12
mar
Seneste opdatering: 13/3-24 kl. 1322
50 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Political language… is designed to make lies sound truthful and murder respectable, and to give an appearance of solidity to pure wind.” (George Orwell)

Ursula von der Leyen stillede os tvungne vaccinationer i udsigt for to år siden: EU must consider mandatory Covid jabs, says Von der Leyen. Der blev dengang talt om, at en månedlig bøde til enhver over 60 som ikke vil lade sig vaccinere, skulle være ‘fully constitutional.’  Danmark har lige været igennem en ‘statsbegravelse’, der vidner om at vi er et folk, der foretrækker at leve i en løgn snarere end i sandhed. Men vil vi mon foretrække løgnen i en sådan grad, at vi vil lade EU slå os ihjel? Det bliver interessant at se.

Vi ved naturligvis ikke med sikkerhed, hvad Søren Pape døde af, men vi ved det med overvejende sandsynlighed, når vi lægger alle de forskellige faktorer sammen. Ikke mindst hans voldsomme reklame for sprøjterne, “alle partiledere skulle tage dem for rullende kamera.

Muligheden for at dette er sandheden om Søren Papes død, er vel 90 procent, men vi må ikke tænke det, og da slet ikke sige det. Nu gjorde jeg det alligevel, vel mest fordi ingen endnu kan bestemme, hvad jeg skal tænke eller sige. Men det kommer snart, når man hører godt nok efter globalisternes signaler, og hvad dr. Michael Nehls siger i sin bog Den indoktrinerede Hjerne.  En lille chip, så er den hjemme.

“The choice for mankind lies between freedom and happiness and for the great bulk of mankind, happiness is better.”

Det haster altså med at aflevere sine sandheder, hvis man har nogle på lager. I Frankrig kan kritik af vaccinerne nu give et års fængsel eller 15.000 euros i bøde. Tre års fængsel “hvis nogen dør af ens råd.” Det forlyder ikke hvad det koster at dø af statens eller ens egen læges råd. De sidste tre år, har jeg overlevet dem mindst fem gange. Nu er der næsten gået sport i det.

Et sundt samfund havde taget Søren Papes død som en varsel og en advarsel, men vi lever ikke i et sundt samfund. Ingen af mediernes sandhedssigere og kommentatorer, turde nævne muligheden, at sprøjterne tog livet af Søren Pape. Dette til trods for at tre års ophobede, videnskabelige beviser har gjort det lige så irrationelt at benægte dødsfaren, som at benægte at solen står op og jorden er rund.

Vi må vi indtille os på, at vi nu lever under et åndeligt regime, hvor det kræves af os at vi accepterer magtens benægtelse af en objektiv sandhed, og det er sådan noget der giver landesorgen over Pape en bismag af sentimentalitet og falskhed. Den førende britiske kræftforsker Angus Dalglish beskriver derfor vor tid i en rammende bogtitel: The Death of Science: The Retreat from Reason in the Post-Modern World.

Ikke så få læger tøver endda ikke med at kalde vaccinen “et biologisk våben” og at mennesker rent statistisk dør (og skades svært) er et faktum, man skal være journalist for at benægte. Jeg anbefaler dr. Richard Fleming, der er “Nuclear and Preventive Cardiologist.” Han er ligesom mange andre ikke i tvivl om, at vi har med et biologisk våben at gøre. Det er dette farlighedsbenægterne skal argumentere imod, ikke de personer der citerer dem.

Den mentale totalitarisme vi nu lever under, har badet os ind i løgn, og løgnen går altid magtens ærinde. Det er Pfizer og von der Leyens ærinde, og den tyranniserer også alle de komentatorer, der bilder sig ind, at de skriver frit fra leveren. Den tyranniserer endda med succes lægerne. Men de går alle morderes ærinde, og de ved det godt selv. De fleste af meningsmaskinernes læsere foretrækker helt åbenbart at leve i løgnen, for hvad sagde en af min ungdoms yndlingsforfattere også om det? “The choice for mankind lies between freedom and happiness and for the great bulk of mankind, happiness is better.” Når jeg skriver ‘yndlingsforfatter’ mener jeg ikke bare hans to kendte romaner, jeg mener, at jeg på to år læste ethvert ord Orwell overhovedet skrev. Ned til det mindste brev og den mindste anmeldelse.

