8
feb
Seneste opdatering: 9/2-24 kl. 0552
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“That Kennedy thought he was a god” (Allen Dulles, CIA direktør)

JFK: DESTINY BETRAYED is Oliver Stone’s four-part ‘deep dive’ into the infamous Kennedy assassination. Subjects covered in the mini-series include the early formation of President Kennedy’s foreign policy worldview and and his anti-colonial convictions which put him in opposition to the Eisenhower administration, the CIA, and the Pentagon.

Jeg er fortaler for, at man skal gå gamle “sandheder” efter i sømmene, ikke mindst efter at så mange yderligere facts dukker op. Ikke mindst de to begivenheder, der har påvirket mig og formentlig verden mest i min levetid: Kenndedy-mordet og 9/11. Parallelt med dem sejler den stadig mere dødelige vaccineskandale op.

Det må være journalister og historikeres opgave. Ikke at holde os hen med myter og oprindelige politiske interesser. Warren Kommisionens rapport har vist sig at være lige så meget løgn og digt som den officielle 9/11 rapport, og det er synd, at de fleste stadig lever med deres løgne som sandheder. Der er dog ingen grund til at undre sig over, at historiens store aktører (og forbrydere) lyver.

Allen Dulles og Lyndon Johnson ser vi nu, er nogle af dem, der er værst sovset ind i mordet. CIA og den dybe stat er morderne, og de er stadig den værste trussel mod USA og verden, formentlig endnu værre end var i 1963. Det er skræmmende at opdage, hvorledes generaler i Kennedys tid gik ind for et “first strike” mod Sovjetunionen.

Værst var general Curtis LeMay (yderst tv. på trailerbillede), der tilmed provokerede ved at ryge cigar til det cirkus, obduktionen af præsidenten udviklede sig til. Havde de fået deres vilje, havde ingen af os levet i dag. Med de ledere verden har, spår jeg sandt at sige ikke menneskeheden nogen lang levetid. Ikke tusind år, som fysikeren Stephen Hawking spåede.

Derfor er Kennedy-mordet stadig vigtigt i dag. Den dybe stat har ved den valgsvindel, vores medier latterliggør, magten i Washington. Det er afslørende for disse medier, og det er grunden til, at vi bør se på disse medier med den allerstørste skepsis. De er vores fjender, og de er demokratiets fjender. De er blevet den politiske magts luderkarle.

CIA fik Lumumba myrdet og var blandet ind i et mordforsøg på Frankrigs præsident Charles de Gaulle. For ikke at tale om mord- og invasionsforsøg på Cuba.

Dette har Oliver Stone gjort i sit nye opgør med sin oprindelige film JFK. Danskere er så heldige, at de kan se hans Kennedy-serie på Filmstriben. Hvis nogle ved, hvor man ellers kan se den, må de endelig tippe mig her. Den er lang, tre timer og 44 minutter, men jeg tror, der vil være liebhavere. JFK – Kennedy. Destiny betrayed.

Rumble har mange relaterede klip.

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
22 days ago

Kunne sammenlignes med Sverige der netop har efterforsket hvem der sprængte Nord Stream, nu Sverige fandt ud af hvem det var der sprængte Nord Stream, er alt efterforskning stoppet, og efterforskningens resultat er destrueret.

Kan sammenlignes med henrettelsen af Lars Vilks og de 2 betjente, Säpo var sat til at efterforske disse makabre mord, men da Säpo fandt ud af hvem der dræbte Lars Vilks og de 2 betjente blev sagen henlagt.

Ikke fordi Sverige at Säpo ikke ved hvem der dræbte Lars Vilks, hvem der sprængte Nord Stream i luften, men netop denne altoverdøvende tavshed fordi de udmærket ved.

Last edited 22 days ago by Jan Ulrik Friis
Dan Christensen
Dan Christensen
22 days ago

Og hvem huggede Palmetræet om, den 28. november 1986 ?

