13
feb
Seneste opdatering: 13/2-24 kl. 0514
29 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Krig i vor tid

Af Lars Hedegaard

Vesten er nødt til at forberede sig på en konflikt med Rusland, der kan vare ”årtier”, udtaler NATO’s generalsekretær Jens Stoltenberg til den tyske avis Welt am Sonntag. Vesten må derfor skynde sig at øge sin våbenproduktion.

”NATO ønsker ikke krig med Rusland, men vi er nødt til at forberede os på en konfrontation, der kunne vare årtier”, siger Stoltenberg, som understreger, at de vestlige nationer må øge deres produktion af våben og ammunition. Det er den eneste måde, hvorpå Europas sikkerhed kan garanteres og Ukraine kan fortsætte sin krig med Rusland.

Stoltenberg pointerer, at Vestens økonomiske og industrielle magt langt overstiger Ruslands, og at Vesten derfor har midlerne til at overhale Rusland i såvel produktion som investeringer.

Trods Putins forsikringer om, at han ikke har til hensigt at invadere Polen, fordi det ville udløse en tredje verdenskrig, som han udtalte under det nylige interview med Tucker Carlson, er Stoltenberg ikke sikker.

”Hvis Putin vinder i Ukraine, er der ingen garanti for, at den russiske aggression ikke vil brede sig til andre lande”, siger Stoltenberg. Ifølge NATO’s generalsekretær er Europas bedste forsvar derfor at investere i Ukraines og Vestens militær.

Intet tyder på, at Stoltenberg ser frem til fredsforhandlinger, så udfaldet bliver sikkert krig i vor tid.

Nato-Chef: Konfrontation mit Moskau könnte Jahrzehnte dauern

Mette Frederiksen indvier Rheinmetall-ammunitionsfabrik

Mette Frederiksen om første spadestik til ammunitionsfabrik: ‘I krig er ord ikke nok’

 

4 8 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

29 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Torstein
Torstein
17 days ago

Som nordmann skammer jeg meg over Stoltenbergs uttalelser, det er fullstendig patetisk å komme med slike påstander. 500000 døde i Ukraina hefter ikke den mannen.

Dan Christensen
Dan Christensen
17 days ago
Reply to  Torstein

Jens Stoltenbergs fanesang – synges med tungen lige i munden:

Her kommer Jens med fanden,
han synger og han traller,
han er så glad, han er så glad,
for han skal til Nato og ha´ mælkemad,
med klit og med klat og med klumper i,
med klit og med klat og med klumper i.

Korrupte tosser og hovedløse høns regerer verden
Korrupte tosser og hovedløse høns regerer verden
17 days ago

Dan C skriver tit nogle begavede og
skarpe kommentarer, men verset her
er da noget primitivt barnagtigt pjat.

Dan Christensen
Dan Christensen
17 days ago

Pardon! men verset er copy-pasted fra nettet, med 2 ændrede ord. I øvrigt giver jeg dig totalt ret, men jeg kunne ikke modstå fristelsen! Fra nettet: Hvad teksterne angår kendes ophavsmændene naturligvis ikke, da der er tale om folkelige vers (vrøvlevers), som naturligt er kommet til hen ad vejen – nedarvet fra mund til mund, hvorfor der teksterne imellem kan være tale om visse omskrivninger. Her er såre tale om den folkelige tone, der har lettet at huske melodien eller måske blot fornøjet andre. Disse vers giver samtidig et indblik i den danske humor, som undertiden kan være indforstået og… Read more »

Mette Hitler er en menneskeven og ægte patriot
Mette Hitler er en menneskeven og ægte patriot
17 days ago

Enig, men lad det passere, han har muligvis været påvirket.

Anders Bo
Anders Bo
17 days ago
Reply to  Torstein

Stoltenberg passer som håret på en svensker.

Mette Hitler er en menneskeven og ægte patriot
Mette Hitler er en menneskeven og ægte patriot
17 days ago

Nato ønsker ikke krig med Rusland… Hvor herre bevares, Nato har i årtier ikke lavet andet end at provokere Rusland.

