17
mar
Seneste opdatering: 18/3-24 kl. 0028
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Et journalistisk haveri” mente de norske medier enigt om vaccinedokumentaren

Update møder Heiko Santelmann, der på to år gik fra specialist til at være statsfjende og kvaksalver. Anledningen er, at Heiko Santalmann medvirker i den norske dokumentarserie, ’Norge bak fasaden’, hvor garver journalister tager kontroversielle emner op og i episoden ’Hadde Svein rett?’ stiller de spørgsmålstegn ved corona. håndteringen, herunder behandlingen af kritikere som Santelmann og Svein Østvik. Svein var en populær norsk mediepersonlighed, der mistede alt, fordi han brændte sit mundbind. Heiko Santelmann har mistet sin lægeautorisation, bl.a. fordi nægtede at betale en bøde for forsøget på at stjæle sin egen Moderna-vaccine fra et vaccinationscenter.

I februar sendte norsk TV 2 den overraskende upropagandistiske dokumentar om covid-vaccinerne. Det er vist mere end hvad dansk tv har gjort, selvom jeg ikke ser tv. De har fulgt politikernes: “Ikke et ord om vaccinerne, og hvis vi tier, så glemmer de det nok.” En af de deltagende, lægen Heiko Santelmann, er blevet interviewet af den danske tv station DK.DOX. Han mistede sin lægeautorisation for sine velbegrundede synspunkter om vaccinen. Man kan høre, at han ved, hvad han taler om. “Et journalistisk haveri,” skrev hjernevaskerbranchen enstemmigt.

Hans norske med tysk accent kan godt være svært, så jeg vil anbefale at I hører det to gange. Det varer kun 13 minutter. Til gengæld har jeg skaffet den omtalte dokumentar Hadde Svein Rett. (42 minutter.) Den er nem at forstå, og den er et meget godt tidsbillede. De norske medier mener nemlig ikke, at man overhovedet må stille spørgsmålet, om Svein havde ret.

Dokumentar: Hade Svein Rett?

The Simpsons Pandemic (2010)

The Simpsons season 22 episode 6. Episode originally aired Nov 21, 2010. The Fool Monty “A group of TV representatives plan to cause mass panic to increase ratings by fabricating a deadly disease caused by household cats and state that there is a vaccine available in limited supply.”

4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
2 months ago

Underligt at ingen såkaldte journalister har undersøgt, hvad vacciner rent faktisk indeholder.

Cat Girl
Cat Girl
2 months ago
Reply to  Nielsen

Vi har vist ingen journalister i journalistisk fuldt aflønnet fuldtidsbeskæftigelse i Danmark overhovedet, hvilket er den danske befolknings hovedproblem igennem hele mit liv

H.P.
H.P.
2 months ago
Reply to  Cat Girl

Hvis man har set journalist Tommy Hansens (free21.org) udsendelser står det tindrende klart at der ikke har eksisteret journalistik i den vestlige verden i årtier. Propaganda derimod er der ingen mangel på.

Dragen
Dragen
2 months ago
Reply to  Nielsen

Det har du ret i . Jeg tror, det hænger sammen med , at vacciner pr. definition er ; SUNDT , SANDT og GODT . Noget der ikke kan stilles spørgsmålstegn ved. En slags sandhed , der i tid og evighed er færdig diskuteret. Færdig defineret. En urørlig hellighed. Det kunne også hænge sammen med de kontraktlige og økonomiske forhold , der gælder mellem staten og de pågældende firmaer , der så for lov , at definerer de sundhedsmæssige forhold i befolkningen , – som om det var – det optimalt bedste for vores helbred. Uden at det behøver at… Read more »

ino
ino
2 months ago

Jeg kan godt lide at Heiko udtaler “vacciner” som “kvaksiner” – meget sigende!

Vaccine-tvang er på vej, ser det ud til !!!
Vaccine-tvang er på vej, ser det ud til !!!
2 months ago
Reply to  ino

Også Norge er ved at blive ødelagt af
kommunister, feminister og pladderhumanister.
Men 90-95% af de skandinaviske mænd er nu
så hjernevaskede med feministisk nonsens, at
de er som grydeklare kyllinger. Også i de øvrige
EU-lande har politiserende kvinder jamret, vrøv-
let, beklaget, tudet og snakket sig til magten, så
Europa nu ligner Romerriget kort før det brød
sammen i et kaos af vold og mord og groteske
perverse udskejelser.

