29
jan
Seneste opdatering: 30/1-24 kl. 1243
36 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Uden grænser intet land – 700.000 truckere protesterer i dag

Der er kommet 6.5 millioner illegale ind i USA i de tre år, Joe Biden har været præsident. Nu er smertepunktet ved at være nået. I Texas har guvernøren sat pigtråd op ved grænsen, og den federale regering har beordret ham til at tage det ned. Det er ikke kun grænsestaterne, der vil sætte stop for de åbne grænser, det er hele 25 forskellige, som man kan se på kortet i videoen.

I dag ankommer en trucker-konvoj til Texas for at demonstrere mod den åbne grænse, og  den er ikke lille. Det er 700.000 lastbiler (!) I princippet er det ikke anderledes end hvad globalistkontrollerede EU gør ved Europa, det er kun mængden og hastigheden der adskiller USA og Europa.

“Højreorienterede MAGA-ekstremister”

MSM kalder dem naturligvis “højreorienterede ekstremister,” hvilket er svært at se, da de blot kræver at landets love bliver overholdt. De kalder dem “bevæbnede” og en “MAGA-konvoj.”

Men hykleriet er massivt. Vi så for et års tid siden, at da Florida flyttede illegale migranter til Obamas rigmandsparadis Marthas Vineyard, gik der ikke 48 timer før de alle var samlet på en militærbase for at blive sendt tilbage til Florida.

Globalistkontrollerede danske medier dækker det – ligesom de canadiske truckere for et år siden – naturligvis ikke. Men jeg anbefaler at følge med, for det trækker nu op til en ret dramatisk konfrontation mellem Biden/Washington og den amerikanske befolkning, og konfrontationer som disse vil blive hyppigere og hyppigere i de kommende år, efterhånden som Vestens befolkninger opdager hvad globalismen kommer til at betyde for dem.

Store konflikter vil præge de kommende år, men befolkningerne vil  fortryde, hvis de ikke vinder dem. Hvis du synes, det hele virker irrationelt, så gå ikke glip af Alex Newmans: “The controlled demolition of the United States” nederst. Der er en mening med galskaben, der er bare ingen i MSN, der analyserer den.

People’s Convoy 2.0: Huge cavalcade of TRUCKERS will head to border hotspots in bid to shame Biden administration into cracking down on migration crisis

Trucker convoy embarks on a ‘biblical’ mission to reclaim Texas on the southern border.

Their REAL Plan For Those Illegal Immigrants

Alex Newman: The controlled demolition of the United States

4.3 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

36 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
H.nielse
H.nielse
5 months ago

Endelig nogen der protesterer mod migration og hvad vi ellers udsættes for. Vi er for passive og finder os i alt ..stand up

Dan Christensen
Dan Christensen
5 months ago
Reply to  H.nielse

Hvad hedder han?

Nogle af vestverdenens ledere er blevet vanvittige
Nogle af vestverdenens ledere er blevet vanvittige
5 months ago
Reply to  H.nielse

Bidens udtalelser er “fantastiske”: Han ønsker en endeløs strøm af kulturfremmede migranter ind i USA, helst NON-STOP, og det vil efter Bidens mening være en berigelse. Om de er kriminelle, illegale, voldelige, narko-smuglere, islamister eller på anden måde en trussel mod den amerikanske befolkning, interesserer ikke Biden, Obama eller “eliten”. Og der er nu optræk til en alvorlig konflikt mellem Texas og det hvide hus. Det næste kan blive uroligheder mange steder i USA, fordi to store grupper af stater er voldsomt uenige om den fremtidige styreform. Nogle vil have et marxistisk og woke diktatur, andre vil bevare demokrati, frihed,… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
5 months ago

Hvorfor
laver
du
tvungen
linjeskift!

Nielsen
Nielsen
5 months ago
Reply to  Anders Bo

“Fordi jeg blev kritiseret, for at skrive med store bogstaver” (?)

Dan Christensen
Dan Christensen
5 months ago
Reply to  Anders Bo

Det hader de fleste politikere også.

Manden med lommerne fulde af sorte penge
Manden med lommerne fulde af sorte penge
5 months ago

DR, TV2, Politiken, Jyllands Posten, Jysk Fynske Medier, Berlingske Tidende, Kristeligt Dagblad, information m.fl. fortæller ellers at Biden gør det godt og Trump er en satan.

