14
feb
Seneste opdatering: 15/2-24 kl. 1209
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vaccineskadede John Watt konfronterede Rishi Sunak på TV forleden. “Verden er blevet gal, jeg har ingen tillid til myndighederne mere.”

“I’m dying, I can’t eat, I can’t sleep. How many are suffering like me?” –  John Watt blev bragt op af dr. John Campbell i forgårs. På TV fik han højst to minutter, her giver dr. Campbell ham fem kvarter. Han har vaccineforårsaget myokarditis, der hverken er sjælden eller ufarlig, som medier og myndigheder har villet bilde os ind. Det er en meget alvorlig tilstand, der før var meget sjælden, men nu er ret almindelig. Det er en mand, der græder, og det forstår man godt. Han er 34 år gammel, og han bliver næppe 40.

“You wouldn’t want my blood, would you?”

Hele hans familie har taget sprøjten, og han er forståeligt nervøs for dem. Og han siger noget, flere burde tænke på: “If you are in a car chrash tomorrow, you wouldn’t want my blood, would you?” Han siger meget, man bør høre.

Han henviser til Scottish Vaccine Injury Group, hvor man kan se en mængde oplysende sygehistorier. Watt taler udpræget skotsk, så hans sprog er måske i overkanten for de fleste, men prøv..Se også Irish doctor who highlights 5.3 million adverse reactions to covid injections is labelled as “far-right” and “anti-vaccination”

“Stop disse vacciner nu”

Mark Nathaniel Mead argumenterer på Redacted for et øjeblikkeligt ophør af sprøjterne. Han taler ikke mindst om myokraditis.

Det har heddet, at overdødeligheden stammer fra selve Covid infektionen. Dette er løgn. Nu heder det også, at myokarditis kommer fra Covid, det er også løgn. Dr. McCullough henviser til en nyt studie, der viser hvorfor:

Autopsy Studies Rules Out Myocarditis from SARS-CoV-2 Infection

Men skulle de ansvarlige en dag presses op ad en mur, er dette de første løgne, de vil gribe til.

4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
1 month ago

Danmark er også ved at være selvmordstruet. Her i landet er der tre kæmpe-problemer på sundheds-området. Det første er covid-“vaccinerne” som er årsag til hjerteflimmer, hjertestop, blodpropper og turbo-kræft, hvis man kan tro hundredvis af virologer, læger, nobélpris-modtagere, biologer, pårørende osv. Det andet er sundhedsvæsnets mere og mere miserable og kaotiske tilstand. Fysiske syge patienter må i stort og stigende omfang nøjes med ventelister eller 2. klasses behandling. Det tredje problem er de skandaløse og helt forfærdelige forhold i psykiatrien. De tre problemer er alle tre årsag til tusindvis af tragedier og dødsfald. Uden for sundhedsvæsnets er der mange andre… Read more »

Peer
Peer
1 month ago

Dette er ikke mindre end ein Schwabische Albtraume.
Tak for dine ord her.

trackback

[…] “Sygehusvæsnet gjorde mig suicidal” […]

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago

Jeg kan ikke se & høre axinvaliderede berette om deres lidelser, for det kommer for tæt på. Nogen vil måske huske, jeg har invaliderede og døde i mine kredse…

EMA – som nødgodkendte Pfi☠️💉 i Føderationen – “AFbefalede” jo direkte massevaccinatiom i deres skriv! Så i min udgave af virkeligheder er der reservedele ganske specielle pladser i Helvede til Moder Mette, Magnus Minus, Kåre Mølbak & Søren Brostrøm! 👿

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x