Der er næppe håb om overlevelse. Den moderne
mand er en idiot der kun tænker kortsigtet, og som
er tilfreds med at kvinderne dominerer samfundet.

Dragen
Dragen
2 months ago
Reply to  ino

Mit indlæg var reply til ino. “Jeg kan godt lide at Heiko udtaler “vacciner” som..”

Cat Girl
Cat Girl
2 months ago
Reply to  Dragen

Ikke at det rager mig, men det ville være godt og ærligt, hvis alle holdt sig til et pseudonym

Dragen
Dragen
2 months ago
Reply to  Cat Girl

Hvad mener du ?. Jeg bruger kun 1 pseudonym. Jeg taler/skriver på Snaphanen kun under pseudonymet “dragen” . Og ….jeg er iøvrigt enig . Man behøver ikke , at snakke med sig selv, under flere forskellige pseudonymer ,- på Snaphanen . Det kan man jo gøre hjemme i stuen hos sig selv , – hvis man vil .

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
2 months ago
Reply to  Dragen

Jeg snakker med mig selv 🎤🎺 syng med Dragen.

Dragen
Dragen
2 months ago

Jeg snakker også meget gerne med mig selv. Men på Snaphanen holder jeg faktisk af , at være i samtale med andre,- end mig selv.

Cat Girl
Cat Girl
2 months ago
Reply to  Dragen

ok, min fejl. Godt vi er enige

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
2 months ago

Endnu et offer, som vil blive fejet ind under gulvtæppet:

https://www.bt.dk/sport/chok-i-norge-faldt-om-efter-storloeb

Dragen
Dragen
2 months ago

Det kan jeg også rigtigt godt lide. Og jeg vil minde om , at det gjorde Kent Nielsen også . Det gjorde han, allerede mens “vaccinerne”/kvaksinerne stadig blev blev rullet ud som 1. , 2. 3. Osv sprøjte /booster. Han tog rundt , og besøgte alle de forskellige klinikker som var åbne i week-enderne , så alm. mennesker med en travl hverdag havde lettere adgang til endnu en c-sprøjte . Det var mit indtryk , at adskellige sygeplersker og læger arbejdede ekstra disse steder ,- ud over deres almindelige arbejde og arbejdstid. Kent Nielsen gjorde et flot arbejde med –… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
2 months ago

Hvis du kun har 1/2 time til “kospirationsteorier” måneden ud, bør du bruge 2/3 af den på nedenstående. Dette underordnet hvordan du opfatter min person, min fremtræden og min “hæklefejl i kysen” mht at dunke “70% kvæget” oven i OKKINOKKEN! Jeg har også fundet nogle “Spændende, Festlige & Interessante” om hvordan hjerter i mennesker med Pfizisk Pharmageddon symptomfri langsomt men støt og roligt slider sig op med op mod 45% overbelastning. Specielt forhøjer lungeblodtryk – som umiddelbart ikke kan måles udefra – er G R I M M E R! ☠️ Højre hjertekammer slides op på omkring 5 år, og… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
2 months ago
Reply to  steen

💪 Det ligner samme høring.

Er du også stødt på “dét med hjerteslid”? Hvis bare 1/10 af det – 5,5 Mia globalt “indmeldt” i Pfizisk Pharmageddon – er rigtigt, vil vores samfund inden for et par år ændre sig radikal, for aldrig igen at returnere til det, som vi kender nu.

Frankly Frank
Frankly Frank
2 months ago
Reply to  steen

“Hadde Svein Rett” kan downloades fra Bitchute, måske kan den så også indlejres?

https://www.bitchute.com/search/?query=hadde%20svein%20rett.&kind=video&sort=new

Cat Girl
Cat Girl
2 months ago

ALLE handlinger i public private partnership og ALLE handlinger udført af den offentlige sektor samt de fleste øvrige handlinger udført af virksomheder og en stor del af handlingerne udført af private bygger på konspirationer. Derfor er der INTET galt i at teoretisere over de ukendte konspirationer, som har grundlagt hovedparten af samfundsudviklingen

CIA-termer forklaret:

Konspirationsteoretiker = Tænkende menneske

Last edited 2 months ago by Cat Girl
20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x