21
mar
Seneste opdatering: 21/3-24 kl. 1640
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

MI5 Officer and retired UK Policeman Mark Sexton

En interessant telefonsamtale på 18 minutter. Mark Sexton remser 15 punkter op, hvor han mener engelske myndigheder har overtrådt landets terrorlovgivning under den såkaldte “pandemi.” Og han har ret, men får han det? Hør ham.

MI5 lover at komme tilbage, men jeg tror ikke hans flinke politikollega får gehør højere oppe, her vil de ansvarlige blive undskyldt af deres underordnede embedsmænd, for alles næse sidder nærmest hjernen, og hvilken lov har autoritet til at rydde hele samfundstoppen på møddingen selv for en forbrydelse, der savner sidestykke?

Dette er korruption i over- og superklassen. “Retssamfundet” og virkeligheden “kan slänga sig i väggen,” som man siger i Sverige. Har man det svært med lydkvaliteten, (Sexton er lettest at forstå) er der en transskription her: The transcript of this phone call between an MI5 officer returning a call to Mark Sexton is published below, courtesy of Mark Attwood’s site.

Andrew Bridgen i Parlamentet: De hovedansvarlige for “pandemien” bør kunne få dødsstraf

Ikke uventet kalder sundhedsministeren Bridgen for en “konspirationsteoretiker,” og beklager at hans syn på “pandemien” indbringer parlamentmedlemmer trusler. Disse har nu også truet Bridgen: “Han vil være død af kræft om få år” (Bridgen er selv vaccineret, hvad der gør hans Sisyfoskamp endnu mere imponerende) og “han har sat sig op mod de stærkeste kræfter i verden, og kan vente sig alt muligt,” har kolleger hvisket ham i øret.

Skulle sandheden komme for dagen, hvad jeg tvivler på, så får vi en folkelig vrede at se, der vil tvinge de hovedansvarlige til at søge dækning i resten af deres liv. De har derfor intet andet valg end at lyve til den bitre ende, de skal slæbes hele vejen ind i en retssal, men for at forhindre det, har de god hjælp af mainstream-medierne. Uden en eneste undtagelse. Løgn er blevet deres forretningsmodel: Vax, Trump, Ukraine, klima. De juridisk hovedansvarlige i Danmark må være Mette Frederiksen, hendes sundhedsministre og Søren Brostrøm, eftersom medicinalvirksomhederne jo har afskrevet sig det med alles viden.

British Member of Parliament Andrew Bridgen last week called for the death penalty for Bill Gates and the “Covid cabal” which he said committed “crimes against humanity” during the Covid pandemic.

“Heads of governments around the world and others below them have engaged in what is tantamount to treason against the public,” declared Bridgen in response to a rebuttal from his colleague Penny Mordaunt, who is a long-term World Economic Forum (WEF) member.

During a round of Business Questions in the UK House of Commons, Bridgen said: “I’ve always opposed capital punishment on the principle that it’s wrong to take a life so it can’t be right for the state to take a life in revenge. Events have caused me to reconsider my position.”

Bridgen continued: “So can we have a debate on crimes against humanity and the appropriate punishment for those who perpetuate, collude and cover up for these atrocities, atrocities and crimes so severe that the ultimate punishment may be required?” UK lawmaker stuns parliament with call for members of ‘Covid cabal’ to face death penalty.

Og: UK Lawmaker Stuns Parliament With Call for Members of ‘COVID Cabal’ To Face Death Penalty

I try not to be too emotional: VIDEO – Australian Pilot Captain Graham Hood urges Australian government to stop the shots

Vaccineskader

Der findes video af meget værre skader, og af selvmordere der hopper ud fra høje broer af fortvivlelse, men det er ikke noget, jeg vil bringe. De mennesker, der ikke er overbeviste nu, er uhjælpelige.

