28
feb
Seneste opdatering: 3/3-24 kl. 1541
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

What Are Federal Health Agencies and the COVID Cartel Hiding? Sen. Ron Johnson Roundtable on Feb 26, 2024

(Klik på direktelinket så kommer videoen frem.) Jeg har hørt det meste af mødet, og jeg vil særligt anbefale Bret Weinstein, Mattias Desmet, Pierre Kory , Edward Dowd og Lara Logan. Hør også juristen Philip Kruse, der taler om WHO’s totalitære pandemitraktat, som vores politikere er ved at føre os ind under uden nogen debat om kun tre måneder. (Før curseren hen over bundlinjen for at finde de enkelte talere.)

Jeg indlejrer Philip Kruse og Lara Logan særskilt, fordi hendes kritik af, hvad der er sket med Vestens medier er særlig vigtig. Det er gennem dem hele tidens sygdom spredes effektivt til masserne, og hvis de ikke forstår hvad der er sket med medierne, forstår de ikke deres samtid. Journalistik i dag er ikke det samme som for bare tyve år siden. Hendes beskrivelse af vestlige mediers propagandistiske, magtbetjenende udvikling, er lige i øjet, og med  hendes journalistiske karriere, kan man regne med, hun ved hvad hun taler om. Kruse indlejrer jeg, fordi det er så vigtigt, og fordi vi kun har tre måneder til at undgå det, han kort udmaler.

Det skal nævnes, at Michael Yeadon, som jeg sætter meget højt skriver om mødet: “This Is Depressing. A Number of Presenters Aren’t Telling the Truth and Know They Aren’t.” Jeg gætter på, han mener “Robert Malone,” hvem andre ved jeg ikke.

“The Party told you to reject the evidence of your eyes and ears. It was their final, most essential command. (George Orwell, 1984)

Phillip Kruse, LL.M.-We must stop the pandemic treaty from WHO now!

Deltagerne var følgende og de står i den rækkefølge, de taler:

Senator Ron Johnson
Dr. Robert Malone, MD
Dr. Jessica Rose, PhD
Mr. Ed Dowd
Mr. Kevin McKernan
Dr. David Gortler, PharmD
Dr. Harvey Risch, MD, PhD
Ms. Barbara Loe Fisher
Dr. Brian Hooker, PhD
Mr. Del Bigtree
Dr. Sabine Hazan, MD
Dr. Pierre Kory, MD
Dr. Christian Perronne, MD, PhD Dr. Raphael Lataster, PhD
Ms. Lara Logan
Mr. Jason Christoff
Mr. Rodney Palmer
Dr. Mattias Desmet, PhD
Dr. Bret Weinstein , PhD
Mr. Randy Hillier
Dr. Sorin Titus Muncaciu
Mr. Rob Roos
Mr. Phillip Kruse

4.3 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Frihed og ægte demokrati eller endeløse rædsler
Frihed og ægte demokrati eller endeløse rædsler
1 month ago

Hvad med ind i mellem have nogle opslag eller artikler som først og fremmest handler om situationen i Danmark!! Den bliver værre og værre for hver dag. Nu vil man f.eks. til at afspærre 52 skovområder, så man ikke længere kan gå en tur i skoven. Og man vil til at rejse 400 meter høje fugledræbende vindmøller der larmer og ødelægger landskaber. Og man sender snesevis/hundredvis af milliarder til Ukraine, plus granater, bomber, raketter, tanks, kanoner og jetjagere, selvom der hverken er civilforsvar eller forsvar tilbage til beskyttelse af danskerne. Og man lader DR hetze, mistænkeliggøre og dæmonisere mænd og… Read more »

Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
1 month ago

Ja, indoktrineringen af danskerne har været så
effektiv at mange danskere tror at de stadig lever i
et ægte demokrati og en ægte velfærdsstat. Og da
næsten hele befolkningen er bedøvet og dysset i
søvn af propagandaen og fortielserne, kan politikerne
gøre hvad de vil. Danskerne forstår ikke hvad der er
ved at ske med deres land og dem selv, og er derfor
passive tilskuere til den hjernedøde politik som snart
vil omdanne Danmark til en marxistisk bananstat, en
fattiggård og et katastrofe-område.

Dragen
Dragen
1 month ago

de væsentligeste og tungest vejende dagsordner har vi som folk ikke haft nogen indflydelse på overhovedet. masse-immigrationen , klima-dagsordnen og c-sprøjterne var aldrig til debat , – offentlig og åbent debatteret eller undersøgt. aldrig noget vi fik mulighed for at tage stilling til . det blev trukket ned over hovederne på os som noget der bare var . noget man måtte lære at leve med.

Jakob
Jakob
1 month ago

Det er jo planen Egon! Globalismen har sejret og vi er f…ed! er det svært at sluge?
Det er Stalin med et tvist af Hitler om igen og venstrefløjen elsker det, EU er omdannet til et fascistisk, stalinistisk styre hvor familien udslettes og du får dit “fængselsnummer” og tøj udleveret, mad og varme er mere tvivlsomt.

Frihed og ægte demokrati eller endeløse rædsler
Frihed og ægte demokrati eller endeløse rædsler
1 month ago

Robert Malone er da en af dem som har
advaret indtrængende og på en meget seriøs
måde, og han er helt på samme høje niveau
som Mike Yeadon, så hvordan skal de sidste
linjer forstås? (dem med Yeadon og Malone)

Jakob
Jakob
1 month ago

Det er vist noget med Malone har anmeldt nogle af dem for “usandheder”, prøv at google det, de er vist ikke helt enige om setpoint!

Nielsen
Nielsen
1 month ago

Lars Bern er helt på toppen i denne Omvärldsanalys 85
https://swebbtv.se/w/4e1zoWRthKV7u2xnDZCvca

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago

WAOW!!! 😯 Intet andet end lysende åndsfyrster i behandlingen af stakkels mennesker, der er blevet snydt/narret/tvunget ind i 💉-HELVEDER i forskellige niveauer… Men 4 timer er LANG tid, så er der: 1. noget nyt der ikke umiddelbart har været fremme før? 2. noget specifikt om protokoller mht at fjerne det giftige/farlige S1-protein fra menneskekroppen? Jeg bliver mere og mere nervøs for de af mine venner og bekendte, der af vanvare har “modtaget” Pfi☠️💉, hvorfor jeg nu køber de “remedier” der skal til “uddrivelsen”. Dette før 💉-masserne pludselig bliver klar over deres behov, og efterspørgslen E K S P L O… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago
Reply to  steen

Altså intet specielt om protokollerne?

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
1 month ago

Vad är det som gör att ”förlamningen” består?

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x