27
dec
Seneste opdatering: 28/12-23 kl. 1510
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den engelske stat truer The Telegraph, hvis avisen ikke “opbløder historier om vacciner.”

Telegraph har siden fjernet linket historien, dr. Campbell fortæller om, så man må høre hans eget referat af artiklen. The Lancet kræver nu 4000 £ for åben adgang til sine artikler. En fortæller, at England i 2022 havde en overdødelighed på 9.26 % svarende til 52.514 mennesker. 50-64-årige har en 15 % højere dødelighed end normalt.

Censuren af medier og af læger, er sĂĄ evident, at vi naturligvis ikke skal forvente at høre om den i MSM, men hvorfor holder sĂĄ mange frie, konservative debattører mund pĂĄ nu snart fjerde ĂĄr? Er de uvidende eller er de bange? De videnskabelige beviser har hobet sig op i en sĂĄdan grad, at uvidenhed ikke burde være grunden. Men de lader som om, overdødeligheden ikke findes. Den er svær at afvise, for enten er man død, eller ogsĂĄ er man ikke, der er ikke sĂĄ meget midt imellem. Man mĂĄ sige som Ed Dowd: “Giv meget gerne en god grund til overdødeligheden, som ikke er vaccinerne,” men ingen har givet et plausibelt bud i de spæde forsøg, der har været. Vi taler ikke om det, heller ikke om de skadede, der regnes for at være 4-5 gange sĂĄ mange som de døde.

Tavshed fra ‘borgerlighedens skribenter,’ som man skulle formene skrev i nationen og sandhedens interesse. Jeg fik for et ĂĄr siden forklaringen, at de var bange for at blive latterliggjort. Hvad er den sĂĄ nu et ĂĄr senere?

Statens Seruminstitut viser den 19.12 danske overdødelighed som “markant forhøjet”. Den meget detaljerede Euromomo kalder uge 51  dansk overdødelighed “moderate, high excess.” I OECD’s statistik er den danske overdødelighed nu 6.3%. Et Folketing der ikke pĂĄ tredje ĂĄr reagerer pĂĄ dette, mĂĄ man betragte som  korrupt i betydningen “købt.” Vi glemmer lige, at det i virkeligheden er strafbart ifølge Straffelovens  § 122 og 144. Og frie debattører? Det er uhyre ringe, og jeg kan kun forestille mig, at det handler om fejhed. Ingen nævnt, ingen glemt.

Naomi Wolf: Censuren af læger

Mass neglicent homicide

Dr. McCullough Issues Warning to Clot Shot Pushers: You Are Complicit in Crimes

4.5 8 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Manden, der ogsĂĄ i 2024 betaler knald sort
Manden, der ogsĂĄ i 2024 betaler knald sort
3 months ago

Jeg forstår simpelthen ikke at lægestanden vil være med til det her. En ting er at MSM har svigtet totalt, det er ingen nyhed, men at lægerne går med til dette massedrab er ufatteligt.

Men som en anden ærlig fagperson siger (Dr. Suneel Dhand) “Min praktiserende læge er en sygeplejerske”. Hans rĂĄd er at holde sig fra praktiserende læger og i stedet lytte til sygeplejersker som ikke er korrumperede som 99 % af alle læger

H.P.
H.P.
3 months ago
Reply to  steen

Jeg kan kun gentage hvad en bekendt sagde om det, satan har fat i dem . Det mener jeg helt bogstaveligt. Det er ren ondskab vi er vidne til. Hvis man i den grad er uden samvittighed uden hæderlighed og sans for hvad der er rigtigt og forkert så er man ond, den er ikke længere.

H.P.
H.P.
3 months ago
Reply to  steen

Som Aleksandr Solsjenitsyn sagde , hellere død end gemen.
Der ER ting der er vigtigere end anseelse,penge osv.

Jakob
Jakob
3 months ago
Reply to  steen

Uddannelsen er blevet klart forringet som resten af fagene pĂĄ uni, filosofikum er sløjfet, det samme er statistik……..det er for svært! Universitetet er en børnehave og ikke en eliteinstitution mere, det svarer lidt til at jægerkorpset lige pludselig skulle tage 5 gange sĂĄ mange aspiranter ind som intet har at byde ind med. Mange af disse “overskydende” studerende ender i det offentlige og de ender som administrerende embedsmænd uden den akademiske “forstĂĄelse”. De er nemme at manipulere med og de er helt pĂĄ linje og niveau med politikerne. De læser en bog og det er sĂĄ sandheden, de er semibegavede… Read more »

Jakob
Jakob
3 months ago
Reply to  steen

Din praktiserende læge skulle gerne være din mentor, i min verden. Jeg kender mange praktiserende læger og de er nogle af de klogeste folk jeg kender pĂĄ godt og ondt, De er meget forskellige, kantede, klodsede, irriterende, favnende, men fælles for dem er deres evne til at skille skidt fra kanel og tro mig du ser helst lige nøjagtig dem som “vogtere” af denne rolle da de generelt er skarpe udi denne evne, at adskille skidt fra kanel da det er et uhyre komplekst speciale hvor du skal være semiekspert i stort set alle felter. De kæmper dog en kamp… Read more »

H.P.
H.P.
3 months ago
Reply to  steen

Jeg kender en læge i forbindelse med mit arbejde og møder derfor vedkommende jævnligt. I starten på dette vaccinations vanvid spurgte jeg om vi nu kunne fæste lid til at disse sprøjter var sikre. Svaret var med et skuldertræk; jeg er autoritetstro !!