Hvad er en aneurisme?

En hjernehindeblødning. Det kan enhver læse her, og man kan godt få en vaccinefremkaldt hjerneblødning som 20-årig. Man behøver ikke være 52:

Onkologen William Makis om Sofia Padoan, der blev tvunget til at lade sig vaccinere: mRNA Injury Stories – 20 year old Sofia Padoan, 3rd year student at California State Polytechnic University died Feb.23, 2024 after dinner with family – COVID-19 Vaccine Mandated BRAIN ANEURYSMS

Voldsom vrede og forargelse. Vi ønsker at bebo den samme verden.

Det kan man se mange steder, hvis nogle drister sig til at sige det om dødsårsagen, som jeg siger her. Folk er jo ikke aldeles tabt for virkeligheden. De ved godt, der er noget frygteligt galt.

Et eksempel kan man se på Søren Papes egen Facebook. Hvad er jeres bud på denne vrede, man møder mange steder? Det virker jo ikke rationelt, så vi må sikkert  ud i adskillige, komplicerede, psykologiske grunde. Hvorfor denne enorme vrede?

Har de undersøgt det grundigt? Ved de, hvad de taler om? Det gør de aldrig. Hvis nu nogen vil slå dig ihjel, så må jeg ikke advare dig fordi det lyder så usandsynligt, at det er en fornærmelse?

Nuvel, hvis der der nogen, der ikke bliver fornærmet, så hør dr. Fleming, så kommer du måske aligevel i tvivl, om nu ikke der skulle være nogen, der har forsøgt at slå dig ihjel: “About the Bio Weapon Known as Covid-19 and the Associated “Vaccines”.

Måske var det alligevel værd at undersøge, hvis du har livet kært, og hvis du bor i en verden, hvor du gerne vil have selskab af andre. Olof Lagercrantz kaldte sine erindringer om  Gunnar Ekelöf “Jeg bor i en anden verden men du bor jo i den samme,” og når man har tænkt lidt over den, forstår man godt hvad han mener. Vi ønsker at bebo den samme verden som andre mennesker, vi vil ikke isoleres hverken åndeligt eller fysisk, selvom vi idag tydeligt ser bestræbelserne på at isolere os og dele og herske. Der kommer ingen sandhedssigere udefra og redder dit liv, hvis du er for ængstelig til selv at se sandheden i øjnene. Døden er blevet meget nærværende i disse år –  også for mig personligt – og det er en tid hvor enhver absolut bør tænke over sin egen død. Forberede den. Også de unge.

Der er jo ikke nogen, der nedgør Søren Pape eller alle dem, der har ladet sig vaccinere. Det er ingen skam at dø, uanset af hvad. Det kunne være sket for enhver og ganske let for mig selv, når jeg tænker tilbage på de måneder, hvor “vaccinen” kom. Er det dødsangst? Er der en psykolog til stede?

Læg mærke til ordvalget “syge, hadefulde, væmmes, vanvittige, skam, fanatikere.” Der er tryk på følelserne.  Det er skrevet af Rene De Fleron

