15
dec
Seneste opdatering: 22/12-23 kl. 0229
28 kommentarer - Tryk for at kommentere!

‘I would not take my family member to a hospital’

klik på primærlink for at se videoen

Meanwhile, remdesivir, already found ineffective as an Ebola therapeutic, was administered under rigid protocols although evidence indicated it “causes more harm than good,” Macrae said, adding that antivirals, in general, do not work “more than two days post-symptom onset.” Macrae suggested profit motives were to blame, noting “each one of those doses was over $3,000.” With all of these new restrictive policies and protocols, Macrae said, “Every day I felt like I was violating my oath as a practitioner.” Exclusive: Fired ICU Nurse Speaks Out on COVID Protocols, Vaccine Injuries.

Det var Lars Bern, der gjorde mig opmærksom på dette helt nye interview med den nu fyrede sygeplejerske Gail McCrae, der fortæller om hvordan man aktivt og forsætligt slog Corona-patienter ihjel på Kaiser Permanente Hospital in Santa Rosa i Californien, hvor hun arbejdede. Et af midlerne var Ebola medicinen Remdezevir til 3000 dollars for en behandling, som jeg for under 14 dage siden blev tilbudt på Rigshospitalet i København. Man kan se de første 8 minutter af interviewet med Lars Bern, hvis man vil have den korte version, ellers de 22 minutter med sygeplejersken. Remdezevir giver nyreskader, nyresvigt og op til 51.3% død, og det bruges altså stadig i Danmark.

Jeg har jo Myelomatose, der ikke kan helbredes, men som man kan holdes i live med. Med den ene hånd holder det danske sundhedsvæsen mig altså i live, og med den anden må jeg desværre konstatere, at de prøver at slå mig ihjel. Dette foreløbig ved fire gange at tilbyde mig dødelige Covid-vacciner og Remdezevir.

Jeg ved ikke, hvordan jeg skal tolke det samme sundhedsvæsens indstilling, for de er ikke til at tale med om det. Jeg kan kun konstatere, at tilliden mellem mig om lægerne har fået alvorlige ridser, og det er højst muligt, at det skyldes, at politikerne og medicianlindustrien er gået ind imellem mig og dem, og har ødelagt den på ubestemt tid. Det burde bekymre andre end mig.

Jeg skal heller ikke nyde noget af at blive indlagt på et hospital, hvis jeg kan undgå det. Foreløbig kan jeg ikke andet end opfordre til at bojkotte det politiske system, der ikke vil tale åbent ud om, hvad de har medvirket til i tre år. Stem ikke ved Folketingsvalg, før de kommer ærligt ud over for befolkningen, og før de hovedskyldige kommer for en domstol. –  Se VIDEO – Mothers for Justice (both their children were killed by hospital COVID-19 protocols with Remdesivir, Midazolam, etc)

Døm de skyldige og sæt dem i fængsel, ellers kommer vil aldrig videre

En fremragende samtale om “biosikkerhedsstaten” vi er havnet i: The New Biosecurity State: Former UN Top Official Ramesh Thakur on How Science Became Dogma.

Se  hele interviewet her. 58 minutter

Staggering 17 M Deaths After Covid Jab Rollout

Drs. Denis Rancourt, Marine Baudin & Jérémie Mercier

A groundbreaking study by Drs. Denis Rancourt, Marine Baudin and Jérémie Mercier found 17 million people died worldwide after the Covid “vaccine” rollout.

“We calculate the toxicity of the vaccine for all ages,” explained Dr. Rancourt, “given the number of doses given worldwide to conclude that 17 million people would have been killed by this vaccine.”

The shocking study, COVID-19 vaccine-associated mortality in the Southern Hemisphere, was published September 17, 2023, and, rather than garnering worldwide attention, has met only censorship and narrative-confirming “fact-checks” on the safety and effectiveness of the as-yet untested Covid-19 “vaccines.”

4.4 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

28 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
2 months ago

Jeg tror ikke, de går rundt på hospitalerne og nyder at være onde ved folk og aflive flere, end de redder med deres moderne version af heksekunster, og hvad der svarer til åreladning af patienter med blodmangel, Jeg tror, alle muligheder for udvikling og rum for nye erkendelser, er stagneret, dels i en gammel selvfedme over “verdens bedste sundhedsvæsen”, hvis det nogensinde har været det, dels et bureaukratisk maskineri, med krav om dokumentation, vagtplaner, der skal dækkes, budgetter, der skal holdes, og så videre, så den basale erkendelse af og respekt for, hvem de rent faktisk er der for, og… Read more »

H.P.
H.P.
2 months ago
Reply to  Margrethe

Godt set og godt formuleret.