H.P.
H.P.
3 months ago
Reply to  Jakob

Jeg mener stadig at uanset hvilken daglig kamp man har for et fĂĄ hverdagen til at fungere bĂĄde privat og professionelt sĂĄ gives der ingen undskyldning for lægernes ageren i dette. Lægerne burde have været de første til at sætte sig til modværge og ikke alene nægte at sprøjte et ukendt stof ind i deres klienter men ogsĂĄ om nødvendigt gĂĄ i demonstration for at fĂĄ stoppet dette. Jeg og mange andre har længe prøvet at gøre opmærksom pĂĄ problemet og for mit eget vedkommende mĂĄttet tĂĄle latterliggørelse og nedladende bemærkninger. Jeg foragter lægerne og har mistet enhver tillid til… Read more »

Naive tror at S, V, M, SF, R og EL vil redde dem
Naive tror at S, V, M, SF, R og EL vil redde dem
3 months ago
Reply to  steen

Der kan være mange læger som ringer til
journalister med kritik eller forslag om at
mødes, uden at journalisten nogensinde
ringer tilbage. Læger kan også indsende
læserbreve som aldrig bliver bragt. Der er
en stærk censur overfor alt der er politisk
ukorrekt. Herunder kritik af politikernes
skandaløse behandling af hospitaler og
patienter.

Naive tror at S, V, M, SF, R og EL vil redde dem
Naive tror at S, V, M, SF, R og EL vil redde dem
3 months ago

99%?? Svært at tro på. Der er trods mange læger som
har været med til at afsløre “pandemi”-svindelen, og den
grove kvaksalver-industris udnyttelse af “pandemien”. Og
der er da også mange læger som hjælper syge ramt af
alle mulige forskellige sygdomme, fra blindtarmsbetændelse
til kræft, nyresygdom, hjertelidelser, akut infektion til trafik-
kvæstelser m.m. Og se dr. Malone, dr. McCullough, dr.
Campbell osv., og de over 100 læger som har anlagt sag
ved domstolen i Haag, for at sætte lys på Pfizer udskejelser.

Margrethe
Margrethe
3 months ago

Nu har jeg modtaget en invitation fra SSI til at deltage i en “virusundersøgelse” se vedhæftede. At sende en sĂĄdan til mig – de er ikke uden humor. Hvad mon det i virkeligheden skal bruges til? Man har for længst lært at tænke “Sovjetisk”. Men bortset fra det. Intet er sĂĄ skidt, det ikke er godt for noget. En af de mange erkendelser, vi kan gøre i disse tider er, at vi slet ikke har brug for MSM. Eller store professionelle medier i det hele taget. Glem alt om dem. You Tube, Rumble, og sĂĄ videre, afslører, at hele verden… Read more »

Invitation-fra-SSI-til-virusundersoegelse
Margrethe
Margrethe
3 months ago
Reply to  steen

Selvfølgelig bliver der oprettet sĂĄdan en forening her i ofrenes Mekka, Danmark. Har man fĂĄet godtaget offerstemplet, flyder pengene, statslig opmærksomhed og “omsorg”, som mælk og honning. Pfizer var jo i sin tid hurtige til at komme til at injicere deres kontrolgruppe, sĂĄ de var helt sikre pĂĄ, en sĂĄdan ikke fandtes i deres regi. Hvis hver og Ă©n af denne nye forenings medlemmer blev spurgt om de er covid-vaccineret kender vi allerede svaret. Man skal være søbet godt og grundig ind i løgnen for at dukke op i sĂĄdan et forum, sĂĄ svaret giver sig selv. Men de gør… Read more »

piller-og-kirurgi-eller-livsstilsaendringer
Nielsen
Nielsen
3 months ago

Hva var det jeg sa’e ? Stten er din værste fjende.

Nielsen
Nielsen
3 months ago
Reply to  Nielsen

Staten er din værste fjende. Det er noget gøgemøg med det nøglebord. Ja og gøjemøg. Jeg tror nok Snowdens afsløringer ligger på en eller anden substack. Og Assange har de jo snart fået helt aflivet. Han bliver næppe helt menneske igen.

Cat Girl
Cat Girl
3 months ago

Den stærkeste censur

5 MINUTE SYNOPSIS OF JULIAN ASSANGE DEBACLE BY TUCKER CARLSON
https://www.bitchute.com/video/pkUyT8eLAaVc/

trackback

[…] Dette innlegget som vi publiserer pĂĄ originalsprĂĄket er hentet fra det danske nettstedet Snaphanen. […]

trackback

[…] Dette innlegget som vi publiserer pĂĄ originalsprĂĄket er hentet fra det danske nettstedet Snaphanen. […]

Margrethe
Margrethe
3 months ago

Folk falder stadig besvimede, eller døde om pĂĄ nuværende tidspunkt, sĂĄ forholdsvis lang tid efter de er blevet injiceret. Det værste er, at det oven i købet sker uden den mindste forvarsel. Man kunne i det mindste nĂĄ at hjælpe dem ned at ligge, hvis der var forudgĂĄende tegn pĂĄ om, de havde det skidt. De døde kan vi af gode grunde ikke spørge, men de, der overlever, kunne det være interessant at spørge efterfølgende, om de i løbet af dagen havde mærket, der var optræk til noget, eller kom det lige sĂĄ pludseligt, som det ser ud til at… Read more »

25
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x