USA (Nato) ønsker en krig med Rusland, som skal kæmpes af europæere i Europa. Når krigen er slut vil USA stjæle med arme og ben og derefter placerer deres regeringer i diverse lande.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
17 days ago

Ammunitionsfabrikken i Tyskland starter først sin produktion om et år, til den tid er krigen i Ukraine slut, iøvrigt verdens allerdyreste ammunition, Tyskland har hverken råstoffer eller energi til våbenproduktion, den tid er forbi da Tyskland havde billige råstoffer og billig energi fra Rusland. USA og NATO er løbet tør for ammunition, de har intet længere at sende til Ukraine, nu gik det ellers lige så godt, USA & NATO er nødsaget at starte “fredsforhandlinger”, ikke fordi de vil fred, men for at købe sig tid, de er nu tvunget ud i at indgå en “fredsaftale” med Rusland indtil deres… Read more »

Nielsen
Nielsen
17 days ago

Hvis Mette Forræderiksen og Olaf Scholz mener at ord ikke er nok, Hvorfor rejser de så ikke selv til Ukraine og fører krig mod russerne? Kan det være fordi, at for netop levebrødspolitikere er ord alt rigeligt?

Anders Bo
Anders Bo
17 days ago
Reply to  Nielsen

Levebrødspopulister?

Nielsen
Nielsen
17 days ago
Reply to  Anders Bo

Det er ikke første gang i nyere historie, at Danskere har været håndlangere for tyskerne. Eller driver hun shallburgtage. Populister? Jeg tror det ikke Hverken Scholz eller Forræderiksen er populære i hverken Tyskland eller Danmark. Hvis nogen bliver populære – AfD og Stram Kurs har etablissementet metoder til at holde dem fra taletid og indflydelse. Senest advarer tyske politikere, at Putin kan få indflydelse i Tyskland via “højreekstreme” AfD. Opfindsomheden er stor hos NATO tilhængerne. Ingen indrømmer at NATO er en arm af USA’s krigsmaskine.

Dan Christensen
Dan Christensen
17 days ago
Reply to  Anders Bo

Levebrødspulere med en IQ lavere end en dørmåttes.

Nielsen
Nielsen
17 days ago

Roger Richthoff har sagt det klart og tydeligt fra starten af, at Sveriges indlemmelse i Nord Atlantisk Terror Organisation nok ikke er en klog beslutning. Men så, hvornår har nogen hørt om en klog svensk politiker?

Politik-kvinder og feminiserede mænd = undergang
Politik-kvinder og feminiserede mænd = undergang
17 days ago
Reply to  Nielsen

Det var en kvindelig statsminister der uden videre og på
få minutter traf beslutningen, pga. mavefornemmelser.
Ingen debat, ingen folkeafstemning, for folkets ønsker
og meninger er uden betydning i Sverige.

Stemmeretten til kvinder var en fejltagelse. Den har
givet bagslag på utallige måder, og har skadet mændene,
familierne, børnene, økonomien, retssikkerheden og alt
med frihed, sundhed, demokrati og national selvstændighed.
I Sverige, i Norge, i Danmark, i Finland, i Tyskland osv.

Marcus
Marcus
17 days ago
Reply to  steen

I don’t believe it.
Knives? On the street? This is illegal. They should be condemned.
And why? What are women think to use the knives for? Against who?
Smells like racism.
Tz..tz..tz

Marcus
Marcus
17 days ago

I think there is another hidden problem.
One factory? Only one? In Germany? With wind generators and solar panels, only?
Who is paying? Our pension funds? Who is the owner?
What other restrictions are we going to face until Russia invade Europe?
Is USA going to change plans if Trump is elected? What will Europe do alone after they spit Russia in the face?
Neeeh…there is something else. They are preparing our minds for something.
We will understand, but not yet.

Piotr
Piotr
16 days ago
Reply to  Marcus

En engelsk-skrivende på Steen´s blogg. WOW hvor spændende. Hvad med at bevare det danske? Har fungeret upåklageligt i århundrede. Hvis jeg må komme med et opråb/opfordring, til at gå ind på: “citizengo.org” og skriv under på deres protest mod WHO´s traktat ” Pandemic Treaty” Denne traktat skal skal vedtages til Maj og ingen danske medier skriver om det. “Sjovt nok” er denne WHO traktat kædet nært sammen med EU og WEF, de ønsker alle det samme, et totalitært styret Vest-Europa. (Tvangs vaxx. Digitalt Pas. Digital Valuta. Digital Chip i venstre røvballe! Gæt selv hvad det betyder?). Støt Danske Patrioter! Støt… Read more »

Marcus
Marcus
16 days ago
Reply to  Piotr

Stik? Alarm?
Nåh….Piotr…dansker?
Hvis engelsk er problemet, jeg kan godt stop.
Jeg har læst Snaphanen fra Mahomed tegninger krise. Jeg kan fortsæt at læser uden at skrive.
Der er bare at alle de dybe ideer kraver dybt forståelse af dansk sprog.
Jeg ikke har problemer med ideerne…men jeg ved at dansk sprog ikke er min stærkeste sprog for at forklare best mine ideer.
Så…måske det er den bedste. Silentium. Bevar det danske, PIOTR.