Søren Pape Poulsen død 💔

Internettet og specielt Facebook svømmer i påstande at han døde af bivirkningerne af en vaccine….
Covid fornægterne, og vaccine haderne, har fastslået, at Søren Pape døde af Covid vaccinerne.
Men det ville de også have gjort, hvis manden var død i et trafikuheld, eller røget ud af vinduet fra et højhus. 😉.
ALT er covid vaccinernes skyld, og de bruger enhver anledning og tragedie, til at passe ind i deres syge og vanvittige agenda. De har absolut INGEN skam i livet, og er fuldstændig ligeglade med både de døde, og de pårørende der har mistet dem.
Jeg væmmes i hver celle i min krop, at så ufattelig ubegavede mennesker virkelig kan i alvor tro på den nonsens.. Jeg har haft 23 Blodpropper, langtid før vaccinerne overhovedet blev opfundet…. Forklar det ?
I jeres verden burde det jo ikke lade sig gøre jo
Er du en af de ” fanatikere ” er du her det forkerte sted….. Jeg er hamrende ligeglad om man er vaccineret eller ej, det handler om respekt for hinandens valg længere er den ikke.. Mette Abildgaard Rasmus Jarlov modtag mine dybeste kondolencer i denne svære tid

4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

50 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Chrborg er en katastrofe og et åndeligt fallitbo
Chrborg er en katastrofe og et åndeligt fallitbo
1 month ago

Hvornår mon de almindelige danskere begynder at forstå situationens alvor? Vil det nogensinde ske, at de indsér at politik er gået fra mere eller mindre velfærd til at være et spørgsmål om liv eller død. Verden er blevet vanvittig og ondskabsfuld, og alle og enhver kan når som helst blive det næste offer. Det eneste der kan redde danskerne og EU-borgerne er at de står sammen og vælger sig nye ledere og nye steder når de søger oplysninger. Men kan de finde ud af det? Eller går de bare fra S, V og M til SF, R, EL og LA?… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago

Har skrevet noget vigtigt eller spændende?
JEGMAGTERIKKEDINETVUNGNELINJESKIFT !!! 🤮

Fra yndigt land til kaos-stat og galeanstalt
Fra yndigt land til kaos-stat og galeanstalt
1 month ago
Reply to  Anders Bo

Under den nuværende regering og de gamle partier er der opstået kaos og vanvid i et sådant omfang at ingen i mands minde har set magen til. Alt er ved at falde fra hinanden, og alt er under politisk beskydning. Om lidt afskaffes mønter og sedler, breve og frimærker, og retten til at have sit eget legeme og sine organer i fred. Og 15-17 årige er begyndt at myrde 13- og 14 årige. Og det skjules hvem det er som begår de frygtelige forbrydelser. Og om kort tid skal vi digitali- seres og vaccineres sønder og sammen. Og aktiv dødshjælp… Read more »

Fra yndigt land til kaos-stat og galeanstalt
Fra yndigt land til kaos-stat og galeanstalt
1 month ago

At vi er på vej ind i det totalt skøre samfund, ses også af at de røde og de radikale nu vil nedlægge store dele af landbrugt, hvorefter vi skal presses fra at spise flæskesteg, mørbrad og karbonader, til tvangsspisning af plante- og vegetarmad og tørrede insekter. De vil også bruge massevis af milliarder af kroner på co2 og krig i Ukraine, selvom det er meningsløst. Ejendoms-skatte- systemet og vurderings-styrelsen er kommet så langt ud i virvar og roderi, at man vil have borgere til at gå rundt og tigge naboer om at hjælpe med at betale for skatter der… Read more »

Nielsen
Nielsen
30 days ago
Reply to  steen

Så skal vi til at spise hinanden. Der var allerede nogle af dem der foreslog det for mellem et halvt og 3 år siden. Husker desværre ikke hvem, men de var helt på klimkrisens hold.

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
1 month ago

Sålænge den almindelige dansker stopfodres med takeaway såsom pizza og burgere holdes han i ro. Tilsæt en telefon og en iPad, som blandt andet kan bruges til kontrol og politisk skoling, så har du en god stærk cocktail, som holder folket i ro og i kort snor.

