17
dec
Seneste opdatering: 17/12-23 kl. 1537
28 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Eller skal vi kalde det tragisk ironi eller karma? Vælg selv

Af Lars Hedegaard

Der var engang et land, som hed Sverige. Det var et forbillede for store dele af verden og en humanitær stormagt. Når Sverige talte, lyttede alle med respekt og beundring.

Desværre kunne landets herskere ikke lide befolkningen og besluttede derfor at udskifte den. Det skete formelt i 1975, da en enig rigsdag vedtog, at Sverige fra da af skulle være multikulturelt – altså et område, hvor flere kulturer kunne slå rod som ligeberettigede. Følgeligt importerede herskerne millioner af fremmede og fortalte svenskerne, at de tilvandrede havde lige så stor ret til landet som Sveriges oprindelige befolkning. Og ve den, der mente noget andet.

Sveriges magthavere forklarede, at deres folkeudskiftning var motiveret af næstekærlighed til brune og sorte mennesker. I virkeligheden regnede de med, at de fremmede ville gøre det lettere for det permanente bureaukrati og storkapitalen at bevare magten. En splittet befolkning er nemmere at styre end en homogen.

Planen er lykkedes over al måde. Multikulturen blomstrer, og Sverige kan nu nyde godt af daglige, multikulturelle manifestationer som skyderier, massevoldtægter og bombesprængninger.

Til den herskende klasses ærgrelse er successen ikke kommet uden omkostninger.

Sveriges rigsbankchef, Erik Thedéen, frygter nemlig, at den multikulturelle vold vil medføre svigtende tiltro til svensk erhvervsliv. Skyderier, bomber og granatangreb har det med at dæmpe investeringslysten, og nu advarer centralbankchefen om, at bandekrigene indebærer en økonomisk risiko.

Til Financial Times siger Erik Théeden, at et af Sveriges styrker har været svenskernes tillid til hinanden og til myndighederne, og denne tillid risikerer nu at blive udfordret, med mindre landet får styr på bandekriminaliteten.

Det får Sverige selvfølgelig ikke, med mindre regeringen griber til de samme metoder, som Israel bruger mod de muhamedanske bander i Gaza, og det er der ikke udsigt til

* Sweden’s long-term growth at risk from gang crime, warns central bank chief

4.7 12 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

28 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
5 months ago

I et ægte demokrati kan man ikke i årtier regere hen over hovedet på befolkningen og stik imod flertallets interesser. Men i flere årtier har den rapkæftede klasse ført en politik der skadede og undergravede alle folkelige værdier, interesser og rettigheder. Det beviser at “demokratierne” i Danmark og Sverige mv. er skin- og papnæse-demokratier. De politiserende kliker har kørt folket og folke- styret ud på et sidespor, hvor endestationen hedder undertrykkelse, daglige overfald og knivstik, skatteplyndring, nedbrydning af rets- og velfærdsstaten, tyrannisering af familier og forældre, løgnepropaganda året rundt, sjofel behandling af børn, unge, ældre, hjemløse, voldsofre, trafikofre og alvorligt… Read more »

E. Frederiksen
E. Frederiksen
5 months ago

BRAVO, SÅ INDERLIG SANDT.

Anders Bo
Anders Bo
5 months ago
Reply to  steen

12 eller 16 års valgret?

Skåning.
Skåning.
5 months ago
Reply to  steen

Jag citerar: “Eventuelt højere for kvinder.”
Den där Steen är lite skojig ibland! (sjov) Ha, ha!

Skåning.
Skåning.
5 months ago
Reply to  steen

2023-12-17 Tredje söndagen i advent.
Då jag var ung blev man myndig vid 21 års ålder. Valperioderna var tre år. Den som hade lite otur kunde då bli nästan 24 år gammal för att få rösta.

Jag tycker att rösträttsåldern bör höjas till 22 år. (Med otur får man då rösta först vid 26 års ålder eftersom valperioderna numera är fyra år i Sverige.)

För att människorna inte skall mista intresset för samhället och politiken skall rösträttsåldern inte vara högre. Så tycker jag.
God Jul på Er alla!
Skåning.

