21
mar
Seneste opdatering: 21/3-24 kl. 1640
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

MI5 Officer and retired UK Policeman Mark Sexton

En interessant telefonsamtale pĂ„ 18 minutter. Mark Sexton remser 15 punkter op, hvor han mener engelske myndigheder har overtrĂ„dt landets terrorlovgivning under den sĂ„kaldte “pandemi.” Og han har ret, men fĂ„r han det? HĂžr ham.

MI5 lover at komme tilbage, men jeg tror ikke hans flinke politikollega fÄr gehÞr hÞjere oppe, her vil de ansvarlige blive undskyldt af deres underordnede embedsmÊnd, for alles nÊse sidder nÊrmest hjernen, og hvilken lov har autoritet til at rydde hele samfundstoppen pÄ mÞddingen selv for en forbrydelse, der savner sidestykke?

Dette er korruption i over- og superklassen. “Retssamfundet” og virkeligheden “kan slĂ€nga sig i vĂ€ggen,” som man siger i Sverige. Har man det svĂŠrt med lydkvaliteten, (Sexton er lettest at forstĂ„) er der en transskription her: The transcript of this phone call between an MI5 officer returning a call to Mark Sexton is published below, courtesy of Mark Attwood’s site.

Andrew Bridgen i Parlamentet: De hovedansvarlige for “pandemien” bĂžr kunne fĂ„ dĂždsstraf

Ikke uventet kalder sundhedsministeren Bridgen for en “konspirationsteoretiker,” og beklager at hans syn pĂ„ “pandemien” indbringer parlamentmedlemmer trusler. Disse har nu ogsĂ„ truet Bridgen: “Han vil vĂŠre dĂžd af krĂŠft om fĂ„ Ă„r” (Bridgen er selv vaccineret, hvad der gĂžr hans Sisyfoskamp endnu mere imponerende) og “han har sat sig op mod de stĂŠrkeste krĂŠfter i verden, og kan vente sig alt muligt,” har kolleger hvisket ham i Ăžret.

Skulle sandheden komme for dagen, hvad jeg tvivler pÄ, sÄ fÄr vi en folkelig vrede at se, der vil tvinge de hovedansvarlige til at sÞge dÊkning i resten af deres liv. De har derfor intet andet valg end at lyve til den bitre ende, de skal slÊbes hele vejen ind i en retssal, men for at forhindre det, har de god hjÊlp af mainstream-medierne. Uden en eneste undtagelse. LÞgn er blevet deres forretningsmodel: Vax, Trump, Ukraine, klima. De juridisk hovedansvarlige i Danmark mÄ vÊre Mette Frederiksen, hendes sundhedsministre og SÞren BrostrÞm, eftersom medicinalvirksomhederne jo har afskrevet sig det med alles viden.

British Member of Parliament Andrew Bridgen last week called for the death penalty for Bill Gates and the “Covid cabal” which he said committed “crimes against humanity” during the Covid pandemic.

“Heads of governments around the world and others below them have engaged in what is tantamount to treason against the public,” declared Bridgen in response to a rebuttal from his colleague Penny Mordaunt, who is a long-term World Economic Forum (WEF) member.

During a round of Business Questions in the UK House of Commons, Bridgen said: “I’ve always opposed capital punishment on the principle that it’s wrong to take a life so it can’t be right for the state to take a life in revenge. Events have caused me to reconsider my position.”

Bridgen continued: “So can we have a debate on crimes against humanity and the appropriate punishment for those who perpetuate, collude and cover up for these atrocities, atrocities and crimes so severe that the ultimate punishment may be required?” UK lawmaker stuns parliament with call for members of ‘Covid cabal’ to face death penalty.

Og: UK Lawmaker Stuns Parliament With Call for Members of ‘COVID Cabal’ To Face Death Penalty

I try not to be too emotional: VIDEO – Australian Pilot Captain Graham Hood urges Australian government to stop the shots

Vaccineskader

Der findes video af meget vĂŠrre skader, og af selvmordere der hopper ud fra hĂžje broer af fortvivlelse, men det er ikke noget, jeg vil bringe. De mennesker, der ikke er overbeviste nu, er uhjĂŠlpelige.

