9
mar
Seneste opdatering: 10/3-24 kl. 0312
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Det er rent landsforræderi, hvad der foregår ved USA’s sydgrænse. Vi bør danne et borgerværn og forsvare vores land, når staten ikke vil.”

Det interessante ved masseindvandringen til Danmark, er ikke de løgnagtige grunde der er givet for den fra 1983, det er at alle europæiske parlamenter åbenbart skulle have fået den samme ide omkring 1980, og det tiltænker jeg dem ikke. Det sikre tegn på, – som ved DNA- forsøgssprøjterne – at noget kommer oppefra, er at alle siger og gør det samme på det samme tidspunkt. De ændrer ikke engang retorikken fra land til land.

Ideen til masseindvandringen kommer selvfølgelig ‘oppe fra,’  fra magtfulde globalisters drømme om en verdensregering repræsenteret ved FN og den globalistiske frontorganisation EU. Joe Biden har lukket 10 mio. fremmede ind over grænsen på kort tid, men det er principielt det samme der er sket i Europa, bare ikke så hastigt. Obama turde ikke, men det er hans politik vi ser gennemført af Biden. Hvad er FN/Globalismens/EU’s interesse i den?

Det er klart, at uden et folk, kan man ikke have et folkestyre, og uden et folkestyre kan der ikke være en folkelig, politisk magt – et demokrati. Den politiske magt driver så selvfølgelig videre til andre, ikke valgte personer og institutioner. Parlamenterne bliver hule og uden egentligt indhold, ligesom vi har set kongehusene blive det. Man lader dem bestå, for det snyder befolkningerne med hensyn til systemskiftet, men de betyder ikke længere noget. Og det er det vi iagttager i disse år i de sidste faser. Vi lever i postdemokratiet, det er blot ikke helt gennemført endnu.

Enhver politisk beslutning af nogen betydning, er vi uden indflydelse på. Se seneste på Sveriges Nato-tilslutning. Ingen debat om det, og ingen indflydelse har svenskerne haft. Ligesom hverken de eller danskerene har haft andet end en pseudo-indflydelse på masseindvandringen til deres lande, og de får det heller ikke ligegyldigt hvad de gør. Vi så det med Marrakesh, Lars Løkke ville lempe igennem uden debat, og vi ser det nu med WHO’s “pandemitraktat”, der skal kuppes igennem, og som igen aner noget om fordi medier og politikere tier. De bildes ind, at de har indflydelse, men det er nu engang blevet mediernes opgave, at være propagandaministeriets lydige megafon.

Det er en ren illusion, at  et folketingsvalg giver danskerne nogen indflydelse på masseindvandringen af Danmark. En Inger Støjbergs retorik er derfor ren svindel. Når man ikke vil bryde den globalisme- magt, der ytrer sig gennem konventioner, kan man intet udrette mod nedlæggelsen af Danmark.  Derfor kan man lige så godt holde op med at stemme, indtil der kommer en politiker eller et parti, der vil hente magten tilbage til Folketinget med det opgør med EU og talrige magtbortgivelser, det kræver.

Det man kan bebrejde politikerne med hensyn til indvandringen, er kun at de har foræret så meget magt ud af Folketinget, og at de nu ligger under for de institutioner, de har givet den til. Deri består deres forræderi. Man kan derfor stadig godt sige som juristen Tommy Ulmnäs: “De politiker som förstört Sverige är landsförrädare.” “Vi fulgte bare ordrer.” Det er ikke undskyldning nok.

Lara Logan: Joe Biden implementerer blot FN’s globalistiske Global Compact on Migration

Ifølge Global Compact er der ikke noget der længere hedder en ‘illegal migrant”. At migrere er nu en menneskerettighed, og det er det, der nu gennemføres ved USA’s sydgrænse og EU ved Europas ydre grænser. Danmark tilsluttede sig selvfølgelig til dette i 2022. Uden folkelig debat, selvsagt.

Se også Peder “Fjordman” Jensen: Where Should Europeans Flee To When Our Countries Have Been Destroyed?

