11
jan
Seneste opdatering: 11/1-24 kl. 2100
40 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Does the Brotherhood exist?”

“That, Winston, you will never know.”

George Orwell, Nineteen Eighty-Four

“Krigen mod terror, 9/11 og Osama bin Ladin er false flags og Hollywood-historier”

James Corbett lavede denne kilometerlange dokumentar i 2021, og jeg tilstÄr, at jeg blev hÊngende efter den fÞrste halve time, og sÄ den hele. Den varer 5 timer og 17 minutter, og den bygger pÄ ekstremt veldokumenteret stof, han har haft i sin Corbett Report. Han er en canadisk fÞdt, engelsk uddannet journalist, der bor i Japan, og havde det ikke netop vÊret ham, der havde lavet den, tror jeg ikke jeg var blevet hÊngende. Her er i al fald stof til hele jeres weekend. (I kan bladre i den og vÊlge ud, se link nederst.)

En false flag operation er en begivenhed – ofte en casus belli – man foretager, for at give en anden part skylden for det man gĂžr. Typisk f.eks. den tyske invasion af Polen, hvor man klĂŠdte polske grĂŠnsevagter ud i tyske uniformer, skĂžd dem og gav polakkerne skylden. Det er ikke en ukendt metode for USA.

Den officelle 9/11 rapport fremstÄr mere og mere som fiktion

Under Cuba-krisen foreslog en rÄdgiver Kennedy, at de skulle automatstyre et passagerfly ind over Cuba, spille et bÄnd med may-day kald, detonere en bombe ombord, og giver cubanerne skylden. Derefter skulle de invadere Cuba og myrde Castro. Kennedy fyrede ham. Tonkinbugt-affÊren var lidt senere under en mere korrupt prÊsident Lyndon Johnson, det fik USA ind i Vietnam krigen, da Kennedy nu ikke ville.

Det kan derfor ikke undre nogen, at de sidste tyve Ă„r efter 9/11 er fulde af amerikanske false flags. At 9/11 selv er det, et pĂ„skud for “krigen mod terror”, tror jeg ganske gerne. Der er kommet ufattelig megen viden om 9/11 til de sidste ti Ă„r, og de fĂžrste 100-200 fakta om den dag, modsiger direkte den officielle 9/11 rapport, som mere og mere fremstĂ„r som ren fiktion.

9/11 har defineret al den tid, der er kommet efter. Vi bĂžr kende sandheden

USA lovede at publicere beviser for, at Osama bin Ladin stod bag 9/11  angrebet. Da de endelig kom, viste de sig ikke at dreje sig om beviser overhovedet, men blot tidligere fremsatte formodninger. Selv har bin Ladin aldrig indrÞmmet at stÄ bag, og da angrebet fandt sted, var han indlagt til dialyse for sine nyrer pÄ et pakistansk hospital.

Og “raidet mod bin Ladin i Abottabad” og billedet af Obama og hans stab, der real time og mĂ„bende overvĂŠrer angrebet: Rent fiktion og Hollywood, der kunne gĂ„ lige ind i en film, og ogsĂ„ gjorde det med filmen Zero Dark Thirty.

Hvis vi nu antager, at selve 9/11 er udfÞrt af den siddende prÊsident Bush og hans neocons, hvad er da motivet udover at vÊre et alibi for at begynde regime-changes i den arabiske verden, afsluttende med Iran? (som Biden stadig har pÄ tegnebrÊdtet.) Det giver Corbett ogsÄ et svar pÄ tilsidst. Jeg skal ikke rÞbe det her.

I al fald, afviser folk i dag, at man tvivler pÄ den officielle 9/11 rapport, og pÄstÄr de at de der gÞr, er sÞlvpapirshatte, viser det kun, at de ikke har fulgt med i de mange fakta, som er kommet for dagen siden 2001. Filmen henvender sig bÄde til de, der ved noget, og de der ved mindre, men ikke er bange for at blive klogere. 9/11 er en sÄ vigtig begivenhed, der har defineret al tid, der er kommet efter, at vi langt mere end vi gÞr, burde sÊtte alt ind pÄ at kende sandheden om den dag.

