har fat i den lange ende, men vi er kapret af kollektivisterne og deres evindelige bedrevidenhed. Schweiz… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
2 months ago
Reply to  Jakob

Du glemmer de tideligere sovjetiske slavestater – i eller udenfor Føderationen…

Nielsen
Nielsen
2 months ago
Reply to  Jakob

Yeah well det frie individ har langt igen

H.P.
H.P.
2 months ago
Reply to  Jakob

Mod er en sjælden egenskab hvorimod intelligens er langt mere almindeligt.
Det hjælper ikke noget at man har et effektivt våben hvis man ikke tør bruge det.
Den vestlige verdens befolkning har måske en høj gennemsnits IQ men er blevet til bløddyr pga. vellevned.
Sulten ulv jager bedst.

dunk
dunk
2 months ago

Det er kummerligt,at observere Du skal ikke Lyve,Du skal ikke snyde Du skal ikke slaa ihjel, Du skal ikke stjaele, Leve og lad Leve,Goer ikke mod andre hvad du ikke vil have andre goere mod dig.Det var saa nogenlunde det der blev indprentet da man ikke var saerlig stor.Senere kom saa ,Lad aldrig nogen pisse paa dig,Ingen rettigheder uden pligter.Nu har vi en politiker med en “graedene finger” ,saadan et skvat , og en politiker der synes det er en glaedens dag med adskillige hundrede nye pashavere, der statistik set vil tilfoere landet hoejere kriminalitet.Og tilsyneladende et stort antal “folketings”… Read more »

Realisten
Realisten
2 months ago

Hvem er det “vi” som Hedegaard henviser til? Har måske max mødt 2-3% under 40 som støtter masseindvandringen. Resten af dem er imod det. De fleste har opgivet politik helt. Befolkningen er ikke helt dum: De ved godt at det politiske system ikke fungerer.

Nils
Nils
2 months ago
Reply to  steen

Politik er ikke lenger relevant. Utviklingen drives av realitetens tyngdekraft.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 months ago

“Gid jeg ikke får ret i min forudsigelse – forbud mod koranbål”
https://rumble.com/v3djzop-gid-jeg-ikke-fr-ret-i-min-forudsigelse-forbud-mod-koranbl.html

Om to dage går vi med Folketingets velsignelse med den nye koranlov ind i krigens hus, et islamisk begreb som betyder områder såsom Danmark der ligeved og næsten står under islamisk herredømme, vi går fra grundlov til sharialov en optrapning af volden.

Folketinget og islams endemål at sikre islams overherredømme over Danmark, at gøre ikke-muslimer: danskerne til dhimmier.

Dragen
Dragen
2 months ago

mht. den grædende finger. Landsforrædderi er blevet en accepteret forudsætning for karriere. og karriere er det eneste vigtige for dem.

Ole Larsen
Ole Larsen
2 months ago

Palle Lauring. Danmarks mest levende historiker var igang med at skrive Danmarks Historien. I mange bind. Da Danmark meldte sig ind i EF i 1972, så blev Palle Lauring så vred, at han stoppede med at skrive den historie. Han skrev lidt mere. En bog om Danmarks Konger. Og en bog om Danmarks Dronninger.

Cat Girl
Cat Girl
2 months ago
Anders Bo
Anders Bo
2 months ago
Reply to  Cat Girl

Misser ALTSÅ!
Du ved Vøktor Birge ikke bryder sig om det…

Aase Mary Michaelsen
Aase Mary Michaelsen
2 months ago

Det bliver spændende den dag, vi opdager, vi alligevel er en del af historien, når det træffer os igen. Hvor mange politikere og hvor mange af os andre, som troede, vi havde overstået historien, og havde fremtiden i vores hule hånd, vil så råbe: “STOP VERDEN – JEG VIL AF” som ønsket var i musicalen fra1961. Hvordan skulle vi kunne undslippe vores historie, når selv en musical-historie kan ramme os lige i nakken? “STOP VERDEN -JEG VIL AF!” Hvordan mon de små falskskærme, vi nu vil bruge, ser ud, når vi jumper udover jordkanten? Måske Elon Musk fanger os op,… Read more »

Ole Larsen
Ole Larsen
2 months ago

Det var ærgerligt.Nu ville jeg godt have givet en donation. Men hverken Visa kort eller Pay Pal vil fungere

nielsen
nielsen
2 months ago
27
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x