12
feb
Seneste opdatering: 14/2-24 kl. 1042
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Bidens tale til nationen: – Sportsdrikke er mindre og en pose chips har færre chips

“Den frie verdens fjogede leder” med hånden på The Nuclear Briefcase. Det er synd, at Stanley Kubrick og Peter Sellars ikke lever længere. Vores ansigt udadtil kan ikke blive mere grotesk. Denne senile mand, der tror han er på toppen af sin ydeevne, og som har været beskyttet af samtlige globalistkøbte medier siden han blev valgt. Allerede et år inden han blev præsident, var det evident at han var indisponeret.

Og nu jeg er ved Kubrick, vil jeg tippe om to dokumentarer om ham, jeg har set for nylig. På DR kan man gratis se Kubrick ifølge Kubrick, og på bibilotekernes Filmstriben kan man se Filmworker.

Dokumentarfilm om Leon Vitali (f. 1948), der opgav alt for at blive assistent for Stanley Kubrick. Fra ung, professionel skuespiller med karrieren foran sig, til en rolle i kulissen som højrehånd for en af historiens mest krævende og perfektionistiske filmgenier.

Pfizer bruger også Super Bowl – til at minde os om, at de er videnskaben

Pfizer Runs Creepy Ad at Super Bowl Comparing Company to Isaac Newton, Einstein and Copernicus

3.7 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
flinke
flinke
17 days ago

For de af os, som ikke kan se DR, fordi vi af forskellige årsager ikke bliver lukket ind på sitet, findes et interview, sikkert fra den film, her: https://rumble.com/v24ebus-as-per-request-here-is-the-stanley-kubrick-death-bed-confession.html Jeg er ikke sikker på, hvilken film, han taler om, men han skulle angiveligt være blevet bedt om at lave en film for at hjælpe hjælpe NASA med at få folk til at tro på månelandingen. Han var ung og ambitiøs – og lavede filmen. Selv er han ikke i tvivl om at månelandingen var falsk, og at svindlen blev gennenført for at få NASAs financiering på skinner igen. Kubrick refererer… Read more »

Jacobi
Jacobi
18 days ago

At Joe Biden og Lars Bern er jævnaldrende , det er utroligt. Det kunne være spændende, hvis de byttede roller for en stund.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x