5 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul
Poul
22 days ago

“De har derfor intet andet valg end at lyve til den bitre ende, og til det formål har de god hjælp af mainstream-medierne. Uden en eneste undtagelse.” Ikke for at lege djævelens advokat, men både ekstra bladet og B.T havde denne historie i går: https://www.bt.dk/samfund/kronisk-naeldefeber-er-mulig-bivirkning-ved-modernas-coronavaccine Det er naturligvis kun en brøkdel af bivirkningerne og kun moderna der omtales, men nu er der en masse unge mænd med kronisk nældefeber som er rasende på myndighederne. Det er da en start…? I november var det kvinderne der havde muligheden for at reagere: https://www.bt.dk/samfund/mulig-bivirkning-af-coronavaccine-hos-kvinder-skal-undersoeges Søger man lidt videre på moderna, kan man se at udviklerne… Read more »

Last edited 22 days ago by Poul
Poul
Poul
22 days ago
Reply to  steen

Den rapport forekom heller ikke i noget dansk medie, mig bekendt. Det er helt sindssygt hvad de møgsvin slipper afsted med, men sådan går det vel når ingen andre vil lave et egentligt medie og udfordre dem i deres eget spil. Korrupte politikere med de største firmaer i ryggen som pfizer og skumle sponsorer som george soros, frygter bare ikke små blogs og youtube kanaler, for de ved at 99% af befolkningen ikke aner at de eksisterer, og hvis man gør dem opmærksom på dem, kalder de det “højreradikalt” eller en “konspirationsteori”, præcist som de er blevet hjernevasket til af… Read more »

Poul
Poul
22 days ago
Reply to  steen

Nu tænker jeg mere på paludans totale mangel på interesse for corona vaccinerne, og det faktum at han både har et medie og pressekort som begge kunne bruges til rigtigt meget i den forbindelse. Men intet sker der, ikke et eneste ord, nogensinde. Man skulle ellers tro at statens overlagte drab på tusindvis af danskere baseret på en løgn ville være en nyhed for en redaktør ikke? Især en som i andre sammenhænge påstår at have danskernes interesser som sin største bekymring ikke? Se her, det er sådan her man laver journalistik. Emnet er et andet, men den måde som… Read more »

Nielsen
Nielsen
19 days ago
Reply to  steen

Ekstra Bladet og BT stinker langt ind i helvede. Ikke fordi jeg kender lugten. Men jeg forestiller mig at varmeapparaterne i Christiansborg har duften hængende ved dem.

Anders Bo
Anders Bo
22 days ago
Reply to  Poul

Tak for links. Ivermectin koster 170$/kg i bulk – 1 kr/gram På apoteket koster 3 mg kr 100. Ab WHO’S lager i Nordhavn, Kbh koster 3 mg 10 cent – 1/10 $ Spørgsmålet er så om Mette EUtanasia Frederiksen vil begå selvmord for at frelse nationen – det danske folk. For hvis Mette EUtanasia Frederiksen frigiver Ivermectin, vil de mere opvagte blandt danerne hurtigt stille spørgsmålstegn ved hvorfor delinkventen ikke gjorde dette allerede i marts 2020 – virkningen var jo allerede kendt der – i stedet for den massemorderiske lockdown med efterfølgende Pfizisk Pharmageddon. Er der 11-12 tusinde politiere i… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
22 days ago

OT Babolinsky er ikke-død

YOU WILL NOT BELIVE WHAT MATT GAETZ JUST DID ON NATIONAL TV!
https://www.bitchute.com/video/hSjyGiuNqJqz/

Cat Girl
Cat Girl
22 days ago
Reply to  Cat Girl

Min 2. kat hedder Dan, den første hedder Mark, begge er hunkatte

Anders Bo
Anders Bo
22 days ago

Det glæder mig du læser, forstår og refererer hvad jeg skriver i kommentarerne, for det læses af mange flere i bogen . Men ellers er det – nærmest – ligegyldigt hvad vi skrriver; for det kommer stensikkert. Henrettelserne kommer. Om de så bliver officielle, eller om moralsk retskafne borgere friskt samler en rask standret med efterfølgende ophængt – bare en gammeldaws. strik! 😇 – ond&holdning 😜 Politiet – i hvert fald gadedrengene – vil ret hurtigt blande sig – HELT – udeom*. Det kan have at gøre med egen og familiens personlige sikkerhed hvis – når? – folket rejser sig.… Read more »

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x