25
feb
Seneste opdatering: 25/2-24 kl. 0941
40 kommentarer - Tryk for at kommentere!

T.v. tidligere Frontex-sjef Fabrice Leggeri (stillbilde: Frankrikes senat / YouTube), t.h. EUs innen­riks­kommissær Ylva Johansson (foto: Michael Varaklas / AP / NTB). Fabrice Leggeri, tidligere chef for EU’s grænsepoliti Frontex, siger, at han fik at vide af EU’s indenrigskommissær Ylva Johansson, at “din opgave er at få migranterne ind, fordi de kommer af kærlighed”.

EU-kommissær Ylva Johansson til lederen af Frontex: “De kommer af kærlighed”

Af: Christian Skaug

Det var i et interview med Journal du Dimanche den 17. februar, da han bekendtgjorde sit kandidatur til Europa-Parlamentet for Marine Le Pens parti Rassemblement National (RN), at Leggeri citerede den opsigtsvækkende udtalelse fra Johansson, som også er gengivet af Brussels Signal og The Times.

Ifølge Leggeri havde Johansson uddybet på denne måde:

“Og uanset om du kan lide det eller ej, så er vi et aldrende kontinent, og derfor er du nødt til at lukke dem ind.”

Den tidligere Frontex-chef, som blev stærkt modarbejdet af indenrigs kommissæren, blev tvunget til at træde tilbage, og siger til Journal du Dimanche, at

“Europa-Kommissionen og eurokraterne ser ikke masseindvandring som et problem, men snarere som et projekt. Det kan jeg vidne om.”

Leggeri fortæller også, at det netop var fordi han forsøgte at kontrollere migrationen, at han både blev sat under pres og ladt i stikken.

Den franske regering opfordrede ham da også til at træde tilbage, efter lang tids pres, ikke kun fra Johansson, men også fra migrationsvenlige NGO’er og medier som Der Spiegel, der i lang tid satte et kritisk søgelys på migranternes tilbagestød på deres vej til Grækenland.

Ved at annoncere, at han slutter sig til RN i Frankrig, siger Leggeri, at det er nødvendigt at bekæmpe en overvældende migration. “Efter at have forladt Frontex-jobbet i april 2022, indså jeg, at jeg var nødt til at gå ind i politik for at forsvare det, jeg tror på,” fastslår Leggeri, som tilføjer, at alle angrebene på ham kun har styrket hans overbevisning om at handle i Frankrigs interesse.

Fabrice Leggeri, ancien patron de Frontex, rejoint Jordan Bardella pour les européennes

4.6 10 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

40 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 months ago

Frontex – NATO – USA – FN – EU selv som hjælper muhamedanerne at erobre EU-landene, kommer sandsynligvis også Danmark til hjælp, som dengang NATO – USA – FN hjalp muhamedanerne under borgerkrigen i Jugoslavien, ved at tæppebombe alle ikke muslimske områder, og lade FN-soldater beskytte muslimske områder. En gåde at Danmark endnu er medlem i NATO, at Sverige for alt i verden vil ind i NATO, fordi NATO & USA som også Sverige i alt sit vanvid har inviteret indenfor ved vi præcis hvor vi har den dag borgerkrigen rammer Danmark og Sverige, ligesom dengang i Jugoslavien vil Frontex… Read more »

Uduelige politikere er farlige og dyre i drift
Uduelige politikere er farlige og dyre i drift
3 months ago

Jan Ulrik har fat i noget vigtigt. Men hvor ser det hele
dog håbløst ud. Ikke engang danskerne er på danskernes
side. 40 års løgnepropaganda, fortielse og manipulation
har forvandlet 95% af befolkningen til får og stemmekvæg,
til ensrettede, selvmorderiske tosser der lalleglade retter
ind efter hvad massemedierne fortæller dem om berigelsen,
krigene, co2, klimaet, EU, “pandemien” og politikernes
benhårde, ambitiøse kamp for en bæredygtig fremtid.

Er der nogen der bringer Snaphanens oplysninger videre
til Facebook og Instagram osv.?

Margrethe
Margrethe
3 months ago

“De kommer af Kærlighed”

Ak ja, den kjærlighed. Det er præcis den ene religions død, og den andens brød:

kristen-vs.-muslim
Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
3 months ago

EU ønsker, at destabilisere medlemsstaterne via immigration fra mellemøsten, Afrika osv. Hertil kommer den blodrøde “grønne” politik, som konstant sørger for dyrere energi således at energikrævende produktionen flytter ud. Tilsat vanvittige sanktioner mod Rusland ( i realiteten mod os selv), samt en stigende krigslyst blandt især kvindelige statsledere og i EU-toppen, er dette opskriften på den totale undergang for Europa. Selv her 2 år inde i konflikten i Ukraine sidder folk som Mette Hitler og den komplet sindsyge Anders Fogh Rasmussen og skriger på flere våben endda med en rækkevidde så de kan ramme mål inde i selve Rusland. Et… Read more »

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
3 months ago
Piotr
Piotr
3 months ago

