28
jan
Seneste opdatering: 28/1-24 kl. 1152
39 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af: Uwe Max Jensen

Jeg havde ikke set anklageskriftet, inden jeg sad i retten. Min forsvarer havde kort gennemgået nogle af punkterne med mig over telefonen for en uge siden. Jeg kunne have forberedt mig bedre og gennemgået anklageskriftet slavisk sammen med forsvareren, men det ville have kostet en hulens masse penge, da man som anklaget betaler for den tid, som forsvareren bruger på sagen. Med bilag så anklageskriftet ud til at fylde langt over 100 sider. Anklageskriftet var af en eller anden grund ikke nummereret, så jeg kender ikke det eksakte sideantal.

Efterhånden som vi kom igennem anklageskriftet i Retten i Aalborg, voksede min selvtillid. Det var tydeligt, at anklagemyndigheden ikke havde nogle tekniske beviser – spor på elektroniske enheder, IP-adresser eller andet – der kunne knytte mig til de fire Muhammed-memes, som jeg var anklaget for at have postet på Facebook.

Efter års efterforskning, to ransagninger og beslaglæggelse af tre personers elektroniske enheder af hvilke man beholdt hovedparten af enhederne i et år havde Nordjyllands Politi ikke frembragt nogle beviser, der var alene fire indicer på Facebook.

Jeg må indrømme, at jeg sad og fik en ret klar fornemmelse af, at jeg ikke kunne blive dømt på det grundlag. Den antagelse viste sig at være både hoven, overdrevent optimistisk og decideret idiotisk. Som et familiemedlem sagde det dagen inden retssagen: “Glem det. Du er dømt på forhånd.” Vedkommende havde desværre fuldstændig ret.

Selvom det er ufortjent, havde jeg stadig en smule tiltro til det danske retsvæsen. Og derfor blev jeg også kortvarigt chokeret og skuffet, da jeg blev dømt.

Jeg følte ikke, at bevisbyrden var løftet, og at en frifindelse derfor var det oplagte resultat, så da jeg hørte, at dommeren sagde skyldig, udvandrede jeg fra retssalen (man er ikke forpligtet til som anklaget at høre kendelsen). Min udvandring fik dommeren til at speede sin domsafsigelse op. Sandsynligvis ud fra den betragtning at han ville nå at afsige hele kendelsen, inden jeg var ude af døren.

Dommeren sagde noget med tre måneder. Men jeg fik ikke fat i mere, da der samtidig med min exit lød en beklagelse fra en af tilhørerne. Jeg troede i første omgang, at det muligvis var ubetinget eller delvist ubetinget fængsel. Men en journalist fra TV 2 ringede mig op i går aftes og fortalte, at dommen ifølge Mads Brügger fra Frihedsbrevet var tre måneder betinget. Dette må stå til troende, indtil jeg har talt med min advokat.

Advokaten har endnu ikke ringet til mig. Måske blev han forarget over, at jeg udvandrede. Tag ikke fejl. Forsvareren er trods alt en del af systemet.

Jeg kom ud på gaden foran retten og var stadig noget chokeret og mismodig. Men i dag efter en god nats søvn – nu får man aldrig en god nats søvn, når man er 53, fordi man mindst én gang skal op at pisse (det var også tilfældet i nat) – svang jeg mig her til morgen ud af sengen (det gjorde jeg så heller ikke, da min ankel poppede ud af led og tilbage igen i begyndelsen af december og stadig er hævet og øm – ikke mindst fordi min praktiserende læge har nægtet at udskrive flere dololer), men jeg kom på benene, og jeg er fuld af optimisme og virkelyst. Kort sagt en mand, der har både mod på og evne til at gøre storslåede ting.

Hvorvidt jeg anker sagen, vil jeg vente med at tage stilling til, indtil jeg har talt med forsvareren og set dommen. Men følelsen i går, hvor jeg havde lyst til at lukke og slukke, er som den sne, der lå højt i Aalborgs gader for en uge siden, vasket helt væk.

Jeg kommer til at skrive mere om retssagen herunder, hvad jeg egentlig er blevet dømt for.

På billedet poserer jeg med et af de fire memes, jeg blev dømt for at poste på Facebook. Memet er let censureret med gaffertape. Memet var ledsaget af følgende billedtekst på Facebook:

“Chefredaktør fra Den Uafhængige: Her er Muhammedtegningen, som vi ikke viser

Der har været lidt uklarhed om, hvilke Muhammedtegninger, som onlinemediet Den Uafhængige ikke vil fremvise, fordi journalisterne ikke vil krænke muslimer.

