18
mar
Seneste opdatering: 18/3-24 kl. 1850
36 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den nye politiske virkelighed må sende kuldegysninger gennem EU-bureaukratiet i Bruxelles

Af Lars Hedegaard

På et eller andet tidspunkt bliver almindelige mennesker trætte af de herskende eliters misregimente, deres løgne og bedrag. Og nu synes turen at være kommet til Frankrig.

Ifølge en nylig meningsmåling står Marine Le Pen’s nationalistiske parti, Rassemblement National (RN), til at vinde et flertal i den franske nationalforsamling, hvis der blev holdt valg i dag.

Målingen, der omfattede 4.000 vælgere, og var bestilt af centerpartiet Les Républicains, viste, at den tidligere præsidentkandidat, Marine Le Pen, kunne opnå mellem 243 og 305 sæder i Nationalforsamlingen. Det er mere end en tredobling fra de 89 pladser, som partiet fik ved valget for to år siden. Der skal 289 til et flertal.

Derimod går det ikke godt for præsident Emmanuel Marons regeringskoalition, der ifølge målingen står til at sted mellem 117 og 165 pladser – en alvorlig nedtur i forhold til de 245, den fik i 2022.

Den såkaldte NUPES-koalition af en række venstrefløjspartier kan se frem til et sted mellem 55 og 79 parlamentspladser, hvis valget blev udskrevet i dag. I den siddende nationalforsamling har sammenrendet af kommunistiske og radikale venstrepartier 131 pladser.

Anledningen til meningsmålingen var, at præsident Macron måske ville blive tvunget til at opløse parlamentet i december, fordi Le Pens parti havde blokeret hans forslag til en ny immigrationslov. I stedet valgte Macron at rette sig efter RN’s krav og gennemføre en skrappere lov.

Tidligere blev Rassemblement National jævnthen kaldt et højreekstremt yderparti, som ingen kunne tage alvorligt. I dag står det til at blive Frankrigs stærkeste, og Marine Le Pen har gode chancer for at vinde præsidentvalget, når Macrons præsidentperiode udløber i 2028.

Foreløbigt samler interessen sig om RN’s chancer ved valget til Det Europæiske Parlament til juni. Også her ser det godt ud for Marine Le Pen, idet hendes parti ifølge en anden meningsmåling gennemført i marts har en føring på 13 pct.point over Macrons koalition.

Den nye politiske virkelighed må sende kuldegysninger gennem EU-bureaukratiet i Bruxelles, som stadig er i fuld gang med at påtvinge de europæiske nationer et globalistisk tyranni.

En hemmeligholdt meningsmåling slap ud

Leaked secret poll gives Le Pen majority in French parliament

Se også: Netherlands shows even the thickest of us that elections no longer mean a damn thing

Kun en tåbe frygter ikke franskmændene

Af Lars Hedegaard

I anledning af mit opslag om de seneste franske meningsmålinger, som viser, at Marine Le Pens nationalistiske parti, Rassemblement National, står til at blive Frankrigs største, er der en, der bemærker, at hvis det skulle ske, har de herskende eliter sikkert andre metoder til at bevare magten.

Og man kan roligt gå ud fra, at de vil prøve hvad som helst for at holde befolkningen nede. For tænk på, hvad der står på spil: Hele den globalistiske og islamofile EU-konstruktion kan risikere at ramle. Måske bliver Lars Løkke og andre Koranlovs-entusiaster nødt til at flygte til Marrakesh, hvis de lokale vil have dem.

En anden ymter, at de franske magthavere måske vil forbyde Rassemblement National, ligesom Tysklands herskere overvejer at forbyde Alternative für Deutschland. Det ville være en risikabel handling. Frankrig har nemlig en lang tradition for revolution, hvis man træder borgernes interesser for nær. Den går tilbage til 1789 og har det med at brede sig til lande uden for Frankrig, hvis herskere tit har måttet ryste i bukserne, når franskmændene gik på gaderne.

Revolutionen i 1830 gav ophav til en bølge af opstande i Polen, italienske stater, Portugal og Schweiz.

I 1848 rejste Paris’s indbyggere sig atter til en opstand, der inspirerede til lignende begivenheder i adskillige europæiske lande, hvis borgere prøvede at omstyrte konservative monarkier og erstatte dem med liberale demokratier.