@ Den europæiske dårekiste! Total enig! Jeg undres over MetteFUSKens & AndersFJOGs krigsliderlighed, når man ved hvilken Nuke-våben Putin har til rådighed. Både FUSKen & FJOGet er ret så opkæftige pt, men det er Putin der vinder mark. Hvad blev der af alle de krudt & kugler, kanoner & fly som EU/NATO har lovet Ukraine? Hvis der endelig skal føres krig, så er nu materielet kunne bruges, men så leverer EU/NATO ikke. Man håber på USA. HVorfor kaster man sig ind i en konflikt man ikke kan vinde? Åh-jo, der er mange internationale topposter billigt til salg i 2014. Hvornår… Read more »

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
3 months ago
Reply to  Piotr

Enig. Fredelig sameksistens og forhandlinger er de ikke ikke interesseret, våben og krig er løsningen. Mette Hitler afviser ikke danske soldater på ukrainsk jord, der er kommet helt utrolige udtalelser fra hendes side i denne uge.

Krig løser alle problemer, mener S, EL, R, DF, M o
Krig løser alle problemer, mener S, EL, R, DF, M o
3 months ago

Ja, det virker mere og mere som om en virusbåren hjernebetændelse er i omløb. DR kvinderne og dem fra EL, R, S er særlig krigeriske, men andre kan også være med. I en to timers udsendelse med Clemens K, mente Anne Sofie Callesen, EL og en tyrkisk aktivist-dame at mere krig og flere bomber var vejen frem. Og minsandten om ikke også Morten Lykkegaard, Mikkel Anderson og en Jeppe X (?) og DFs Messerschmidt syntes at man burde optrappe krigen i Ukraine, meget gerne med langtrækkende raketter så Zelenskij kan bombardere Moskva og andre russiske byer. Messer ville gerne have… Read more »

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
3 months ago

Fuldstændig enig. Og vi har jo set at Ukraine ofte rammer civile må i fx. Donbas for at chikanere befolkningen, hvilket de i øvrigt har gjort siden 2014. Prøv at se Patrick Lancaster’s kanal på YouTube, her får man virkelig tingene at se når de sker.

Bastardo
Bastardo
3 months ago

SVENSK, OVERKLASSE, KOMMUNIST, KVINDE.
Check, check, check, check.

Men FRONTEX-manden kender virkeligheden.

Anders Bo
Anders Bo
3 months ago
Reply to  Bastardo

Lövens sidste affald der ikke bliver fornyet senere i år – ligesom m’Grethe Hestager…

H.P.
H.P.
3 months ago
Reply to  Anders Bo

Hun hedder PESTager.

Anders Bo
Anders Bo
3 months ago
Reply to  H.P.

PisTager… 😂

Nielsen
Nielsen
3 months ago
Reply to  Anders Bo

Ja hun tager pis på os, hælder det ud over danske folkepensionister, og klager over lugten. Margrethe Pestager er en rigtig klam so.

Dragen
Dragen
3 months ago

Han stiller sig på øretævernes holde plads . Igen . Han er nødt til , at slås for det han tror på . Det er godt . For han tror på mere og andet end karriere-egoismen. Jeg ser for mig Andrew Bridgen og andre , der stiller op og får tæv for det . Jeg håber det er tiden for mennesker med samvittighed og egentlige overbevisninger , og ikke bare “det-ledige-standpunkts” A-holes.

Anders Bo
Anders Bo
3 months ago
Reply to  Dragen

Ja han kan ikke beskyldes for levebrødspopulisme.

Uduelige politikere er farlige og dyre i drift
Uduelige politikere er farlige og dyre i drift
3 months ago
Reply to  Anders Bo

Ylva Johansson er et glimrende eksempel på en klog og fornuftig politik-kvinde. Hun er lige så begavet, næstekærlig og fremsynet som frau Merkel, frau Ursula, frau Mette, fru Bosse, fru Libak, fru Skipper, fru Pia Dyhr, fru Sofie Carsten, fru Rosa Lund, Fru Pernille Weiss, fru Lars, fru Lidegaard og fru Pape osv. Som alle er gode eksempler på dejlige politik-kvinder m/k. De er alle højt begavede og fast besluttede på at bevare og forsvare fædrelandet. Og Ylva har jo ret. De kommer af kærlighed. Af kærlighed til penge, gratis boliger, gratis møbler, gratis forsørgelse, gratis lægehjælp, gratis skoler og… Read more »

Dragen
Dragen
3 months ago

De kommer af kærlighed til ………Ja , størst af alt er kærligheden, – siges det.

Spørgejørgen
Spørgejørgen
3 months ago

Hvordan kan det være at most voted ikke virkr?

Dragen
Dragen
3 months ago
Reply to  Anders Bo

NEJ , – det kan altså ikke. Jeg håber Marine Lepen vinder .

Dan Christensen
Dan Christensen
3 months ago

Man bør returnere den ‘kærlighed’, migranterne øser over os, når de trænger sig ind i Vesten, med ‘kærlighed’ af migranternes egen slags.
Alle Vestens lande burde oprette deres egne “Gaza enklaver” til migranterne, så alle abnorme vesterlændinge kan få deres tørst efter islamisk ‘kærlighed’ at føle – lige så meget som de udholder! Så slipper de normale vesterlændinge for uønskede indtrængende ‘kærlige’ gæster i egne hjem.