H.P.
H.P.
5 months ago
Reply to  steen

Enig ! Gerne 30 år for kvinder. OG valgbarhedsalderen skulle være 30 år og vedkommende skulle have været ansat i det private erhvervsliv i mindst 5 år.
Så ville vi undgå at det er som i dag hvor langt hovedparten af folketingets medlemmer er skolepiger /drenge der ikke aner hvad det vil sige at arbejde. Og så skulle landstinget indføres igen.
Så ville der komme helt andre boller på suppen.

Dragen
Dragen
5 months ago
Reply to  steen

Jeg så gerne en valgrets-alder på 27-29 år , og en valgBARHEDSalder på den anden side af 35 år. Jeg tror nok , at Jalving et sted – har talt om valgbarhed på over 50 år. Over 50 års valgbarhed ville give mennesker der allerede havde solid livserfaring fra andre steder end politik, så det er jeg ikke uenig i kunne være godt. At sætte alderen op betragtligt , ville øge alvoren og tyngden ved et folkestyre og processerne i den forbindelse . Også gøre det første valg mere alvorligt , med mange års dannelse og overvejelser op der ledte… Read more »

NÅR DET ER FOR SENT VÅGNER DANSKERNE
NÅR DET ER FOR SENT VÅGNER DANSKERNE
5 months ago
Reply to  Dragen

Det er vittigt af Steen at bemærke: “Evt. højere for kvinder”. Men den sørgelige sandhed er at politik-kvinderne i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland er i fuld gang med at ruinere og destruere deres egne lande. Der er kvinder der er dygtige, kloge, søde, herlige og fornuftige, men det er ikke i de politiske partier man finder dem. 18-19 af 20 politik-kvinder er ødsle, lunefulde, kortsynede og usaglige. Og de er pladder-humanister, og 20 af 20 konspirerer mod mændene, familierne, børnene, og nationen. Partiernes kvinder er ikke som de normale kvinder. I Sverige har politik-kvinderne domineret i årevis, og landet… Read more »

Dragen
Dragen
5 months ago

Jeg kender og har set “why women destroys ….” flere gange.

H.P.
H.P.
5 months ago

Lige præcis det med utopisk fantasteri er mange kvinders kendetegn da kvinder helt overvejende er følelses styrede.

T. Flodur
T. Flodur
5 months ago
Reply to  steen

Det der stunt med at boykotte valgene; helt ærligt Steen? – Ved optællingen, som hovedsagelig udføres af valgtilforordnede – (Læs: ligegyldige offentlige ansatte skod drønnerter/velfærds turister, osv.) – giver ingen mening; de tilforordnede gider vel ikke engang virre med hovedet, og henlægger sedlen i stakken med andre ugyldige krimskrams påførte stemmesedler – Find på noget bedre Steen…

T. Flodur
T. Flodur
5 months ago
Reply to  T. Flodur

Nu må jeg bede om mine himmelblå – Jeg bebrejder Steen at han stemmer blankt ved valgene og scorer 2 negative likes?! – Hvad sker der med jer; skal vi alle stemme blankt, skal vi lære vores børn/børnebørn at stemme blankt, i et af de få nogenlunde velfungerende demokratier som er tilbage på kloden?

Hvad synes I at alternativet skal være og hvad tror I at vi kan forvente hvis vi alle stemmer blankt?

Bastardo
Bastardo
5 months ago

Også i Norge. Men ikke i Finland. (Endnu).

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
5 months ago

Låt oss få de verkliga siffrorna helt ocensurerade hela beloppet på bordet vad kostade denna islamiska galenskap? Denna fasa över dessa år av islams härjningar av våld – död – stympning av svenskar på svensk mark – (danskar på dansk mark), utan tvekan en regelbunden plundring av Sverige. Hela kostnaderna, de osminkade siffrorna relaterade till Islam, de förstörda liv! Sätt dagens belopp till 0 och 0 tolerans mot islam och vänlighetsindustrin på svensk mark, nu måste galenskapen upphöra. Det svenska valsystemet borde ändras, rent galenskap att utländska islamister på svensk mark överhuvudtaget vunnit rösträtt, en skandal, något sådant kommer att… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
5 months ago

