15
dec
Seneste opdatering: 22/12-23 kl. 0229
28 kommentarer - Tryk for at kommentere!

‘I would not take my family member to a hospital’

klik pÄ primÊrlink for at se videoen

Meanwhile, remdesivir, already found ineffective as an Ebola therapeutic, was administered under rigid protocols although evidence indicated it “causes more harm than good,” Macrae said, adding that antivirals, in general, do not work “more than two days post-symptom onset.” Macrae suggested profit motives were to blame, noting “each one of those doses was over $3,000.” With all of these new restrictive policies and protocols, Macrae said, “Every day I felt like I was violating my oath as a practitioner.” Exclusive: Fired ICU Nurse Speaks Out on COVID Protocols, Vaccine Injuries.

Det var Lars Bern, der gjorde mig opmÊrksom pÄ dette helt nye interview med den nu fyrede sygeplejerske Gail McCrae, der fortÊller om hvordan man aktivt og forsÊtligt slog Corona-patienter ihjel pÄ Kaiser Permanente Hospital in Santa Rosa i Californien, hvor hun arbejdede. Et af midlerne var Ebola medicinen Remdezevir til 3000 dollars for en behandling, som jeg for under 14 dage siden blev tilbudt pÄ Rigshospitalet i KÞbenhavn. Man kan se de fÞrste 8 minutter af interviewet med Lars Bern, hvis man vil have den korte version, ellers de 22 minutter med sygeplejersken. Remdezevir giver nyreskader, nyresvigt og op til 51.3% dÞd, og det bruges altsÄ stadig i Danmark.

Jeg har jo Myelomatose, der ikke kan helbredes, men som man kan holdes i live med. Med den ene hÄnd holder det danske sundhedsvÊsen mig altsÄ i live, og med den anden mÄ jeg desvÊrre konstatere, at de prÞver at slÄ mig ihjel. Dette forelÞbig ved fire gange at tilbyde mig dÞdelige Covid-vacciner og Remdezevir.

Jeg ved ikke, hvordan jeg skal tolke det samme sundhedsvÊsens indstilling, for de er ikke til at tale med om det. Jeg kan kun konstatere, at tilliden mellem mig om lÊgerne har fÄet alvorlige ridser, og det er hÞjst muligt, at det skyldes, at politikerne og medicianlindustrien er gÄet ind imellem mig og dem, og har Þdelagt den pÄ ubestemt tid. Det burde bekymre andre end mig.

Jeg skal heller ikke nyde noget af at blive indlagt pĂ„ et hospital, hvis jeg kan undgĂ„ det. ForelĂžbig kan jeg ikke andet end opfordre til at bojkotte det politiske system, der ikke vil tale Ă„bent ud om, hvad de har medvirket til i tre Ă„r. Stem ikke ved Folketingsvalg, fĂžr de kommer ĂŠrligt ud over for befolkningen, og fĂžr de hovedskyldige kommer for en domstol. –  Se VIDEO – Mothers for Justice (both their children were killed by hospital COVID-19 protocols with Remdesivir, Midazolam, etc)

DĂžm de skyldige og sĂŠt dem i fĂŠngsel, ellers kommer vil aldrig videre

En fremragende samtale om “biosikkerhedsstaten” vi er havnet i: The New Biosecurity State: Former UN Top Official Ramesh Thakur on How Science Became Dogma.

Se  hele interviewet her. 58 minutter

Staggering 17 M Deaths After Covid Jab Rollout

Drs. Denis Rancourt, Marine Baudin & Jérémie Mercier

A groundbreaking study by Drs. Denis Rancourt, Marine Baudin and JĂ©rĂ©mie Mercier found 17 million people died worldwide after the Covid “vaccine” rollout.

“We calculate the toxicity of the vaccine for all ages,” explained Dr. Rancourt, “given the number of doses given worldwide to conclude that 17 million people would have been killed by this vaccine.”

The shocking study, COVID-19 vaccine-associated mortality in the Southern Hemisphere, was published September 17, 2023, and, rather than garnering worldwide attention, has met only censorship and narrative-confirming “fact-checks” on the safety and effectiveness of the as-yet untested Covid-19 “vaccines.”