Limewood
Limewood
1 month ago

Mandatory vaccinations….?? I Frankrig har de lige skrevet kvinders ret til adgang til provokeret abort ind i forfatningen og EU er på nakken af Polen angående adgangen til provokeret abort…. altså “kvinders ret til at bestemme over deres” egen krop…” Men med hensyn til vaccination fraviger man grundlæggende princippet ang. ejendomsretten til egen krop. Må man måske formode, at hensynet til alménvellet står over den personlige ejendomsret? I Danske Riges Grundlov står skrevet: “Ejendomsretten er ukrænkelig. Ingen kan tilpligtes at afstå sin ejendom, uden hvor almenvellet kræver det. Det kan kun ske ifølge lov og mod fuldstændig erstatning”. Men kan i hvert… Read more »

H.P.
H.P.
1 month ago
Reply to  Limewood

Hvordan vil de give fuldstændig erstatning til en der er død af sprøjterne ?

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago
Reply to  steen

Jeg har så en lidt anderledes “twist” 😈
Folk der prøver – mod min vilje! – at indeksere mig med livsfarlig “medicin”, sameksistere ikke med mig i min virkeligheden særligt længe… 😇
I gældende dansk straffelovgivning hjemmehørende det under “lovligt selvforsvar”. 😎

Ham der gerne vil standse ulykken
Ham der gerne vil standse ulykken
1 month ago
Reply to  Anders Bo

Lige præcis – nødværge gælder stadig og hvis en narkoman prøver at stikke dig ned med en farlig kanyle, så må du forsvare dig med den nødvendige magt, dødelig magt om nødvendigt.

Det samme gælder vel mod en kontrolnarkoman i hvid kittel med en dødelig sprøjte.

Hvis folk bliver fængslet for at forsvare sig selv så håber jeg ikke at jeg er den eneste der står ved fængslet for at hente dem ud når dagen kommer.

Ole
Ole
1 month ago
Reply to  steen

Hvis du ikke vil leve i den verden, hvor VI bestemmer, så ekspederer vi dig gerne videre til den næste.
Underskrevet WHO, WEF, Schwab og Soros

Dragen
Dragen
1 month ago
Reply to  steen

Den kloge og forstandige Edward Dowd har jo ret . Det kan aldrig have værdi overhovedet , at leve i en verden hvor regeringer tvinger en til at indtage giftige og farlige injektioner .

Demokratier kan ende i terror-regimer
Demokratier kan ende i terror-regimer
1 month ago
Reply to  Dragen

Dragen og Steen har ret. Når politikere vil tvinge
befolkningen til at modtage giftige injektioner, og de
derefter tilbyder assisteret selvmord som “hjælp” til
de “vaccine”-skadede, så er politikerne ikke længere
politikere, men gemene nazister, gangstere, forbrydere
og banditter.

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago
Reply to  H.P.

Svarene findes sandsynligvis ikke hos inder-nethe; prøv de olgamle skrifter. Evnt Det Gamle Testamente. 😈
Moder & Minus må da have noget familie, eller… 😇

Dragen
Dragen
1 month ago
Reply to  Limewood

…” ejendommensrettens ukrænkelighed …” . Hvad er den værd , hvis ikke vi først og fremmest er ejer af vores egen krop ?. Retten til at opretholde sin sundhed er vel allertættest forbundet med , at eje sin egen krop?.

Velfærdsstaten er ikke hvad den har været
Velfærdsstaten er ikke hvad den har været
1 month ago
Reply to  Dragen

Det man nu forsøger sig med, er en slags rødnazistisk
terror, som tilsyneladende er godkendt af Christiansborg.
Som selvfølgelig ikke kan have noget imod at “vacciner”
er giftige, for i forvejen er man jo i fuld gang med en folke-
udskiftning. Stadig flere steder i Danmark er migranterne
i flertal, og jo flere danskere der “forsvinder”, des mere
plads bliver der til islamisering og berigelse. Læs hos
Hodja om WHO og WEF og det uhyggelige samarbejde
som Lars, Troels, Ida og lignende har med dem.