Blev ‘komponterne’ i svensk multikultur nogensinde kvalitetstestet og godkendt som gyldig kulturkomponent i Sverige, inden de startede dødsdansen med islam ?
Eller lukkede man bare alle med mellem 0 og 2 ben ind i landet, som kunne udstøde ordet ‘asyl’?
Hvordan kan nogen vestlig regering overhovedet tillade ubegrænset invasion af hvemsomhelst, uden at denne hvemsomhelst kan betjene et toilet ordentligt samt læse og skrive tekster baseret på det latinske alfabet ?
Vestens regeringer har afsløret sig selv om inkompetente asociale følepornografer med brødkrummer i skallen, i stedet for hjerneceller.

Dan Christensen
Dan Christensen
5 months ago
Reply to  steen

Desværre ser den eklatante fiasko med masseimport af de på alle måde mindrebemidlede tobenede, ikke til at have nogen som helst effekt på svenskens hypotetiske hjerneaktivitet.
En kontant demografisk trussel om udslettelse kan ikke slæbe svensken ud af sin letargiske apati i rollen som skaffedyr/byttedyr for alverdens rovdyr i det svenske zoologiske experimentarium.
Charles Darwin, tilgiv dem, for de ved ikke, hvad de gør!

H.P.
H.P.
5 months ago

Det er en kommentar der burde komme op og hænge i glas og ramme.
Det tror jeg faktisk at jeg gør.

Peer
Peer
5 months ago

Jeg har skrevet det før; kvinder skulle ikke have stemmeret overhovedet.
Kvinder er drevet af ´følelser´mænd er drevet av logik.

Manden, som (be)talte sort
Manden, som (be)talte sort
5 months ago

Når politik bliver en karriere går landene til grunde.

Nielsen
Nielsen
5 months ago

Hvis en såkaldt nationalbank skriver noget, er der mest grund til sorg.
Intet at glædes over her. passér gaden.

Cat Girl
Cat Girl
5 months ago

Vi står og ser hans store lommer

THE GLOBAL POLICE STATE
https://www.bitchute.com/video/d9IOTqv7cIAp/

NO MORE CASH IN EUROPE! THE DIGITAL WALLET IS ALMOST HERE | REDACTED WITH CLAYTON MORRIS
https://www.bitchute.com/video/egJCqSMTzw6G/

Last edited 5 months ago by Cat Girl
Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
5 months ago
Reply to  Cat Girl

AFSKAFFELSE AF KONTANTER er endnu
et skridt henimod fascist-staten og “1984” staten.
Men så vidt vides går ca. 169 af de 179 ind for
tvangsdigitalisering, flere IT-projekter og tvungen
kortbetaling. Nul kontanter vil bringe os tættere
på Kinesiske og Nordkoreanske tilstande. Men
det forstår den typiske dansker ikke et kuk af.
Men se Nigel Farages skarpe advarsel om et
system hvor man diskret vil kunne mishandle,
tyrannisere og aflive titusindvis af borgere.

dunk
dunk
5 months ago

Du har saa evigt ret,du siger den typiske Dansker,men hvorfor er han/hun ikke bare en smule nysgerrige? er det “gider ikke” “ikke mit bord” eller i vaerste fald bare givet op,det gaar sgu nok alligevel

Dan Christensen
Dan Christensen
5 months ago
Reply to  Cat Girl

Vi kan allerede begynde at høre banksvinenes selvtilfredse smasken og grynten, når plebejernes fattige kontanter skal erstattes af et plastickort med indbygget AI. Dette infame udemokratiske plastickort er banksvinenes sugerør til dine rørlige skillinger, statens fulkomne kontrol over din gøren og laden 14/7/365 og statens pryglestok til at banke de genstridige på plads. Privatlivets fred for statens snusen og snagen skal afskaffes i den finansielle udviklings hellige navn. Næste trin er afskaffelsen af den private ejendomsret for plebejerne og overflytning af de fattigste til arbejdshuse i koncentrationslejre. Omfanget af din personlige frihed skal være proportional med din formue. Mennesket begynder… Read more »

Michael Pleym
Michael Pleym
5 months ago

Huvudet på spiken Lars.

Micke P

28
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x