13
feb
Seneste opdatering: 13/2-24 kl. 2323
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Uden en fri presse kan politikerne ikke drages til ansvar

En vaccineskadet skotte konfronterer Rishi Sunak på GB TV. Forleden kunne man fra Underhuset høre den britiske premieminister svare Andrew Bridgen, at Covid vaccinen “var sikker.” Nogenlunde samtidig kunne man høre den svenske minister Jakob Forsmed svare Elsa Widding i Riksdagen, at “vaccinen havde reddet mange menneskeliv og var næsten helt sikker.” Komplet løgn og de ved det begge, men der er ingen informeret offentlig debat ingen til at korrigere dem.

Der findes efterhånden rigeligt med tal og videnskabelige artikler, som tilbageviser disse påstande. Vaccinerne har ikke “helbredt” ‘en eneste person, og ikke forebygget ‘en eneste smitte, men skadet hundredetusinder, hvis ikke millioner. Det havde været langt bedre, at ikke ‘en havde fået vaccinen.

Fordi vi ikke har en fri, uafhængig presse mere, kan politikere komme afsted med den slags påstande. Hvor længe endnu skal de lemlæste folk, ødelægge deres liv og slippe gratis fra det?

I Folketinget er der fuldstændig tavshed om emnet, og nu på fjerde år kan de vel regne med at slippe helt for videre tiltale. Men følgerne af deres gerninger er så alvorlige, så ikke så få i USA taler om, at de værst skyldige skal have dødsstraf. “Hvorfor er Bill Gates ikke i fængsel,” spørger en læge.

Den ulykkelige mand med myokarditis, John Watt, der taler til Rishi Sunak, er skotte og kan være svær at forstå. Derfor kan du se hvad han siger tekstet her.

3 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vaccinemigherogder
Vaccinemigherogder
17 days ago

Apropos vacciner. Min datter er 4 år og vi har nu fået 4-5 henvendelser fra Statens Serum Institut om, at det er tid til at blive vaccineret, men vi har været mere end skeptiske overfor vacciner siden mRNA forsøgsvaccinerne og statens uvillighed angående åbenhed om de mange vaccineskader. Min skepsis er yderligere blevet forøget siden jeg har læst at industrien er ved at omlægge de forhenværende vacciner til mrna tekonologien og en ting er sikkert, min datter skal ikke have nogen mrna vacciner overhovedet. Hun har fået alle tidligere vacciner og så vidt jeg kan se er det “MFR 2″… Read more »

Vaccinemigherogder
Vaccinemigherogder
17 days ago

Jeg har lige snakket med lægen og de siger, at det er opfølgende på dem hun allerede har fået.

Jakob
Jakob
17 days ago

Du skal give dine børn deres vacciner, der findes utallige veldokumenterede beviser rent statistisk på at det er smart at blive børnevaccineret mod de hardcore børnesygedomme(ikke influenza og andre typer af milde virusser) , især nu hvor der inviteres en masse mennesker ind fra “den tredje verden” der aldrig er blevet vaccineret. Det kan være svært at forstå det rationelle hvis man tænker med følelserne og det forstår jeg udenmærket, men statistisk kan det betale sig, alle valg har konsekvenser og det bedste vi kan gøre er at tænke rationelt og ikke med følelserne. Det der adskiller vacciner til børn… Read more »

Vaccinemigherogder
Vaccinemigherogder
17 days ago

Jeg takker alle for deres hjælp og deres info.
Jeg går i tænkeboks.
Mange tak helt fra hjertet!

Dragen
Dragen
17 days ago

Prøv at se efter Else Jensen vaccinationsforum . Else Jensen har arbejdet med vacciner , børne-vaccinering , tripel-vaccinerne osv siden 1980’erne. Vægten har særligt ligget på børne-vaccinerne. Det er også derfra en del af OPLYSNINGEN vedrørende de “sidste nye vacciner” – altså mRNA-sprøjterne, er kommet de senere år. Christine Stabell Benn har såvidt jeg ved haft et løbende samarbejde med vaccinationsforum . Desuden er der mave-tarm kirugen , der kom så galt afsted , da han – også i 80’erne – gjorde opmærksom på sammenfaldet med stigningen i autisme diagnoserne og udrulningen af tripel-vaccineringen . Hvor man hidtil havde haft… Read more »

Dragen
Dragen
17 days ago
Reply to  Dragen

Jerm Warfare. Jeg har stavet det forkert. Her er den rigtige .

Nielsen
Nielsen
16 days ago
Reply to  Dragen

En af dine unøjagtigheder: Robert Kennedy er uafhængig. Ikke demokrat.

Dragen
Dragen
16 days ago
Reply to  Nielsen

Ja , det er rigtigt . Jeg havde glemt det .

Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
17 days ago

Nogle snakker om at det ville være rart hvis massemedierne ville fotælle sandheden om hvad der foregår af magtmisbrug og lyssky politik i dagens Danmark. Men det vil de helst ikke. De har fortiet eller bagatelliseret de værste ting i årtier. Og når en befolkning er så sløv, føjelig, konfliktsky og handlings- lammet som den danske (og svenske), så er der ikke noget håb om bedre tider. Man kan end ikke finde ud af at uddele pjecer og flyveblade om at læse nettets endnu frie aviser. Samfundet vil kun blive værre og værre fra nu af. For når en befolkning… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
17 days ago

Hvorfor tvunget linjeskift hele tiden? 🧐

Nielsen
Nielsen
17 days ago

Allle vacciner er giftige. Brandy Vughan var ude og sige det tydeligt offentligt. For det blev hun myrdet. knowtherisk.org
Filmen Waxxed giver et fint billede, at uvaccinerede mennesker er sundere og mindre syge.
Amish folket, som aldrig går til læge, er de sundeste mennesker i USA.
Alle vacciner uanset hvad de hedder indeholder gift. Så hold dig langt væk fra dem.
Filmen vaxxed kan du finde på thehighwire.com
Jeg håber du gør det rigtige.

Nielsen
Nielsen
17 days ago
Reply to  steen

Undskylder min svigtende ram. Den hedder rettelig http://www.learntherisk.org

Nielsen
Nielsen
16 days ago
Reply to  Nielsen

RAM hedder det nok 🙂

Anders Bo
Anders Bo
17 days ago

Spørgsmålet er om Danmark – lige som efter WWII – skal genindføre dødsstraffen med tilbagevirkende kraft. Strafudmålingen overlader jeg trygt til de uafhængige domstole, jeg ønsker blot, de har alt værktøj i kassen, til at udstede de kendelser, de måtte finde afspejlet i den fremlagte bevisførelse. 🥳

Nielsen
Nielsen
17 days ago
Reply to  Anders Bo

Så er der en hel del “sundheds”personale, som skal for retten. I al fald Søren Brostrøm.

Nielsen
Nielsen
17 days ago

Der sad en bjælke til venstre i John Campbells video, hvor der stod: COVID-19 vaccine – Learn about vaccine progress from the WHO
Da videoen sluttede, var denne et af forslagene til hvad du skal fortsætte med at se. censortube vil gerne fastholde dig til skærmen, som de fleste TV kanaler, som helst ser os passive og uvirksomme.
https://www.youtube.com/watch?v=Qzlt1VVBcg8
som egentlig hører til i Ingen fred på trapperne eller i Putin intervievet.

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x