4.4 7 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

28 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
7 months ago

Jeg tror ikke, de gĂ„r rundt pĂ„ hospitalerne og nyder at vĂŠre onde ved folk og aflive flere, end de redder med deres moderne version af heksekunster, og hvad der svarer til Ă„reladning af patienter med blodmangel, Jeg tror, alle muligheder for udvikling og rum for nye erkendelser, er stagneret, dels i en gammel selvfedme over “verdens bedste sundhedsvĂŠsen”, hvis det nogensinde har vĂŠret det, dels et bureaukratisk maskineri, med krav om dokumentation, vagtplaner, der skal dĂŠkkes, budgetter, der skal holdes, og sĂ„ videre, sĂ„ den basale erkendelse af og respekt for, hvem de rent faktisk er der for, og… Read more »

H.P.
H.P.
7 months ago
Reply to  Margrethe

Godt set og godt formuleret.

Dragen
Dragen
7 months ago
Reply to  Margrethe

Ja , systemet er bundrÄddent . Og farligt . For patienten , og dem det skulle hjÊlpe. Jeg ved ikke hvordan man redder sig selv i det system . Hverken som patient eller ansat.

Anders Bo
Anders Bo
7 months ago
Reply to  Dragen

“Funktionel medicin” kaldes det.
Hvilket betyder man holder sĂ„ meget Ăžje med sig selv, at man “retter sig op” allerede ved skavanker – altsĂ„ fĂžr man bliver syg.

Mig som eksempel: I forĂ„r ’22 stoppede jeg med sodavand og grĂžnsagsolier, Senere har jeg skĂ„ret KRAFTIGT ned pĂ„ tomme kulhydratet, og nĂŠsten HELT ned pĂ„ raffineret sukker, Jeg kĂžber altsĂ„ uforarbejdede – RIGTIG! – mad, og laver det selv. Og sĂ„ lige de nĂždvendige kosttilskud eks 10.000 IU D3-vitamin & s’n.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
7 months ago

Vi mĂ„ forvente i et fremtidigt Danmark findes slet ikke gamle over 65 Ă„r, deres pension sandsynligvis allerede nu ĂžremĂŠrket til vĂ„ben – medicinalindustri og klimahysteri. Planen er allerede afslĂžret nu de over 65 Ă„r lokkes med “gratis” covidvaccine, men covidvaccinen er endnu kun pĂ„ forsĂžgsstadiet, ikke effektiv nok til formĂ„let, og formĂ„let er som bekendt at drĂŠbe. I fremtiden fĂžlges den 65 Ă„rige sikkert til hospitalet af sine bĂžrn, der fĂ„r de den “gamle” med hjem i en urne, sĂ„ om i fremtiden en gammel uventet dukker op i gadebilledet lidt af en begivenhed, da de over 65 forlĂŠngst… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
7 months ago
Reply to  steen

Ups, nu var det jo ikke lige dig Steen som jeg i fĂžrste omgang tĂŠnkte pĂ„ da jeg skrev teksten ovenfor, og sĂ„ alligevel dig jeg tĂŠnkte pĂ„ da du et sted nĂŠvnte at de over 65 fik “gratis” covidvaccine, der fik mig til at skrive teksten, for det afslĂžrer jo at de over 65 er sĂŠrligt i farezonen and counting, og alle fĂžlgesygdomme der fĂžlger covidvaccinen kender vi nu kun alt alt for godt. Steen Ăžnsker dig alligevel en rigtig god weekend, som om du aldrig nogensinde lĂŠste hvad jeg skrev, jo ikke lige dig Steen som jeg i… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
7 months ago

Arbejdsmarkedspensioner – og andre ikke-offentlige – kan ikke nedreguleres, men man kan opregulerer Skatter & Afgifter pĂ„ dem. Der vil komme S T O R T “hul i kassen”, efterhĂ„nden flere og flere fĂ„r/skal have udbetalt pensioner, der for tiĂ„r siden er betalt skat af – PAL-skat!
Folkepensionen – jeg ved ikke med ATP – vil lĂžbende blive nedsat for mennesker med andre/private pensionsordninger. “FribelĂžbet” i privat formue – for nuvĂŠrende kr 90.000,- – vil ogsĂ„ ned- & bortreguleres…

