13
jan
Seneste opdatering: 16/1-24 kl. 1614
54 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Big Pharma Executive Blows Whistle: ‘COVID Vaccines Are Designed To Kill Billions’

COVID-19 mRNA vaccines were deliberately designed to be ineffective and lethal, according to bombshell testimony by pharmaceutical executive Alexandra “Sasha” Latypova. According to Latypova, the Department of Defense (DoD) had “very clear intent to harm” by executing a “mass genocide of Americans.”

Under the DoD’s control and direction, drug manufacturers like Pfizer, Moderna, and Janssen started mass-producing the shots for Operation Warp Speed – long before the first cases of Covid even appeared, it turns out. These “figurehead” organizations, Latypova insists, were just obeying the Department of Defence’s orders.

Forretningmanden og politikeren Jim Fergusson taler med den canadiske obstetriker og gynÊkolog James Thorp i 30 temmelig rystende minutter. Er det sandt, hvad der siges, savner man ord for en historisk forbrydelse, der har kostet flere liv end mange krige.  585 millioner drÊbte og skadede, siger Thorp.

Man kvier sig ved at tro det. Jeg mÄ have det gentaget fra forskellige kilder, for at begribe stÞrrelsen af det hele. Det er sÄ ufatteligt, at det ikke kan undre, at folk der ikke har studeret det lÊnge og fra mange kilder, nÊgter at tro det. Men stol ike pÄ mig, hÞr dem selv. Imens dette foregÄr, skriver den medskyldige presse: Why are so many women dying during pregnancy and what can be done? for at beskytte forbryderne. Det forstÄr vi virkelig ikke, vi har ingen anelse. Interviewet findes ogsÄ pÄ X/Twitter.

HĂžr ogsĂ„ Dr.Peter McCullough testifies at Rep. Marjorie Taylor Greene’s Hearing on COVID-19 Vaccine Injuries (7 min)(Jan.12, 2024) Hele hĂžringen pĂ„ 2 timer og 42 minutter findes pĂ„ linket.

Dr. David Martin siger det samme som dr. Thorp: DAVID MARTIN “100% Covid was premeditated murder & terrorism against the world.”

4.6 9 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

54 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Fru Olsen
Fru Olsen
1 month ago
Reply to  steen

Ja, reel info om dĂždssprĂžjterne giver nok Schwaberen sĂžvnlĂžse nĂŠtter, for der er stadig for mange ‘pruttere’. Men det er blot endnu en afledningsmanĂžvre, for de stĂžrste trusler lige nu er et muligt take Down af USA af et bestemt land mod Ăžst, og Iran er tĂŠt pĂ„ at have atombomben klar, og vi er reelt i 3 verdenskrig nu pga krig mod de gale og vanvittige huttier (stavet forkert m vilje, ja). Deres advarsel mod misinformation er blot mere misinformation og afledningsmanĂžvrer.

There is something rotten in the state of Denmark
There is something rotten in the state of Denmark
1 month ago
Reply to  steen

Den stĂžrste lokale trussel er Christiansborg. Platuglernes samlede politik er en katastrofe. Man er i fuld gang med at angribe familierne, hjemmets fred, folkesundheden og den private Ăžkonomi. Med “grĂžn” omstilling og co2 afgifter vil man smadre landbruget, fĂždevareforsyningen, og mange smĂ„ og mellemstore virksomheder. Med digitalisering, kunstig intelligens og over- vĂ„gning vil man afskaffe brevskrivning, privatliv og personlig frihed. Og med fortsat indvandring og folkeudskiftning bliver danskerne fordrevet og etnisk udrenset. EFs nyeste direktiver vil drive 800.000 boligejere og -lejere ud i store husleje problemer eller hjemlĂžshed. Hvis man tror at partierne og medierne er loyale og velmenende overfor… Read more »

Fru Olsen
Fru Olsen
1 month ago
Reply to  steen

Ja, det er, som om de tror, fx i vores og den svenske regering, at russerne vil invadere os og fĂžre skyttegravskrig. MĂ„ske har Danmark i det mindste stadig nogle bajonetrifler fra fĂžrste verdenskrig, der fungerer. . . Det er iĂžvrigt helt galt, at lande har kvindelige ledere, for vi ser jo, at det ikke fungerer. De styres af fĂžlelser, ikke fornuft og strategi. Magten stiger dem til hovedet, og som dk nu bjĂŠffer med den store rabide kĂžter mod vest og fĂžler sig sĂ„ vĂŠldigt stor og vigtig, sĂ„ tror dk, at vi stĂ„r pĂ„ den rigtige side af… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 month ago
Reply to  steen

