28
feb
Seneste opdatering: 28/2-24 kl. 0953
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Vis mig manden, og jeg skal finde forbrydelsen”

Af Lars Hedegaard

Demokraterne synes, det er sjovt at ruinere Donald Trump – indtil de selv står med numsen bar

Nogle investorer meddeler, at de ikke kunne drømme om at anbringe penge i New York, efter at Donald Trump er blevet idømt en bøde på 355 millioner dollars + renter. Han havde ganske vist ikke gjort noget ulovligt, men statens offentlige anklager, Letitia James, hvis valgprogram var at komme efter Trump, har med held brugt domstolen til at knuse sit hadeobjekt.

Den venstreekstreme Letitia James har givetvis læst om Stalins juridiske bøddel, Lavrentij Beria, der var kendt for udsagnet: Vis mig manden, og jeg skal finde forbrydelsen. Det havde han stort held med og sendte på det grundlag hundredtusinder af uskyldige i døden.

Ligesom andre demokratisk-styrede stater og storbyer er New York blevet lovløs. Ingen kan vide, om det demokratiske partis operatører og dets domstole kommer og tager alt, hvad du ejer og spærrer dig inde, hvis du på en eller anden måde har gjort dig uheldigt bemærket ved at kritisere partiet – altså det demokratiske parti

De amerikanske tildragelser rejser spørgsmålet, hvad borgere kan gøre, når det åbenbart ikke virker at stemme ved valgene. Ifølge en nylig meningsmåling tror over halvdelen af amerikanerne, at der vil blive snydt ved præsidentvalget i november. De har altså ikke tillid til, at USA er et demokrati.

Men når man ikke kan påvirke landets politik ved at stemme, vil borgerne uvægerligt vælge andre metoder. Og det viser sig nu at være et stop for investeringer i det korrupte New York. Hertil kommer, at nogle truckere nægter at fragte gods til og fra New York City. Vi får se, hvordan det går med truckerne, men investeringsboykotten kan få alvorlige konsekvenser for den demokratiske højborg.

Demokraterne vil kunne danse sejrsdans på ruinerne af den stat, som de har ødelagt ved at afskaffe lov og ret. Men nogen skal jo føde på dem, og med mindre de som i det gamle Østtyskland forhindrer indbyggerne i at flygte, vil de ende med en konfiskatorisk skattebyrde, der vil gøre New York til et nyt Venezuela.

Men det er måske deres plan, for i Venezuela går det strygende for diktaturets inderkreds. I DDR gik det også godt – indtil staten brød sammen

4.4 8 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago

Joseph Robinette Biden ligner mere og mere en kendt og for længst afdød georgisk politiker, Iosif Vissarionovitj Dsjugasjvili. Iosif fik millioner af mennesker til at emigrere til meget fjerne områder – Joseph får millioner af mennesker til at immigrere fra meget fjerne områder.
For begge giver/gav det åbenbart en sær tilfredstillelse at kyle rundt med menneskemasser i alle retninger. Hvilken “Josef X” fragter evnesvage og uformående menneskemasser fra MENAPT til Europa, analogt med Joseph og Iosif ?

Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
1 month ago

De grusomme terror-regimer som kommunister, nazister, socialister, fascister og islamister fik oprettet i en række lande, klarede jo at gøre livet til et helvede for millioner af mennesker, ved brug af simple og enkle metoder. Hvor frygtelig kan fremtiden så ikke blive hvis demokratiet forsvinder, og samfundet bliver styret af usynlige og navnløse bureaukrater. Et regime som med digitalisering, robotter, total overvågning, kameraer og lytteapparater overalt, plus kunstig intelligens, roadpricing, nul kontanter og enorme registre afskaffer enhver form for privatliv, så hver eneste borger reduceres til at være en lille myre i en enorm myretue. Hvor millioner af skrappe regler,… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago

Det folkerige Kina viser allerede vejen. Jo mere tætbefolket en klat på jorden er, desto vanskeligere bliver det at opretholde et fuldt demokrati. Der er for meget konkurrence i blot at overleve, da selv basale behovs opfyldelse medfører rovdrift på stort set alt. Darwins love styrer overalt hvor skabningers behov overgår hvad omgivelserne kan tilbyde. Men så længe ‘overbefolkning’ er et tabuiseret ord, kan det kun blive værre; så det ender i alles krig mod alle. Menneskers overlevelsesinstinkt er det stærkeste der findes. Myrerne er måske dem, som klarer sig bedst. De har lært kunsten at overleve ved at udslette… Read more »

NÅR DET ER FOR SENT VÅGNER DANSKERNE
NÅR DET ER FOR SENT VÅGNER DANSKERNE
1 month ago

Ja, Danmark er også ved at være overbefolket. Havde det
så kun været med ret fredsommelige danskere, men når over
en million er voldelige og erobringslystne “berigere”, så er der
lagt op til ballade og krigszoner á lá Sverige. Hvad overlevelse
angår, er danskerne vist mere indstillet i retning af kollektivt
selvmord, så der kan blive plads til de kulturfremmede. Pernille
Weiss, Lars Q og andre radiale typer mener at man bør invitere
ti millioner flere afrikanere og arabere til at slå sig ned i vores
land, da det vil være en humanistisk og optimal løsning på disse
berigeres problemer.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago
Reply to  steen

På myrens fodsti (Johannes Møllehave):
Har myretuer en styrende/kommanderende overklasse?
Jorden ligner mere og mere en myretue, hvor fuldstændig ensartede individer farer rundt og gør hvad der skal gøres for tuens bedste; men forskelle findes næppe mellem individerne. De er alle genetisk programmeret til at udføre deres del arbejdet med opretholdelse og udvidelse af tuen – med endemålet at udvide antallet af myrer i tuen.
Nogle af myrerne fungerer som forsvarende og angribende hærstyrker.

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
1 month ago
Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago

Hvis de kører Biden til lægecheck uden hoved, vil de stadig sige at Biden er frisk og fejlfri.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x