8
feb
Seneste opdatering: 9/2-24 kl. 0552
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“That Kennedy thought he was a god” (Allen Dulles, CIA direktĂžr)

JFK: DESTINY BETRAYED is Oliver Stone’s four-part ‘deep dive’ into the infamous Kennedy assassination. Subjects covered in the mini-series include the early formation of President Kennedy’s foreign policy worldview and and his anti-colonial convictions which put him in opposition to the Eisenhower administration, the CIA, and the Pentagon.

Jeg er fortaler for, at man skal gĂ„ gamle “sandheder” efter i sĂžmmene, ikke mindst efter at sĂ„ mange yderligere facts dukker op. Ikke mindst de to begivenheder, der har pĂ„virket mig og formentlig verden mest i min levetid: Kenndedy-mordet og 9/11. Parallelt med dem sejler den stadig mere dĂždelige vaccineskandale op.

Det mÄ vÊre journalister og historikeres opgave. Ikke at holde os hen med myter og oprindelige politiske interesser. Warren Kommisionens rapport har vist sig at vÊre lige sÄ meget lÞgn og digt som den officielle 9/11 rapport, og det er synd, at de fleste stadig lever med deres lÞgne som sandheder. Der er dog ingen grund til at undre sig over, at historiens store aktÞrer (og forbrydere) lyver.

Allen Dulles og Lyndon Johnson ser vi nu, er nogle af dem, der er vĂŠrst sovset ind i mordet. CIA og den dybe stat er morderne, og de er stadig den vĂŠrste trussel mod USA og verden, formentlig endnu vĂŠrre end var i 1963. Det er skrĂŠmmende at opdage, hvorledes generaler i Kennedys tid gik ind for et “first strike” mod Sovjetunionen.

VÊrst var general Curtis LeMay (yderst tv. pÄ trailerbillede), der tilmed provokerede ved at ryge cigar til det cirkus, obduktionen af prÊsidenten udviklede sig til. Havde de fÄet deres vilje, havde ingen af os levet i dag. Med de ledere verden har, spÄr jeg sandt at sige ikke menneskeheden nogen lang levetid. Ikke tusind Är, som fysikeren Stephen Hawking spÄede.

Derfor er Kennedy-mordet stadig vigtigt i dag. Den dybe stat har ved den valgsvindel, vores medier latterliggÞr, magten i Washington. Det er afslÞrende for disse medier, og det er grunden til, at vi bÞr se pÄ disse medier med den allerstÞrste skepsis. De er vores fjender, og de er demokratiets fjender. De er blevet den politiske magts luderkarle.

CIA fik Lumumba myrdet og var blandet ind i et mordforsÞg pÄ Frankrigs prÊsident Charles de Gaulle. For ikke at tale om mord- og invasionsforsÞg pÄ Cuba.

Dette har Oliver Stone gjort i sit nye opgĂžr med sin oprindelige film JFK. Danskere er sĂ„ heldige, at de kan se hans Kennedy-serie pĂ„ Filmstriben. Hvis nogle ved, hvor man ellers kan se den, mĂ„ de endelig tippe mig her. Den er lang, tre timer og 44 minutter, men jeg tror, der vil vĂŠre liebhavere. JFK – Kennedy. Destiny betrayed.

Rumble har mange relaterede klip.

4.2 5 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 months ago

Kunne sammenlignes med Sverige der netop har efterforsket hvem der sprĂŠngte Nord Stream, nu Sverige fandt ud af hvem det var der sprĂŠngte Nord Stream, er alt efterforskning stoppet, og efterforskningens resultat er destrueret.

Kan sammenlignes med henrettelsen af Lars Vilks og de 2 betjente, SĂ€po var sat til at efterforske disse makabre mord, men da SĂ€po fandt ud af hvem der drĂŠbte Lars Vilks og de 2 betjente blev sagen henlagt.

Ikke fordi Sverige at SĂ€po ikke ved hvem der drĂŠbte Lars Vilks, hvem der sprĂŠngte Nord Stream i luften, men netop denne altoverdĂžvende tavshed fordi de udmĂŠrket ved.

Last edited 3 months ago by Jan Ulrik Friis
Dan Christensen
Dan Christensen
3 months ago

Og hvem huggede PalmetrĂŠet om, den 28. november 1986 ?