At USA regeres af slyngler, gĂžr ikke automatisk deres modstandere til mindre slyngler

En ting er sikkert: De sidste 20 Ă„r har USA vĂŠret det mest krigsproducerende slyngelstat i verden, fordi det er slyngler, der regerer den. Hvem der stĂ„r bag indisponerede Biden, har vi kun delvise og vage ideer om. Ukraine illustrerer det, og der findes kun fremadrettede gear pĂ„ deres politik, intet bakgear. Eskalering, og vi mĂ„ frygte, at de ikke kender grĂŠnsen for, hvor langt man kan presse atommagten Rusland i et helt vitalt spĂžrgsmĂ„l: Nato’s grĂŠnse mod Rusland. Det dokumenterer Corbett ogsĂ„.

Dette gÞr naturligvis ikke USA s modstandere til mindre slyngler, som folk gerne vil tolke det. Hvis jeg kritiserer USA-Nato, er jeg ikke for Putin, og hvis jeg kritiserer Israels pÄgÄede massakre pÄ civile (som halvdelen af israelerne gÞr nu), er jeg ikke for Hamas. SÄ enkelt er det faktisk.

Men nÄr I opdager, i hvilken grad og hvor groft disse amerikanske prÊsidenter og regeringer  lyver, sÄ vil I efter denne dokumentar se pÄ enhver politikerudtalelse og enhver mediehistorie med mere skeptiske Þjne, og I vil skamme jer over at vÊre faldet for dem og i det hele taget leve under danske politikere, der bevidstlÞst gentager disse lÞgne og sender jeres sÞnner ud at dÞ for dem.

Jeg skammer  mig f.eks. ,ligesom Tucker, noget over at vÊre faldet for de lÞgne, der startede Irak krigen. Stakkels vaccinedÞde Colin Powell, der fik Þdelagt sit gode rygte pÄ falderebet. Men tag ikke mine ord for det hele. Se hellere James Corbett, der som den gode  journalist han er, grundigt dokumenterer sine pÄstande.

James Corbett har sin egen side om filmen med indholdsfortegnelse her. Er over fem timer for meget for en, kan man f.eks. springer frem til “9/11 part two” og nĂžjes med den False Flags: The Secret History of Al Qaeda.

4.2 10 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

40 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dan Christensen
Dan Christensen
6 months ago

Den som ikke lĂŠrer af historien, er dĂžmt til at gentage dens fejltagelser! Da Hitlers Tyskland i sin tid oprustede helt vildt, tjente de to formĂ„l: At finde beskĂŠftigelse til de millioner af tyskere, som blev ofre for det store Ăžkonomiske kollaps i 1929; dernĂŠst at forberede sig pĂ„ WW2 for at fĂ„ fingrene i Sovjets jord og rĂ„stoffer. Amerikanske prĂŠsidenter USA og hele NATO imperiet opruster helt vildt; ogsĂ„ med 2 formĂ„l. At finde billig arbejdskraft blandt de millioner af migranter, som er offer for verdens eksplosion af overflĂždige mennesker; dernĂŠst at forberede sig pĂ„ WW3 for at fĂ„… Read more »

Chrborg er en katastrofe og et Ă„ndeligt fallitbo
Chrborg er en katastrofe og et Ă„ndeligt fallitbo
6 months ago

Nu er noget skepsis nĂŠsten altid pĂ„ sin plads, nĂ„r det drejer sig om politik. Og lige hvad angĂ„r de to fly ind i de to tĂ„rne, synes det veldokumenteret at flyene blev fĂžjet af dĂždskult-arabere. Og hvad angĂ„r Israel sĂ„ er der vel ingen tvivl om at der skete et grusomt og barbarisk angreb pĂ„ fredelige civile den 7. oktober. Og de tabstal der er fremme i forbindelse med krigen mod Hamass, stammer fra Hamass, hvad DR er begyndt at fortie. At der er en masse lĂžgn, hykleri og ondskab i de fleste partier og medier, er en sikker… Read more »

Dragen
Dragen
6 months ago
Reply to  steen

“…false flag operations…” , og hele venstreflĂžjen, DR, MSM osv hylder Hamas igen og igen allevegne. Det er ikke eftertĂŠnksomhedens overvejelser der trykker.

HĂžrsholm Kirke
HĂžrsholm Kirke
6 months ago
Reply to  steen

Steen hvor har du det fra at 50% af befolkningen i Israel skulle vĂŠre mod nedkĂŠmpelsen af morderne fra Gaza. Er du blevet syg eller bare idiot???

