6
mar
Seneste opdatering: 7/3-24 kl. 0655
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

5.november bliver dagen, da USA og Vesten bliver lagt i graven og erstattet af et oligarki.

Af Lars Hedegaard

En af mine døtre spurgte her til morgen, hvem jeg tror vinder det amerikanske præsidentvalg den 5. november. ”Biden”, svarede jeg. ”Men er Trump ikke stadig din mand?” Jo, sagde jeg, men republikanerne er så amatøragtige, at selv en lallende olding kan slå dem.

Faktisk er det Bidens åbenlyse senilitet, det der gør ham så attraktiv for USA’s egentlige regering – den regering, der aldrig er på valg, og som vælgerne ikke kan sætte fra bestillingen. Man er begyndt at kalde denne regering ”den administrative stat”. Andre kalder det nye system ”neo-feudalisme”. I Europa kalder vi det EU.

Biden er den ideelle frontfigur for storkapitalen, bureaukraterne, det militær-industrielle kompleks og de dominerende high tech-virksomheder. Det gode ved ham er, at han gør, hvad hans bagmænd giver ham besked på. Biden har tydeligvis ingen anelse om, hvad der går for sig, men det kan nogen fortælle ham, og de kan også beordre ham til at gøre, som de vil.

Man skal derfor ikke lade sig forblænde af Donald Trumps overvældende sejr ved gårsdagens ”Supertuesday”, hvor han fik flertal i samtlige republikanske primærvalg, hvis man ser bort fra Vermont, som Nikki Haley vandt med et knebent flertal. Trump har nu 995 delegerede til det republikanske partikonvent mod Nikki Haleys 89. Der skal 1.215 til at sikre sig nomineringen som republikanernes præsidentkandidat, og dem skal Trump nok skaffe sig.

Under sin sejrstale i nat sagde Trump, at 5. november bliver ”den vigtigste dag i vort lands historie”. Og det har han ret i. Det bliver nemlig dagen, da USA og dermed Vesten bliver lagt i graven og erstattet af et uafsætteligt oligarki.

Men heller ikke oligarkier varer evigt. Det viste Søren Pape rent symbolsk, da han fik hjerneblødning, mens han stod og skældte ud på Trump.

Tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen har netop opfordret alle til at tage det roligt i stedet for at hidse sig op over Trump. Det forekommer at være et sundt lægefagligt råd.

4.3 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders
Anders
1 month ago

…kender i den om den over-vaccinerede bøssekarl, som faldt af død ned fra pinden mens han harcelerede over Donald Trump?
Et sandt fyrtårn.

Piotr
Piotr
1 month ago
Reply to  Anders

Kunne være FEDT om et medie havde nosser til at berette hvilken tom parentes i dansk politik, Pape repræsenterede i sit virke som levebrødspolitiker, på Hoppeborgen. De konservative/K havde sejlet/drevet rundt uden styr på noget som helst, i 20 år efter Schülter, og købte således Pape fri af borgmesterposten i Viborg i 2014, for at indsætte ham som formand i K, hvorpå han endte som JustitsMinister, under LarsLORT. Pape var underlagt Barbara som JustitsM., hvilket sikkert har begrænset hans virke, men ikke desto mindre var han kendt som en strammer af retspolitikken, hvilket udmøntede sig i bl.a. at vores alles… Read more »

Postulater er tit tvivlsomme
Postulater er tit tvivlsomme
1 month ago
Reply to  Piotr

“Republikanerne er amatøragtige”. Ja, det er da
meget muligt, men indtil Hedegaard begrunder det
nærmere, er det blot et postulat. Kan LH ikke forklare
os hvorfor eller hvordan republikanerne er mere ama-
tøragtige end “demokraterne”?

Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago
Reply to  Anders

Han lignede ‘bivognen’ mere end ‘fyrtårnet’.

Fru Olsen
Fru Olsen
1 month ago

Trump vinder, det er jeg ret sikker på. Selv demokraterne ved, at Biden er farlig og uduelig på den post. Han er til grin over hele verden, og Sky News Australia, og italiensk TV m fl, håner ham nærmest fast een gang om ugen. Tjek sky news australia på YouTube.

Uden DR og TV2 ville vi være uvidende og blinde
Uden DR og TV2 ville vi være uvidende og blinde
1 month ago
Reply to  Fru Olsen

Ifølge DR-damerne vil det være en stor ulykke hvis Trump vinder. For han er farlig og hans frisure forfærdelig. Mens Biden er en man kan være tryg ved, og han har skabt et bedre USA. Det var budskabet i to udsendelser, en med “Verden iflg. Gram” og en med P1 debat. Til den sidste var indkaldt David Trads og flere andre venstresnoede rødkål. Med Bidens hånd på atomknappen vil verden være sikker, og han vil kæmpe til sidste ukrainer. Desuden er Biden sød og venlig og et godt menneske. Derimod er Trump som alle véd ond, patriarkalsk, asocial og så… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 month ago
Reply to  Fru Olsen

Husk Trumps stærke side: Operation Warp Speed.

Nielsen
Nielsen
1 month ago
Reply to  Nielsen

Havde jeg skrevet at Creepy Joes stærke side, var hans evne til adræt, at entre Airforce One, ville min kommentar ikke have fået tomlen ned. Men det er fy fy at kritisere Donald Trump i dette forum.

Nielsen
Nielsen
1 month ago
Reply to  steen

Nej så, men i formiddags var tomlen vendt ned.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago
Reply to  Nielsen

Biden’s senility Trumps his sensibility.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago
Reply to  Fru Olsen

Bidens stærkeste side er, at han ikke er død af senilitet endnu – det er også verdens svageste side.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago

Gode råd til Hans Exsenilente Presidente della Republica Unidos de Bananas:

Alder er en sag om sind over skind. Hvis du er ude af sind, er det ligegyldigt med dit skind.
Man kan ikke løse problemerne med den samme tankegang som skabte dem.
Fastslå kendsgerningerne – derefter kan du forvrænge dem som du vil.
Alt hvad du behøver i livet er uvidenhed og selvtillid, så er succesen garanteret.
(ironi kan forekomme).

H.P.
H.P.
1 month ago

Det er så inderligt ligegyldigt hvem der får titlen af præsident. De er begge handskedukker for zionisterne. De virkelige magthavere , også i usa, holder sig altid i baggrunden.
Som Nielsen så rigtigt skriver : Husk Operation Warp Speed.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago
Reply to  H.P.

Både arabere og jøder er semitter:
Zion er et ældgammelt stednavn og har mange udlægninger. Zion kan være relateret til den arabiske rod ṣahî (“stig op til toppen”) eller ṣuhhay (“tårn” eller “toppen af bjerget”).
Zionist kan således opfattes som en araber, der prøver at finde ud af, hvor Zions bjerg egentlig skal placeres – lokationen kan måske være i eller omkring Jerusalem.

H.P.
H.P.
1 month ago

Jeg ved godt at arabere og jøder er et broderfolk. Når jeg bruger betegnelsen zionist er det den gruppering der selv kalder sig det jeg henviser til.

jdm
jdm
1 month ago

Artiklen er fuldkommen korrekt. Den mangler kun at nævne at DemoCommiernes trumf kort i sidste ende er politisk mord. Jeg indrømmer blank at være kynisk i den grad.

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x