Her viser chefredaktør Asger Juhl, hvilken Muhammedtegning det drejer sig om, så der ikke opstår misforståelser.”

Det er god og ikke mindst relevant satire.

Jeg nægter mig skyldig i at have fremstillet memet og postet det på Facebook.

Til Frihedsbrevet har jeg givet min fortolkning af memet:

“Uwe Max Jensen mener, at satirikeren formentlig har haft gang i en slags dobbeltsatire.

“Memet gør jo også grin med det faktum, at Den Uafhængige jo faktisk fik noget opmærksomhed på det her (at Den Uafhængige fjernede et foto og en video af vært Steffen Larsen, hvor han stod med et skilt med Jyllands-Postens 12 Muhammedtegninger, red.) . Og så udnytter Asger Juhl den opmærksomhed til at stå og betle med sit skind og bede om penge,” siger han.

“Sådan som jeg læser satirikeren, er det sådan en dobbeltsatire, fordi den både gør grin med, at de (Den Uafhængige / Asger Juhl, red.) har fjernet muhammedtegningerne, men den gør jo også grin med Asger Juhls pengeindkradsning. Som satire synes jeg, at det er helt inden for skiven. Jeg synes faktisk, det er rigtig morsomt.””

Se også
Idag sänds rättegången mot internationellt utställde konstnären Uwe Max Jensen

De pisser på os

Af Uwe Max Jensen

Lars Tasla Theilade er som den første blevet sigtet for at overtræde koranloven. For at føje spot til skade har de danske myndigheder sat en muslimsk anklager på sagen.

Vi lader den stå et øjeblik. Regeringen indfører religiøs lovgivning i Danmark for at tækkes fremmede muslimske magter, og så sætter de danske myndigheder simpelthen er muslim til at være anklager i sagen.

Regeringen og de danske myndigheder pisser på danskerne. Det må efterhånden stå klart for enhver.
Lars Islammås Theilade skriver på Facebook:

“Foreløbig status i første retssag med påstand om overtrædelse af den ny koranlov.

“Det godkendes, at politiet har foretaget beslaglæggelse af en flaske med lampeolie (koster 1), en lighter (koster 2) og en foliebakke med en afbrændt bog (koster 3) og beslaglæggelse opretholdes”

Rigtig god islamdag til anklagemyndigheden

Anklagemyndigheden har nemlig sat muslimen Abdulla Najem på som anklager i sagen.

Og da vi ved, at muslimer meget ydmygt altid holder deres religion bag hjemmets fire vægge, er dette valg af anklager rigtig spændende.

Thumbs up anklagemyndighed”

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

39 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peer
Peer
3 months ago

Det er sgu for latterligt at retsvæsenet spilder tid på dette.
Det virker efterhånden som vi lever i en Potemkinkulisse.

Niels Thyge Riisgaard, DK
Niels Thyge Riisgaard, DK
3 months ago
Reply to  steen

Skam jer danskere! Sådan vil det sikkert også gå i forholdet til danske jøder, hvis palæstinensere og deres nyttige danske idioter også fremover får lov til at erobre gaderne og universiteterne og derved officielt støtte det kriminelle Gaza regime eller Hezbollah i Libanon – og i virkeligheden udslettelsen af Israel, et mellemøstligt holocaust. For pokker! Snart tør danskerne ikke være sammen med jøder, for åh så farligt. Usselheden over for Israel er vokset vildt de sidste to generationer, for hvad ved danskere under 50 egentlig om konflikten og dens baggrund, om de såkaldte palæstinensere, om jødernes over tre tusindårige tilstedeværelse,… Read more »

Islambert
Islambert
3 months ago
Reply to  steen

Stor respekt for det arbejde Uwe Max udfører.
Han er reelt den eneste objektive journalist i DK.