Dragen
Dragen
2 months ago
Reply to  Margrethe

Ja , systemet er bundråddent . Og farligt . For patienten , og dem det skulle hjælpe. Jeg ved ikke hvordan man redder sig selv i det system . Hverken som patient eller ansat.

Anders Bo
Anders Bo
2 months ago
Reply to  Dragen

“Funktionel medicin” kaldes det.
Hvilket betyder man holder så meget øje med sig selv, at man “retter sig op” allerede ved skavanker – altså før man bliver syg.

Mig som eksempel: I forår ’22 stoppede jeg med sodavand og grønsagsolier, Senere har jeg skåret KRAFTIGT ned på tomme kulhydratet, og næsten HELT ned på raffineret sukker, Jeg køber altså uforarbejdede – RIGTIG! – mad, og laver det selv. Og så lige de nødvendige kosttilskud eks 10.000 IU D3-vitamin & s’n.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 months ago

Vi må forvente i et fremtidigt Danmark findes slet ikke gamle over 65 år, deres pension sandsynligvis allerede nu øremærket til våben – medicinalindustri og klimahysteri. Planen er allerede afsløret nu de over 65 år lokkes med “gratis” covidvaccine, men covidvaccinen er endnu kun på forsøgsstadiet, ikke effektiv nok til formålet, og formålet er som bekendt at dræbe. I fremtiden følges den 65 årige sikkert til hospitalet af sine børn, der får de den “gamle” med hjem i en urne, så om i fremtiden en gammel uventet dukker op i gadebilledet lidt af en begivenhed, da de over 65 forlængst… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 months ago
Reply to  steen

Ups, nu var det jo ikke lige dig Steen som jeg i første omgang tænkte på da jeg skrev teksten ovenfor, og så alligevel dig jeg tænkte på da du et sted nævnte at de over 65 fik “gratis” covidvaccine, der fik mig til at skrive teksten, for det afslører jo at de over 65 er særligt i farezonen and counting, og alle følgesygdomme der følger covidvaccinen kender vi nu kun alt alt for godt. Steen ønsker dig alligevel en rigtig god weekend, som om du aldrig nogensinde læste hvad jeg skrev, jo ikke lige dig Steen som jeg i… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
2 months ago

Arbejdsmarkedspensioner – og andre ikke-offentlige – kan ikke nedreguleres, men man kan opregulerer Skatter & Afgifter på dem. Der vil komme S T O R T “hul i kassen”, efterhånden flere og flere får/skal have udbetalt pensioner, der for tiår siden er betalt skat af – PAL-skat!
Folkepensionen – jeg ved ikke med ATP – vil løbende blive nedsat for mennesker med andre/private pensionsordninger. “Fribeløbet” i privat formue – for nuværende kr 90.000,- – vil også ned- & bortreguleres…

Anders Bo
Anders Bo
2 months ago

Du tager – HELT! – sikkert fejl med “planen er…” Børn ned til 12 år blev begavet med 2 skud, derefter blev grænsen – mht Buster II – sat til 50 år, hvorefter man nu har hævet til 65 år for Buster III. “Man” er i gang med ned- & afvikling af “skyderiet” og “mans” ansvar. “Vi har ikke taget fejl. Vi er blevet klogere.” Svarede Nøssebarrøv Brostrøm til spørgsmålet, om at hæve baren fra 12 til 50 år, husker du! +65-årige vil ikke blive “slæbt bort”, for man kan allerede opløses i et kar med kemikalier, og bortskaffes via… Read more »

Henrik Wegmann
Henrik Wegmann
2 months ago

Jamen Jan Ulrik Friis,
Mette Frederiksen ser da ud til selv at være langt over 65.
Men hun får jo nok særbehandling.

Manden, som (be)talte sort
Manden, som (be)talte sort
2 months ago

En meget relevant video I forhold til emnet, fra noget så sjældent som en ærlig og dygtig læge:

https://youtu.be/O8wMvKS_aKU?feature=shared

Anders Bo
Anders Bo
2 months ago

Tak for linket. Jeg forstår ham godt, for jeg har nu i mere en 1/4 århundrede “haft problemer” med en – for stor! – del læger, der nedvurderer mine unikke oplevelser med egen krop, til fordel for deres teoretiske “viden” fra forældede lærebøger! Et eksempel fra september 2009 => En læge mener én af mine blodværdier er lidt for høj, hvortil jeg replicerede, at den 2 mpneder tidligere havde været 30 – TREDIVE! – gange højere. Han skruer et “Jokersmil” på med: “Er du sikker på det! 🤡”. Jeg tre – TRE! – gange opfordre ham til at slå op… Read more »

Manden, som (be)talte sort
Manden, som (be)talte sort
2 months ago
Reply to  Anders Bo

