10
feb
Seneste opdatering: 10/2-24 kl. 1235
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Som ingen er interesseret i

Dr. Campbell fĂžlger op pĂ„ de sidste to dages belysning af de lange, hvide “blodpropper” med bedemanden og balsamĂžren John O’ Looney fra Milton Keynes. Han var her pĂ„ bloggen fĂžrste gang i december 2022. De debuterede i forĂ„ret 2021 fĂ„ mĂ„neder efter introduktionen af Covid-vaccinerne.

O’Looney fortĂŠller om fortrĂŠngning og afvisning  over hele linjen.  Meget stĂŠrke krĂŠfter vil undertrykke sandheden om vaccineskaderne, og alle der deltager i dette cover-up, gĂžr sig medskyldige i det, bedemanden kalder “a biblical  crime. Det er som om, hele vores verden er vendt pĂ„ hovedet.” OgsĂ„ de pĂ„rĂžrende til de syge og dĂžde deltager i mĂžrklĂŠgningen. HĂžr ham til ende om dĂždstrusler og om hans forhold til sin egen dĂžd.

4 4 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
5 months ago

Nu lÊste jeg pÄ Twitter, at Danmark fortsat anbefaler injektionerne til gravide. At tÊnke sig. PÄ mindre end fire Är, er vi gÄet fra et selvbillede af at vÊre en humanistisk stormagt til en forkrÞblet, ondskabsfuld grim dvÊrg.

Cat Girl
Cat Girl
5 months ago

Kan vi finde nogle danske bedemĂŠnd/balsamĂžrer?

Last edited 5 months ago by Cat Girl
Nielsen
Nielsen
5 months ago
Reply to  steen

SÄ hÄber jeg Cat Girl eller mÄske du selv tager kontakt til ham/hende og sÞger information. Undskyld ham/hende jeg ser pÄ linket efter at have kommenteret, at han hedder Ole

Cat Girl
Cat Girl
5 months ago
Reply to  Nielsen

Jeg vil prĂžve at ringe mandag. Dog er jeg ikke journalist, men bare en som sjĂŠldent laver noget

trackback

[…] “Den nye sygdom” […]

Hans
Hans
5 months ago

Med Brave Browser kan jeg udvĂŠlge propagandaboksen “FĂ„ de nyeste oplysninger om Covid 19 fra Sundhedsstyrelsen” og blokere den, sĂ„ den heller ikke kommer frem pĂ„ efterfĂžlgende videoer om plan/sca-demien

Anders Bo
Anders Bo
5 months ago

FĂžr jeg bruger 30 minutter pĂ„ indslaget. Er der – umiddelbart – nyere viden som ikke var fremme for et Ă„r siden? AltsĂ„ end nyere trusler mod bedemanden?

Jacobi
Jacobi
5 months ago
Reply to  Anders Bo

NĂŠh, det er der ikke, men det gĂžr et stort indtryk, at man kan se de to mĂŠnds stigende desperation ved tanken om tavsheden og gĂžr ingenting kulturen.

Anders Bo
Anders Bo
5 months ago
Reply to  Jacobi

Min desperation gĂ„ pĂ„ venner & bekendte med Pfiâ˜ ïžđŸ’‰

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x