Anders Bo
Anders Bo
7 months ago

Du tager – HELT! – sikkert fejl med “planen er…” BĂžrn ned til 12 Ă„r blev begavet med 2 skud, derefter blev grĂŠnsen – mht Buster II – sat til 50 Ă„r, hvorefter man nu har hĂŠvet til 65 Ă„r for Buster III. “Man” er i gang med ned- & afvikling af “skyderiet” og “mans” ansvar. “Vi har ikke taget fejl. Vi er blevet klogere.” Svarede NĂžssebarrĂžv BrostrĂžm til spĂžrgsmĂ„let, om at hĂŠve baren fra 12 til 50 Ă„r, husker du! +65-Ă„rige vil ikke blive “slĂŠbt bort”, for man kan allerede oplĂžses i et kar med kemikalier, og bortskaffes via… Read more »

Henrik Wegmann
Henrik Wegmann
7 months ago

Jamen Jan Ulrik Friis,
Mette Frederiksen ser da ud til selv at vĂŠre langt over 65.
Men hun fÄr jo nok sÊrbehandling.

Manden, som (be)talte sort
Manden, som (be)talte sort
7 months ago

En meget relevant video I forhold til emnet, fra noget sÄ sjÊldent som en Êrlig og dygtig lÊge:

https://youtu.be/O8wMvKS_aKU?feature=shared

Anders Bo
Anders Bo
7 months ago

Tak for linket. Jeg forstĂ„r ham godt, for jeg har nu i mere en 1/4 Ă„rhundrede “haft problemer” med en – for stor! – del lĂŠger, der nedvurderer mine unikke oplevelser med egen krop, til fordel for deres teoretiske “viden” fra forĂŠldede lĂŠrebĂžger! Et eksempel fra september 2009 => En lĂŠge mener Ă©n af mine blodvĂŠrdier er lidt for hĂžj, hvortil jeg replicerede, at den 2 mpneder tidligere havde vĂŠret 30 – TREDIVE! – gange hĂžjere. Han skruer et “Jokersmil” pĂ„ med: “Er du sikker pĂ„ det! đŸ€Ą”. Jeg tre – TRE! – gange opfordre ham til at slĂ„ op… Read more »

Manden, som (be)talte sort
Manden, som (be)talte sort
7 months ago
Reply to  Anders Bo

NĂ„r lĂŠgen begynder at google sĂ„ bliver jeg betĂŠnkelig. Og ja det er faktisk ikke usĂŠdvanligt. Jeg kan anbefale at se andre af Dr. Dhands programmer. Der er bare sĂ„ mange klokker, der ringer. Fx. husker jeg en video hvor han gennemgĂ„r 3 vildfarelser vedrĂžrende sundhedsrĂ„d fra myndighederne gennem tiden. Det er fra de engelske myndigheder da han dengang boede i England. En af anbefalingerne var at man ikke behĂžvede at tage tilskud af vitaminer og mineraler osv. Det virker ikke og er spild af penge. Det er prĂŠcis den historie jeg selv er vokset op med og det er… Read more »

Dragen
Dragen
7 months ago

Problemet sygeplejersen nĂŠvner til slut , at personalet er aktive i – og deltager i noget kriminelt. TrĂŠnes og opĂžves i at bryde deres lĂžfte – pĂ„ daglig basis , er meget vigtigt. Det er sĂ„dan den deltagende underordnede er medskaber af alt teknokrati og totalitĂŠre staters tyranni. Det U-etiske , samvittighedslĂžse menneske trĂŠnes og dannes sĂ„dan . Det er ogsĂ„ sĂ„dan den samvittighedsfulde nedbrydes . Det er et stort problem i vores sygehussystem og det, der ofte referes til som sundheds-system . Det er ikke styret af etiske beslutninger eller en etisk ordnende kultur og dynamik . Og ER… Read more »