3.7 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

24 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Danske mænd er til grin for politik-kvinderne
Danske mænd er til grin for politik-kvinderne
1 month ago

PS: Mændene begik en kæmpefejl da de overlod magten til kvindesagskvinderne og ligestillings-svindlerne. For hvad disse woke kvinder ønsker er ikke demokrati, frihed og retfærdighed. Nej, de er så forskruede og magt- syge at de bekæmper mændene, familierne og børnene. Kun naive mænd stemmer på politik-kvinder, for det kommer der ikke noget godt ud af. Det der kommer ud af det, er krig mod mændene, familierne, landets økonomi og landets sikkerhed og eksistens. 19 af 20 politik-kvinder er pladder- humanister og 19 ud af 20 konspirerer mod mændene, som de af al magt søger at feminisere. Resultatet er katastrofe. Se… Read more »

Danske mænd er til grin for politik-kvinderne
Danske mænd er til grin for politik-kvinderne
1 month ago

Det begynder virkelig at se sort ud. Men når rabiate
og woke feminister kommer til magten, sammen med
nihilister, kommunister og korrupte, så er man på vejen
mod terror, barbari og undergang. Som Sverige tydeligt
har vist os. Og som udviklingen i Frankrig, England og
Tyskland advarer os om. Den snigende, men hastige
ødelæggelse af Europa skyldes både globalisme og
pladderhumanisme, og parlamenter og massemedier
der domineres af sådanne syge og perverse ideologier,
har ingen udsigt til at vende udviklingen.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago

Vareproducenterne mangler konsumenter. Den påstået tudsegamle befolkning er dårlig til at konsumere og spenderer for lidt på vareindkøb. Det giver ikke muligheder for producenterne til at ekspandere; loven “expand or die” gælder altid.
Løsning: importér masser af potentielle varekonsumenter i millionvis. De importerede skal have penge til at etablere sig og starte deres forbrug af varer. Hvem betaler for det? Det gør naturligvis de uopdragne gamle forbrugere og proletarer. Derfor skal proletarerne i alle lande nu forene sig om at DELE deres fattigdom med unge, dumme og sultne invaderende globale proletarer.
Så kan ekspansionen af vareproduktionen forøges voldsomt og hurtigt.

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
1 month ago

Det er meget præcist beskrevet. “Vaccinerne” fik også aflivet mange i Vesten så der er behov for nogle unge friske fyre til at købe iPhones, spidsbukser og falske guldure. Som en ekstra bonus voldtager de også lokalbefolkningen gratis.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago

De fattige betaler regningen:
Hvis der ikke er forbrugere nok til at holde trit med forøgelsen af produktionen, må man forøge produktionen af forbrugere. Den naturlige hjemlige produktion af forbrugerdyr skal derfor stimuleres. Hvis dette projekt går for langsomt i forhold til takten i produktionsforøgelsen, skal der importeres flere levende forbrugere, for at holde efterspørgslen efter overflødigt ragelse på et profitabelt niveau.
I gamle dage smed man overproduktion ud – i dag henter man bare flere købere ind fra skraldelande og giver dem fuldtlastede købekort – så slipper man for at spilde investeringer i overproduktion og maksimerer profitten:-{)

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago

Pfi☠️💉 er IQ-test virkende ved anvendt Darwinisme, altså rabiat udskillelse ved Pfizisk Pharmageddon.

Jakob
Jakob
1 month ago

Allerede i 1950’erne blev der advaret mod skyggeregeringen eller elitens plan, om at nedbryde kulturen. Krig samler folk og kulturen forstærkes, så det var et dårligt valg, valget faldt i stedet på folkevandring som redskab for deres projekt. De havde brug for masser af afrikanere så da de havde kuppet hjælpeorganisationer så oversvømmede de Afrika med børn som skulle vokse op og vandre mod Europa, skabe kaos, borgerkrig og ødelæggelse. FN skulle komme med deres egen hær og forestå fredsmægleren og den høje selvudnævnte elite skulle komme med løsningen, en verdensregering. Det har været i støbeskeen siden før første verdenskrig… Read more »

Jan
Jan
1 month ago

Biden er præsidenten fra helvede. Alt, der kommer ud af hans mund, er en strøm af løgne.

Nielsen
Nielsen
1 month ago

Borgerkrigen har allerede været der. Den kom efter uafhængighedskrigen. Men nu var det jo til at starte med europæere, som invaderede USA, som ganske vist hed Nord Amerika i de dage. At snakke om den pågående invasion af USA, er lidt som at stikke hovedet i sandet idet vi her i Europa oplever en invasion, som i størrelsesorden; er slemmere kan man sige i kor med de unge. Men invasionen af Europa er så meget værre, end våben- og medicinalindustriens ødelæggelse af det amerikanske folk. Sjovt nok er det os på denne side af atlanten de sigter på at putte… Read more »

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
1 month ago
Reply to  steen

København, Århus, Odense, Aalborg og selv Esbjerg er inficeret med hættemåger overalt undtagen på arbejdspladserne.