Velfærdsstaten er ikke hvad den har været
Velfærdsstaten er ikke hvad den har været
1 month ago
Reply to  Limewood

Utroligt hvad vi danskere skal finde os i. Først forærer
politikerne vores land, byer, penge, kvinder, skoler,
butikker og meget mere væk til fremmede migranter,
dernæst prøver de at afskaffe privatlivet, for det tredje
kører de al kultur og folkesundhed m.m. i sænk, for det
fjerde vil de nedlægge folkestyret og fordrive/udskifte
folket, og for det femte vil de nu anlægge kinesisk og
nordkoreansk politik, så staten skal eje ALT, inklusive
folks privatliv og deres kroppe og organer. Det kan
ikke blive mere uhyrligt eller totalitært.

Marcus
Marcus
1 month ago

De kan gøre meget mere…bare vent.
De ville se “hunger games”… Holodomor.

Marcus
Marcus
1 month ago

Dear lambs, wolves are coming after you. Start learning to bite, or else….

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
1 month ago

Og lige et PS til denne vanvittige og totalitære tid vi lever i. Den sag hvor der var nogen, som brændte en dukke af Mette Hitler af med en tekst inspireret af hendes egne udtalelser om minkene blev anket og der falder dom i ankesagen her en af dagene. Sagen skulle aldrig være anket og det er med garanti sket efter diktat fra Frederiksen/Bertelsen. De viser i mine øjne blot hvor stort et pres man lægger på folk, som blot bruger deres demokratiske ret til at protestere. Sagen ender også med en frifindelse i Landsretten, men ankesagen skulle aldrig være… Read more »

Bastardo
Bastardo
1 month ago

Processen er straffen.

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
1 month ago
Reply to  Bastardo

Præcis Bastardo. Det er jo et anerkendt princip i totalitære stater, selvom det på papiret er ulovligt.

Bare et forslag
Bare et forslag
1 month ago

Det er fint at bringe oplysninger fra Snaphanen
videre til TwitterX og andre steder, men de steder
er de fleste læsere jo ikke inde i sagerne som
her hos Snaphanen, og selvom Margrethes initiativ
er udmærket, er det et spørgsmål om ret mange
læsere af TwitterX osv. vil forstå meningen med
opslaget. Der bør nok følge en forklaring med.

Velfærdsstaten er ikke hvad den har været
Velfærdsstaten er ikke hvad den har været
1 month ago
Reply to  steen

Kan det være at Facebook tilbageholder
svar til dig, når det er noget politisk?
Skriver du under dit navn eller Snaphanen?

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
1 month ago

“Men det ville de også have gjort, hvis manden var død i et trafikuheld, eller røget ud af vinduet fra et højhus. 😉.”. Det er da noget af det mest arrogante og nedladende jeg længe har læst. Der er da ingen af os her på Snaphanen, som ville have påstået dette. Det er en nedgørende og latterlig bemærkning, en bemærkning, som ikke har sin gang på jord. Selvom man ikke er imod “vaccinerne “eller blot skeptisk, så er det da mistænkeligt at en mand på blot 52 år og som efter kollegaernes udtalelser var i topform til det møde hvor… Read more »

Last edited 1 month ago by Den europæiske dårekiste
Anders Bo
Anders Bo
1 month ago

PRÆCIS!

Det var sådan hospitalerne henne ved Usa fik Coronatilskudene; skudofre, trafikdræbte, Revl & Krat! 🤣

Ole
Ole
1 month ago

Pape var jo homoseksuel, med en spændende købt dominikansk loverboy, så inddirekte havde han været i seng med tusindvis af mænd, med deraf følgende risiko for spændende sygdomme

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago
Reply to  Ole

I dét “milEU” er de jo ganske van til sprøjter…

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
1 month ago
Reply to  Anders Bo

😁

Nielsen
Nielsen
1 month ago

Hende dér Ursula von der Lügener soen, skulle lægges i håndjern, spærres inde og have en indsprøjtning af samtlige eksisterende vacciner.

Margrethe
Margrethe
1 month ago

Jeg har lige lagt dette indlæg ind på Twitter. Håber ideen spredes, så der kan gumles og ideudvikles på den. For glemmes – aldrig!