Den svenske minister for civilt forsvar Carl-Oskar Bohlin fra Folk och Försvar (sponsoreret af: Bill og Melinda Gates Foundation) hans krigsretorik i endelĂžse taler om at Sverige at folket skal aktiveres til krig, Ă„benbart ene og alene for krigens skyld, da han i sin iver helt glemmer at fortĂŠlle hvem fjenden er? Kun 3 fjender jeg kan komme i tanke om, alt skal nĂždvendigvis betragtes ud fra Bill og Melinda Gates Foundation som er hovedsponsor til krig og krigsretorik til dĂžd og elendighed, hvilke fjender der kan vĂŠre tale om som pt. befinder sig i Sverige pĂ„ svensk jord: islam… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago
Reply to  steen

Putin kan snart tillade sig at sende en faktura til Joe Bidler for at spille rollen som boogie-man for MSM og Nato’s afdeling for agitation og propaganda, ogsĂ„ kaldet Agitprop. Han kan tillade sig at beregne et stort smudstillĂŠg. Putin burde ogsĂ„ have del i profitten fra de amerikanske vĂ„benfabrikker som tak, som ufrivillig ekstern konsulent.

There is something rotten in the state of Denmark
There is something rotten in the state of Denmark
1 month ago
Reply to  Fru Olsen

Ja, tÊnk pÄ typer som frau Merkel, Ylva Johansson.
Stine Bosse, Rosa Lund, Pernille Weiss, Pernille
Vermund, Ida Auken, Isabella Arendt, Pia Olsen Dyhr,
Mette F, Helle T-S, Marianne Helved, Pernille Skipper,
Greta Tunfisk,Mona Sahlin og alle de andre forvirrede,
hysteriske, lunefulde, fanatiske eller verdensfrelsende
politik-kvinder. De fleste af dem undergraver bÄde vores
Ăžkonomi, kultur, velfĂŠrd, sundhed, familieliv, frihed og
sikkerhed.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago

TÞr Mette Frederiksen gÄ rundt i minkpels ?

Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago
Reply to  Fru Olsen

Den hovedlĂžst impulstyrede tilgang til stort set alting er stĂžrste fĂŠllesnĂŠvner for de kvindelige damer af det modsatte lĂžn og islams proselytter.

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago
Reply to  steen

I min virkelighed er det ikke A-krig men manglende strĂžm, der er dyret fra Åbenbarlngen. Hvis EL-nettet bliver “lagt ned” er det Velkommen Til Stenalderen!
Som tidligere landbo- og koldkrigsbarn falder det mig stadig naturligt, at have et stÞrre lager af div dÄser, som bliver fyldt op bagfra og brugt forfra.
Det nye er sĂ„ +100l vand og en “transisterradio”, der ogsĂ„ kan gĂ„ i stikkontakten.

Klokken har her passeret 24, sÄ tillykke med Rasmus Klump og den stolte skude Mary.

Margrethe
Margrethe
1 month ago
Reply to  steen

MSM journalister gĂžr godt nok alt, hvad de kan for at lukke selv det mindste smuthul for sig selv, der kunne tjene dem, nĂ„r tilbagetoget nĂždvendigvis mĂ„ sĂŠtte ind. Var de sĂ„ bare begyndt sĂ„ smĂ„t med “I kampens hede var vi jo alle bare fokuseret pĂ„ at redde bĂžrn og gamle fra at dĂž, men nu skal vi mĂ„ske se en smule mere nuanceret pĂ„ sagen” – og blablabla. Men nĂŠh nej, de kan ikke lade sig nĂžje med en halv Stalingrad, men kĂŠmper bravt for at stĂ„ med den hele. Der skal ikke vente dem nogen nĂ„de. Absolut… Read more »

H.P.
H.P.
1 month ago
Reply to  steen

“Ved coronanedlukningen i Danmark var der ogsĂ„ overvĂŠldende mange mennesker, som var immune over for den fĂŠlles sandhed,” Det siger alt. Der er ikke tale om SANDHEDEN men den fĂŠlles sandhed, dvs. det som flertallet beslutter er sandhed. Det er bare SÅ langt ude.

