11
feb
Seneste opdatering: 11/2-24 kl. 0124
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Lars Hedegaard

Der har længe været spekuleret på, hvem der egentlig kontrollerer Joe Biden, som tydeligvis længe har været for senil til at regere USA, og mange har peget på tidligere præsident Barack Obama som manden, der trækker i trådene. Og når det nu snart vil vise sig, at demokraterne må opgive at opstille Biden som præsidentkandidat, hvem skal de så pege på? Meget tyder på, at det bliver Obamas kone, Michelle Obama, som kunne sikre Barack otte år mere som de facto præsident.

Hvis Bidens dukkeførere har haft planer om at eliminere ham, giver de seneste dages begivenheder god mening. Justitsministeriets særanklager, Robert Hur, udsender en aldeles tilintetgørende rapport, der dokumenterer, at Biden er rundt på gulvet og så kognitivt reduceret, at han er ude af stand til at bestride præsidentposten.

Det bliver signalet til, at de tidligere Biden-tro og demokratisk-venlige medier pludselig begynder at stille ubehagelige spørgsmål og således i realiteten trækker tæppet væk under den gamle mand. Og for at gøre sagen værre, har nogen åbenbart fået Biden til at kaste sig ud i et pressemøde, som han ellers aldrig holder, fordi han ikke kan svare på spørgsmål. Pressemødet, hvor Biden skulle bevise, at hans hukommelse ikke fejlede noget, blev en katastrofe, idet præsidenten i sædvanlig stil sluttede af med af forveksle Egypten med Mexico.

Man kan kun have medlidenhed med en mentalt svækket mand, der ifølge den tidligere republikanske præsidentkandidat, Vivek Ramaswamy, er blevet lokket i en fælde. Politik er en beskidt disciplin.

I egenskab af at være kvinde og sort kan Michelle Obama vise sig at blive demokraternes ideelle kandidat. Hun siger alt det rigtige og vil have næsten alle medier, storkapitalen, det administrative føderale bureaukrati og den vestlige opinion i ryggen. Donald Trump vil få stort besvær med at slå hende. Hvis han angriber hende for at være globalisternes, krigsmagernes og den herskende klasses marionet, vil han blive beskyldt for racisme, idet hvide mænd ikke kan tillade sig at gå i rette med sorte kvinder.

Således kan USA’s dødedans mod en tredjeverdens-status fortsætte til den bitre ende.

4.3 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
3 months ago

Hvordan hans kone kan tillade, at de ydmyger og fornedrer hendes syge mand på den måde, uden hun har kastet sig imellem og råbt stop for længe siden. Findes der andet en kynisme, som binder mennesker fra toppen af poppen sammen? Og den slags lader vi os styre af…

Mette Hitler er en menneskeven og ægte patriot
Mette Hitler er en menneskeven og ægte patriot
3 months ago
Reply to  Margrethe

Synes du Mette Hitler er bedre?, her er et par af hendes “succeser”:

Har ødelagt FE og latterliggjort Danmark,
Har aflivet mink og krænket husfreden og den private ejendomsret uden lovhjemmel,
Har slettet arbejdsrelaterede SMSere og presset Rigspolitiet til ikke at gendanne dem,
Har de facto indført tvangsvaccination og har titusinder døde og syge på samvittigheden,
Har skadet Danmarks sikkerhed ved at støtte Ukraine,
Har truet og skadet den danske energiforsyning.

Måske vi skal begynde med og hos os selv inden vi udtaler os om andre, vi har enorme mængder af arbejde foran os.

Margrethe
Margrethe
3 months ago

Mærkværdig stråmand du dér fik strikket sammen for at fyre den remse af. Hvornår jeg givet udtryk for, at Frederiksen var bedre?

Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
3 months ago

Man kan tilføje at søde Mette har fået betydelige dele af det danske sundhedsvæsen til at bryde sammen. Hun lovede i 2018 og igen i 2019 at give hospitalerne et stort løft, men det modsatte er sket. Hendes laden stå til, hendes covid-restriktioner m.m. og hendes krav om besparelser (så der kunne blive råd til at bruge mange, mange milliarder på verdensredning, covid-hysteri, co2 hysteri, mere indvandring og krigen i Ukraine), har ført til kaos og nedtur i snesevis af sygehus-afdelinger. I det hele taget har søde Mette og Marokko-Lars tilsyne- ladende længe haft samme mål: At få sygehusenes og… Read more »

Bananstater: aktiv dødshjælp in china style
Bananstater: aktiv dødshjælp in china style
3 months ago
Reply to  steen

Hun blev vel aflivet under et løgnagtigt påskud om
at hun ikke kunne få et normalt eller værdigt liv,
fordi hun var blevet til en grøntsag…eller hvad???