Dragen
Dragen
3 months ago
Reply to  steen

Jeg håber hun går over historien som “Ylva den gale” , “Ylva den skrækkelige” eller “Ylva den virkeligt skrækkelige” . Men du har ret i , at det er pænt af hende , at sige sandheden . At tale sandt om det hun vil og arbejder for.

Anders Bo
Anders Bo
3 months ago
Reply to  Dragen

Jeg håber bare, hun går ud – snart!

Hørsholm Kirke
Hørsholm Kirke
3 months ago
Reply to  Dragen

SS-Ylva er det rette navn for hun djævlen fra Nazi-Sverige.

Dan Christensen
Dan Christensen
3 months ago
Reply to  steen

Ylva er gammelt nordisk og betyder Ulvinde. Ylva er mest brugt i Sverige.
Et rammende navn for den kvindelige dame af det modsatte køn – det minder lidt om titlen på den gamle skrækfilm: “Ilse – Hunulven fra SS”, en canadisk nazisploitationfilm fra 1975. Filmen var den første i en serie på 4 film, der også omfatter “Ilse – Haremmets slavepisker”, “Ilse – Slagteren fra Junglefængslet” og “Ilse – Hundjævlen fra Schlesien”.
Næste film i serien bør hedde “Ylva – batikhexan fra Huddinge i Stockholms län”.

Anders Bo
Anders Bo
3 months ago

Den sidste lyd – FAN’ME – uhyggelig.

Anders Bo
Anders Bo
3 months ago

Altså Føderationen bør få en Orwelsk kærlighedskommisær! 👿

Limewood
Limewood
3 months ago

Skal vi lige erindre hvad EUs udenrigs-kommisær Federica Mogherini sagde d. 25/6 2015: “Some people are now trying to convince us that a Muslim cannot be a good European citizen, that more Muslims in Europe will be the end of Europe. These people are not just mistaken about Muslims: these people are mistaken about Europe, they have no clue what Europe and the European identity are.” og.. “I am not afraid to say that political Islam should be part of the picture. Religion plays a role in politics – not always for good, not always for bad. Religion can be… Read more »

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
3 months ago

Sigøjnere og andet godtfolk optræder nu som ukrainske flygtninge i blandt andet Tyskland hvor de med nye identiteter pumper de sociale kasser:

https://www.welt.de/politik/deutschland/article250270578/Betrug-beim-Buergergeld-Es-ist-von-hoher-Dunkelziffer-auszugehen.html#Comments

Oh hvilken morgenstund, oh hvilken motivation man møder ind med på arbejdet her mandag morgen.

Sønderjysk Kaffebord
Sønderjysk Kaffebord
3 months ago

jaja, vi ved godt, hvem der udstikker de politiske retningslinjer for at undergrave Europa og Vesten: jøder.

Margrethe
Margrethe
3 months ago

Du mener ikke, muslimer er et problem. Hvordan kan du så påstå, det er undergravende?

Anders Bo
Anders Bo
3 months ago
Reply to  Margrethe

Enten er det ironi, eller også er der putter “noget” i kaffen…

flinke
flinke
3 months ago
Reply to  Anders Bo

Ahh-ja

Det kunne være man skulle nappe en kaffe. Flødeskum har jeg ikke, men andre ingredienser er der da.

Tak for det

og tak for snaps!

Anders Bo
Anders Bo
3 months ago
Reply to  flinke

Jeg tænkte nu på noget mere “rekreativt”. A

Sønderjysk Kaffebord
Sønderjysk Kaffebord
3 months ago
Reply to  Anders Bo

Det kan godt være, du skulle ta en kaffepunch, Anders, og genoverveje vores allianceforhold til jøder.

Anders Bo
Anders Bo
3 months ago

Hvad har du imod jøder og/eller israelere?
Moské du skulle snutte over til Lone Nørgaard…

Sønderjysk Kaffebord
Sønderjysk Kaffebord
3 months ago
Reply to  Margrethe
Margrethe
Margrethe
3 months ago

Den video lagde du ind for et par dage siden, og den giver ikke DIT svar på det meget, meget simple spørgsmål, jeg stillede lige ovenfor. Når du ikke vil svare, giver jeg her mit bud på, hvad dit ærlige svar ville være: “Jeg kan godt kritisere jøderne, velvidende, der ikke er nogen risiko for, at en af dem står uden for min dør i morgen og skyder mig en kugle for panden eller skærer min hals over. Den risiko følger med kritik af islam og muslimer, så det tør jeg ikke” Den slags “selektive frihedskæmpere”, eller rettere bangebukse, har… Read more »

Last edited 3 months ago by Margrethe
Dan Christensen
Dan Christensen
3 months ago

A trode a det lissom det wår jyderne dær giore det.
De ka’ jo gåt lie a grav i joren.

40
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x