15
mar
Seneste opdatering: 16/3-24 kl. 1025
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

4

David Rasnick is a biochemist with decades of research in AIDS and cancer. Cancer is an extremely complex subject, so I’d recommend reading his summary article in which he outlines, in fairly simple language, the foundation of his argument. Interview pĂ„ Jerm Warfare.

Det er ikke vanskeligt, at finde meriterede onkologer, der siger, at vores cancerteori bygger pÄ et forkert fundament, nemlig det skulle skyldes en mutation i DNA i stedet for, som de hÊvder, at det er en metabol sygdom. Men de kommer ingen vegne, for der er investeret tusindvis af milliarder i det der lÊres ud pÄ universiteter, da der kan laves medicin som indbringer formuer trods det, at den ikke helbreder folk. Kemoterapi er i virkeligheden en af de hyppigste Ärsager til cancerpatienters dÞd, siger Rasnick. En anden onkolog, der siger det samme, er Professor Thomas Seyfried.

Diskussionen har meget til félles med  Covid-vaccine situationen, vi nu har (ikke at vi har nogen offentlig diskussion om den, men problemstillingen.) Den handler om, at pengene har vundet over den saglige udvikling forskning og videnskab. Big Pharma har ingen interesse i at skifte politik. Det bedste ud fra dens synspunkt, er en kréftpatient der hverken helbredes eller dþr, men vedbliver at indtage industriens mediciner uden at blive rask. Det samme gélder jo med vacciner, som er det ideelle préparat. Her kan man lése om Seyfried og andres teori: Thomas Seyfried’s Metabolic Theory of Cancer and How The Paleo Diet Could Help Curtail the Disease.

Michael Nehls: Den mest interessante videnskab lige for tiden

Meget af det vaccinerelevante, der kommer ind over mit skrivebord, er i virkeligheden videnskabelige bekrĂŠftelser af fĂŠnomener, statistikker og sygdomme, som vi allerede kender, men ikke indeholder egentligt nyt. LĂŠgen og molykylĂŠrbiologen Michael Nehls forskning i, hvordan Hippocampus skrumper, og hvad det betyder for menneskets intellektuelle og emotionelle tilstand, er virkelig nyskabende.

Og hvordan “The Indoctrinated Brain: How to Successfully Fend Off the Global Attack on Your Mental Freedom” fremkalder psykiske tilstande, der er i den herskende politiks interesse, ligesom den har forbindelse til Covid vaccinerne. At den er delagtig i den epidemi af depression og Alzheimer, der skyller hen over verden. Jeg introducerede ham i begyndelsen af januar med “Godt nyt til Covid-vaccinerede” og “De indoktrinerede Hjerne.” FĂžlg ham – her er hans seneste interview fra IPAK-EDU Webinaret.

Michael Nehls – IPAK-EDU Director’s Science Webinar from IPAK-EDU LLC on Vimeo.

Docent Sture Blomberg: Derfor dĂžde 30-Ă„rige Pontus af Covid-vaccinen

Blomberg er pensioneret, sÄ her tales uden filter

Andrew Bridgen: COVID Vaccines Are Today’s Thalidomide

Forleden havde Daily Mail denne artikel. Et kort Ăžjeblik troede jeg, at der ville blive lavet rigtig journalistik pĂ„ dette emne, men sĂ„ opdagede jeg, at deres statistik meget bekvemt stoppede i 2019: Global cancer phenomenon: It’s not just America… the UK, Japan, South Africa and Australia are among dozens of countries suffering mystery spikes of all different kinds of tumors in young people.

3 2 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
1 month ago

“Cancer was practically unkknown until cowpox vaccinations began to be introduced. I have seen 200 cases of cancer, and never saw a case of cancer in an unvaccinated person.”

  • New York Press january 26. 1909
Dragen
Dragen
1 month ago
Reply to  Nielsen

Den allopatiske medicinske tradition er ikke om imdsigt i det helbredende. Men den er det ,- alle vores sundhedsfaglige uddannelser og institutioner bygger pÄ .