Manden, som (be)talte sort
Manden, som (be)talte sort
7 months ago
Reply to  Dragen

Ja det kunne vĂŠre interessant at fĂ„ prĂžvet nogle sager for retten og fĂ„ fastslĂ„et om sundhedsfagligt personale kunne dĂžmmes for de handlinger de har udfĂžrt eller deltaget i, i relation til at injicere disse sĂ„kaldte vacciner i borgerne. Med den viden vi har nu mĂ„ vi vĂŠre ovre i uagtsomhed, men det er tvivlsomt om der kan dĂžmmes for forsĂŠtlig skade pĂ„ patienterne. I givet fald ville det ikke vĂŠre direkte fortsĂŠt, hĂžjst dolus eventualis som er den laveste fortsĂŠtsgrad. Personligt ville jeg nĂŠgte at injicere borgere pĂ„ nuvĂŠrende tidspunkt henset til den viden vi har nu. Jeg skĂžnner… Read more »

Last edited 7 months ago by Manden, som (be)talte sort
Dragen
Dragen
7 months ago

Der blev pĂ„ et tidspunkt “uddannet” vaccinĂžrer. Lyn-uddanet . Har du nogen viden om hvor lang tid de pĂ„gĂŠldende var pĂ„ kursus ? 2 timer ? . 6 timer ?. 6 uger ?.

Manden, som (be)talte sort
Manden, som (be)talte sort
7 months ago
Reply to  Dragen

Det er vĂŠrre endnu:

“Kurset varer 3Âœ time og varierer mellem faglige oplĂŠg, Ăžvetid samt godkendelse af nĂždprocedure, optrĂŠk fra hĂŠtteglas samt injektionsteknik.
Kurset afholdes via Zoom.”.

Dragen
Dragen
7 months ago

“…afholdes via zooom…” jeg mangler ord.

trackback

[…] Sygeplejerske: Forbrydelser mod menneskeheden […]

Cat Girl
Cat Girl
7 months ago

Operation MAGABird
15DEC23 NDAA & SEC 702 — WEAPONS OF WAR ABROAD NOW INSTRUMENTS OF TYRANNY (AND BETRAYAL) AT HOME
https://www.bitchute.com/video/MmXrScxzXYHc/

Anders Bo
Anders Bo
7 months ago

Jeg har ellers hĂžrt prisen pĂ„ Rebvisir – det virker jo oZZ som hĂŠngning – til $ 3.500,-, men nĂ„r man holder udsalg… thehighwier.com havde en tilsvarende sygeplejerske for 2 – 2Âœ Ă„r siden. Det er vist meget normalt – overthere. Jeg ved ikke om de skyldige i Danmark bliver dĂžmt, men jeg har svĂŠrt ved at forestille mig, de 150.000 Pfi-vax-skadede fĂ„r nĂŠvnevĂŠrdige erstatninger, for hvor skal de penge komme fra! Skatteyderlommer; men jeg har jo ikke gjort noget forkert – pĂ„ det omrĂ„de! Tingene virker sĂ„ ganske anderledes henne ved Usa, men heller ikke de, kan bare lade… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
7 months ago
Reply to  steen

1. april falder 6 mÄneder efter 1. oktober, hvor Buster III blev begyndt udrullet.
“Inkubationstiden” er jo oplyst til 6 mĂ„neder, sĂ„ derfor skulle forĂ„r og sommer jo blive “SpĂŠndende & Interessante”…

E. Frederiksen
E. Frederiksen
7 months ago
Reply to  steen

DET NÆJTER JEG

Anders Bo
Anders Bo
7 months ago
Reply to  E. Frederiksen

PrĂžv dansk!
Og hvad du svare til hvem… đŸ€Ą

NÅR DET ER FOR SENT VÅGNER DANSKERNE
NÅR DET ER FOR SENT VÅGNER DANSKERNE
7 months ago
Reply to  Anders Bo

Og det skriver Anders Bo som fylder
sine tekster med udanske og sĂŠre ord.
(oZZ, USA-udtryk, slang, forkerte
stavemÄder, fremmedord og mÊrkelige
sĂŠtninger mv.

28
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x