10
feb
Seneste opdatering: 10/2-24 kl. 1235
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Som ingen er interesseret i

Dr. Campbell følger op på de sidste to dages belysning af de lange, hvide “blodpropper” med bedemanden og balsamøren John O’ Looney fra Milton Keynes. Han var her på bloggen første gang i december 2022. De debuterede i foråret 2021 få måneder efter introduktionen af Covid-vaccinerne.

O’Looney fortæller om fortrængning og afvisning  over hele linjen.  Meget stærke kræfter vil undertrykke sandheden om vaccineskaderne, og alle der deltager i dette cover-up, gør sig medskyldige i det, bedemanden kalder “a biblical  crime. Det er som om, hele vores verden er vendt på hovedet.” Også de pårørende til de syge og døde deltager i mørklægningen. Hør ham til ende om dødstrusler og om hans forhold til sin egen død.

4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
5 months ago

Nu læste jeg på Twitter, at Danmark fortsat anbefaler injektionerne til gravide. At tænke sig. På mindre end fire år, er vi gået fra et selvbillede af at være en humanistisk stormagt til en forkrøblet, ondskabsfuld grim dværg.

Cat Girl
Cat Girl
5 months ago

Kan vi finde nogle danske bedemænd/balsamører?

Last edited 5 months ago by Cat Girl
Nielsen
Nielsen
5 months ago
Reply to  steen

Så håber jeg Cat Girl eller måske du selv tager kontakt til ham/hende og søger information. Undskyld ham/hende jeg ser på linket efter at have kommenteret, at han hedder Ole

Cat Girl
Cat Girl
5 months ago
Reply to  Nielsen

Jeg vil prøve at ringe mandag. Dog er jeg ikke journalist, men bare en som sjældent laver noget

trackback

[…] “Den nye sygdom” […]

Hans
Hans
5 months ago

Med Brave Browser kan jeg udvælge propagandaboksen “Få de nyeste oplysninger om Covid 19 fra Sundhedsstyrelsen” og blokere den, så den heller ikke kommer frem på efterfølgende videoer om plan/sca-demien

Anders Bo
Anders Bo
5 months ago

Før jeg bruger 30 minutter på indslaget. Er der – umiddelbart – nyere viden som ikke var fremme for et år siden? Altså end nyere trusler mod bedemanden?

Jacobi
Jacobi
5 months ago
Reply to  Anders Bo

Næh, det er der ikke, men det gør et stort indtryk, at man kan se de to mænds stigende desperation ved tanken om tavsheden og gør ingenting kulturen.

Anders Bo
Anders Bo
5 months ago
Reply to  Jacobi

Min desperation gå på venner & bekendte med Pfi☠️💉

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x