27
feb
Seneste opdatering: 28/2-24 kl. 0651
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

35-yr-old Vasiliev Pyotr Alexeieovich, who claims he was ordered by the Main Directorate of Intelligence of the Ukraine Ministry of Defense to take an explosive device to the parking garage of the Four Seasons Hotel in Moscow and place it under the vehicle used to transport Tucker Carlson. Gateway Pundit.

Russian counter-terrorist forces have foiled a terrorist attack in Moscow, which had been planned, directed and financed by the Main Directorate of Intelligence of Ukraine. The terrorist cell was operated by “Ukrainian handlers” in order to carry out an attack on American journalist Tucker Carlson during his visit to Moscow. The terrorist confessed to the plot and gave details on it. He was provided with IED (improvised explosive device) for the attack. The plan was to target Tucker Carlson’s vehicle in the Four Seasons hotel underground parking lot. Ukrainian Intelligence Hired Russian ‘Hitman’ to Murder Journalist (photos of IED)

Jeg kan ikke finde nyheden i MSM, men den er mange andre steder. Her, her og her og på Twitter/X. Pålidelige Gateway Pundit har den også. Hvad skal man da tro? MSM har et motiv for at fortie den, for historien er jo ikke så god for deres allierede, “vor tids Winston Churchill.” Men vi må nok indse, at  det er et spørgsmål om tro, vi kan ikke få vished.

Men det er krig, og der lyves efter noder. Det værste er, at danskere under indtryk af deres hæmningsløst propaganderende medier tror, at der lyves mere fra russisk end fra vestlig side. Det er der intet, der tyder på. Du så ikke denne historie i dagens avis, vel ?

Men når vi tænker på Ukraines dødsliste, som findes og som Tucker er kommet på, så tror jeg personligt det er ganske tænkeligt, at Ukraine har villet det. Og så er det jo blogstof.  Også når man tænker på amerikaneren Gonzalo Liras nylige skæbne. Han boede i Kharkov, var kritisk til krigen, og døde i et Ukrainsk fængsel 12 januar 2024.

Fine allierede Danmark har.

4 9 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
DavidK
DavidK
1 month ago

RuSsIsK MiSiNfOrMaTiOn, PrOdUcErEt aF TrOlDeFaBrIkKeR StYrEt fRa kReMl 🙂 Når DR fanges i at bringe grafik fra et computerspil, så er det en “beklagelig fejl”. Listen er uudtømmelig, t.ex den om serbernes påståede “operation hestesko” eller TV-avisens alenlange interviews med den anonyme “Jasmin”, der fik overtalt selv Enhedslisten til at støtte bombetogter i Libyen. Og sikke tavst der er blevet omkring Nordstream 2. Hvis man husker ugerne efter 26.09.2022, så var samtlige medier og politikere helt sikre i deres sag. En type som Michael Aastrup Jensen kunne i P1 Debat forsikre om, uden for enhver tvivl, at russerne stod bag… Read more »

H.P.
H.P.
1 month ago
Reply to  DavidK

Michael Aastrup Jensen mente jo også at det var fantastisk med “det arabiske forår.” Nu ville vi se at når Egypten fik frie demokratiske valg ville de demokratielskende egyptere som jo udgjorde 90% af befolkningen endelig indføre vestligt demokrati.. Ved valget stemte 2/3 af egypterne så på det muslimske broderskab !
Michael Aastrup Jensen er en typisk provinsiel, naiv og uvidende levebrødspolitiker der INTET fatter af virkeligheden.

Nielsen
Nielsen
1 month ago
Reply to  steen

Jeg har aldrig set Lars Hedegaard klappe en hest. Han har altid bare snakket og snakket.

Nielsen
Nielsen
1 month ago
Reply to  steen

Ja ja så har han måske klappet hesten. Men det har jeg fndme osse (også) . OG jeg har nogen gange gået med hunden. Så kom ikke her og sige at nogen har klappet mere end jeg har.

DavidK
DavidK
1 month ago
Reply to  H.P.

Den arabiske atomvinter var nærmest komisk, Husker hvordan Trine Pertou Mach ligefrem blev vred og ophidset i DR2’s Debatten. Hun havde nemlig rejst i mellemøsten, og kendte en masse rare muslimer, så det arabiske forår var mere historisk og gennemgribende end opdagelsen af den nye verden og reformationen – tilsammen. Helt sikkert. Dem der mente noget andet var enten dumme eller racister. Helt analogt til historien om de syriske raketforskere i 2015. Der var en række eksperter der sagde netop “klap lige hesten”, og henviste bla. til statistikkerne, hvor det daværende syriske segment lå omtrent på niveau med somaliere. Men… Read more »

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
1 month ago

Hvad angår Nordstream så “hælder danske eksperter stadig til at det var Rusland” det kunne man læse på DR i går. At den brede befolkning kontinuerligt labber den slags BS i sig er ufatteligt. Selv en amøbe kan sige sig selv at det ikke er sådan det hænger sammen. Det er som om den lille smule hjerne de fleste er i besiddelse af er (hjerne)vasket ud af dem. Men det er jo de samme med det meste andet lort MSM lukker ud. “Vaccinerne” er sikre og effektive, folk styrter hen i vaccinecentret for at få et skud dødseleksir, Trump er… Read more »