Nielsen
Nielsen
6 months ago

Tror du mÄske ikke der menes, at flertallet af israelere er utilfredse med Israels tyranniske regering? -IsÊr i.f.m. covid plandemien.

SĂžnderjysk Kaffebord
SĂžnderjysk Kaffebord
6 months ago

Hamas bedriver ikke terror. De kĂŠmper en befrielseskamp.

Nielsen
Nielsen
6 months ago

Har du fĂ„et kaffen galt i halsen? Hvem kĂŠmper hamas for frihed for? Skal jeg huske dig pĂ„ at Hamas var en israelsk opfindelse, som vĂŠrn mod Mahmoud Abas’ Fatah, som her til socialistland blev kaldt PLO = palĂŠstinas befrielses HÆR. NĂ„ men at udbytte en flok skydegale med en anden flok skydegale, ĂŠndrer vel ikke ved det faktum, at de er agressive skiderikker, som vi er helst foruden. Vil du ikke selv kalde skyderier og bombesprĂŠngninger for terror? Jeg benĂŠgter absolut ikke, at ogsĂ„ israelere har begĂ„et terror. For det har de. (dokumentationen kan graves frem hos den ypperste… Read more »

Nielsen
Nielsen
6 months ago

Hamass = skinke rĂžv ?

Nielsen
Nielsen
6 months ago

“…veldokumenteret at flyene blev fĂžjet af dĂždskult-arabere.” Du mĂ„ have ment flĂžjet. Hvis du er sĂ„ smĂ„t begavet, at du tager MSMs propaganda og NIST rapporten, for gode varer, er du ĂŠrligt talt dummere end politiet tillader. Hvor meget de tillader, vil jeg lade op til dig selv og din lokale mads betjent, at afgĂžre. Det er veldokumenteret, AT: Larry Silverstein, pĂ„ tidspunktet hvor bygning 7 blev oplĂžst og sendt ud i atmosfĂŠren, som en stĂžvsky, sagde ordene “pull it” (telefonoptagelse) AT: kĂžretĂžjer blev observeret kĂžrende ind og ud af WTCs parkeringskĂŠldre 2 uger forinden destruktionen af de 3 (senere… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
6 months ago
Reply to  Nielsen

CUI BONO?

Nielsen
Nielsen
6 months ago

Det gÞr vi overlevende pÄstÄs det. Jeg ser bare ikke hvordan uskyldige amerikaneres eller afghaneres dÞd, gÞr mig gavn.
Dem der udfÞrer den slags operationer mÄ vÊre psykppatiske satanister.

Chrborg er en katastrofe og et Ă„ndeligt fallitbo
Chrborg er en katastrofe og et Ă„ndeligt fallitbo
6 months ago

PS: …blev flĂžjet af dĂžds-kult arabere. Hvad angĂ„r 3. verdenskrig vil den jo aldrig kunne blive en gevinst for nogen, eftersom den vil betyde at bĂ„de Rusland og USA forsvinder fra jordens overflade, og resten af menneskeheden vil dĂž indenfor fĂ„ uger. SĂ„ den med billig arbejdskraft, jord og naturrigdomme holder ikke. Snarere er der tale om forrykte og gale mennesker, hvis de forbereder 3. verdenskrig. Krigen i Ukraine er mest et udslag af korrupte og skruppellĂžse intriger fra 2010, ser det ud til. Biden er vist ikke tynget af mange skrupler, men ser ud til at vĂŠre besat af… Read more »

Chrborg er en katastrofe og et Ă„ndeligt fallitbo
Chrborg er en katastrofe og et Ă„ndeligt fallitbo
6 months ago

Hvad angĂ„r den 7.oktober er der ganske rigtigt en del mystik i sagen. Mht. de flyvende terrorister, bl.a. Muhamed Atta, er de vist aldrig set siden? Hvis vi kan blive enige om at overfaldet pĂ„ Pearl Harbour ikke var en false flag operation, sĂ„ kan den bruges som et eksempel pĂ„ at idioti, slendrian, uduelighed, misforstĂ„elser, forvekslinger, dovenskab og manglende realitetssans bĂ„de i Japan og USA fĂžrte til katastrofen. Og krigen Israel-Ægypten i 73 er ogsĂ„ et eksempel pĂ„ uduelighed pĂ„ forskellige niveauer. Der findes bĂžger som gennemgĂ„r hvor- dan en lang rĂŠkke krige, ogsĂ„ den i 1980 England- Argentina,… Read more »