Marcus
Marcus
16 days ago
Reply to  Piotr

BTW, Piotr. My children are born here. I told them from the moment they start to understand logic, that Denmark is their country. They must protect Denmark as they are protecting them self. They can speak danish at a elevated level. Danish is their “thinking” language. 22 years ago, when I first came to Denmark, in Copenhagen, I had a strange feeling. I was not in that Copenhagen presented by books in my country. It was kind of “light” Abu Dhabi. Today? There is no more danish Copenhagen. Abu Dhabi dissolved Copenhagen. Sorry for disturbing the site with english texts.… Read more »

Marcus
Marcus
16 days ago
Reply to  steen

I will continue to write, to communicate with danes and not only…even if their name is Piotr, shocked by my english. I want Denmark to remain Denmark for the sake of my children. Language is a small detail…future is what I am scared off. And west europeans are “scary” naïve. And much to “locked” in trust to government. Communism in the east cured most of east Europe against blind trust in government. West Europeans must be shaken to wake up. We risk everything if europeans don’t wake up, when is still time. So…english, danish…we will manage to exchange ideas, anyway.… Read more »

Marcus
Marcus
15 days ago
Reply to  steen

Jeg kan læser og skrive…men ikke på den niveau som jeg kan forklare komplicerede ideer. Derfor mange gange jeg er nød for at skifte på engelsk for at undgå fejler. Jeg er, som min søn siger, på niveau med børn fra 5. klasse.

Piotr
Piotr
15 days ago
Reply to  steen

@ Steen! Vort fædreland er under pres fra mange sider, vores demokrati er forduftet, retsstaten er væk, og nu står vores kultur og dermed sproget for tur. JA-vist vi er bare et lille område også hvad angår sproget, men skal det betyde at vi ikke skal bruge det i DK? Jeg havde forventet at du i det mindste ville opfordre til at bruge dansk på din blogg om muligt, specielt fra skribenter der har opholdt sig 22+ år i vort fædreland. OG, det er jo ikke let når man kun taler engelsk på jobbet. Jeg forstår, at du ikke bakker… Read more »

Marcus
Marcus
14 days ago
Reply to  Piotr

Jeg kan godt forstå dig, Piotr. Men tror jeg, du laver en konjunkturel fejl. Du skule være irriteret først, når statistikken siger at over 40% af dansker ikke kan læsser eller skrive på dansk. Der er dansker elever på danske universiteter som ikke kan skrive og læsser på dansk. Hvis det sker i mit land, bliver jeg irriteret. Og hvis jeg sender dig i Vestervig eller Harboøre, er jeg sikkert at du ikke kan kommunikerer med de dansker fra den område. Og sidst, vil du have vener som er parate at hjælpe på engelsk, eller ville du have fjender som… Read more »

Jakob
Jakob
17 days ago

Stoltenberg er bare en prostitueret hentet ind til formålet, at skabe kaos og så kommer banksterne med løsningen som sædvanlig, intet nyt under solen i det geopolitiske spil som så mange har svært ved at afkode, men det er der intet at sige til da journalisterne aldrig har nået det niveau i deres intellekt………at kunne afkode det meta-geopolitiske spil som eliten har styret i århundrede, med mia. af lidende mennesker på alle planer også spirituelt til følge, der er tale om afvikling og ikke udvikling!

Marcus
Marcus
17 days ago

Snaphanen
10 år…2004-2014
20 år…2004-2024

Dan Christensen
Dan Christensen
16 days ago

Fra den tyske propaganda hjemmeside- DW.com : “Several high-ranking NATO military officials recently warned, within days of each other, that the alliance needs to prepare itself for conflict with Russia.^” Nato’s påklædningsdukker med sildesalat på brystet og vådt wienerbrød på skuldrene rasler med deres bliksabler, hvis det da ikke er deres hjerneskaller der rasler. Alle NATO’s “gedebukkebens-overogundergeneral­krigskommander­sergenter” må have læst Tom Kristensens digt og smovset i det: ”Asiatisk i sin Vælde er Angsten./ Den er modnet med umodne Aar./ Og jeg føler det dagligt i Hjertet,/ som om Fastlande dagligt forgaar. Men min Angst maa forløses i Længsel/ og i… Read more »

29
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x