5 1 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul
Poul
1 month ago

“De har derfor intet andet valg end at lyve til den bitre ende, og til det formĂ„l har de god hjĂŠlp af mainstream-medierne. Uden en eneste undtagelse.” Ikke for at lege djĂŠvelens advokat, men bĂ„de ekstra bladet og B.T havde denne historie i gĂ„r: https://www.bt.dk/samfund/kronisk-naeldefeber-er-mulig-bivirkning-ved-modernas-coronavaccine Det er naturligvis kun en brĂžkdel af bivirkningerne og kun moderna der omtales, men nu er der en masse unge mĂŠnd med kronisk nĂŠldefeber som er rasende pĂ„ myndighederne. Det er da en start
? I november var det kvinderne der havde muligheden for at reagere: https://www.bt.dk/samfund/mulig-bivirkning-af-coronavaccine-hos-kvinder-skal-undersoeges SĂžger man lidt videre pĂ„ moderna, kan man se at udviklerne… Read more »

Last edited 1 month ago by Poul
Poul
Poul
1 month ago
Reply to  steen

Den rapport forekom heller ikke i noget dansk medie, mig bekendt. Det er helt sindssygt hvad de mĂžgsvin slipper afsted med, men sĂ„dan gĂ„r det vel nĂ„r ingen andre vil lave et egentligt medie og udfordre dem i deres eget spil. Korrupte politikere med de stĂžrste firmaer i ryggen som pfizer og skumle sponsorer som george soros, frygter bare ikke smĂ„ blogs og youtube kanaler, for de ved at 99% af befolkningen ikke aner at de eksisterer, og hvis man gĂžr dem opmĂŠrksom pĂ„ dem, kalder de det “hĂžjreradikalt” eller en “konspirationsteori”, prĂŠcist som de er blevet hjernevasket til af… Read more »

Poul
Poul
1 month ago
Reply to  steen

Nu tĂŠnker jeg mere pĂ„ paludans totale mangel pĂ„ interesse for corona vaccinerne, og det faktum at han bĂ„de har et medie og pressekort som begge kunne bruges til rigtigt meget i den forbindelse. Men intet sker der, ikke et eneste ord, nogensinde. Man skulle ellers tro at statens overlagte drab pĂ„ tusindvis af danskere baseret pĂ„ en lĂžgn ville vĂŠre en nyhed for en redaktĂžr ikke? IsĂŠr en som i andre sammenhĂŠnge pĂ„stĂ„r at have danskernes interesser som sin stĂžrste bekymring ikke? Se her, det er sĂ„dan her man laver journalistik. Emnet er et andet, men den mĂ„de som… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 month ago
Reply to  steen

Ekstra Bladet og BT stinker langt ind i helvede. Ikke fordi jeg kender lugten. Men jeg forestiller mig at varmeapparaterne i Christiansborg har duften hĂŠngende ved dem.

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago
Reply to  Poul

Tak for links. Ivermectin koster 170$/kg i bulk – 1 kr/gram PĂ„ apoteket koster 3 mg kr 100. Ab WHO’S lager i Nordhavn, Kbh koster 3 mg 10 cent – 1/10 $ SpĂžrgsmĂ„let er sĂ„ om Mette EUtanasia Frederiksen vil begĂ„ selvmord for at frelse nationen – det danske folk. For hvis Mette EUtanasia Frederiksen frigiver Ivermectin, vil de mere opvagte blandt danerne hurtigt stille spĂžrgsmĂ„lstegn ved hvorfor delinkventen ikke gjorde dette allerede i marts 2020 – virkningen var jo allerede kendt der – i stedet for den massemorderiske lockdown med efterfĂžlgende Pfizisk Pharmageddon. Er der 11-12 tusinde politiere i… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
1 month ago

OT Babolinsky er ikke-dĂžd

YOU WILL NOT BELIVE WHAT MATT GAETZ JUST DID ON NATIONAL TV!
https://www.bitchute.com/video/hSjyGiuNqJqz/

Cat Girl
Cat Girl
1 month ago
Reply to  Cat Girl

Min 2. kat hedder Dan, den fĂžrste hedder Mark, begge er hunkatte

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago

Det glĂŠder mig du lĂŠser, forstĂ„r og refererer hvad jeg skriver i kommentarerne, for det lĂŠses af mange flere i bogen . Men ellers er det – nĂŠrmest – ligegyldigt hvad vi skrriver; for det kommer stensikkert. Henrettelserne kommer. Om de sĂ„ bliver officielle, eller om moralsk retskafne borgere friskt samler en rask standret med efterfĂžlgende ophĂŠngt – bare en gammeldaws. strik! 😇 – ond&holdning 😜 Politiet – i hvert fald gadedrengene – vil ret hurtigt blande sig – HELT – udeom*. Det kan have at gĂžre med egen og familiens personlige sikkerhed hvis – nĂ„r? – folket rejser sig.… Read more »

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x