Chrborg er en katastrofe og et Ă„ndeligt fallitbo
Chrborg er en katastrofe og et Ă„ndeligt fallitbo
6 months ago

PS II : Mange mennesker har utrolig svĂŠrt
ved at tage mod advarsler. Titanic modtog 7
advarsler om isbjerge, men ignorerede dem.
Danskerne har modtaget utallige advarsler
om hvad kommunisme og islamisering fĂžrer
til, men de fleste blÊser pÄ dem. Og sker der
endelig noget dramatisk, reagerer mange
ganske irrationelt. LĂŠs bĂžger som “Den
menneskelige faktor” eller “Det afgĂžrende
Ăžjeblik”. Eller se hvordan en del kvinder er
sÄ tiltrukne af barne- og kvindemordere at
de opsĂžger dem i fĂŠngslerne og vil giftes
med dem. Vi lever desvĂŠrre i en skĂžr, ond
og irrationel verden.

SĂžnderjysk Kaffebord
SĂžnderjysk Kaffebord
6 months ago

okay, boomer.

Nielsen
Nielsen
6 months ago

Det er en gammel historie. Det er velkendt, at cia,dea,fbi,tsa,og nsa laver rÞre i smulte vande. CIA er verdens stÞrste narkotikahandler. De importerer opium og andet shit fra mellemÞsten via US air force transportmaskiner. Det sÊlges pÄ gaderne i USA, hvor retailers = mellemhandlere bliver sendt 50 Är i fngsel af folk som Kakala Harris ÞÞh Kamala Harris. Alle regeringsaffilierede (altsÄ dem der laver aftaler med myndigheder og politikere) virksomheder ender fÞr eller siden med at begÄ kriminalitet.
For rsten er det muligt lige nu, at se Kinas drÊbte bÞrn pÄ DhimmiRadioen.

Dan Christensen
Dan Christensen
6 months ago

I angelsaksiske lande er selvopfattelsen den, at det gĂŠlder altid om at vĂŠre nummer 1; nummer 2 er den dumme taber. Yderligere har angelsaksere nĂŠsten ingen forstĂ„else for de sociale Ă„rsager og vilkĂ„r omkring samfundsforhold. Enhver er sin egen lykkes smed, offentlig socialhjĂŠlp er ydmygende og kun ‘charity’ = privat godgĂžrenhed er acceptabel. Alt skal helst foregĂ„ i privat regi. Det er ok, at den kloge fupper og narrer de mindre kloge. For at opnĂ„ gevinster skal man lĂžbe risici, tage chancer og gĂ„ til grĂŠnsen for lovlighed og social hensyntagen. Derfor observerer man angelsaksernes trang til at overskride alle… Read more »

SĂžnderjysk Kaffebord
SĂžnderjysk Kaffebord
6 months ago

Den der firkantede “islamiske drĂžm” forekommer mig mere og mere kunstig. Jeg tror mere, det er en, der er vokset frem af menneskelig elendighed gĂžde med amerikanske dollars. En politisk brik til at skabe nid og splittelse.

Margrethe
Margrethe
6 months ago

“Den der firkantede “islamiske drĂžm” forekommer mig mere og mere kunstig” GĂžr den? Tag et tilbageblik pĂ„ historiens gang. Hvor ser du muslimer har slĂ„et sig ned, uden langsomt men sikkert at ĂŠde det hele, som koranen krĂŠver de skal?. Ja du behĂžver ikke engang se pĂ„ historien, men kan nĂžjes med at se over Øresund. Eller se pĂ„ den anden side af grĂŠnsen til Tyskland, eller England, eller Frankrig eller det tidligere Jugoslavien, eller det tidligere buddhistiske Afghanistan, eller det tidligere hinduistiske Indonesien, eller tidligere kristne Nordafrika eller tidligere kristne Irak osv, osv, osv. Islams drĂžm forekommer mig at… Read more »

SĂžnderjysk Kaffebord
SĂžnderjysk Kaffebord
6 months ago
Reply to  Margrethe

Muslimer i Europa er ikke kommet herop for at udbrede islam, de er kommet for at sĂžge en bedre fremtid i det rige Europa.
Vi skal derfor spĂžrge, hvem har inviteret dem?
Du peger pĂ„ Sverige som et sted med “lykkelig multikultur” – hvem ejer stĂžrstedelen af de svenske medier, som har vĂŠret ekstremt aktivistiske for at Ă„bne portene til den tredje verden?