Frederiksen
Frederiksen
3 months ago
Reply to  steen

Vedr Asger Juhl´s ny job i DF: Der er tilsyneladende ikke balance i forbindelsen mellem Asger Juhl og Dansk Folkeparti, hvor Asger Juhl er ansat som ny kampagnechef og skal “stå i spidsen for Dansk Folkepartis kommunikationsindsats vedrørende valget til Europa-Parlamentet i 2024, hvor Anders Vistisen er spidskandidat”. Iflg denne artikel i Ekstra Bladet fra 12. september 2023 er Asger Juhl ansat som “akkrediteret parlamentarisk assistent”, hvilket betyder, at han er ansat af EU parlamentet, der betaler hans løn. Som sådan må Asger Juhl ikke udføre det job, han er ansat til af Dansk Folkeparti, da det vil være “indirekte… Read more »

T. Flodur
T. Flodur
3 months ago
Reply to  Peer

Nej vi lever netop ikke i en Potemkinkulisse – Det er vel betryggende at alle, også dem man ikke er enige med, har ret til en domstolsprøvelse?

Hans
Hans
3 months ago
Reply to  T. Flodur

Hvad hjælper det, når selve “rets”handlingen er en skueproces, der bortset fra at straffen ikke fastsættes til 30 år i Siberien eller en kugle i nakken, lige så godt kunne være foregået i Moskva i 1935?

Ole Mejlstrøm
Ole Mejlstrøm
3 months ago
Reply to  T. Flodur

Regimets Uretssystem fungerer fint!
Brave nationaltsindede mænd og kvinder forfølges for småytringer!
Tid og penge spildes…
Det er regimets forhåbning, at vi alle får en plettet staffeattest, så de bedre kan styre os, også nede fra EU!

T. Flodur
T. Flodur
3 months ago
Reply to  Ole Mejlstrøm

Jeg læste også dit svar, nedenstående, til Peer – Det virker som om det er politiet, PET og anklagemyndigheden du retter din vrede imod – Mit svar til Peer gik på retsprøvning ved domstolene; som er konkret. Ikke en Potemkinkulisse.

Et retssystem med op til tre instanser, beskikket forsvarer / ret til at hyre egen forsvarer er helt sikker ikke perfekt, men hvad er alternativet – Er der et forslag til et andet system til afgørelse af tvistigheder?

Hans
Hans
3 months ago
Reply to  T. Flodur

Dommerne er mere end villige til at bruge lovens mildeste straf, når muslimerne mishandler og bestjæler danskerne.
Tilsvarende burde de frikende eller bruge den mildest mulige sanktion, når tankeforbrydere stilles for U-retten.

T. Flodur
T. Flodur
3 months ago
Reply to  Hans

Domstolene udmåler milde straffe til muhamedanere? – Hvorfor er det så lige at fængslerne er ved at bryde sammen under pres af disse typer?

Dan Christensen
Dan Christensen
3 months ago
Reply to  T. Flodur

Fordi fængslerne er en slags luksus modtagecenter for de migranter, som i Danmark bare forsætter med hvad de plejer at gøre i deres hjemlige shitholes.

Mads kering
Mads kering
3 months ago
Reply to  T. Flodur

Svaret er simpelt – fordi der er simpelthen er for mange af dem, og at de er eksplosivt overrepræsenterede i alle kriminalstatistikker!

Dan Christensen
Dan Christensen
3 months ago
Reply to  T. Flodur

Jernbyrd for kriminelle migranter.

H.P.
H.P.
3 months ago
Reply to  T. Flodur

Vi lever netop i en potemkin kulisse. Vi har en statsminister der har brudt grundloven der er selve fundamentet for retsstaten og det har ingen konsekvenser for hende. At påstå at vi lever i en retsstat er decideret latterligt.

Peer
Peer
3 months ago
Reply to  T. Flodur

Det lyder alt sammen så fint, men der har flydt meget vand i Gudenåen siden de berømte ord; Med Lov skal land bygges, yppedes. Desværre virker dagens retssystem ganske selektivt i sine domsafsigelser, hvor køn, etnicitet, tilhørsforhold til nogen ‘offergruppe’ som LGBTV med mere, har påvirkning på et eventuelt udfald, desuden virker både retsvæsenet og eventuel tiltaltes politiske observans have betydelse. Der kan ikke være den store tvivl på at begrebet ‘lighed for loven’, har udhulets under årenes gang. Denne deroute startede, efter min mening ved det første folketingsvalg hvor kvinder kunne stemme og blive valgt, 22 April 1918. Siden… Read more »

