11
jan
Seneste opdatering: 11/1-24 kl. 2100
40 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Does the Brotherhood exist?”

“That, Winston, you will never know.”

George Orwell, Nineteen Eighty-Four

“Krigen mod terror, 9/11 og Osama bin Ladin er false flags og Hollywood-historier”

James Corbett lavede denne kilometerlange dokumentar i 2021, og jeg tilstår, at jeg blev hængende efter den første halve time, og så den hele. Den varer 5 timer og 17 minutter, og den bygger på ekstremt veldokumenteret stof, han har haft i sin Corbett Report. Han er en canadisk født, engelsk uddannet journalist, der bor i Japan, og havde det ikke netop været ham, der havde lavet den, tror jeg ikke jeg var blevet hængende. Her er i al fald stof til hele jeres weekend. (I kan bladre i den og vælge ud, se link nederst.)

En false flag operation er en begivenhed – ofte en casus belli – man foretager, for at give en anden part skylden for det man gør. Typisk f.eks. den tyske invasion af Polen, hvor man klædte polske grænsevagter ud i tyske uniformer, skød dem og gav polakkerne skylden. Det er ikke en ukendt metode for USA.

Den officelle 9/11 rapport fremstår mere og mere som fiktion

Under Cuba-krisen foreslog en rådgiver Kennedy, at de skulle automatstyre et passagerfly ind over Cuba, spille et bånd med may-day kald, detonere en bombe ombord, og giver cubanerne skylden. Derefter skulle de invadere Cuba og myrde Castro. Kennedy fyrede ham. Tonkinbugt-affæren var lidt senere under en mere korrupt præsident Lyndon Johnson, det fik USA ind i Vietnam krigen, da Kennedy nu ikke ville.

Det kan derfor ikke undre nogen, at de sidste tyve år efter 9/11 er fulde af amerikanske false flags. At 9/11 selv er det, et påskud for “krigen mod terror”, tror jeg ganske gerne. Der er kommet ufattelig megen viden om 9/11 til de sidste ti år, og de første 100-200 fakta om den dag, modsiger direkte den officielle 9/11 rapport, som mere og mere fremstår som ren fiktion.

9/11 har defineret al den tid, der er kommet efter. Vi bør kende sandheden

USA lovede at publicere beviser for, at Osama bin Ladin stod bag 9/11  angrebet. Da de endelig kom, viste de sig ikke at dreje sig om beviser overhovedet, men blot tidligere fremsatte formodninger. Selv har bin Ladin aldrig indrømmet at stå bag, og da angrebet fandt sted, var han indlagt til dialyse for sine nyrer på et pakistansk hospital.

Og “raidet mod bin Ladin i Abottabad” og billedet af Obama og hans stab, der real time og måbende overværer angrebet: Rent fiktion og Hollywood, der kunne gå lige ind i en film, og også gjorde det med filmen Zero Dark Thirty.

Hvis vi nu antager, at selve 9/11 er udført af den siddende præsident Bush og hans neocons, hvad er da motivet udover at være et alibi for at begynde regime-changes i den arabiske verden, afsluttende med Iran? (som Biden stadig har på tegnebrædtet.) Det giver Corbett også et svar på tilsidst. Jeg skal ikke røbe det her.

I al fald, afviser folk i dag, at man tvivler på den officielle 9/11 rapport, og påstår de at de der gør, er sølvpapirshatte, viser det kun, at de ikke har fulgt med i de mange fakta, som er kommet for dagen siden 2001. Filmen henvender sig både til de, der ved noget, og de der ved mindre, men ikke er bange for at blive klogere. 9/11 er en så vigtig begivenhed, der har defineret al tid, der er kommet efter, at vi langt mere end vi gør, burde sætte alt ind på at kende sandheden om den dag.

At USA regeres af slyngler, gør ikke automatisk deres modstandere til mindre slyngler

En ting er sikkert: De sidste 20 år har USA været det mest krigsproducerende slyngelstat i verden, fordi det er slyngler, der regerer den. Hvem der står bag indisponerede Biden, har vi kun delvise og vage ideer om. Ukraine illustrerer det, og der findes kun fremadrettede gear på deres politik, intet bakgear. Eskalering, og vi må frygte, at de ikke kender grænsen for, hvor langt man kan presse atommagten Rusland i et helt vitalt spørgsmål: Nato’s grænse mod Rusland. Det dokumenterer Corbett også.