Dan Christensen
Dan Christensen
5 months ago

Bliver de bestukket til at svine, bliver de mobbet eller får de også udløsning under akten?

hans andersen
hans andersen
5 months ago

Vestens magthavere ønsker multikultur og diversitet dvs. mistro og splittelse.
Vestens magthavere ejer MSM og filmindustrien dvs. propaganda industrien.
Netflik og andre stimens tjenester er kvalmende og ikke længere værd et abonemand
Vestens magthavere har intet fædreland men flere statsborgestades.
Vestens magthavere har været så dumme at de har inviteret kulturberigere til vesten som hader dem.
den næste vært for parasitterne er syd am og India US og EU er falltt

Cat Girl
Cat Girl
5 months ago

OT – Denne video fandt jeg så fascinerende, at jeg måtte dele den med jer alle

THE HELICAL MODEL – OUR SOLAR SYSTEM IS A VORTEX
https://www.bitchute.com/video/Ois5Eup3vlqm/

Last edited 5 months ago by Cat Girl
Dan Christensen
Dan Christensen
5 months ago
Reply to  Cat Girl

Ganske banal astronomisk observation, fra 1600-tallet. Simpel gymnasielærdom – mange andre emner er langt mere fascinerende.
For eksempel, at kun Darwin gør noget ved verdens sociale og socioøkonomiske elendighed med “Selection of the fittest”. De eneste i dag, som gør noget ved, er George Soros og hans djævelske discipel i det hvide skur.

Nielsen
Nielsen
5 months ago

Joe Biggest Idiot Democrats Ever Nominated nedlægger USA. Ja, men Ulf Christerson nedlægger Sverige, Olaf Scholz nedlægger Tyskland, Rishi Sunak nedlægger England, Leo Varadkar nedlægger Irland (Temmelig kraftigt for tiden), Karin Jakobsdòttir nedlægger Island, Jonas Gahr Støre nedlægger Norge, Donald Tusk nedlægger Polen, Antii Petteri Orpo nedlægger Finland, Mark Rutte nedlægger Holland (det er lykkedes ham at drive minds 6 landmænd til selvmord!), Alexander De Croo nedlæggar Belgien, Luc Frieden nedlægger Luxemburg, Emanuel Macron er vel næppe værd,at snakke om men jo, han nedlægger Frankrig. Har jeg glemt nogen? Hvis så, kan hun nok kende sig selv i selskabet. Konklussionen… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
5 months ago

Den skæbne der venter USA, kan man end ikke ønske for sin værste fjende, uanset hvad man mener om USA, om amerikansk kultur, om små mennesker med drømme om verdensimperium totalt verdensherredømme på alle andres bekostning. At USA nedlægges, at USA’s militære baser spredt ud over hele verden forsvinder er altsammen glædeligt nyt, men måden det sker på er frygtelig inhuman ren horror og svenske tilstande. Men uden tvivl verden bliver et langt bedre sted uden USA og US imperialismen, hvem kan iøvrigt se på et amerikansk flag uden at brække sig, men måden USA forsvinder, er direkte kvalmende og… Read more »

NÅR DET ER FOR SENT VÅGNER DANSKERNE
NÅR DET ER FOR SENT VÅGNER DANSKERNE
5 months ago

Hvad med den måde som Europa forsvinder på? Verden vil fra nu af aldrig blive et bedre sted, men kun et endnu værre sted. I Danmark fatter 99% af borgerne ikke hvad der sker på de digitale og elektroniske områder, eller hvad “grøn” om- stilling og WF/WHO politik betyder. Og et stort flertal forstår heller hvor rådden familie-, skilsmisse- og børnepolitikken er. Og man har det fint med at være historieløs og manipuleret af MSM. Og bøger som “Fagre nye verden”, “Kammerat Napoleon”, “1984”,”Kommunismens sorte bog” og Beevors bøger om 2. verdenskrig har man sandsynligvis aldrig læst. Og næste gang… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 months ago

Journalisten som klev utanför åsiktskorridoren | Joakim Lamotte | Hotspot

https://m.youtube.com/watch?%C3%B8&v=UWdWg6dlioY

Dragen
Dragen
5 months ago
Reply to  steen

Jalving var super i den diskussion . Og den politisk korrekte facisme-historikerer , hvad blev der af ham? Sidder han idag i et velbetalt job , stadig velanskrevet (?) og med god pension ?.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 months ago
Reply to  Dragen

MJ er desværre for nyligt blevet fyret som kommentator ved JP af den tidligere (?) venstre-ekstrene Marchen Neel Gertsen, som netop – af mystiske årsager – er tiltrådt som ny chefredaktør der.