Last edited 1 month ago by Den europæiske dårekiste
Kristian
Kristian
1 month ago

Adskillige vægtige militæreksperter er også stået frem for nylig og har slået fast, at det må være russerne, der sprængte Nord Stream. Senest så jeg orlogskaptajn og ph.d. Kenneth Oehlenschlæger Buhl fremføre det på TV2. Man kunne ligeså godt sige, det var danskerne, der invaderede Danmark 9. april 1940, og ikke tyskerne. Men det ville Buhl med garanti også gerne sige, hvis han fik besked på det af regeringen og CIA – for at sikre taburetten under sin voluminøse røv, og gerne udvide den. I nogle tilfælde er den kognitive dissonans ligefrem krystalklar, men afføder stadig ingen spørgsmål fra journalisterne… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago
Reply to  Kristian

Jeg mener, du har et positioneringsproblem. Taburetterne er – sandsynligvis? – lidt højere oppe end under!

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago

Jeg vil også gerne hælde. Det skal være “danske ‘perter” ned af brættet.

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
1 month ago

Scott Ritter er også på den liste.

Nielsen
Nielsen
1 month ago

Det er nok Zelenskid himself, som har rejst til USA for at tage livet af en stakkels journalist. Det var ikke nok for den populæreste leder af en nation, at lade Gonzalo Lira dø i en fangelejr.
Tucker burde som Gonzalo være død, så at Den mest korrupte astatsleder (indtil 24 februar 1922) kan charmere tegnebøgerne op af lommerne på alle verdenskællingerne, fra Hillary til Ylva. Og fra Boris Johnson til Hr. Mette Mink.

Hansen
Hansen
1 month ago
Reply to  Nielsen

Verdenskællingerne… et godt ord. Er det din egen opfindelse, fortjener du en pris. Det er et ord, man kan filosofere og fantasere over, næsten som verdensrummet. Hvor kommer de dog fra, og hvad er meningen…

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
1 month ago

Hvis I vil se hvad der foregår ved fronten og i de byer, som ligger indenfor Ukraines rækkevidde så følg den modige journalist Patrick Lancaster på YouTube. Lancaster dokumenterer ukrainernes terrorangreb på den almindelige civile befolkning , senest et angreb på et almindeligt bibliotek i Donbas.

Lancaster er naturligvis også på Ukraines dødsliste da han afslører deres forbrydelser.

Ufatteligt at vi støtter styret i Kiev og sender danske skatteborgernes penge i lommerne på de korrupte og kriminelle svin.

Det blir en glædens dag når straffen kommer for selinskid og hele hans administration.

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
1 month ago
Reply to  steen

Ja det er rigtigt Steen. Der er nogle videoer hvor han er helt ude ved fronten, virkeligt en formidabel indsats han gør.

Jeg kan også godt lide at han taler med helt almindelige mennesker ofte lige efter der er sket et eller andet.

Har du i øvrigt lagt mærke, at mange af de almindelige borgere som han interviewer virker meget mere reflekterende og velovervejede når de udtaler sig. Det er som om de ser tingene fra flere vinkler end hvis man spurgte en vestlig borger om noget.

De fremstår simpelthen klogere end os i vesten.

Blot mine egne iagttagelser.

Kristian
Kristian
1 month ago

Det var også en af de ting, der slog mig, da jeg flyttede til Rusland et par år. Almindelige mennesker virker simpelthen mere begavede end vesterlændinge.

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
1 month ago
Reply to  Kristian

Ja så er jeg ikke den eneste der har lagt mærke til det. De har også mere styr på historien. Faktisk også de yngre generationer. Når må så ser de unge i USA så er der ikke styr på så meget. Dog kender de hele Kardashian familien.

Last edited 1 month ago by Den europæiske dårekiste
Nielsen
Nielsen
1 month ago

Her er et meget fint (lyd)billede af dagens nyheds malkeko. -Krigen i Ukraine
https://www.bitchute.com/video/sRqP4XLhqak/
Liberty report har længe været en torn i øjet på krigsliderlige, som har fundet vej til magten. De hedder Nueland, Blinken og -jeg bliver SÅ træt af alle politikerne, som snakker MSM efter munden. De behøver nutildags ikke engang spørge deres embedsmænd og kontornussere. De gentager bare hvad David Trads lukker ud af hans mund, som til forveksling ligner et åbent anus lukkende politikersnak ud.

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
1 month ago
Reply to  Nielsen

Ja det er lidt specielt at det kommer ud i en artikel i New York Times. Det kan der jo være flere grunde til, måske for at afmontere sagen fordi den alligevel var på vej ud via et andet medie.

Jeg hører gerne din vurdering af sagen og om du også var overrasket over at det kom via New York Times.

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x