DavidK
DavidK
1 month ago
Reply to  steen

Det er en komplet vild svada, nĂŠrmest en blank tilstĂ„else af, at JP sĂ„dan set ikke er interesserede i fakta. Hvem var det der kom med “hjemmebrygget lommevidenskab”? SĂžren BrostrĂžm: “man lever livet farligt i Danmark denne her vinter, hvis man er uvaccineret voksen – sĂ„ tag vaccinen! OgsĂ„, hvis du er i 20’erne og fĂžler dig usĂ„rlig – du lever livet farligt!” Det var lĂžgn, og han vidste det da han sagde det – prototypeeksemplet pĂ„ desinformation. I bedste fald gjaldt det nogle fĂ„ promiller af befolkningen, som var i risikogruppe. Eller hvad med “Epidemiudvalgets” formand? (det udvalg, som… Read more »

stinus-lindgreen-man-bliver-ikke-smittet
Margrethe
Margrethe
1 month ago

Sidst jeg talte med min veninde fra Brasilien, sagde hun, at det havde vĂŠret meget fremme i deres medier, at 90 procent af brasilianerne havde haft forkĂžlelse eller anden luftvejslidelse i november mĂ„ned. Det er jo, i sig selv, heldigvis langt fra det samme som at vĂŠre dĂžden nĂŠr. I hvert fald pĂ„ kort sigt. Men det er fuldstĂŠndig uhĂžrt under de himmelstrĂžg med den sygdomsrate. Jeg kan i det hele taget forstĂ„ pĂ„ hende, at i de latinske lande, bliver der talt mere hĂžjlydt om tidens mĂŠrkelige sygdomme i medierne, end der gĂžr hos os. Ytringsfrihed og min bare,… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago
Reply to  Margrethe

Interessant!

Brasilien ligger jo pÄ samme bredegrader som Afrika, sÄ umiddelbart skulle de jo ikke vÊre i D3-vitaminundeskud.
Hvor stor en andel af befolkningen er vaxxede, og hvor mange gang?
Jeg regner med, sandheden kommer for dagen nu i 24.

Fru Olsen
Fru Olsen
1 month ago

Det overrasker mig ikke. SpĂžrgsmĂ„let er, hvordan ‘the ratio’ er ml dĂžde og skadede, ud af de 585 mio.? DĂždsraten i min lille by i Jylland giver ihvertfald kronede dage for bedemĂŠnd. USA er ikke vores ‘allierede’, det viser alt med tydelighed: de vil have, at Europa tager slaget med Rusland, og derfor stiller de militĂŠrbaser og soldater op i vores lande. Det er ufatteligt, at vi har sĂ„ godtroende og rent ud sagt stupide politikere! Det er ogsĂ„ utroligt, at man ikke forlĂŠngst har forbudt disse ‘vacciner’, men det er jo en mĂ„de at komme af med ĂŠldrebyrden pĂ„.… Read more »

Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
1 month ago
Reply to  Fru Olsen

Mener du ikke alle OVER 50? Eller vil de bare alle til livs,
for det ser ud til at bÄde smÄ bÞrn og unge sportsfolk rammes af
hjertebetĂŠndelse og andre mystiske lidelser. Og iflg. dr. Campbel
og dr.Malone rammes alle aldersklasser af grimme og farlige bi-
virkninger. Eller tilsigtede virkninger.

Men hvad kan der gÞres ved det, nÄr 97% af vÊlgerne sover,
eller hvis man tÊller stemmerne op pÄ sin egen mÄde, bag
lukkede dĂžre?

Fru Olsen
Fru Olsen
1 month ago

Jo, mente alle over 50. Der kan ikke gĂžres noget, for verdens ledere er som under hypnose, og ingen kan rette op pĂ„ det. LĂŠs MatthĂŠus kap 24 og fx Johannes Åbenbaring kap 13 og 17. Det kan iĂžvrigt anbefales at fĂžlge den messianske jĂžde, Amir Tsarfati, pĂ„ telegram og YouTube, og IsraelToday. PĂ„ sidstnĂŠvnte er der ogsĂ„ formidable artikler af Caroline Glick, som iĂžvrigt har meget skarpe og intelligente analyser af situationen i MellemĂžsten pĂ„ JNS-TV YouTube kanalen. Til dem, som tror, at der er politikere, der kan rette op pĂ„ en verden, der gĂ„r mod sin afslutning, hvem… Read more »

Fru Olsen
Fru Olsen
1 month ago
Reply to  steen

Tak, Steen. MĂ„ske har de givet ham en vaxx. . . Eller flere.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 month ago
Reply to  steen

https://rumble.com/v46smvi-houthis-defiant-after-2nd-us-strike-threaten-action-rus-missile-strike-hamm.html

Alexander Mercouris en nĂŠr ven af Gonzalo Lira, giver her en lang detaljeret beskrivelse rundt omstĂŠndighederne vedrĂžrende Gonzalo Lira’s dĂžd i fangenskab.