Anders Bo
Anders Bo
3 months ago
Reply to  steen

Suk & for FANDEN!
Hvis du har linket lige ved hånden, vil jeg gerne se.
Ved du om Holland føre statistik, på hvorfor dets borgere lader sig aflive…

Korrupte tosser og hovedløse høns regerer verden
Korrupte tosser og hovedløse høns regerer verden
3 months ago
Reply to  steen

Den hollandske pige blev vel myrdet mens hun
var ude af stand til at sige fra? Eller bad hun
selv om aktiv dødshjælp? Hvis det sidste påstås
at være tilfældet, hvordan kan vi så vide at der
ikke var tale om løgn eller fusk? Da “pigen der ikke
ville dø” udspillede sig, var det en ambitiøs kynisk
kvindelig læge der var ivrig efter at aflive hende.

Klodshans
Klodshans
3 months ago
Reply to  Anders Bo

Document no

Mette Hitler er en menneskeven og ægte patriot
Mette Hitler er en menneskeven og ægte patriot
3 months ago

Dengang Joe Biden var yngre var han et dumt svin, nu er han bare et gammelt senilt dumt svin.

Jacobi
Jacobi
3 months ago

Seniormobning er jeg principielt imod, men i tilfældet med Joe Biden giver det desværre god mening.

Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
3 months ago
Reply to  Jacobi

Går ud fra at Hedegaard mener Obummer Hussein, når han skriver Barack. Der er vist ingen grund til at have medlidenhed med personager der har været onde, kyniske og korrupte gennem årtier. Bidens valg af vicepræsident var temmelig vanvittigt. Det skader nu “demokraterne”. En slags højere retfærdighed. Men er der noget i den amerikanske forfatning som forbyder Obummer at stille op igen, nu hvor han har været ude af embedet i otte år? Hvad forhindrer Trump i at kritisere at Obummers kone stiller op på O. Husseins vegne? Han behøver ikke kritisere damen, men kan nøjes med at påvise Husseins… Read more »

Erling
Erling
3 months ago

Der er dem der mener at Obana et den egentlige bagmand der styrer USA.
Og at hans repræsentanter i Det Hvide Hus nu er Jake Sullivan og Anthony Blinken. Sullivan og Blinken havde høje positioner i Obamas embedsperiode.

Dan Christensen
Dan Christensen
3 months ago
Reply to  Erling

Du glemte de skjulte amerikanske oligarker, der meget nødig flasher deres afsindige dødsdrift og mordlyst. De amerikanske oligarkers vej op til monopolkapitalismens tinde er brolagt med konkurrenternes lig. I USA hytter enhver sig selv og fanden hytter sine.

Anders Bo
Anders Bo
3 months ago

Jeg regner med dette bliver mere beskidt end 80’ernes mudderbrydning til byfesterne, så jeg har købt popcorn!

Mette Hitler er en menneskeven og ægte patriot
Mette Hitler er en menneskeven og ægte patriot
3 months ago
Reply to  Anders Bo

It’s a jungle out there.

Ole Larsen
Ole Larsen
3 months ago

Michelle Obama? Sikke et forfærdeligt dårligt system. Et Hollywood system kunne man kalde det. Så ville det gamle danske kongesystem virke bedre. Hvor magten var i en bestemt slægt, og man vidste hvor man havde den. Og den ene konge ikke modarbejdede den anden.

H.P.
H.P.
3 months ago

Det er så inderligt ligegyldigt hvad kransekagefiguren i usa hedder. Som Vladimir Putin sagde i interviewet med Tucker Carlson, det er helt åbenlyst at det ikke er præsidenten men cia der bestemmer. Cia gør sig ikke engang den ulejlighed at lægge skjul på det.
Det er faktisk tilfældet i hele den vestlige verden, hele det teater med regeringer osv. er.. teater. Bagved sidder de virkelig magthavere som styrer handskedukkerne.

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x