Olof Palme er mÄske forgÊnger og prÊcedens for Nordstream 2 (stats)terrorist angreb.
USA hadede Palme, fordi han personlig demonstrerede imod USA’s verdensdominans og isĂŠr Vietnamkrigen.
Var den aldrig identificerede snigende u-bÄd i ØstersÞen mÄske amerikansk ?
Amerikanske statsterrorister har Ă„benbart traditioner for at angribe svenske mĂ„l med kugler og dybvandsbomber – og nu vil de mĂ„ske anbringe atomvĂ„ben pĂ„ svensk jord?

Mette Hitler er en menneskeven og ĂŠgte patriot
Mette Hitler er en menneskeven og ĂŠgte patriot
3 months ago

Den dybe stat har vĂŠret sĂŠrdeles aktiv siden anden verdenskrig. KĂŠrt barn har mange navne og jeg ynder at kalde den Stay Behind.

CIA spiller en stor rolle i dette her, ikke direkte som organisation, men indirekte. De tager en anden kasket pÄ men er jo stadig CIA.

De myrdede JFK, Palme og mange andre. De arbejder i Ukraine lige nu.

Det ved Putin og han ved hvordan de skal bekĂŠmpes.

Nielsen
Nielsen
3 months ago

Havde det ikke vĂŠret for Federal Reserve,som desvĂŠrre blev implementeret i starten af 1900 – tallet, ville du ikke tale om “deep state”. SĂ„ det gĂ„r en del lĂŠngere tilbage i tiden. For et fuldstĂŠndigt (ganske pĂŠdagogisk) overblik, se “Century of enslavement” produceret af Corbett.
Eller lĂŠs jfk21.dk

Anders Bo
Anders Bo
3 months ago

Var det ikke SĂ€po, der fĂŠldede palmen?

Cat Girl
Cat Girl
3 months ago

Da amerikanerne stadig var hele verdens darlings:

1962
Put Your Head On My Shoulder
https://www.youtube.com/watch?v=kvazBqAlx58

Michael Nielsen
Michael Nielsen
2 months ago

Gud Snaphanen er tilbage!

Tak.

Og tak for denne her oplysning. Skal klart se den dokumentar.

Robert Kennedy jr., forsĂžger at blive valgt til prĂŠsident i Ă„r.

Se mere pÄ Team Kennedy

Godt at se at Snap H. er tilbage!

trackback

[…] er kun en uge siden, da jeg sĂ„ Oliver Stones “JFK – destiny betrayed”, at jeg blev klar over, at der under Kennedy og Cubakrisen eksisterede en doktrin, der gik ind for […]

Nielsen
Nielsen
3 months ago

Det er adskillige Ă„r siden James Corbett lagde hele historien om mordet pĂ„ John F. Kennedy frem. Jeg meddelte dengang i en kommentar pĂ„ U.P. et resumĂ© af den timelange dokumentar, som var en timelang redegĂžrelse for mordet og vel at mĂŠrke de fleste ansvarliges navne. Han har gjort det lige sĂ„ grundigt m.h.t. mordet pĂ„ M.L.K. Men det er absolut ingen skade til, at redelige historiske optegnelser bliver gentaget. Dog sĂ„ jeg hellere at filmen The Dhimming kom mere frem i rampelyset. Alle ved at JFK mordet var en statsoperation, og mange af os ved at nine eleven var… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
3 months ago
Reply to  Nielsen

Det var tider med UP, da man kun mĂ„tte bruge NYTimes, Washington Post, Ebbe Bladet og PĂžlsetiken som kilder og blev censureret for at mene noget andet end psykoerne tilknyttet socialistsatanerne 😀

Last edited 3 months ago by Cat Girl
Der er sager der ikke kan opklares helt
Der er sager der ikke kan opklares helt
3 months ago
Reply to  Nielsen

Nielsen véd mÄske en masse som vi andre ikke véd.
Men det er ogsÄ en mulighed at Nielsen ikke véd sÄ
meget som han selv tror. Hvordan kan han som almindelig
dansker, hvis han er det, vide hvad der egentlig skete i
Kennedy-sagen, og hvordan kan han afvise at de to fly
blev flÞjet ind i tÄrnene af fanatiske arabere der var
inspireret af koranen??

Cat Girl
Cat Girl
3 months ago

Logik koblet med kendsgerninger giver formodentlig sikre resultater eller hvad tror du selv?

Vigilius Hafniensis
Vigilius Hafniensis
3 months ago
15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x