Margrethe
Margrethe
6 months ago

Muslimer medbringer islam, og lever derefter, med de konkvensekvemse det sĂ„ har for alle andre. Flyt du ud i en muslimsk domineret ghetto, og underhold dig selv med, at det er andre, der har importeret dem. Derfor er det ikke noget problem nĂ„r du som kuffar bliver banket ned eƂler i snidtet lidt i. Levet multikultuir, isĂŠr med muslimer, er altid mere trovĂŠrdig end tastaturversionen ved du godt.

Dragen
Dragen
6 months ago

“…den firkantede islamiske drĂžm…” Flyt til Gellerup. De boligforeninger der sidder med den virkliggjorte islam-territorie- overtagelse pĂ„ hĂŠnderne , giver dig med glĂŠde en bolig i de omrĂ„der . Tingbjerg . Voldsmose og de almenmyttige boliger pĂ„ NĂžrrebro. En del almennyttigebolig-omrĂ„der mange andre steder . Herlev , Slagelse , Kalundborg. You name it. De vil elske , at flytte en dansk dansker ind i statestikkerne / boligerne for , at hjĂŠlpe pĂ„ “integrationen” i boligomrĂ„derne. Jeg tvivler pĂ„, at din livskvalitet vil vĂŠre forbedret. Men det er da vĂŠrd at prĂžve af – nu du er sĂ„ sikker pĂ„ ,… Read more »

Margrethe
Margrethe
6 months ago
Reply to  Dragen

Det er i det hele taget et mĂŠrkeligt fĂŠnomen, jeg har iagttaget hos flere af disse kaninhulsmennesker. De har gravet sig sĂ„ langt ned under jorden i jagten pĂ„ sandheden om Titanic, 9/11, verdenskrigene, og sĂ„ videre, at det der foregĂ„r lige foran snudeskaftet pĂ„ dem, udskiftningen af hvide europĂŠere, med ekstremt voldelige og altĂždelĂŠggende muslimer, det faktum, nĂŠgter de at se. Jeg tror lige frem, du kunne forĂŠre dem en lejlighed i stueplan, pĂ„ fĂžrste parket i Gellerup Parken, og de vil sidde inde bag nedrullede gardiner og skrive om den onde konspiration, de stakkels lykkesĂžgende muslimer bliver udsat… Read more »

Dragen
Dragen
6 months ago
Reply to  Margrethe

Jeg forstĂ„r dig , og er enig . Det hele bliver meget skizofrent nĂ„r ikke vi kan hĂ„ndtere og erkende det praktiske , faktiske og umiddelbare. Jeg ved heller ikke rigtigt , hvad jeg skal stille op med de mennesker . For mig ,- er det en anden udgave af – “troen-pĂ„-et-eller-andet”. Det paradoksale er , at jeg mĂžder folk der betragter sig som kristne, der hylder denne “tro”. Mennesker der endnu engang nĂŠgter, at tage sit udgangspunkt i virkeligheden . Der hvor dilemmaerne pĂ„ smerteligvis udspiller sig. Bliver konkrete. Den kristne vedens etik tager sit udgangspunkt i dilemmaerne. Og… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
6 months ago

Amerikanska soldater flyttar nu in pĂ„ svenska militĂ€rbaser i en ockupation av Sverige, dessa djĂ€vlar kommer Sverige aldrig att bli av med igen. Det ena militĂ€rplanet efter det andra anlĂ€nder nu till Sverige, och mĂ„nga negerunga mĂ€n av afrikansk hĂ€rkomst, med tanke pĂ„ att Sverige redan har ett stort underskott av kvinnor jĂ€mfört med de mĂ„nga unga sexsugna muhammedaner som hĂ€rjat i Sverige med vĂ„ldtĂ€kt de senaste mĂ„nga Ă„ren i vĂ„ld i mord i terror, och nu unga sexsugna amerikanska mĂ€n, Ă€nnu en stor seger för globalismen. Dessa amerikanska satan ‘er ingen vet om 50 000 eller 500 000, kanske… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
6 months ago

“Negerunga mĂ€n”…

Kan/vil du komme nÊrmere ind pÄ dét!