Indtil for et par år siden havde Jalving også en glimrende podcast på JP, hvor han interviewede forskellige interessante personer af hovedsageligt borgerlig og nationalkonservativ observans om situationen i Danmark & Sverige mv.

Så man begynder så småt at kunne ane et mønster. …

Nielsen
Nielsen
5 months ago

All it takes for evil to prevail, is good men doing nothing. en der fåpulede USA diskussion, er en DhimmiRadio ide. Kan Steffen Kretz – ekspert i USA korrespondence vise hans svigermoransigt på skærmen, kan de nok holde os fast i deres lænker, som de holder os i. Vi SKAL forstå, at Danmarks “talking heads” er dem vi stemmer på, dem vi kommer og hører på når de holder taler ved lejligeder, hvor de kan gøre deres rygter lidt mindre ramponerede, end det var fra starten af. Hvis en muhammedaner bliver inviteret til at bede til hans “Gud” i en… Read more »

Manden med det sorte guld
Manden med det sorte guld
5 months ago

Der er noget at se frem til, lige fra man træder ud af sit hjem:

https://ekstrabladet.dk/forbrug/Teknologi/foto-finte-politiet-maa-godt-alligevel/10110236

Hans
Hans
5 months ago

Sådan noget bræk:
‘Borgerrettighedsorganisationer advarer allerede om, at i lande med strenge abortlove som Polen og Malta, der vil kvinder kunne blive præemptivt monitoreret og forfulgt gennem biometrisk overvågningsteknologi.’ 
‘Medlemsstaterne kan give frit spil til deres overvågningsfantasier og tracke deres befolkninger uhindret. Europas Orban’er gnider sig i hænderne af glæde,’ siger hun til Radar

Vi ved jo godt at det primært vil blive brugt imod “Højreorienterede”

Manden med det sorte guld
Manden med det sorte guld
5 months ago
Reply to  Hans

Præcis Hans. Det er i det hele taget et meget underligt eksempel at give. Det er generelt en modbydelig teknologi som EU skulle forbyde. Udstyr droner med denne teknologi så er al frihed definitivt væk.

Cat Girl
Cat Girl
5 months ago

Abbott gjorde intet i 3½ år, så det er altsammen nonsens

Peer
Peer
5 months ago
Reply to  steen

Hele denne invasion af gud ved hvem på 6.5 millioner mennesker, ligger i fuldstændig og total medieskygge i Danmark og Sverige. USA er på randen af borgerkrig, mellem den styrende elite. Bill Gates, George Soros, Blackrock og Vanguard, mod den arbejdende befolkning. Der snakkes om at mellem 5 og 7 millioner truckers er på vej mod Rio Grande for at beskytte grænsen. Dette kommer til at få store konsekvenser for al distribution av fødevarer og andet, tænk bare hvor alvorligt det udviklede sig i Canada under Freedom Conwoy, da Trudeau indsatte militær, konfiskerede truckernes bankkontoer og fængslede mange personer. Dette… Read more »

Piotr
Piotr
5 months ago
Reply to  steen

Apropos Medieskygge!
Idag i Frankrig/Paris, har tusindevis af bønder blokeret alle veje (stort set).
Hvilket lammede Paris i svær grad.
Var der nogle af MSM/FakeNews lakajerne i DK der rapporterede om dette?

NOPE!

P.

Dan Christensen
Dan Christensen
5 months ago
Reply to  Peer

Den sten, som Biden normalt kravler ind under – ligger den ikke i Delaware?

Peer
Peer
5 months ago

Ups, jeg blandede det friske valg i Vermont, New Hampshire, sammen med Creepy Joes boende, du har ret.

Last edited 5 months ago by Peer
Cat Girl
Cat Girl
5 months ago
Reply to  steen

Abbott er på stemmejagt. Borgerkrigen er rigtig nok .)

Poul
Poul
5 months ago

“Uden grænser intet land” skrev manden som ikke mener at ukraine må forsvare deres grænse imod mennesker som er tusind gange værre end de der kommer over grænsen i texas, som godt må forsvares.

Du har ret i at hykleriet er massivt, og idiotien med.

Hans
Hans
5 months ago
Reply to  Poul

Falsk indignation

36
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x