Ole Mejlstrøm
Ole Mejlstrøm
3 months ago
Reply to  Peer

Jeg, og mange andre, er i nøjagtig samme situation, kan det oplyses… For flere år siden kom jeg med et par kommentarer på en russisk side, et medie som facebook, og jeg går stadig og afventer indkaldelse til retten, nu hvor sagen er truet af forældelse! PET har i deres grænseløse naivitet og trang til at forfølge os nationale haft personale til at gennempløje og få sigtet en masse af os! Man har ikke overholdt de grundlovssikrede rettigheder… Eksempelvis blev jeg en dag ringet op på min private tlf og forespurgt, om jeg kunne samarbejde med politiet og PET??? Da… Read more »

Hans
Hans
3 months ago
Reply to  Ole Mejlstrøm

Endnu en grund til at jeg ikke – trods stor interesse – har anskaffet mig andet end luftgeværer og -pistoler, og har undgået kravet om registrering ved besøg i skytteklubber, når jeg en sjælden gang gør det med års mellemrum.
Den ringe trøst ved at vi ikke har 2A i Danmark er at i det mindste har ikke ALLE perkere skydevåben.
Er den første rent muslimske skytteforening ikke allerede oprettet?

Mads kering
Mads kering
3 months ago

Og pudsigt nok er anklagerens navn Abdullah direkte oversat – Allahs Slave!

Den lader vi lige stå lidt!

Nielsen
Nielsen
3 months ago

Asger Juhl pisser på mig hver måned kronerne tikker ind i hans bank. Hvis ikke Uwe kan pisse på ham, hvem så? Er der i religiøs – politisk retning forskel på Dansk Fjolseparti og Radigale Venstre? Hvornår ser vi en muhammedaner i DF ? De må da ligge og lure under partipolitiker’lønning’stæppet.

Sønderjysk Kaffebord
Sønderjysk Kaffebord
3 months ago
Reply to  Nielsen

Nej, det kan ikke vare længe. MM må også snart kravle ud af skabet.

Peer
Peer
3 months ago
Reply to  Nielsen

Hvad forskellige politikere angår, er det faktisk bare farven på slipset der er forskel på, det er samme pseudosocialisme hele bundet repræsenterer efter fuldgjort værdegrundsskole godt sovset in i pladderhumanisme og wokeisme.
Det er laveste fællesnævner der sætter standarden.
Idiokrati er navnet.

Nielsen
Nielsen
3 months ago
Reply to  Peer

Demokratur = flertallets ret til at bestemme over mig og dig. Der går ikke en dag, hvor demokratiet ikke lovprises af præsteskabet i løgnemedierne. Vi er for blinde og døve til at gennemskue deres propaganda. Hvilket resulterer i en langsom, men sikker islamisering af vores land. Der går nok ikke mere end fem – ti generationer, for vores engang så lykkelige og homogene land skifter navn til Danmarkistan. Og det med præsters og kongehusets velsignelse. Det hvide kors i vores flag, vil blive udskiftet med halvmåne eller den muhammedanske trosbekendelse skrevet på barbarisk. I skulle skamme jer i kirkens tjenere,… Read more »

Peer
Peer
3 months ago
Reply to  Nielsen

Den går bare såå længe fordi når den sidste håndværker. fisker, bonde og industriarbejder har stemplet ud, bliver der tomt i grødtruget og de tærende og snyltende vil som en græshoppesværm drage videre til næste habitat.
Glem ikke at bare cirka 25% af den arbejdsføre befolkning skaber 100% af alle varer og værdier, resten bruger dem!

Dan Christensen
Dan Christensen
3 months ago
Reply to  Peer

Sic transit gloria mundi:
Fidusen med masseimport af migranter er den, at antal konsumenter med stort behov for indkøb stiger. De konsumerende migranter ankommer ludfattige og gider ikke arbejde. De skal derfor forsynes med kontanter til forbrug. Disse overførte kontanter kommer fra underbetalte danske arbejderes beskatning og ikke andre. Den danske underklasse skal altså dele sin fattigdom med horder af overflødige skadedyr fra skraldeland.

Manden med lommerne fulde af sorte penge
Manden med lommerne fulde af sorte penge
3 months ago

“Jeg kunne have forberedt mig bedre og gennemgået anklageskriftet slavisk sammen med forsvareren, men det ville have kostet en hulens masse penge, da man som anklaget betaler for den tid, som forsvareren bruger på sagen.”.