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
6 months ago
Reply to  Anders Bo

Svarta negermÀn av afrikansk hÀrkomst, men Sverige behöver inte fler negermÀn, tvÀrtom, ge Afrika det som tillhör Afrika, och ge Sverige tillbaka till svenska folket.

Dumme forstÄr ikke at islamisering=problemer
Dumme forstÄr ikke at islamisering=problemer
6 months ago
Reply to  Anders Bo

Det var to kvindelige statsministre der var
dumme nok til at melde Sverige og Finland
ind i Nato. To som nok ikke har haft mindste
anelse om at erfaringer viser at alliancer
kan vĂŠre et tveĂŠgget svĂŠrd, der kan suge
uskyldige lande med ind i krige og konflikter
som ikke rager dem, og som de ellers kunne
have holdt sig ude af. Det er samme slags
hystader der ikke kunne overskue at indvan-
dringen af 3 millioner islamister kunne ende
med problemer.

Dan Christensen
Dan Christensen
6 months ago

De to kÊllinger troede nok, at NATO var et vaskemiddel til hvidvaskning af penge. Det er det ogsÄ!

Nielsen
Nielsen
6 months ago

😀

Limewood
Limewood
6 months ago

Gleiwitz-operationen var udtĂŠnkt af Reinhard Heidrich og GESTAPO-MĂŒller under kodenavnet “Grossmutter gestorben”, som var led i en stĂžrre tysk operation: Operation Himmler med den hensigt at skabe det indtryk, at Polen var aggressor. Tyske soldater fra Abwehr i polske uniformer fingerede angrebet. Soldaterne i polske uniformer indtog senderen og sendte en anti-tysk meddelelse. En tysk bonde med kendte pro-polske sympatier blev efterladt dĂžd ved senderen sammen med de maltrakterede lig af fanger fra Dachau-koncentrationslejren.
Og pludselig havde man et pÄskud til at indlede krigen mod Polen (sammen med Sovjet Unionen), som fÞrste led i at skabe tysk Lebensraum i Þst

Dan Christensen
Dan Christensen
6 months ago
Reply to  Limewood

Gleiwitz-operationens formÄl forstod de fleste ikke-nazister sandsynligvis som et fupnummer.
Bidlers Ukraine proxy-operation mod Rusland er det fascistiske amerikanske oligarki’s Gleiwitz-operation. Det skal fungere som undskyldning og begrundelse for at angribe Rusland militĂŠrt. Vi skal pĂ„virkes af MSM til at tro pĂ„ Bidlers berettigede krav pĂ„ Ruslands jord og rĂ„stoffer, under foregivende af “frihed & demokrati” for Ukraine. Zelensky er Ukraines nye Bandera fascist.

trackback

[…] **** James Corbett – False Flags […]

Lars-Erik Eriksson
Lars-Erik Eriksson
6 months ago

Jag Àlskar ocksÄ en bra konspirationshistoria (JFK) men förhÄller mig skeptisk till de perfekta planerna som mÄste föregÄ och skapa dylika! NorthStream-sprÀngningen Àr exempelvis knappast nÄgon amerikansk operation eftersom de aldrig kan hÄlla tyst dÀrborta. SÄdant kommer fram i USA. Nine-eleven skulle alltsÄ enligt krönikan hÀr ovan ha dirigerats av Vice och hans kompisar? Hmm. Om slikt kom fram skulle de riskera dödsstraff och förtjÀnat det. Förefaller otroligt.

SĂžnderjysk Kaffebord
SĂžnderjysk Kaffebord
6 months ago

Bravo, Steen. Du har opdaget kaninhullet. Bare vent, det bliver meget vildere.

Anders Bo
Anders Bo
6 months ago
Reply to  steen

Mener du seriĂžst at Usa selv nedrev tvillingebyggesjusket?

SĂžnderjysk Kaffebord
SĂžnderjysk Kaffebord
6 months ago
Reply to  steen

SÄ er du sikkert ogsÄ bekendt med USS Liberty skandalen.

40
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x