Det lykkedes i Danmark, men det er der vel ingen, der kan huske. Historien er nemlig blevet afskaffet, og herskerne bilder sig ind at sidde på den grønne gren til evig tid.

Det gjorde de også i årene op til den franske revolution i 1789, hvorefter det gik dem ilde.

4.2 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

36 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
flinke
flinke
1 month ago

Tak, Lars.

Tænk – der findes indimellem gode nyheder på Snaphanen.

Som altid: Tak for snaps!

Fremtiden: Terror, totalitære rædsler, massedød
Fremtiden: Terror, totalitære rædsler, massedød
1 month ago
Reply to  flinke

Det lyder til at de franske måske ikke er helt så hjernedøde, som det så ud til da de valgte Macron fremfor Eric Semmour. Hvis valget ellers gik ærligt til? Men at de foretrækker Marine le Pen viser en farlig og ildevarslende feminisering af de franske vælgere. Semmours politik var hvad de havde brug for. Nu må de vente fire år mere på en ændring af katastrofe-kursen, og det kan blive fatalt. Og det er meget tænkeligt at Marine er for blød og lunefuld når det kommer til hård og konsekvent politik. At mænd igen og igen sætter der lid… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago
Reply to  flinke

Det sker SnapsHansen skænker os en dram.

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
1 month ago

Le Pen kommer aldrig att vinna ett presidentval. Systemet för röstfusk har utvecklats i Frankrike av oligarkerna. Samma som Demokratiska Partiet i USA använder. Datacentral i Sydtyskland.

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago

Jeg er alvorligt bange for, du får ret. 20’erne bliver fra nu og langt på den anden side af min levetid ud det mest fredelige årti… 🥺
Når det officielle samfund/Deep State – brændt barn har grimme navne – efter hånden mister kontrollen over “sandheden”, vil flere og flere almindelige borgere bliver klar over i hvilken grad de bliver ført bag lyset, for mange af dem, vil blive “voldsparate” – med hvad der deraf følger.

“På en fredelig måde” vil sjældnere blive tilføjet “Lad os gå ud, og smadre byen”! 😲

Nielsen
Nielsen
1 month ago

Vi er ikke nogen, som ikke har fået nok. Men er blevne forbudet at reagere. Sådan er dansk kultur nu om dage. Bøj dig for autoritet eller fremmede. Hvis du ikke gør det, bliver du dømt ved en domstol, som dømmer hvad regeringen dikterer den at dømme. Disse dommere ved dansk justits, har som mantra: dansk ondt, fremmed godt.

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago
Reply to  Nielsen

Jeg har efterhånden ikke noget i klemme nogen steder, så jeg glider af på det hele.
Men helt ligeglad er jeg ikke, så jeg har købt popcorn.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago
Reply to  Anders Bo

popcorn er også sundere end copporn.

DavidK
DavidK
1 month ago

Ja, det var jo ikke udtryk for et indestængt ønske om at slippe folket fri, ædel altruisme eller andet, som var baggrunden for at vi fik en Grundlov, et slags demokrati og gik fra enevælde til konstitutionelt monarki. Det skyldtes en konkret frygt for revolution, inspireret bla. fra Frankrig. Når jeg skriver “et slags demokrati” skyldes det, at alting gik videre stort set som før. Almuen var bestemt ikke inviteret med. Vi skal vel op til efter anden verdenskrig før man kan sige at demokratiet for alvor blev “folkeligt”, altså ikke baseret på adelen, kirken og den en promille rigeste.… Read more »

Henrik Wegmann
Henrik Wegmann
1 month ago
Reply to  DavidK

I den danske Grundlov står der uendelig lidt om befolkningens rettigheder. Grundloven handler stort set kun om fordelingen af magten.