Det er ikke korrekt, Retten tilkender ikke omkostninger for almindelig forberedelse, som omfatter samtaler med klienten på kontoret. Gennemgang af anklageskriftet er almindelig forberedelse og vil aldrig berettige til ekstra salær. Det er retten, som træffer afgørelse om salæret, som udbetales til forsvareren af politiet og opkræves af politiet hos tiltalte hvis han dømmes.

Hans
Hans
3 months ago

Når han dømmes Afgørelsen er truffet på forhånd.

Manden med lommerne fulde af sorte penge
Manden med lommerne fulde af sorte penge
3 months ago
Reply to  Hans

Vrøvl.

Hans
Hans
3 months ago

Ikke formelt, men chancen for frikendelse i sager om tale- og tankeforbrydelser er 5%

Dragen
Dragen
3 months ago

Den dom er helt urimlig. Jeg håber Dansk folkeparti tager op til overvejelse , hvad og hvem de støtte med deres ansættelser. Er DF selv blevet en del af karrieremaskinen?. Eller er DF ved at blive det ?.

Nielsen
Nielsen
3 months ago
Reply to  Dragen

“Er DF selv blevet en del af karrieremaskinen?”
Det burde være tydeligt for enhver efterhånden,

TaxaMike
TaxaMike
3 months ago

Det her. O_O I skyggen af det største folkemord begået på menneskeheden, som bliver tiet ihjel i dette osteklokke land… En muslimsk anklager oveni, det “danske” retssystem… En Mette Forræder og Co.´s krimimnelle gerninger som blot er “fejl”.. de får en torsk eller en nææææse. (Det mest åndssvage fænomen)

Danmark anno 2024. Jeg må le og græde tommetykke tårer.
Danmark er FUBAR.

Anders Bo
Anders Bo
3 months ago
Reply to  TaxaMike

Jeg er en af de ganske få danskere +55 år der ikke er Pfi☠️💉, så jeg påregner fastansættelse som reservebedstefar rundt omkring, efterhånden som de “ægte” uddør…

H.P.
H.P.
3 months ago
Reply to  Anders Bo

Hold da op.. god ide til at supplere pensionen .

Manden med lommerne fulde af sorte penge
Manden med lommerne fulde af sorte penge
3 months ago

“Min udvandring fik dommeren til at speede sin domsafsigelse op. Sandsynligvis ud fra den betragtning at han ville nå at afsige hele kendelsen, inden jeg var ude af døren.”. Ja det ville dommeren Uwe Max og det er faktisk af hensynet til dig, for udvandrer du inden HELE dommen er afsagt mister du muligheden for at anke sagen: Retsplejeloven § 902, stk. 2: “Stk. 2. Tiltalte kan kun anke, når tiltalte har givet møde i byretten og er idømt 1)mere end 20 dagbøder, 2)en bøde på over 6.000 kr., 3)konfiskation af genstande af tilsvarende værdi eller 4)andre offentligretlige følger. Havde… Read more »

Hans
Hans
3 months ago

Tak til Snaphanens lommeprokurator for at oplyse de uvaskede masser.
Formaliteterne skal Uretten nok overholde, mens de hårde konsekvenser i form af domme følger en venstreradikal tolkning af lovens bogstav, hvor enhver mulighed for at give muslimrabat udnyttes, så som 5. advarsel om udvisning givet til voldelige muslimer (undskyld plæonasmen)

Cat Girl
Cat Girl
3 months ago
Reply to  Hans

Det er ikke alle voldsforbrydere som er muslimer og man kan undgå vold med nogle muslimer ved at ignorere deres adfærd, nogle voldsforbrydere er jøder og pleonasme er med e. stavefejl og andre forebyggende forholdsregler kan ingensinde påny indføres

IS THE BORDER CRISIS ALL A LIE? – ILLEGALS CAN ENTER AT OPEN GATES ALL ALONG THE WALL – NO GUARDS?
https://www.bitchute.com/video/JiUhGcy0O52E/

Last edited 3 months ago by Cat Girl
Dan Christensen
Dan Christensen
3 months ago
Reply to  Cat Girl

Det er ikke alle muslimer som er voldsforbrydere – for hvis voldsforbrydelsen er begået for at fremme islams sag, er det ikke en forbrydelse, men velsignet af deres guddom. Det står i deres hellige skrifter, som det blevet strafbart at udtale navnet på.
Men at gøre sådan noget i Jesu navn gælder ikke mere som undskyldning!

39
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x