Den europÊiske dÄrekiste
Den europÊiske dÄrekiste
1 month ago

Sundhedsindustrien handler ikke om sundhed og helbredelse.

LÊger og medicinalindustrien bygger pÄ simple principper, som kendes fra alle andre omrÄder hvor der er tale om et direkte eller indirekte salg.

En helbredt patient er en mistet kunde.

Den europÊiske dÄrekiste
Den europÊiske dÄrekiste
1 month ago

Sjovt nok har Dr. Dhand netop vÊret inde pÄ det i sin sidste video fra gd.

https://youtu.be/_O5pFtXplm8?si=wGa8Ft8GDUev1Kaf

Poul
Poul
1 month ago

“Big Pharma har ingen interesse i at skifte politik. Det bedste ud fra dens synspunkt, er en kréftpatient der hverken helbredes eller dþr, men vedbliver at indtage industriens mediciner.”

Apropos: https://ekstrabladet.dk/penge/voldsom-stigning-corona-vinder-tester-kraeftvaccine/10160630

Fra det samme firma som bragte dig en vaccine der blev taget af markedet igen fordi den var for usikker, eller oversat til newspeek, en “corona vinder” som ekstra bladet kalder firmaet i overskriften..

Journalister er de vĂŠrste terrorister.

Poul
Poul
1 month ago
Reply to  Poul

Tak for minus stemmen, den mindede mig om hvorfor det er hÄblÞst at skrive noget herinde.

Den europÊiske dÄrekiste
Den europÊiske dÄrekiste
1 month ago
Reply to  Poul

Den har jeg sÄ lige ophÊvet Poul.

Poul
Poul
1 month ago

Tak men det er jo stadig ligegyldigt, ligesom det point system er det iĂžvrigt. Det er jo kun de samme 8-10 mennesker der lĂŠser med herinde alligevel uanset hvad man skriver, og halvdelen af dem sidder i deres underbukser foran computeren og bruger snaphanen som en digital varmestue for at dĂŠmpe stemmerne i deres hovede. Ingen der reelt kunne ĂŠndre noget ude i virkeligheden lĂŠser med her, og hvis de gĂžr, sĂ„ er de sĂ„ store kujoner at de hellere vil lade uskyldige mennesker dĂž end at risikere deres omdĂžmme eller karriere pĂ„ at tale om det offentligt. MĂ„ske er… Read more »

Poul
Poul
1 month ago
Reply to  steen

AltsĂ„ antal lĂŠsere om mĂ„neden? I sĂ„ fald er tavsheden da bare endnu mere absurd, med tanke pĂ„ indholdets relevans. SpĂžrg dig selv hvorfor op imod 50.000 personer lĂŠser dine artikler, men det altid kun er de samme 10 personer der kommenterer pĂ„ dem, hvoraf halvdelen er lidt til en side.. Hvad skyldes det? Hvorfor er snaphanen efter sĂ„ lang tid noget folk Ă„benbart lĂŠser, men stortset ingen kommenterer pĂ„ eller taler om? For det er jo ikke kun mainstream journalisterne der ignorerer hvad du skriver, det er jo ca 49.990 personer ud af 50.000. Hvad er det, 99,8% eller… Read more »

Poul
Poul
1 month ago
Reply to  steen

SĂ„ op imod 50.000 danskere om dagen lĂŠser jĂŠvnligt at de er blevet lĂžjet for, feks om motiverne bag den indvandring som ĂždelĂŠgger deres land og terroriserer deres bĂžrn dagligt, at de baseret pĂ„ en lĂžgn har fĂ„et stukket gift i kroppen som har gjort dem syge og slĂ„et tusinder ihjel imens de skyldige smiler og beder om deres penge og stemmer pĂ„ tv, og at de generelt ikke kan stole pĂ„ hverken politikere eller medier. Og reaktionen pĂ„ alt dette og meget meget mere, som bĂ„de kan dokumenteres og bevises og derfor burde ryste og chokere dem, er at… Read more »

Anders
Anders
1 month ago
Reply to  Poul

Og af de ganske fÄ som sÄ ytrer sig pÄ snaphanen, sÄ er du den eneste der ikke sidder foran skÊrmen i underbukser.
Du er genial Poul. Kunne andre blot se det.

Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
1 month ago
Reply to  Poul

ForstĂ„r godt Pouls pessimisme, DK er ved at vĂŠre en klam bananstat. Ser man pĂ„ hvad der foregĂ„r af statsstyret ondskab, vanvid og uretfĂŠrdighed i Danmark, hvor danskerne dagligt udsĂŠttes for vold, knivstik, forringelser, magtmisbrug, lĂžgn, hospitalsskandaler, spareĂžvelser, og totalitĂŠre tiltag osv., er det soleklart at Danmark er i nĂŠsten frit fald ligesom Sverige Canada og Venezuela mv. Og det er ligesĂ„ klart at danskerne er som besvimede fisk der driver ned ad floden, nedad mod turbinerne der vil hakke dm til plukfisk. Danskerne er nu 3. og 4. klasses borgere i deres eget land, de er ved at blive… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago
Reply to  Poul

“OND&BUKSER”???
Dét har jeg sguitte rÄd til!

Mht “stemmer”, PĂžlle. Du burde gĂžre dig til herre i eget hus, og NÆGTE “stemmerne” de “reakretive substanser” du tydeligvis skovler I dem, som det var mad, og sĂ„ i Ăžvrigt komme afsted til Distriktspsykiatrien, sĂ„ du kan blive visiteret til, hvor du har de bedste muligheder til den hjĂŠlp, du sĂ„ tydeligvis har brug for.

Go’ bedring og Held & Lykke med dĂ©t! 🙂

Vaccine-tvang er pÄ vej, ser det ud til !!!
Vaccine-tvang er pÄ vej, ser det ud til !!!
1 month ago
Reply to  Poul

DesvĂŠrre har Poul nok ret meget langt hen ad vejen.
Den brede befolkning forstÄr nÊsten ingenting nÄr det
drejer sig om politik og medier. Deres uvidenhed og
naive godtroenhed betyder at man kan bilde dem alting
ind: indvandring er berigelse, co2 ĂždelĂŠgger klimaet,
kvaksinerne er sunde og sikre, de 179 arbejder benhÄrdt
pÄ at skabe velfÊrd til dig og dine, krigen i Ukraine bÞr
optrappes med millioner af granater og landminer, osv.
Alt tyder pÄ at danskerne og Europa er ved at synke
ned i en dyb sump af politisk idioti og korruption mv.

Poul
Poul
1 month ago
Reply to  steen

Langt vÊrre er det at folk godt ved det, men fortsÊtter med at se det. Danskerne foretrÊkker lÞgnen som beskrevet fÞr, sÄ de ikke skal forholde sig til virkeligheden.

Giftige vacciner og kriminelle indvandrere og politikere er kun en bivirkning af dette. Havde vi et mentalt forsvar var intet eller kun meget lidt af det sluppet igennem, og de skyldige var stillet til ansvar for lĂŠnge siden.

Vi er allerede dÞde som folk, men for ubegavede som individer til at forstÄ det.

Vi selv og ingen andre slog os ihjel.

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago

Det er interessant at man siden 1992 – 1/3 ÅRHUNDREDE – har vidst cancer er overvejende metabolsk. SJOV fĂŠtter , professor Seyfried. Men er du sikker pĂ„ dr Frank er onkolog, Steen? Jeg mener ikke der er medicinsk fakultet ved Boston Universitet. BÅT whÅt uddannelse og ansĂŠttelse underordnet, han har jo langt hen af vejen ret. Cancer kan i Ăžvrigt sultes ihjel med 3 ugers vandfaste og/eller undertrykkelse af glutamin. Man kan ogsĂ„ forebygge/behandle med Sulforaphane. KĂžbes som kosttilskud eller spises som broccolispire U D E N mĂŠlkeprodukter (hvad jeg har foreslĂ„et dig ved flere lejligheder, Steen) Jeg skal i… Read more »

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x