Dette gør naturligvis ikke USA s modstandere til mindre slyngler, som folk gerne vil tolke det. Hvis jeg kritiserer USA-Nato, er jeg ikke for Putin, og hvis jeg kritiserer Israels pågåede massakre på civile (som halvdelen af israelerne gør nu), er jeg ikke for Hamas. Så enkelt er det faktisk.

Men når I opdager, i hvilken grad og hvor groft disse amerikanske præsidenter og regeringer  lyver, så vil I efter denne dokumentar se på enhver politikerudtalelse og enhver mediehistorie med mere skeptiske øjne, og I vil skamme jer over at være faldet for dem og i det hele taget leve under danske politikere, der bevidstløst gentager disse løgne og sender jeres sønner ud at dø for dem.

Jeg skammer  mig f.eks. ,ligesom Tucker, noget over at være faldet for de løgne, der startede Irak krigen. Stakkels vaccinedøde Colin Powell, der fik ødelagt sit gode rygte på falderebet. Men tag ikke mine ord for det hele. Se hellere James Corbett, der som den gode  journalist han er, grundigt dokumenterer sine påstande.

James Corbett har sin egen side om filmen med indholdsfortegnelse her. Er over fem timer for meget for en, kan man f.eks. springer frem til “9/11 part two” og nøjes med den False Flags: The Secret History of Al Qaeda.

4.2 10 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

40 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago

Den som ikke lærer af historien, er dømt til at gentage dens fejltagelser! Da Hitlers Tyskland i sin tid oprustede helt vildt, tjente de to formål: At finde beskæftigelse til de millioner af tyskere, som blev ofre for det store økonomiske kollaps i 1929; dernæst at forberede sig på WW2 for at få fingrene i Sovjets jord og råstoffer. Amerikanske præsidenter USA og hele NATO imperiet opruster helt vildt; også med 2 formål. At finde billig arbejdskraft blandt de millioner af migranter, som er offer for verdens eksplosion af overflødige mennesker; dernæst at forberede sig på WW3 for at få… Read more »

Chrborg er en katastrofe og et åndeligt fallitbo
Chrborg er en katastrofe og et åndeligt fallitbo
1 month ago

Nu er noget skepsis næsten altid på sin plads, når det drejer sig om politik. Og lige hvad angår de to fly ind i de to tårne, synes det veldokumenteret at flyene blev føjet af dødskult-arabere. Og hvad angår Israel så er der vel ingen tvivl om at der skete et grusomt og barbarisk angreb på fredelige civile den 7. oktober. Og de tabstal der er fremme i forbindelse med krigen mod Hamass, stammer fra Hamass, hvad DR er begyndt at fortie. At der er en masse løgn, hykleri og ondskab i de fleste partier og medier, er en sikker… Read more »

Dragen
Dragen
1 month ago
Reply to  steen

“…false flag operations…” , og hele venstrefløjen, DR, MSM osv hylder Hamas igen og igen allevegne. Det er ikke eftertænksomhedens overvejelser der trykker.

Hørsholm Kirke
Hørsholm Kirke
1 month ago
Reply to  steen

Steen hvor har du det fra at 50% af befolkningen i Israel skulle være mod nedkæmpelsen af morderne fra Gaza. Er du blevet syg eller bare idiot???

Nielsen
Nielsen
1 month ago

Tror du måske ikke der menes, at flertallet af israelere er utilfredse med Israels tyranniske regering? -Især i.f.m. covid plandemien.

Sønderjysk Kaffebord
Sønderjysk Kaffebord
1 month ago

Hamas bedriver ikke terror. De kæmper en befrielseskamp.

Nielsen
Nielsen
1 month ago

Har du fået kaffen galt i halsen? Hvem kæmper hamas for frihed for? Skal jeg huske dig på at Hamas var en israelsk opfindelse, som værn mod Mahmoud Abas’ Fatah, som her til socialistland blev kaldt PLO = palæstinas befrielses HÆR. Nå men at udbytte en flok skydegale med en anden flok skydegale, ændrer vel ikke ved det faktum, at de er agressive skiderikker, som vi er helst foruden. Vil du ikke selv kalde skyderier og bombesprængninger for terror? Jeg benægter absolut ikke, at også israelere har begået terror. For det har de. (dokumentationen kan graves frem hos den ypperste… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 month ago

Hamass = skinke røv ?