Gonzalo Lira var en US-statsborger, men fatalt at netop en US-statsborger for USA er imod ytringsfrihed, sĂ„ USA “i en mur af tavshed” som
Alexander Mercouris beskriver det, USA overlod Gonzalo til sin egen skĂŠbne, helt bevidst og i koldt blod fik Gonzalo lov at dĂž i fangenskab.

H.P.
H.P.
1 month ago
Reply to  Fru Olsen

“Man mĂ„ holde fast i de smĂ„ glĂŠder i en gal verden, som muligvis styrer mod atomkrig.” Helt enig.

The Old Man
The Old Man
1 month ago

585.000.000 drĂŠbte?
I Danmark modtog ca. 90% af befolkningen vaccinerne. Hvor mange drĂŠbte var der i Danmark?

Dragen
Dragen
1 month ago
Reply to  The Old Man

Som jeg har forstĂ„et: De 585 mill. Er dĂžde OG lemlĂŠstede . ( OG – muligvis ogsĂ„ alvorligt syge ? Fx sygemeldte der ikke kan mĂžde pĂ„ job ?). I nogle af de andre interview der har vĂŠret de foregĂ„ende dage , – fx Alex Jones Show 8. Jan . 2024 , med “tal-eksperten” Denis Rancourt , talte han – Rancourt om 17. Millioner DØDE – globalt. DĂžde af / fra sprĂžjterne. (Er ratioen sĂ„ hvad der svarer til 585-17 , og divideret op 585:17 . ? . Det ved ikke , da det jo ogsĂ„ er to forskellige kilder/… Read more »

The Old Man
The Old Man
1 month ago
Reply to  Dragen

12.000 drĂŠbte i Danmark… Eller ogsĂ„ dĂžde de af sygdommen. Vi kommer det nok ikke nĂŠrmere. Det ser nemlig ikke ud til, at nogen i ekkokammeret her opsĂžger andre kilder end dem, man er enig med. En af de kilder, man tror pĂ„, er Alex Jones. Han mener, massakren pĂ„ Sandy Hook Elementary School var en teaterforestilling med skuespillere. Han mener ogsĂ„ at Obama-administrationen har fyldt en del af landets frĂž- og tudsebestande med gift, sĂ„ de er blevet homoseksuelle. SĂ„ han har naturligvis ogsĂ„ ret i, at COVID-19-vaccinerne er en ny sammensvĂŠrgelse mod alle gode mennesker. Et af de… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 month ago
Reply to  The Old Man

“Eller ogsĂ„ dĂžde de af sygdommen” skriver du. Hvad bygger du den formodning pĂ„?. Der var jo ingen overdĂždelighed i 2020. Den kom fĂžrst med injektionerne, og det er det samme billede i hele verden. Selv WHO indrĂžmmede det. PĂ„ deres hjemmeside kunne du lĂŠse, at risikoen for at dĂž under den pĂ„stĂ„ede pandemi var under en procent. PĂ„ niveau med almindelig influenza. I 2018 dĂžde knap 3000 danskere under influenzaepidemien, hvilken ingen jamrede over, da det er helt normalt. DĂžden har en Ă„rsag, og det normale mĂžnster er, at nĂ„r vi har haft en slem influenzasĂŠson med hĂžj overdĂždelighed,… Read more »

The Old Man
The Old Man
1 month ago
Reply to  Margrethe

Du skriver implicit, at folk fĂžrst begyndte at dĂž, da de blev vaccineret. I 2000 dĂžde 900 danskere af sygdommen, og vaccinerne begyndte medio december 2000. I Italien dĂžde folk pĂ„ stribe. Hvem husker ikke ligtransporterne vĂŠk fra Bergamo, da byens egne lighuse var lĂžbet tĂžr for kapacitet. Det var i det kaos, man begyndte at udvikle vacciner. Jerg tror desvĂŠrre ikke, det nytter at argumentere. For jer starter det med en dyb mistillid til det politiske system og de mennesker, der bestyrer det. DernĂŠst en frasortering af alle kilder, der ikke giver jer ret. Helt ukendte personer som statistikeren… Read more »

