7
dec
Seneste opdatering: 7/12-23 kl. 1529
29 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Og Tommy Robinson: “Intet er vigtigere end vaccinerne. De er den største forbrydelse overhovedet”

Michael Yeadon talte til det kroatiske parlament den 1 december og til det engelske underhus d. 4 december. De er værd at høre mens jeg stadig venter på en samlet version af alle talerne den 4 december. TommyRobinson mener ligesom jeg, at vaccinespørgsmålet er det vigtigste af alle overhovedet, men han holdt sig tilbage i begyndelsen, sådan at medierne ikke skulle kunne bruge ham, når de som de magtmegafoner de er skulle nedgøre vaccinekritikken. Derfor kommer han først ud nu efter tre år.

Vi er ikke mange, der taler om ‘verdens vigtigste spørgsmål”.’ Vi dem, der ikke ved noget om det (de fleste), vi er dem der ved noget, men ikke vil tale om det, og så er vi myndigheder og medier, der ikke vil have, at det omtales overhovedet. Tilbage er der kun os, der lige kan holde en virkelig smal avis som denne kørende. Men det er en bombe, der hele tiden snurrer i baggrunden, og en dag pludselig eksploderer med et gigantisk brag – om en måned eller et år.

Dr. Michael Yeadon’s Saborski Address 1.12.2023

These ‘vaccines’ are toxic by design.  I think some self-appointed group of very rich people have decided that they don’t like 8.5 billion people being on the planet and want it to be a much smaller number. I don’t have a copy of the script, but I can deduce, what they are doing. So given the warning, I’ve provided to you, I suggest you get waeving and start talking to anyone and everyone and do so relentlessly because this is not going away. If we do not refuse and fight back, we will lose our freedom first, and then our lives.

Her interviewes Tommy Robinson om vaccinerne og den new zealandske Barry Young kommenterers

The Freeman Report er værd at abonnere på.

Bemærk også indslaget “fødevaremangel bliver det nye normale i Europa”

2.3 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

29 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
2 months ago

“I suggest you get waeving and start talking to anyone and everyone and do so relentlessly because this is not going away” – jo tak Mike Yeadon, men hvordan gør man det? Dem, der har allermest behov for at blive reddet fra det morderiske system, er nok vores største modstandere og til tider direkte fjender. Jeg er træt og har tabt mælet, nok det dårligste tidspunkt over hovedet, men de vil jo ikke høre. Jeg kigger altid på historien, for at finde vejledning og inspiration til, hvordan folk tidligere har stoppet et grasserende vanvid i opløbet. Jeg har stadig ikke… Read more »

Last edited 2 months ago by Margrethe
Anders
Anders
2 months ago
Reply to  Margrethe

Den gode hvide jul, for hvide mennesker, kræver politikere med r…. i klaskehøjde, hvor den hører hjemme. Det er tiltrængt.
Tillykke til os alle med koranloven i øvrigt. Hvad skulle vi dog have gjort uden den.

Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
2 months ago
Reply to  steen

Ja, det ser ret håbløst ud, som Margrethe påpeger. Men det så også aldeles håbløst ud for Wien og Europa i 1683, hvor Wiens forsvarsværker var skudt i grus med store kanoner og hvor muslimerne gravede gange ind under mure og volde. Tuneller som de fyldte med tonsvis af sortkrudt. Det så også håbløst ud for Holland i sommer, men først fik landmænd og byboere i fællesskab smidt statsministeren, kommunisten de Rutte, på porten, og for få dage siden vandt Geert Wilders en stor valgsejr og han er nu som ny premierminister i spidsen for en ny regering. Og selv… Read more »

Dragen
Dragen
2 months ago
Reply to  Margrethe

Julestemning… ja , der er et eller andet galt . Hele antrækket til juleriet er der , men stemningen virker ikke til være i folk. Det er rigtigt som din veninde siger ,- det er som om sindet og tankerne er optaget helt andet steds. Mht. Sprøjterne og den generelle totalitære overtagelse . Jeg er selv lidt bange for at tale med folk , – for jeg kommer til at tale om det jeg ved. Dvs før eller siden falder ordene ud af munden på mig . Og al den helbredsmæssige elendighed de fortæller mig om ,- fortællet jeg dem… Read more »

Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
2 months ago
Reply to  Dragen

Mike Yeadon, dr. Malone, dr. Campbell, dr. McCullough og lignende er eksperter på et højt niveau, og det vil være klogt at lytte til dem. Deres advarsler mod at tro på “vaccinerne” fra Pfizer og Moderna mv. er ikke grebet ud af luften. Der er efterhånden tonsvis af indicier og beviser indsamlet af læger, forskere, virologer, laboratorie- chefer, pårørende, patienter, nobélpris-modtagere/eksperter i medicin, kemi, mikrobiologi mv., – materiale som tilsammen klart beviser at covid-“vaccinerne” er skadelige og farlige. Men se selv efter her, hos Hodja og Youtube osv. Hvad DR, TV2, papiraviserne og Søren Brostrøm osv. fortæller, skal man ikke… Read more »

H.P.
H.P.
2 months ago
Reply to  Dragen

Der er ikke andet at gøre end at blive ved og ved med at tale om det. Jeg selv kan simpelthen ikke lade være. Hver eneste gang jeg hører nogen tale om det ryger det bare ud af munden på mig. I går talte min chef med en anden om at hun skal testes jeg måtte jo så bare højt konstatere at opfinderen af testen havde udtalt at testen ikke kan diagnostisere noget som helst, den er slet ikke lavet til det. Og at en tidligere afrikansk statsleder havde taget prøver af henholdsvis en kartoffel, en ged og jeg husker… Read more »

H.P.
H.P.
2 months ago
Reply to  Margrethe

Som Mattias Desmet sagde så er vi NØDT til at blive ved med at tale vanviddet imod. Hvis vi tier så får det /de onde helt frit spil. Så længe vi taler holder de sig tilbage.