Nielsen
Nielsen
1 month ago

“…veldokumenteret at flyene blev føjet af dødskult-arabere.” Du må have ment fløjet. Hvis du er så småt begavet, at du tager MSMs propaganda og NIST rapporten, for gode varer, er du ærligt talt dummere end politiet tillader. Hvor meget de tillader, vil jeg lade op til dig selv og din lokale mads betjent, at afgøre. Det er veldokumenteret, AT: Larry Silverstein, på tidspunktet hvor bygning 7 blev opløst og sendt ud i atmosfæren, som en støvsky, sagde ordene “pull it” (telefonoptagelse) AT: køretøjer blev observeret kørende ind og ud af WTCs parkeringskældre 2 uger forinden destruktionen af de 3 (senere… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago
Reply to  Nielsen

CUI BONO?

Nielsen
Nielsen
1 month ago

Det gør vi overlevende påstås det. Jeg ser bare ikke hvordan uskyldige amerikaneres eller afghaneres død, gør mig gavn.
Dem der udfører den slags operationer må være psykppatiske satanister.

Chrborg er en katastrofe og et åndeligt fallitbo
Chrborg er en katastrofe og et åndeligt fallitbo
1 month ago

PS: …blev fløjet af døds-kult arabere. Hvad angår 3. verdenskrig vil den jo aldrig kunne blive en gevinst for nogen, eftersom den vil betyde at både Rusland og USA forsvinder fra jordens overflade, og resten af menneskeheden vil dø indenfor få uger. Så den med billig arbejdskraft, jord og naturrigdomme holder ikke. Snarere er der tale om forrykte og gale mennesker, hvis de forbereder 3. verdenskrig. Krigen i Ukraine er mest et udslag af korrupte og skruppelløse intriger fra 2010, ser det ud til. Biden er vist ikke tynget af mange skrupler, men ser ud til at være besat af… Read more »

Chrborg er en katastrofe og et åndeligt fallitbo
Chrborg er en katastrofe og et åndeligt fallitbo
1 month ago

Hvad angår den 7.oktober er der ganske rigtigt en del mystik i sagen. Mht. de flyvende terrorister, bl.a. Muhamed Atta, er de vist aldrig set siden? Hvis vi kan blive enige om at overfaldet på Pearl Harbour ikke var en false flag operation, så kan den bruges som et eksempel på at idioti, slendrian, uduelighed, misforståelser, forvekslinger, dovenskab og manglende realitetssans både i Japan og USA førte til katastrofen. Og krigen Israel-Ægypten i 73 er også et eksempel på uduelighed på forskellige niveauer. Der findes bøger som gennemgår hvor- dan en lang række krige, også den i 1980 England- Argentina,… Read more »

Chrborg er en katastrofe og et åndeligt fallitbo
Chrborg er en katastrofe og et åndeligt fallitbo
1 month ago

PS II : Mange mennesker har utrolig svært
ved at tage mod advarsler. Titanic modtog 7
advarsler om isbjerge, men ignorerede dem.
Danskerne har modtaget utallige advarsler
om hvad kommunisme og islamisering fører
til, men de fleste blæser på dem. Og sker der
endelig noget dramatisk, reagerer mange
ganske irrationelt. Læs bøger som “Den
menneskelige faktor” eller “Det afgørende
øjeblik”. Eller se hvordan en del kvinder er
så tiltrukne af barne- og kvindemordere at
de opsøger dem i fængslerne og vil giftes
med dem. Vi lever desværre i en skør, ond
og irrationel verden.

Sønderjysk Kaffebord
Sønderjysk Kaffebord
1 month ago

okay, boomer.

Nielsen
Nielsen
1 month ago

Det er en gammel historie. Det er velkendt, at cia,dea,fbi,tsa,og nsa laver røre i smulte vande. CIA er verdens største narkotikahandler. De importerer opium og andet shit fra mellemøsten via US air force transportmaskiner. Det sælges på gaderne i USA, hvor retailers = mellemhandlere bliver sendt 50 år i fngsel af folk som Kakala Harris øøh Kamala Harris. Alle regeringsaffilierede (altså dem der laver aftaler med myndigheder og politikere) virksomheder ender før eller siden med at begå kriminalitet.
For rsten er det muligt lige nu, at se Kinas dræbte børn på DhimmiRadioen.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago

I angelsaksiske lande er selvopfattelsen den, at det gælder altid om at være nummer 1; nummer 2 er den dumme taber. Yderligere har angelsaksere næsten ingen forståelse for de sociale årsager og vilkår omkring samfundsforhold. Enhver er sin egen lykkes smed, offentlig socialhjælp er ydmygende og kun ‘charity’ = privat godgørenhed er acceptabel. Alt skal helst foregå i privat regi. Det er ok, at den kloge fupper og narrer de mindre kloge. For at opnå gevinster skal man løbe risici, tage chancer og gå til grænsen for lovlighed og social hensyntagen. Derfor observerer man angelsaksernes trang til at overskride alle… Read more »

Sønderjysk Kaffebord
Sønderjysk Kaffebord
1 month ago

Den der firkantede “islamiske drøm” forekommer mig mere og mere kunstig. Jeg tror mere, det er en, der er vokset frem af menneskelig elendighed gøde med amerikanske dollars. En politisk brik til at skabe nid og splittelse.

Margrethe
Margrethe
1 month ago

“Den der firkantede “islamiske drøm” forekommer mig mere og mere kunstig” Gør den? Tag et tilbageblik på historiens gang. Hvor ser du muslimer har slået sig ned, uden langsomt men sikkert at æde det hele, som koranen kræver de skal?. Ja du behøver ikke engang se på historien, men kan nøjes med at se over Øresund. Eller se på den anden side af grænsen til Tyskland, eller England, eller Frankrig eller det tidligere Jugoslavien, eller det tidligere buddhistiske Afghanistan, eller det tidligere hinduistiske Indonesien, eller tidligere kristne Nordafrika eller tidligere kristne Irak osv, osv, osv. Islams drøm forekommer mig at… Read more »

Sønderjysk Kaffebord
Sønderjysk Kaffebord
1 month ago
Reply to  Margrethe

Muslimer i Europa er ikke kommet herop for at udbrede islam, de er kommet for at søge en bedre fremtid i det rige Europa.
Vi skal derfor spørge, hvem har inviteret dem?
Du peger på Sverige som et sted med “lykkelig multikultur” – hvem ejer størstedelen af de svenske medier, som har været ekstremt aktivistiske for at åbne portene til den tredje verden?

Margrethe
Margrethe
1 month ago

Muslimer medbringer islam, og lever derefter, med de konkvensekvemse det så har for alle andre. Flyt du ud i en muslimsk domineret ghetto, og underhold dig selv med, at det er andre, der har importeret dem. Derfor er det ikke noget problem når du som kuffar bliver banket ned ełler i snidtet lidt i. Levet multikultuir, især med muslimer, er altid mere troværdig end tastaturversionen ved du godt.

Dragen
Dragen
1 month ago

“…den firkantede islamiske drøm…” Flyt til Gellerup. De boligforeninger der sidder med den virkliggjorte islam-territorie- overtagelse på hænderne , giver dig med glæde en bolig i de områder . Tingbjerg . Voldsmose og de almenmyttige boliger på Nørrebro. En del almennyttigebolig-områder mange andre steder . Herlev , Slagelse , Kalundborg. You name it. De vil elske , at flytte en dansk dansker ind i statestikkerne / boligerne for , at hjælpe på “integrationen” i boligområderne. Jeg tvivler på, at din livskvalitet vil være forbedret. Men det er da værd at prøve af – nu du er så sikker på ,… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 month ago
Reply to  Dragen

Det er i det hele taget et mærkeligt fænomen, jeg har iagttaget hos flere af disse kaninhulsmennesker. De har gravet sig så langt ned under jorden i jagten på sandheden om Titanic, 9/11, verdenskrigene, og så videre, at det der foregår lige foran snudeskaftet på dem, udskiftningen af hvide europæere, med ekstremt voldelige og altødelæggende muslimer, det faktum, nægter de at se. Jeg tror lige frem, du kunne forære dem en lejlighed i stueplan, på første parket i Gellerup Parken, og de vil sidde inde bag nedrullede gardiner og skrive om den onde konspiration, de stakkels lykkesøgende muslimer bliver udsat… Read more »

Dragen
Dragen
1 month ago
Reply to  Margrethe

Jeg forstår dig , og er enig . Det hele bliver meget skizofrent når ikke vi kan håndtere og erkende det praktiske , faktiske og umiddelbare. Jeg ved heller ikke rigtigt , hvad jeg skal stille op med de mennesker . For mig ,- er det en anden udgave af – “troen-på-et-eller-andet”. Det paradoksale er , at jeg møder folk der betragter sig som kristne, der hylder denne “tro”. Mennesker der endnu engang nægter, at tage sit udgangspunkt i virkeligheden . Der hvor dilemmaerne på smerteligvis udspiller sig. Bliver konkrete. Den kristne vedens etik tager sit udgangspunkt i dilemmaerne. Og… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 month ago