Olof Palme er måske forgænger og præcedens for Nordstream 2 (stats)terrorist angreb.
USA hadede Palme, fordi han personlig demonstrerede imod USA’s verdensdominans og især Vietnamkrigen.
Var den aldrig identificerede snigende u-båd i Østersøen måske amerikansk ?
Amerikanske statsterrorister har åbenbart traditioner for at angribe svenske mål med kugler og dybvandsbomber – og nu vil de måske anbringe atomvåben på svensk jord?

Mette Hitler er en menneskeven og ægte patriot
Mette Hitler er en menneskeven og ægte patriot
22 days ago

Den dybe stat har været særdeles aktiv siden anden verdenskrig. Kært barn har mange navne og jeg ynder at kalde den Stay Behind.

CIA spiller en stor rolle i dette her, ikke direkte som organisation, men indirekte. De tager en anden kasket på men er jo stadig CIA.

De myrdede JFK, Palme og mange andre. De arbejder i Ukraine lige nu.

Det ved Putin og han ved hvordan de skal bekæmpes.

Nielsen
Nielsen
22 days ago

Havde det ikke været for Federal Reserve,som desværre blev implementeret i starten af 1900 – tallet, ville du ikke tale om “deep state”. Så det går en del længere tilbage i tiden. For et fuldstændigt (ganske pædagogisk) overblik, se “Century of enslavement” produceret af Corbett.
Eller læs jfk21.dk

Anders Bo
Anders Bo
22 days ago

Var det ikke Säpo, der fældede palmen?

Cat Girl
Cat Girl
22 days ago

Da amerikanerne stadig var hele verdens darlings:

1962
Put Your Head On My Shoulder
https://www.youtube.com/watch?v=kvazBqAlx58

Michael Nielsen
Michael Nielsen
11 days ago

Gud Snaphanen er tilbage!

Tak.

Og tak for denne her oplysning. Skal klart se den dokumentar.

Robert Kennedy jr., forsøger at blive valgt til præsident i år.

Se mere på Team Kennedy

Godt at se at Snap H. er tilbage!

trackback

[…] er kun en uge siden, da jeg så Oliver Stones “JFK – destiny betrayed”, at jeg blev klar over, at der under Kennedy og Cubakrisen eksisterede en doktrin, der gik ind for […]

Nielsen
Nielsen
22 days ago

Det er adskillige år siden James Corbett lagde hele historien om mordet på John F. Kennedy frem. Jeg meddelte dengang i en kommentar på U.P. et resumé af den timelange dokumentar, som var en timelang redegørelse for mordet og vel at mærke de fleste ansvarliges navne. Han har gjort det lige så grundigt m.h.t. mordet på M.L.K. Men det er absolut ingen skade til, at redelige historiske optegnelser bliver gentaget. Dog så jeg hellere at filmen The Dhimming kom mere frem i rampelyset. Alle ved at JFK mordet var en statsoperation, og mange af os ved at nine eleven var… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
22 days ago
Reply to  Nielsen

Det var tider med UP, da man kun måtte bruge NYTimes, Washington Post, Ebbe Bladet og Pølsetiken som kilder og blev censureret for at mene noget andet end psykoerne tilknyttet socialistsatanerne 😀

Last edited 22 days ago by Cat Girl
Der er sager der ikke kan opklares helt
Der er sager der ikke kan opklares helt
22 days ago
Reply to  Nielsen

Nielsen véd måske en masse som vi andre ikke véd.
Men det er også en mulighed at Nielsen ikke véd så
meget som han selv tror. Hvordan kan han som almindelig
dansker, hvis han er det, vide hvad der egentlig skete i
Kennedy-sagen, og hvordan kan han afvise at de to fly
blev fløjet ind i tårnene af fanatiske arabere der var
inspireret af koranen??

Cat Girl
Cat Girl
22 days ago

Logik koblet med kendsgerninger giver formodentlig sikre resultater eller hvad tror du selv?

Vigilius Hafniensis
Vigilius Hafniensis
22 days ago
15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x