Når lægen begynder at google så bliver jeg betænkelig. Og ja det er faktisk ikke usædvanligt. Jeg kan anbefale at se andre af Dr. Dhands programmer. Der er bare så mange klokker, der ringer. Fx. husker jeg en video hvor han gennemgår 3 vildfarelser vedrørende sundhedsråd fra myndighederne gennem tiden. Det er fra de engelske myndigheder da han dengang boede i England. En af anbefalingerne var at man ikke behøvede at tage tilskud af vitaminer og mineraler osv. Det virker ikke og er spild af penge. Det er præcis den historie jeg selv er vokset op med og det er… Read more »

Dragen
Dragen
2 months ago

Problemet sygeplejersen nævner til slut , at personalet er aktive i – og deltager i noget kriminelt. Trænes og opøves i at bryde deres løfte – på daglig basis , er meget vigtigt. Det er sådan den deltagende underordnede er medskaber af alt teknokrati og totalitære staters tyranni. Det U-etiske , samvittighedsløse menneske trænes og dannes sådan . Det er også sådan den samvittighedsfulde nedbrydes . Det er et stort problem i vores sygehussystem og det, der ofte referes til som sundheds-system . Det er ikke styret af etiske beslutninger eller en etisk ordnende kultur og dynamik . Og ER… Read more »

Manden, som (be)talte sort
Manden, som (be)talte sort
2 months ago
Reply to  Dragen

Ja det kunne være interessant at få prøvet nogle sager for retten og få fastslået om sundhedsfagligt personale kunne dømmes for de handlinger de har udført eller deltaget i, i relation til at injicere disse såkaldte vacciner i borgerne. Med den viden vi har nu må vi være ovre i uagtsomhed, men det er tvivlsomt om der kan dømmes for forsætlig skade på patienterne. I givet fald ville det ikke være direkte fortsæt, højst dolus eventualis som er den laveste fortsætsgrad. Personligt ville jeg nægte at injicere borgere på nuværende tidspunkt henset til den viden vi har nu. Jeg skønner… Read more »

Last edited 2 months ago by Manden, som (be)talte sort
Dragen
Dragen
2 months ago

Der blev på et tidspunkt “uddannet” vaccinører. Lyn-uddanet . Har du nogen viden om hvor lang tid de pågældende var på kursus ? 2 timer ? . 6 timer ?. 6 uger ?.

Manden, som (be)talte sort
Manden, som (be)talte sort
2 months ago
Reply to  Dragen

Det er værre endnu:

“Kurset varer 3½ time og varierer mellem faglige oplæg, øvetid samt godkendelse af nødprocedure, optræk fra hætteglas samt injektionsteknik.
Kurset afholdes via Zoom.”.

Dragen
Dragen
2 months ago

“…afholdes via zooom…” jeg mangler ord.

trackback

[…] Sygeplejerske: Forbrydelser mod menneskeheden […]

Cat Girl
Cat Girl
2 months ago

Operation MAGABird
15DEC23 NDAA & SEC 702 — WEAPONS OF WAR ABROAD NOW INSTRUMENTS OF TYRANNY (AND BETRAYAL) AT HOME
https://www.bitchute.com/video/MmXrScxzXYHc/

Anders Bo
Anders Bo
2 months ago

Jeg har ellers hørt prisen på Rebvisir – det virker jo oZZ som hængning – til $ 3.500,-, men når man holder udsalg… thehighwier.com havde en tilsvarende sygeplejerske for 2 – 2½ år siden. Det er vist meget normalt – overthere. Jeg ved ikke om de skyldige i Danmark bliver dømt, men jeg har svært ved at forestille mig, de 150.000 Pfi-vax-skadede får nævneværdige erstatninger, for hvor skal de penge komme fra! Skatteyderlommer; men jeg har jo ikke gjort noget forkert – på det område! Tingene virker så ganske anderledes henne ved Usa, men heller ikke de, kan bare lade… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
2 months ago
Reply to  steen

1. april falder 6 måneder efter 1. oktober, hvor Buster III blev begyndt udrullet.
“Inkubationstiden” er jo oplyst til 6 måneder, så derfor skulle forår og sommer jo blive “Spændende & Interessante”…

E. Frederiksen
E. Frederiksen
2 months ago
Reply to  steen

DET NÆJTER JEG

Anders Bo
Anders Bo
2 months ago
Reply to  E. Frederiksen

Prøv dansk!
Og hvad du svare til hvem… 🤡

NÅR DET ER FOR SENT VÅGNER DANSKERNE
NÅR DET ER FOR SENT VÅGNER DANSKERNE
2 months ago
Reply to  Anders Bo

Og det skriver Anders Bo som fylder
sine tekster med udanske og sære ord.
(oZZ, USA-udtryk, slang, forkerte
stavemåder, fremmedord og mærkelige
sætninger mv.

28
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x