Amerikanska soldater flyttar nu in på svenska militärbaser i en ockupation av Sverige, dessa djävlar kommer Sverige aldrig att bli av med igen. Det ena militärplanet efter det andra anländer nu till Sverige, och många negerunga män av afrikansk härkomst, med tanke på att Sverige redan har ett stort underskott av kvinnor jämfört med de många unga sexsugna muhammedaner som härjat i Sverige med våldtäkt de senaste många åren i våld i mord i terror, och nu unga sexsugna amerikanska män, ännu en stor seger för globalismen. Dessa amerikanska satan ‘er ingen vet om 50 000 eller 500 000, kanske… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago

“Negerunga män”…

Kan/vil du komme nærmere ind på dét!

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 month ago
Reply to  Anders Bo

Svarta negermän av afrikansk härkomst, men Sverige behöver inte fler negermän, tvärtom, ge Afrika det som tillhör Afrika, och ge Sverige tillbaka till svenska folket.

Dumme forstår ikke at islamisering=problemer
Dumme forstår ikke at islamisering=problemer
1 month ago
Reply to  Anders Bo

Det var to kvindelige statsministre der var
dumme nok til at melde Sverige og Finland
ind i Nato. To som nok ikke har haft mindste
anelse om at erfaringer viser at alliancer
kan være et tveægget sværd, der kan suge
uskyldige lande med ind i krige og konflikter
som ikke rager dem, og som de ellers kunne
have holdt sig ude af. Det er samme slags
hystader der ikke kunne overskue at indvan-
dringen af 3 millioner islamister kunne ende
med problemer.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago

De to kællinger troede nok, at NATO var et vaskemiddel til hvidvaskning af penge. Det er det også!

Nielsen
Nielsen
1 month ago

😀

Limewood
Limewood
1 month ago

Gleiwitz-operationen var udtænkt af Reinhard Heidrich og GESTAPO-Müller under kodenavnet “Grossmutter gestorben”, som var led i en større tysk operation: Operation Himmler med den hensigt at skabe det indtryk, at Polen var aggressor. Tyske soldater fra Abwehr i polske uniformer fingerede angrebet. Soldaterne i polske uniformer indtog senderen og sendte en anti-tysk meddelelse. En tysk bonde med kendte pro-polske sympatier blev efterladt død ved senderen sammen med de maltrakterede lig af fanger fra Dachau-koncentrationslejren.
Og pludselig havde man et påskud til at indlede krigen mod Polen (sammen med Sovjet Unionen), som første led i at skabe tysk Lebensraum i øst

Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago
Reply to  Limewood

Gleiwitz-operationens formål forstod de fleste ikke-nazister sandsynligvis som et fupnummer.
Bidlers Ukraine proxy-operation mod Rusland er det fascistiske amerikanske oligarki’s Gleiwitz-operation. Det skal fungere som undskyldning og begrundelse for at angribe Rusland militært. Vi skal påvirkes af MSM til at tro på Bidlers berettigede krav på Ruslands jord og råstoffer, under foregivende af “frihed & demokrati” for Ukraine. Zelensky er Ukraines nye Bandera fascist.

trackback

[…] **** James Corbett – False Flags […]

Lars-Erik Eriksson
Lars-Erik Eriksson
1 month ago

Jag älskar också en bra konspirationshistoria (JFK) men förhåller mig skeptisk till de perfekta planerna som måste föregå och skapa dylika! NorthStream-sprängningen är exempelvis knappast någon amerikansk operation eftersom de aldrig kan hålla tyst därborta. Sådant kommer fram i USA. Nine-eleven skulle alltså enligt krönikan här ovan ha dirigerats av Vice och hans kompisar? Hmm. Om slikt kom fram skulle de riskera dödsstraff och förtjänat det. Förefaller otroligt.

Sønderjysk Kaffebord
Sønderjysk Kaffebord
1 month ago

Bravo, Steen. Du har opdaget kaninhullet. Bare vent, det bliver meget vildere.

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago
Reply to  steen

Mener du seriøst at Usa selv nedrev tvillingebyggesjusket?

Sønderjysk Kaffebord
Sønderjysk Kaffebord
1 month ago
Reply to  steen

Så er du sikkert også bekendt med USS Liberty skandalen.

40
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x