DavidK
DavidK
1 month ago
Reply to  Henrik Wegmann

Jeps. 2/3 er vel mere eller mindre en systematiseret, opdateret udgave af hvordan kongen alligevel ville have ageret. I princippet har vi haft stort set samme setup siden 1660. Men jeg er faktisk fuld af beundring for “grundlovsfædrene”, GRL er virkelig gennemarbejdet og “fremtidssikret”, mere end så mange andre konstitutioner, synes jeg. Borgernes rettigheder klares ad hoc, og vi har nærmest intet grundlovssikret værn imod politikerne. Her er der stadig ingen konstitution der overgår den amerikanske. Amerikanerne havde i øvrigt selv en slags forestilling om, at de var et forbillede for den europæiske revolution (Læs Frankrig) og sådan en som… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago
Reply to  DavidK

Præcis,men kongen er bundet af Grundloven.
Det Danske Riges Grundlov har dannet skabelon for en del konstituoner verden over.

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago
Reply to  DavidK

Eliten var også nød til at give bønderkarlene rettigheder, for at kunne drive dem til slagtebænk Dybbøl. Det ses ved de senere revisioner af Grundloven i 1800-tallet. Da man ikke længere havde brug for soldater, blev den jævne mands frihedsrettigheder igen indskrænkende.

DavidK
DavidK
1 month ago
Reply to  Anders Bo

De gjorde det skam helt frivilligt. Man havde jo i 1864 treårskrigen i frisk erindring. Den krig gav et kæmpe boost til dansk selvforståelse og nationalisme. Derfor var nederlaget også et kæmpe chok, man havde også regnet med hjælp fra Sverige, og i det mindste englænderne som mæglere, ligesom i 1814, eller hvornår det var. Jeg tror du tager fejl ift “frihedsrettigheder”, for der var ingen. Der var stadig fæstebonderi rundt omkring, og livegne netop i de syddanske egne. Men danskerne blev i disse år etableret som et “folk”. Hvad udad tabes skal indad vindes blev så den efterfølgende mini-nations… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago
Reply to  DavidK

Jeg formulerede mig upræcist. Der kom kom valgret og “begrænsning” af kongemagten i 1849, hvilket var et kvantespring fremad.

Nationalfølelsen blandt Europas befolkning opstår først sent op mod år 1900. Den gang som nu var Frankrig Europas største national stat. Småstaterne er blevet forbundsrepublikker.

Kong Fedes slægt har været os et DYRT bekendtskab. De har kostet os vores sydlige besiddelser Fordi man ikke tilstod Hertugen af Augustenborg og hans lillebror Prinsen af Nør, hvad der retteligt var deres…

Mht “downvoting” Jeg har ingen receptblok, så jeg kan ikke hjælpe “individet”, hvorfor dét efterlader mig ligegyldig; men tak.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago
Reply to  Anders Bo

Hovsa – hertugen af gustenborg og lillebror prinsen var landsforrædere, som blev losset ud af Danmark, da de som Oldenborrer ikke måtte skydes. Inde på Nationalmuseet i Københavnstrup er udstillet en natpotte med de 2 herrer afbildet i pottens bund med løkker om halsen, sammen med en smædetekst.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago

Under den franske revolution sagde dronningen Marie-Antoinette – da hun fik fortalt at folket manglede brød – “så lad dem spise kager”. Det mistede hun roen på.
I dag siger Emmanuel Macron – når han får fortalt at folket mangler brød – “så lad dem spise makroner”. Det kan han miste roen på.
Når den nye revolutione kommer, kan folket ikke storme Bastillen, da den blev revet ned under revolutionen – men folket kan storme de islamiske ghettoer og rive dem ned.

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
1 month ago

Det har hun så aldrig sagt, men historien er god. Mon ikke de stormer parlamentet eller Elysee palæet.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago

“Institut du Monde Arabe”, er en organisation grundlagt i Paris i 1980 af Frankrig med 18 arabiske lande for at forske i og formidle information om den arabiske verden og dens kulturelle og åndelige værdier. Det er en kæmpeklods i beton og glas ved Seinens bred. Et lille skurvogn på hjul ville have været rigeligt til formålet.
Mon ikke de vrede franskmænd først river denne femte kolonne klods ned først?

Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago
Reply to  steen

De må have for mange petrodollars, eller også er det en kommandocentral for planlægningen af islams overtagelse af Frankrig.
Endnu en grund til at rive den ned, inden denne nye islamiske bastille bliver Frankrigs nye præsidentpalads – og Elysee palæet bliver til moské.