Anders Bo
Anders Bo
2 months ago
Reply to  steen

Hvorfor er hun stukket af, hun havde jo sandheden… 🤣

Manden, som (be)talte sort
Manden, som (be)talte sort
2 months ago

Der er åbenbart mange, som er syge i øjeblikket:

https://avisendanmark.dk/danmark/mange-har-glemt-de-gode-corona-vaner-og-nu-vaelter-danmark-sig-i-sygdom

Jeg holder nu fast i de gode vaner og vasker hænder hver onsdag uanset om det er nødvendigt eller ej.

Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
2 months ago

I det følgende sætter “Banke” sig på debatten med sit vrøvl om T. R., som han næppe véd ret meget om. Man burde nok have ignoreret ham fra starten, det er ihvertfald tidsspilde at diskutere med ham. Han er typen der påstår alt muligt, men som ikke evner at følge op med indicier, beviser, argumenter eller vidneudsagn som styrker hans postulater. Hos Aamund er der en af samme slags, en “Niels Poulsen”, som også dyrker røde rygter og fantasibobler. Den virkelige grund til at Banke ønsker at nedrakke og mistænkeliggøre T.R., kan være at T.R. har været en modig og… Read more »

Karen
Karen
2 months ago

Svært mange rundt meg er ofte syke med forkjølelse, hoste, influensa og magesjau. Men det som skremmer meg mest er den kognitive svekkelsen jeg merker på svært mange. Hodene deres fungerer rett og slett ikke som før. De virker nedtrykt og uten initiativ. De har mistet sin sans for humor og lekenhet. Er det jeg som maler fanden på veggen, eller er dette reellt? Er det lockdown som preger dem, eller er de ødelagt av de såkallede «vaksiner»?

Dragen
Dragen
2 months ago
Reply to  Karen

Jeg oplever også mange – jeg synes , – er personlighedsforandret . Der er en sjælelig dybde der virker forsvundet . Vi taler stadig sammen , vi hilser osv , men der er en dimension der er væk.

Banke
Banke
2 months ago

Den selv erklærede zionist Tommy Robinson (ikke hans rigtige navn) kommer nu ud og taler om de dødelige vacciner efter 3 år. Jamen sikke dog en glæde og lykke det bringer os alle.

Banke
Banke
2 months ago
Reply to  steen

Tænker manden helt klart er det man kalder en shill, som efterhånden mærker at hans følgere ikke længere har tillid til ham, pga hans tavshed om sprøjterne og derfor retter ind, så han stadigvæk kan indynde sig som opposition, hvilket han overhovedet ikke er.

Banke
Banke
2 months ago
Reply to  steen

Oplyste mennesker ved da udemærket Robinson er en zionistisk taber, der udelukkende er støttet af dem der bringer muslimer til landet, så de har noget at hade som vækker føelser i alle europæere, men det må da begynde a dæmre for enhver at verden er styret af den slags og udelukkende ønsker kaos, som det zionistiske freemason siger ordo abdo chaos.

Hvad angår anonymitet, mit navn er Søren Laugesen.

Banke
Banke
2 months ago
Reply to  steen

Hvis det ikke er dig bekendt manden er zionist. ja så er du virkelig ikke særligt oplyst.

Anders Bo
Anders Bo
2 months ago
Reply to  Banke

Prøv Distriktspsykiatriens, 🤡!

Dragen
Dragen
2 months ago
Reply to  steen

Jeg har også fuldt ud tillid til Tommy Robinsons forklaring . Han har efterhånden prøvet det hele før . Alle former for mistænkeliggørelse , dæmonisering , nedgørelse og foragt. Så jeg har tillid til hans forklaring . Hans overvejelser er realistiske og relevante.

Margrethe
Margrethe
2 months ago
Reply to  Banke

Man må vælge sine kampe med omhu. Hvor meget mere skal han vælge at ryge i fængsel for?

Banke
Banke
2 months ago
Reply to  Margrethe

At sige sandheden, det røg jeg gerne ind at sidde i spjældet for.

Last edited 2 months ago by Banke
Margrethe
Margrethe
2 months ago
Reply to  Banke

Hvis det i sig selv er et mål for dig, kan jeg meget varmt anbefale dig at flytte til England. Her kan du få din våde drøm om et lille frisk sandhedssøgende fængselsophold opfyldt så nemt som ingenting. Det har Tommy Robinson erfaret ind til flere gange. Hvis Tommys genre er lidt for zionistisk for dig, er der frit valg på stort set alle andre hylder. Du kan for eksempel gøre, som den formidable skuespiller Laurence Fox,(Fra bla. My son Hunter). Han fik sagt noget ikke så woke om farvede, kvinder, cigaretrygning, som han gud hjælpe sidder og dyrker for… Read more »

Banke
Banke
2 months ago
Reply to  Margrethe

Skulle Steen virkelig være bange for at kalde ham zionist, er det virkelig der vi er i dag, tror nærmere Steen er begejstret for at have mødt ham, eller også er han bare en af dem.

Last edited 2 months ago by Banke
Anders Bo
Anders Bo
2 months ago
Reply to  Banke

Nøssebarrøv!

29
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x