Smil
Smil
1 month ago
Reply to  The Old Man

Old Man – Du nĂŠvner der dĂžde 900 i 20 (1300/ssi – https://coronavirus.app/tracking/denmark). Og ca. 2000 i 21. Og sĂ„ var der ikke flere pressemĂžder, trods at der dĂžde over 4000 i 22. Og sĂ„ kan man jo spĂžrge sig selv om der skete noget bemĂŠrkelsesvĂŠrdigt i 21, som kan have haft indflydelse? Jeg er ikke kompetent til at svare…. Men jeg har mange spĂžrgsmĂ„l, som jeg ikke kan fĂ„ svar pĂ„! SĂ„ jeg leder selv lidt – fandt bl. a. et dokument pĂ„ ft.dk, hvor Heunicke i sin ansĂžgning pĂ„ bevilling for indkĂžb af de fĂžrste “vacciner” (er det… Read more »

Dragen
Dragen
1 month ago
Reply to  The Old Man

“….eller ogsĂ„ dĂžde de af sygdommen …” Hvilken sygdom mener du ? Hvilken sygdommen skulle de vĂŠre dĂžde af?

Margrethe
Margrethe
1 month ago
Reply to  Dragen

Jeg er bange for, at han, nok desvĂŠrre med rette, betragter en stor andel af de invaliderede som “Dead Man Walking”s. For eksempel lĂŠste jeg, at halvdelen, der har fĂ„et hjertehindebetĂŠndelse, normalt er dĂžde inden for fem Ă„r.

Margrethe
Margrethe
1 month ago
Reply to  The Old Man

Det nĂ„ede op pĂ„ en overdĂždelighed, i forhold til gennemsnittet for de foregĂ„ende fem Ă„r, pĂ„ 30 procent. Omregnet skulle det vĂŠre 12.000 myrdede danskere. Men hvorfor er alle injicerede ikke faldet dĂžde om, hvis det, de blev injiceret med er sĂ„ farligt, som nogle pĂ„stĂ„r? Den umiddelbare forklaring har den danske statistiker, Max Schmeling, sandsynligvis dokumenteret via sit studie af de forskellige partier af sĂ„kaldte vacciner, der blev sendt ud. 4,2 procent af sprĂžjterne var spontant sĂ„ giftige, at de stod for omkring 70 procent af alle indberettede bivirkninger, frit fra hukommelsen. En tredje part var moderat giftige og… Read more »

The Old Man
The Old Man
1 month ago
Reply to  Margrethe

Jeg har googlet Max Schmeling, og der er meget fÄ hits. Han er Äbenbart statistisk rÄdgiver med eget firma, og han sidder mÄske og laver statistik pÄ COVID-19 uden at besidde den store viden om lÊgevidenskab, herunder virologi.
Kunne du ikke prÞve at forklare mig, hvorfor du tror mere pÄ ham end pÄ Sundhedsstyrelsen og Seruminstituttet?

Margrethe
Margrethe
1 month ago
Reply to  The Old Man

“Googlet” – skriver du. SeriĂžst? Er det din anvendte sĂžgemaskine, sĂ„ kan jeg godt forstĂ„, du ikke har fundet noget af betydning pĂ„ Max Shmeling. Tjek lige sammenfaldet af ejerskab mellem Google og medicinalvirksomhederne mm. sĂ„ fĂ„r du forklaringen. Jeg kan sĂ„ supplere din “googling” med, at Max Schmeling sammen med bla. lĂŠge og Phd, Vibeke Manniche har lavet et studie i sammenhĂŠngen mellem batchnumre pĂ„ vaccinerne og bivirkninger. En publikation som for lĂŠngst er blevet peer reviewed og bredt anerkendt i forskningskredse og derfor et af de mest lĂŠste og citerede studier pĂ„ verdensplan for tiden. Frit fra hukommelsen… Read more »

Last edited 1 month ago by Margrethe
The Old Man
The Old Man
1 month ago
Reply to  Margrethe

Google sider pĂ„ 92% af markedet. (I Kina har de dog Baidu med 75% der). Det betyder, at der er 8 % tilbage til resten. NĂ„r man nĂŠsten ikke kan findes pĂ„ Google, sĂ„ er man marginal. Med mindre, at de 92% holdes vĂŠk fra den sandhed, man kun kan finde blandt de 8%. Men det er sektens psykologi. Det er Jehovas Vidner om igen. Kan du ikke nĂŠvne nogle af de internationalt ansete tidsskrifter, Vibeke Mannicke har fĂ„et sin forskning publiceret i. Evt, et link. Er det steder som The Lancet, British Medical Journal, American Journal of Medicine, eller… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 month ago
Reply to  The Old Man

FortsÊt du med Google, og husk at gÄ ned og fÄ din booster. Intet er sÄ skidt, det ikke er godt for noget.