H.P.
H.P.
1 month ago
Reply to  steen

Jeg var på hovedbanegården i københavn for et par dage siden, det var forfærdeligt. Danskerne var klart i mindretal.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago
Reply to  steen

Men husk nu, at ifølge de Bossetossegode er alle invaderende tosser, der færdes i terrænet med postadresse i Danmark “BORGERE” – hvilket er finere end statsborgere – for statsborgerne skal betale skat, for at “borgerne” kan få et dejligt, frit uvirksomt muntert liv på jord med et tykt sugerør ned i statsborgernes lommer.

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
1 month ago

Det er mænd, der gav kvinder rettigheder. Lav et lille tankeeksperiment og vend det på hovedet: Ville kvinder have tildelt mænd rettigheder fx. stemmeret? Svaret er nej.

Ligestilling er mest en lusket strategi
Ligestilling er mest en lusket strategi
1 month ago

PS 3: Skilsmisse-bureaukratiet/ Familierets-huset
gør en stor indsats for at skabe den størst mulige
konflikt i familierne. Mændene og børnene er retsløse
i de allerfleste tilfælde. Familierne opløses og splittes
så effektivt, at sårene aldrig heles. Børnene kan komme
til at lide under de bureaukratiske svinestreger resten
af deres liv.

Danske mænd er til grin for politik-kvinderne
Danske mænd er til grin for politik-kvinderne
1 month ago

PS 2: De politiserende kvinder tryner mændene,
både via lovgivning, forvaltning og mediehetz. Det er
skilsmisse-systemet et eksempel på. Det er decideret
mandsfjendsk. Systemet er domineret af rabiate kvinde-
sagskvinder, woke feminister og ligestillings-tosser. Som
er enige om at mænd er dumme, overflødige og værdiløse.
Derfor sørger de for at børn som regel gøres faderløse
ved skilsmisser. Børnenes ønsker tages der ikke hensyn
til, og med politistats-metoder undertrykkes børnenes
menneskerettigheder. Også mændenes MR sjofles.

trackback

[…] “Målet med invasionen af USA er borgerkrig” […]

Piotr
Piotr
1 month ago

Er det Peder Jensen der har skrevet indlægget? Specielt næstsidste lille kapitel (copycat) er den skinbarlige sandhed. Totalt ufatteligt, at majoriteten af “die dumme dänen” ikke vil se/høre endsige forstå det! Det jeres undergang der er på spil! “Det er en ren illusion, at et folketingsvalg giver danskerne nogen indflydelse på masseindvandringen af Danmark. En Inger Støjbergs retorik er derfor ren svindel. Når man ikke vil bryde den globalisme- magt, der ytrer sig gennem konventioner, kan man intet udrette mod nedlæggelsen af Danmark.  Derfor kan man lige så godt holde op med at stemme, indtil der kommer en politiker eller et parti, der… Read more »

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
1 month ago

Endnu en løgnehistorie fra DR:

https://www.dr.dk/nyheder/udland/drs-forsvarskorrespondent-om-dansk-fregats-nedskydning-af-droner-det-er-meget

For det første kan de ikke ikke skyde og for det andet ville de ikke kunne ramme.

Ham der gerne vil standse ulykken
Ham der gerne vil standse ulykken
1 month ago

Jeg forstår stadig heller ikke helt hvordan de har kunne ramme de droner?
Er det en mand på agterdækket som alligevel skød lerduer da det skete?

Ham der gerne vil standse ulykken
Ham der gerne vil standse ulykken
1 month ago

De skriver også selv i artiklen.

“Vi ved ikke, præcis hvilke militære værktøjer der er blevet brugt. Men når der skal skydes fire droner ned, så ved vi, at det er nogle af de ret store våbensystemer, siger Mads Korsager.*

Så de ved heller ikke selv hvordan de har kunne gøre det.

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
1 month ago

Det er jo helt skørt, måske er det er fatamorgana eller noget de har drømt.

24
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x