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago

Franskerne mangler at erkende et par enkelte ting:

Solkongen er død
Napoleon er død
Supermagten er død

Vi fik jo importeret en franske som sæddonor, og så hans “herlighed”.
Hvis Hans Henrikhed ikke – konstant og uafladeligt – havde trampet rundt i kongelorten i 1/20 årtusinde, kunne han havde været “Elsket og Savnet”.
Hvad de fleste dumdanskere aldrig fattede, var frankeret ville jo ikke bare have titel af konge; SKVÆDERHOVEDET ville sidde med i statsrådet.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago
Reply to  Anders Bo

Effektivt er dynastiet efter alle gamle notationer nu udskiftet med “Montpezat” dynastiet.

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago

“Kage” hedder i dag franskbrød.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago
Reply to  Anders Bo

Yeps – og i København kan det være “Wienerbrød”, i USA hedder det “Danish”, medens selvsamme i Wien hedder “Kopenhagener Plunder”.

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago

Min farmorder som var bondekone af den gammeldags slags kaldte franskbrød for “hvedekage”.
Hveden var det fine, man solgte til de rige fra byerne.

Ole Ørslev
Ole Ørslev
1 month ago

a president who dosent know that condoms is a cheap and easy way to block unexpected pregnantsy isnt worth a vote! But if he provokes an atomic war in europe, then why make laws about abortion rights? they wont be needed, radiation will take care of that!

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
1 month ago

Hvis Macrons koalition fik 245 pladser så sent som i 2022 så har jeg svært ved at tro på de nye tal.

Hvad er det, der har ændret sig siden 2022, som skulle give så stor en forskydning, det gik elendigt dengang, det går elendigt nu.

Jeg tror forklaringen skal findes et helt andet sted, et sted nede i maskinrummet hvor de fintunede franske tællemaskiner arbejder, det er hernede, dybt inde i mekanikken hvor præsidenter skabes.

Lad os se, måske bliver Macrons afløser “lille Macron” som i øvrigt er en klon af Macron alligevel præsident næste gang.

Last edited 1 month ago by Den europæiske dårekiste
H.P.
H.P.
1 month ago

Det ændrer intet hvem der bliver galionsfigur.

Bastardo
Bastardo
1 month ago

Hvad har ændret sig? Frankrig er stadig et katolsk land. Franskmændene bryder sig ikke om muhamedanistisk terror, kirkevandalisering og anden religionskrig, der stadigt vokser.

De rabiate, woke og forrykte styrer EU og USA pt.
De rabiate, woke og forrykte styrer EU og USA pt.
1 month ago
Reply to  Bastardo

Meget har ændret sig. Frankrig er nu et delvis
islamiseret land. Og for hver dag vokser mængden
af vold, terror og påsatte brande. Mens demokratiet,
friheden og den sociale velfærd svækkes og udhules
mere og mere. Læs Hodjas artikler om at Vesten er
woke og i krig med sig selv.

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
1 month ago

Præcis, baguetter og brieost er afløst af kebab og pisk

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago

3K. Knytnæve, Kniv & Kanon.

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago

70% af menneskene verden over er “meningskvæg”, der umælende stå og glor SNOT DUMT – indtil vinden vender; så vender de med. Det er som at se en lavine begynde. Først er der en lille smule her, så en lille smule der… og med et skrider hele bjergsiden.
Det er derfor magthaverne bliver S K R Æ S L A G N E, når folket sætter sig I bevægelse. Man ved ikke hvor de bevæger sig hen; ej heller hvornår de stopper…

Oslo/Norge
Oslo/Norge
1 month ago

Macron sitter ikke som president til 2028, hans periode utløper i mai 2027.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago

På ‘Tass.com’ kan man nu læse at Macron er ved at forberede overførsel af 2000 soldater til Kiev regimet. Allerede nu er der dræbt mange franske hemmelige lejesoldater i Ukraine.
Rusland har lovet at dræbe alle franskmænd med våben, som opdages på russisk territorium og i Donbass; ligesom under Napoleons felttog mod Rusland, hvor over 400.000 franske soldater døde.
Det ser ud som om, at Macron er blevet taget med bukserne nede ?

36
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x