1
mar
Seneste opdatering: 1/3-24 kl. 1953
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

berlin neukölln 2015 550

Berlin, Neukölln, © Snaphanen.dk, (klik f. helskærm)

Den dybe stat ønsker at indføre anarki, dvs. afskaffe demokrati og retsstat

Af Lars Hedegaard

Da Donald Trump i går besøgte USA’s grænse mod Mexico, havde Fox News-studieværten, Sean Hannity, lejlighed til at stille ham nogle spørgsmål, bl.a. om den åbne, dvs. ikke-eksisterende grænse, som har været Biden-administrationens politik fra første dag. Det antages, at et sted mellem 12 og 18 millioner illegale migranter er ankommet, siden Biden inviterede hvem som helst i verden til at slå sig ned i USA, hvor de får alt betalt uden nødvendigvis at arbejde.

De fleste bliver ikke nøjere undersøgt, og ofte ved myndighederne derfor ikke, hvem de er, hvad de lavede i deres hjemlande, og med hvilket formål de har betalt de mexicanske forbryderkarteller store beløb for at komme til USA. Det store flertal af migranterne er mænd i den våbenføre alder, og flere republikanske iagttagere og politikere udtaler nu, at det blot er et spørgsmål om tid, før netværker af migranter går over til terrorhandlinger. Spørgsmålet er ikke, om det vil ske, men hvornår det sker.

Derimod står det fast, at mange af de demokratisk-styrede storbyer er ved at segne under den økonomiske byrde, der er forbundet med at skulle føde på og levere offentlig service til de hundredtusinder, der fra den ene dag til den anden oversvømmer de såkaldte ”sanctuary cities”, dvs. demokratisk-styrede byer, hvis myndigheder stolt meddeler, at her kan enhver komme og få ophold uden at skulle frygte udvisning.

Til deres sorg må de lokale fortalere for den åbne dørs politik imidlertid erkende, at der er visse ulemper forbundet med at være sikre tilflugtssteder for unge mænd fra 166 nationer. Borgmestre bliver mødt af opbragte borgere – særligt fra minoriteterne – der kræver en forklaring på, at der skal skæres i amerikanske borgeres sociale goder for at tilgodese de nyankomne. De må nu også tåle murren fra amerikanere, der klager over et voksende antal voldsforbrydelser begået af ulovlige indvandrere. For et par dage siden blev Kelly Girtz, der er borgmester i sanctuary city-byen Athens i Georgia, mødt af borgere, der kaldte ham ”løgner”, da han prøvede neddysse indbyggernes raseri over det særligt brutale mord på den unge sygeplejestuderende Laken Riley, som fik sit kranium knust af mand fra Venezuela. Dette mord – det seneste i en række af mord, voldtægter og overfald på politiet – har vakt national opsigt og efterladt det demokratiske parti med et forklaringsproblem.

Intet under derfor, at Joe Biden valgte at tale om klimaforandringer, da han i går omsider bekvemmede sig til at aflægge grænsen et besøg – naturligvis på et sted, hvor relativt få fremmede strømmer ind.

Hvis han ville, kunne Bide med et pennestrøg beordre grænsen lukket. Den bemyndigelse har amerikanske præsidenter haft siden 1950’rne, men den vil han altså ikke bruge, og man må derfor konkludere, at massetilstrømningen er bevidst demokratisk politik.

Med hvilket formål? spurgte Sean Hannity. Hvad kunne være hensigten med at underminere USA? Donald Trump havde ikke noget godt svar.

Det har derimod andre, som forklarer demokraternes politik med ønsket om at indføre anarki, dvs. afskaffe demokratiet og retsstaten, så borgerne kan bruge tiden på at slås med hinanden, mens den demokratiske inderkreds, Den Dybe Stat og de hovedrige oligarker kan gennemtvinge et tyranni.

Det er måske, hvad den åbne grænse skal bruges til. Det giver i det mindste mening.

Donald Trump: This is the ‘worst border ever in the history of the world’

4.3 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jakob
Jakob
1 month ago

Der er jo en grund til de kalder det Obama’s tredje periode som præsident. Han styrer det sammen med det dybt kriminelle Clinton dynasti. Tulsi har jo forladt demokraterne da hun ikke kunne holde neocon’erne ud og hun er faktisk en af en håndfuld favoritter til at blive VP. Det der ryster mig er at denne neocon inderkreds ikke kan vippes af pinden, deres netværk er imponerende og dem der prøver at vælte dem af pinden internt har en mærkelig tendens til at dø af diverse ulykker eller begå selvmord med to skud i hovedet, ingen spørgsmål til hvordan det… Read more »

Kultur/velfærd kan udskiftes med statslig ondskab
Kultur/velfærd kan udskiftes med statslig ondskab
1 month ago
Reply to  Jakob

De forudså sikkert at kriminelle og agenter
ville strømme ind, men var ligeglade. Deres kynisme
er uden grænser. Har man læst om hvad der skete
af ondskab i Sovjet, Kina og Tyskland 1910 til 1990
vil man næppe være forbavset over at politikere og
“systemer” også i nutiden kan være uden skrupler.

Michael Laudahn
Michael Laudahn
1 month ago

Spørgsmålet er ufuldstændig. Den manglende del lyder:
Hvem *mener* at have fordel af masseindvandring?
Angående svaret til det ustilte spørgsmål henviser jeg til
Barbara’s Barbarians: How Jews Import Third-Worlders to Harm Whites, Then Play the Innocent Victim
https://www.theoccidentalobserver.net/2024/01/07/barbaras-barbarians-how-jews-import-third-worlders-to-harm-whites-then-play-the-innocent-victim/
Begribeligt at betalte ✡ levebrødspropagandister som Lars Hedegaard ikke gerne vil tage det med.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago

Citat: “Hvis han ville, kunne Biden med et pennestrøg beordre grænsen lukket.” Det kunne Trump pudsigt nok også. Der må derfor være “noget større” end præsidenten, siden Trump ikke bare strøg med sin pen. Under alle omstændigheder skal Trump, når han vinder præsidentposten, fuldføre sin mur mod Mexico og straks udvide den med en parallel mur – ligesom i de spanske enklaver i Nordafrika. Den amerikanske våbenindustri kan få ordren på dobbeltmuren – det er bedre at producere mure mod invasive arter, end bomber og missiler mod verdens næste imperier, Rusland og Kina. Kun ét imperium i verden er livsfarligt… Read more »

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x