The Old Man
The Old Man
1 month ago
Reply to  Margrethe

Det er det sĂŠdvanlige. SĂ„ snart man beder om valide kildehenvisninger, bliver der stille.

Smil
Smil
1 month ago
Reply to  The Old Man

Har du hĂžrt om algoritmer? Find en 3 – 4 sĂžgemaskiner at sĂžge Max S. pĂ„ – sĂ„ vil du se forskellen 😉

Manden, som fortsĂŠtter med at betale sort i 2024
Manden, som fortsĂŠtter med at betale sort i 2024
1 month ago
Reply to  The Old Man

Hold nu op med det der. Se nogle videoer fra John Campbell pÄ yt hvor han gennemgÄr de officielle tal fra prÊcis de myndigheder du sÊtter sÄ hÞjt.

Hans
Hans
1 month ago

Ignorer nu bare den vagthavende fra den venstreekstremistiske “tĂŠnketank” Ministeriet for Sandhad, hvad han end kalder sig Notarius Umulius, Niels Poulsen, Henrik Pedersen, P. Skov eller The Old Man.

(Lad nu dette slippe gennem censuren, moderator)

The Old Man
The Old Man
1 month ago

Hvorfor skulle jeg det? John Campbell er en youtuber og pensioneret sygeplejerske, der ikke har den store viden om COVID-19. Jeg har simpelthen ikke tid til at lÊse op pÄ alle de synsninger, der er derude.

Erik
Erik
1 month ago
Reply to  The Old Man

Jeg forlanger, med et glimt i Ăžjet, at du giver mig ret i at det er meget lettere at fortĂŠlle om noget man ikke ved noget om, viden hĂŠmmer fantasiens frie udfoldelse:)

The Old Man
The Old Man
1 month ago
Reply to  Erik

Det har du fuldstÊndig ret i. At nÄ frem til atvaccineringen er en enorm mordkampagne begÄet af eliterne mod befolkningerne, det krÊver en stor uvidenhed.

Smil
Smil
1 month ago
Reply to  The Old Man

Lidt pĂ„ niveau med at benĂŠvne Heunicke som filmoperatĂžr og opvasker – han er dog trods alt ogsĂ„ journalist.
CV bl.a. :

University of London (Nursing Diploma)
Open University (BSc)
University of Lancaster (MSc)
University of Bolton (PhD)

flinke
flinke
1 month ago

I videoen ca 20:50 nĂŠvnes noget jeg hĂžrte som ‘nano kinates’.
Jeg blev af en venlig sjĂŠl retledt til ‘Nattokinase’,

Peter med det ustavelige navn nĂŠvner det her:
https://petermcculloughmd.substack.com/p/nattokinase-in-the-prevention-and

SĂ„ der er mĂ„ske et hĂ„b for at bedre blodcirkulationen, hvis man er vaccineret og har gener – eller mĂ„ske som forebyggende foranstaltning.

Tak for Snaps!

trackback

[…] Overlagt massemord    […]

Margrethe
Margrethe
1 month ago
NÅR DET ER FOR SENT VÅGNER DANSKERNE
NÅR DET ER FOR SENT VÅGNER DANSKERNE
1 month ago
Reply to  Margrethe

Herunder udviser “The old man” stor skepsis overfor tallet pĂ„ 585 millioner. Og det er forstĂ„eligt. Hans tillid til systemet og myndighederne skyldes nok mest uvidenhed. Men mht. de tal og teorier der slynges ud i Snaphanens debatter, virker nogle af dem altsĂ„ overdrevne eller noget tvivlsomme og lĂžst funderede. Dog er det klart at der er noget riv-rav ruskende galt med covid-“vaccinerne”, og at “pandemien” var noget WHO svindel. Og dr.Malones, dr.Campells og M. Yeadons advarsler er velunderbyggede. Og der er efterhĂ„nden sĂ„ stĂŠrke indicier og beviser mange steder fra, at det er stensikkert at det er uklogt og… Read more »

Dragen
Dragen
1 month ago
Reply to  Margrethe

Hold da op . Det er en freud’ der larmer .

54
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x