11.-marts-som-National-soergedag
Ole
Ole
1 month ago
Reply to  Margrethe

Hvorfor er det ikke et link?

Margrethe
Margrethe
1 month ago
Reply to  Ole

Min VPN forhindrede mig i at lægge link ind. Ved ikke hvorfor.

Margrethe
Margrethe
1 month ago
Reply to  steen

Nedlukningsdagen.

Dragen
Dragen
1 month ago
Reply to  Margrethe

Nej glemmes skal det aldrig . Mette F. og hendes legekammerater skal IKKE få lov at slippe fra det her . De leger med vores liv og helbred. Deres “voksne”- liv er en lang legeaftale , de tror er uden konsekvenser . Ihvertfald for dem selv. C-sprøjterne trækker dybe og lange spor over alt.

Margrethe
Margrethe
1 month ago
Reply to  Dragen

Havde der været bare lidt røv i bukserne på landets latterlige præster, havde de for længst samlet sig og blevet enige om en form for landsdækkende mindegudstjeneste for denne krigs ofre .

Her skulle synges og prædikes på vegne af álle ofrene. Lige fra de døde, døende og livslangt invaliderede til de, der mistede deres forretninger og levebrød. Og så skulle klokkerne kime som gale. Mennesket har brug for en sådan kollektiv sorgventil over et fælles traume.

Effekten ville være enorm, og de kunne atter samle fulde huse.

Nåeeh nej, De er så rigeligt beskæftiget med at fejre ramadan.

Last edited 1 month ago by Margrethe
Dragen
Dragen
1 month ago
Reply to  Margrethe

Ja præsternes tid er optaget med ramadan og andre empatiske , behagelige gøremål . Den slags gøremål kan man ikke , “sån bare lade ligge eller løbe fra” . Det er rigtigt , hvad du skriver : Der er brug for en kollektiv sorgventil . De – præsterne ved jo ALT om hvad der foregår . De mange invaliderede , lemlæstede , dødligt syge og de der er mærkede , men hænger på , – alligevel . De pårørende der bevidner det , og står tilbage overbelastede af opgavernes stigning , der aldrig tager en ende. Og så alle de… Read more »

Velfærdsstaten er ikke hvad den har været
Velfærdsstaten er ikke hvad den har været
1 month ago
Reply to  Dragen

Der er ingen fælles sorg på det folkelige plan,
for 95-97% af danskerne véd ikke og forstår
ikke hvad der sker omkring dem. De tror stadig
at politikerne, medierne og velfærdsstaten er
på deres side.

Folkekirken er ikke hvad den har været
Folkekirken er ikke hvad den har været
1 month ago
Reply to  Margrethe

Ja, de statsansatte præster burde for længst have
sagt fra overfor islamiseringen, men over halvdelen
af præsterne i dag er kvinder = pladderhumanister,
og de har fået de mandlige præster med på den meget
udvandede kristendom som er tilbage.

trackback

[…] “Tvungne vaccinationer i EU” […]

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
1 month ago

Mon ikke snart det bliver straffet med bøde eller fængselsstraf at ytre sig om noget som helst, som går imod den til enhver tid siddende regerings holdning og politik?

Det er jo ærligt talt der vi hastigt er på vej hen.

I Frankrig og Storbritannien er de på vej med sådan lovgivning.

Nielsen
Nielsen
1 month ago

Hvis der stadig findes royalister
https://www.bitchute.com/video/38drN5n7C35N/

Cat Girl
Cat Girl
1 month ago

Greg Reese
PARASITIC SCIENCE AND THE UNPROVEN VIRUS: THE GREG REESE REPORT:
https://www.bitchute.com/video/kICea3vk9B6T/

Last edited 1 month ago by Cat Girl
Cat Girl
Cat Girl
1 month ago
Reply to  Cat Girl

WB
PROJECT WHISTLEBLOWER- VOLUMES 1 AND 2
https://www.bitchute.com/video/K9cGDNg9CiFJ/

50
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x